Dopinga lieta! Tika veikta atkārtota pārbaude un atklātas šausminošas lietas :O
Lapa 1 no 1 • Share
Dopinga lieta! Tika veikta atkārtota pārbaude un atklātas šausminošas lietas :O
Sakarā ar Barsova dopinga lietu , Diamonds komanda noalgoja pašus labākos speciālistus , lai atkārtoti pārbaudītu Barsovu...
Tika norunāts , ka Barsovu pārsteigs nesagatavotu un agri no rīta dosies pie viņa veikt pārbaudi. Šādi stāsta viens no speciālistiem : "Ieradāmies pie Barsova dzīvokļa vairākas reizes klauvējām pie durvīm , neviens neatsaucās ! Izrādījās , ka durvis bija vaļā laikam bija piemirsis tās aizslēgt. Unnnnn.... Ieraudzījām Barsovu guļam uz grīdas blakus viņam atradās šļirce un tabletes. Barsovs nemaz nereaģēja uz mūsu klātbūtni laikam bija pārdozējis devu. Tika veikta pārmeklēšana un zem Barsova gultas tika atrasts..... šis šie nezināmās izcelsmes pulverīši bija aizbāzti aiz XXX žurnāliem... Oho Barsovs sāk kustēties un atver acis , viņš paķer blakus esošo pelnu trauku un met vienam no komandas darbiniekiem un sāk nenormāli kliegt !!! Viņš met ar visu , kas pagadījies viņa rokās , spilveniem , žurnāliem savām kedām. Viņš ir radījis smadzeņu satricinājumu vienam no speciālistiem iemetot tam ar savu kedu. Kolēģi viņu aiznesuši līdz mašīnai
un devušies prom cik ātri spējuši..."
Šādi stāsta viens no speciālistu komandas darbiniekiem. Nezināmās izcelsmes pulverīši tika aizvesti uz speciālistu mītni , kur tiks veikta satura pārbaude. Tuvāko dienu laikā tiks uzzināts tā sastāvs!
Viens no komandas faniem iesūtījis bildi kur redzams I. Barsovs :
Tika norunāts , ka Barsovu pārsteigs nesagatavotu un agri no rīta dosies pie viņa veikt pārbaudi. Šādi stāsta viens no speciālistiem : "Ieradāmies pie Barsova dzīvokļa vairākas reizes klauvējām pie durvīm , neviens neatsaucās ! Izrādījās , ka durvis bija vaļā laikam bija piemirsis tās aizslēgt. Unnnnn.... Ieraudzījām Barsovu guļam uz grīdas blakus viņam atradās šļirce un tabletes. Barsovs nemaz nereaģēja uz mūsu klātbūtni laikam bija pārdozējis devu. Tika veikta pārmeklēšana un zem Barsova gultas tika atrasts..... šis šie nezināmās izcelsmes pulverīši bija aizbāzti aiz XXX žurnāliem... Oho Barsovs sāk kustēties un atver acis , viņš paķer blakus esošo pelnu trauku un met vienam no komandas darbiniekiem un sāk nenormāli kliegt !!! Viņš met ar visu , kas pagadījies viņa rokās , spilveniem , žurnāliem savām kedām. Viņš ir radījis smadzeņu satricinājumu vienam no speciālistiem iemetot tam ar savu kedu. Kolēģi viņu aiznesuši līdz mašīnai
un devušies prom cik ātri spējuši..."
Šādi stāsta viens no speciālistu komandas darbiniekiem. Nezināmās izcelsmes pulverīši tika aizvesti uz speciālistu mītni , kur tiks veikta satura pārbaude. Tuvāko dienu laikā tiks uzzināts tā sastāvs!
Viens no komandas faniem iesūtījis bildi kur redzams I. Barsovs :
Re: Dopinga lieta! Tika veikta atkārtota pārbaude un atklātas šausminošas lietas :O
Kā Barsovs to paskaidros? ...Gaidām atbildi
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Re: Dopinga lieta! Tika veikta atkārtota pārbaude un atklātas šausminošas lietas :O
Norēcos !! Labs !!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Nu Barsow, kur tagad liksies, mēs visu zinām par Tevi un tavām atkarībām!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Labs, tiešām gaidu atbildi
Hm ļoti intresanta atbilde,bet tas nebīju es .Bet mans dvīņu brālis.Kurš jau no lielā hokeja aizgājis prom,sācis, lietot visādas,nepatīkamas lietiņas!Te vina beidzāmā spēle karjerā
Timo Barsovs:
Intars Barsovs!
Jo manis nebīj mājās,jo es esu arēna aizvadam treniņui!Un Dinamods sajauca adrese,tā bija,mana dvīņu brāļa mājas !
Lūk mana atbilde!
Timo Barsovs:
Intars Barsovs!
Jo manis nebīj mājās,jo es esu arēna aizvadam treniņui!Un Dinamods sajauca adrese,tā bija,mana dvīņu brāļa mājas !
Lūk mana atbilde!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
varēji rakstā staisīt būtu interesantāk
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Nekādā gadījumā , tas biji Tu ;P
Ne nē,es jau arena gaidu jūsSnickers99 rakstīja:Nekādā gadījumā , tas biji Tu ;P
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Var manīt kā konkurenti cenšas ietekmēt psiholoģiski vilku GK !!Snickers99 rakstīja:Nekādā gadījumā , tas biji Tu ;P
- DOMĀJAT ,JUMS TAS NĀKS PAR LABU 4-jā finālspēlē ??
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Iespējamsvairogs rakstīja:Var manīt kā konkurenti cenšas ietekmēt psiholoģiski vilku GK !!Snickers99 rakstīja:Nekādā gadījumā , tas biji Tu ;P
- DOMĀJAT ,JUMS TAS NĀKS PAR LABU 4-jā finālspēlē ??
Kad bus ta ceturtā fināl spēle ?
Kašelis- Kaspars Štromanis #99 (LW)
- Postu skaits : 54
Similar topics
» Tika sausaukta ākārtēja sede!
» Kurzemes paziņojumi un dažas citas lietas !
» Krists Zommers , nākotne un citas lietas ..
» Curtis Crawford nākotne un citas lietas.
» IEVIEŠAM PČ UN DAŽAS CITAS LIETAS...
» Kurzemes paziņojumi un dažas citas lietas !
» Krists Zommers , nākotne un citas lietas ..
» Curtis Crawford nākotne un citas lietas.
» IEVIEŠAM PČ UN DAŽAS CITAS LIETAS...
Lapa 1 no 1