Vecā labā komanda.
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Kāpēc vilkiem vairs neiet?
Re: Vecā labā komanda.
Nezinu kapēc, bet izlasot salikumu NHL 09 un taktiskais zīmējums uznāca liela ņirga.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Ko es varu par to visu teikt - mūsu mīnuss tiešām ir tā neaktivitāte. Es šeit nepavadu īpaši daudz laika, arī Vairogs te ienāk uz neilgu laiku, ieraksta kārtīgu domrakstu un ir prom
Mums ar šādu neaktivitāti nav izdevies savākt brīvos aģentus utt.
Šeit var mani salīdzināt ar Viedo - esmu šeit no līgas pirmssākumiem, viņš pievienojās vēlāk un ir savācis jau daudz vairāk postu par mani, daudz darījis līgas labā un šosezon savācis mistiski spēlētājus Fatsharkos, kuri likās neaktīvi.
Tieši par šo mūsu aktivitāti es nesen runāju ar Vairogu - mums kaut kas jāmaina, jo paši mēs te tik ilgi īpaši nevēlamies uzturēties, tik tā apskatīties, kas notiek.
Mums ar šādu neaktivitāti nav izdevies savākt brīvos aģentus utt.
Šeit var mani salīdzināt ar Viedo - esmu šeit no līgas pirmssākumiem, viņš pievienojās vēlāk un ir savācis jau daudz vairāk postu par mani, daudz darījis līgas labā un šosezon savācis mistiski spēlētājus Fatsharkos, kuri likās neaktīvi.
Tieši par šo mūsu aktivitāti es nesen runāju ar Vairogu - mums kaut kas jāmaina, jo paši mēs te tik ilgi īpaši nevēlamies uzturēties, tik tā apskatīties, kas notiek.
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Atceros, kad piereģistrējos LSHL, tad man neko nezinot favorīte bija tieši Wolves. Ja jums izdotos savākt jaunos, kas savā starpā čatos un turēs aktivitāti, tad viss pārējais arī nāks.
Veiksmes.
Veiksmes.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
4TP, rakstu formāts sāk atkārtoties
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised