IEVIEŠAM PČ UN DAŽAS CITAS LIETAS...
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
IEVIEŠAM PČ UN DAŽAS CITAS LIETAS...
Ir noslēgusies jau 7. sezona un LSHL ir jāaug un jāattīstās tāpat kā to ir darījusi līdz šim. Līgas Valde arī nav visu laiku gulējusi un ir pieņēmusi dažus lēmumus un dažus jauninājumus. Kādi tie ir Jūs varat izlasīt šajā paziņojumā!
- 1. Paziņojums! Pasaules Čempionāts:
- Pasaules Čempionāts hokejā LSHL norisināsies vienlaicīgi ar IIHF rīkoto Pasaules Čempionātu hokejā
- 2015. gada 1. - 10. maijs
- 2016. gada NAV NOTEIKTS DATUMS
- 2017. gada NAV NOTEIKTS DATUMS
1. LSHL PČ ilgs 10 dienas. 1. - 7. dienai tiks izspēlētas grupu spēles, 8. dienā tiks izspēlētas 1/8 spēles, 9. dienā tiks izspēlētas 1/4 spēles, 10. dienā tiks izspēlēta, vispirms, spēle par 3. vietu un pēc tam fināls.
2. Katru gadu tiks izmantots pagājušā PČ komandu sastāvu mods. (Sapratu, ka nevarēs izmantot jaunāko modu, jo tas nebūs vēl izveidots)
3. Komandu sadalījums, kalendārs un izspēles kārtība būs tāda pati kāda tā būs bijusi pagājušajā PČ.
4. Latvijas izlases sastāvs tiks pilnībā izdzēsts un veidots no jauna, izmantojot LSHL latviešu spēlētājus. Visus Latvijas izlases spēlētājus izvēlēsies Latvijas izlases Galvenais treneris ar savu 1 trenera palīgu. Galvenajam trenerim pieder gala vārds un trenera palīgs viņam var dot tikai padomus. Kad sastāva komplektācija ir pabeigta, tad par to ir jāveido raksts LSHL Media sadaļā, sīki aprakstot, kāpēc katrs spēlētājs ir iekļauts sastāvā. Par katru spēlētāju jābūt vismaz 80 vārdiem. Rakstu veido abi treneri un par raksta iegūto naudu, sadala starp abiem treneriem. Bet raksts jāpublicē Galvenajam trenerim.
5. Katru gadu 16. izlase IIHF rangā tiks aizvietota ar Leģionāru izlasi, kuras sastāvs tiks veidots no LSHL leģionāru spēlētājiem. Visus Leģionāru izlases spēlētājus izvēlēsies Leģionāru izlases Galvenais treneris ar savu 1 trenera palīgu. Galvenajam trenerim pieder gala vārds un trenera palīgs viņam var dot tikai padomus. Kad sastāva komplektācija ir pabeigta, tad par to ir jāveido raksts LSHL Media sadaļā, sīki aprakstot, kāpēc katrs spēlētājs ir iekļauts sastāvā. Par katru spēlētāju jābūt vismaz 80 vārdiem. Rakstu veido abi treneri un par raksta iegūto naudu, sadala starp abiem treneriem. Bet raksts jāpublicē Galvenajam trenerim.
6. Leģionāru komanda spēlēs ar pašizveidotām formām un logo.
7. Uz izlases trenera amatu varēs kandidēt arī LSHL komandu Galveno treneru asistenti, ja viņš/viņš ir darbojies šī kluba vadībā (skaitās arī skauts kādā no iepriekšējām sezonām) vismaz pēdējās 3 sezonas.
8. Latvijas izlases Galveno treneri izvēlās no esošajiem LSHL komandu treneriem, kuru spēlētāji ir latvieši. To izvēlas pēc trenera iegūtajiem punktiem dažādos tā sasniegumos pēdējā gada laikā:- Izcīnīts Triju zvaigžņu kauss - 50 punkti
- Labākā ĢM balva - 50 punkti
- PČ izlases trenera līgas balsojuma uzvarēšana - 70 punkti
9. Latvijas izlases Galvenā trenera palīga amatu iegūst treneris, kurš ieņem 2. vietu pēc punktu saskaitīšanas.
10. Leģionāru izlases Galveno treneri izvēlās no esošajiem LSHL komandu treneriem, kuru spēlētāji nav latvieši. To izvēlas pēc trenera iegūtajiem punktiem dažādos tā sasniegumos pēdējā gada laikā:- Izcīnīts Triju zvaigžņu kauss - 50 punkti
- Labākā ĢM balva - 50 punkti
- PČ izlases trenera līgas balsojuma uzvarēšana - 70 punkti
11. Leģionāru izlases Galvenā trenera palīga amatu iegūst treneris, kurš ieņem 2. vietu pēc punktu saskaitīšanas.
12. Latvijas izlase un Leģionāru izlase tiek veidota pēc sekojošā modeļa - 9 uzbrucēji, 5 aizsargi, 2 vārtsargi. Visiem spēlētājiem jābūt pieteiktiem visās spēlēs.
13. Visas izlases spēlē ar auto taktikām, izņemot Latvijas izlasi un Leģionāru izlasi, kurām taktikas sastāda tās Galvenais treneris ar trenera palīgu.
14. Translētas tiek tikai Latvijas izlases un Leģionāru izlases spēles, kā arī spēlēs par 1. un 3. vietu, neatkarīgi no tā vai tajās piedalās kāda no LSHL izlasēm. Visas pārējās spēles tiek simulētas ar quick sim un rezultāti tiek paziņoti.
15. Pasaules Čempionātā drīkst piedalīties spēlētāji, kuri ir aizvadījuši 20 spēles LSHL un ir aktīvi spēlētāji.
16. Pasaules Čempionāta laikā LSHL un JHL Mediā rakstot rakstus par PČ, raksts tiek vērtēts pēc:- (Vārdu skaits/1000*Kvalitāte*Interese*Noformējus*1000)*2
17. Pasaules Čempionāta laikā tiks rīkoti PT, kuros kopsummā varēs iegūt 28 TP. 28 TP jāsadala šādi:- 8 punktus varēs iegūt prognozēs. Prognozēt varēs tikai pirmās 8 vietas (PT jāpaziņo 5 dienas pirms PČ sākuma un jāaizslēdz pirms pirmās PČ spēles)
- 5 punktus par rakstisko uzdevumu (PT jāpaziņo pirms PČ sākuma)
- 5 punktus par rakstisko uzdevumu (PT jāpaziņo pirms pirms 1/8 sākuma)
- 5 punktus par grafisko uzdevumu (PT jāpaziņo pirms PČ sākuma)
- 5 punktus par grafisko uzdevumu (PT jāpaziņo pirms pirms 1/8 sākuma)
Visi uzdevumi (izņemot prognozes) ilgs līdz PČ fināl spēles beigām! - 2015. gada 1. - 10. maijs
- 2. Paziņojums! Atsauksmes:
- Šis nav nekāds pārsteigums, jo darba piedāvājums jau ir izsludināts un pie manis var pieteikties šim amatam. Atsauksmju rakstītāji saņems 150k par katru uzrakstīto atsauksmi. Atsauksmes tiks rakstītas tikai jauniem spēlētājiem.
- 3. Paziņojums! LSHL Media pāriet uz JHL Medias metodi:
- Tagad arī LSHL spēlētāji varēs saņemt TP par rakstiem. Par vienu raksti maksimums var iegūt 5TP, nedēļā maksimums ir 2 raksti par kuriem iegūst TP, par nākamajiem rakstiem iegūst naudu pēc iepriekšējās formulas. Kā arī spēlētājs var izvēlēties saņemt naudu par rakstu, tas jānorāda raksta beigās. Sezonas ierobežojums katram spēlētājam ir 30TP.
- 4. Paziņojums! Sponsorēšana:
- Patiesībā šis tika pieņemts pirms kāda laika, bet tika aizmirsts. Tad nu tagad paziņošu, ka komandām ir šāda iespēja. Visas LSHL komandas drīkst sponsorēt JHL spēlētāju/us, kuri nav tikuši draftēti, ja to vēlas. Sponsorēt var tikai pērkot inventāru. Šis nav obligāts, bet ja kāda komanda kādā spēlētājā saskata vajadzīgo potenciālu un iespēju/vēlmi viņu draftēt vai pievienot komandai pēc kāda laika, ja neizdodas draftēt, tad tai ir visas iespējas uz šo spēlētāju atstāt vajadzīgo iespaidu. Tas neliedz šo spēlētāju draftēt kādai citai komandai!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Re: IEVIEŠAM PČ UN DAŽAS CITAS LIETAS...
Saistībā ar 4. punktu:
LSHL Media sadaļā būs tāds pats ''cap'', kāda ir JHL? Tip maksimums 35 TP par rakstiem sezonā.
LSHL Media sadaļā būs tāds pats ''cap'', kāda ir JHL? Tip maksimums 35 TP par rakstiem sezonā.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Es tagad domāju vai vajag kaut kā norobežot vai nē.
Piemēramm
LSHL 2 raksti nedēļā
JHL 3 raksti, vai
LSHL 1 raksts
JHL lai paliek tie 2
?
Par sezonas pagarināšanu gan interesanti, šis noteikti ir tas gadījums, ko minēju, par kuru nevajadzētu ļaut izlemt demokrātiskā ceļā..
Piemēramm
LSHL 2 raksti nedēļā
JHL 3 raksti, vai
LSHL 1 raksts
JHL lai paliek tie 2
?
Par sezonas pagarināšanu gan interesanti, šis noteikti ir tas gadījums, ko minēju, par kuru nevajadzētu ļaut izlemt demokrātiskā ceļā..
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Skatos, ka JHL ir 30TP. Un jā, būs tas pats. Tūlīt pievienošu.
Tad kad Valdē ir par kaut ko sarunā, tad neko nekad nevar izrunāt līdz galam. Godīgi sakot tas kaitina, ka visos topikos gala vārds pieder man. Tie kas ir valdē, ieiet un paskatās, cik topiku ir pabeigti ar manu postu kā pēdējo un cik no viņiem beidzas vēl ar kādu jautājumu vai ierosinājumu. Reti kurš iedomājas kādu diskusiju vēl paturpināt. Es taisot šo paziņojumu atradu dažas nepilnības, jo valdē tās netika izrunātas, nācās izlemt uz savu galvu.
Nē, viss te tagad tiek lemts demokrātiskā veidā. Nevienam nebūs atsevišķa gadījuma, jo mums nav sava prezidenta. Nobalsots PAR, tad pieņemts, nobalsots PRET, tad noraidīts. Tas var nepatikt, bet ar to ir jāsamierinās.
Nē, viss te tagad tiek lemts demokrātiskā veidā. Nevienam nebūs atsevišķa gadījuma, jo mums nav sava prezidenta. Nobalsots PAR, tad pieņemts, nobalsots PRET, tad noraidīts. Tas var nepatikt, bet ar to ir jāsamierinās.
Pirms kāda laika ieteicu līgai pāriet pie tā saucamā hybrid pārmetiena...Daudzi bija par!
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Iemet linku uz to diskusiju. Valdē pat nav sāktas pārrunas par šo ideju. Izveidošu topiku un ja pieņems, tad papildināšu šo ziņojumu.
Izņemot vairogu !SandisFifteen rakstīja:Pirms kāda laika ieteicu līgai pāriet pie tā saucamā hybrid pārmetiena...Daudzi bija par!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Piemirsi vienu mazu niansīti, to ka tu to nevari izlemt. Gala vārds vienmēr būs līgas dibinātājam.Skipper rakstīja:Tad kad Valdē ir par kaut ko sarunā, tad neko nekad nevar izrunāt līdz galam. Godīgi sakot tas kaitina, ka visos topikos gala vārds pieder man. Tie kas ir valdē, ieiet un paskatās, cik topiku ir pabeigti ar manu postu kā pēdējo un cik no viņiem beidzas vēl ar kādu jautājumu vai ierosinājumu. Reti kurš iedomājas kādu diskusiju vēl paturpināt. Es taisot šo paziņojumu atradu dažas nepilnības, jo valdē tās netika izrunātas, nācās izlemt uz savu galvu.
Tas var nepatikt, bet ar to ir jāsamierinās.
interesanti
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Skipper rakstīja:Iemet linku uz to diskusiju. Valdē pat nav sāktas pārrunas par šo ideju. Izveidošu topiku un ja pieņems, tad papildināšu šo ziņojumu.
http://www.lshl.lv/t5000-parmetiens
Tikai līgas vadītājs jau sen ir šo nodevis tālāk. Vai tu, kopš atrodies LSHL, vispār esi redzējis, ka Lauris savas tiesības tā izmantotu? Kopš Lauris pazuda, laikam 3. sezonā, un Snickers, Krists ar Vairogu kļuva par adminiem, tad šeit ir bijusi demokrātija un viss ir pieņemts demokrātiskā ceļā. Jā, Laurim teorētiski ir tiesības pašam uzņemties iniciatīvu un mainīt konkrētus lēmumus, bet viņš to nav darījis un nedomāju, ka tagad, kad tu iedomājies par šādu iespējamību, viņš to sāks darīt.Viedais rakstīja:Piemirsi vienu mazu niansīti, to ka tu to nevari izlemt. Gala vārds vienmēr būs līgas dibinātājam.Skipper rakstīja:Tad kad Valdē ir par kaut ko sarunā, tad neko nekad nevar izrunāt līdz galam. Godīgi sakot tas kaitina, ka visos topikos gala vārds pieder man. Tie kas ir valdē, ieiet un paskatās, cik topiku ir pabeigti ar manu postu kā pēdējo un cik no viņiem beidzas vēl ar kādu jautājumu vai ierosinājumu. Reti kurš iedomājas kādu diskusiju vēl paturpināt. Es taisot šo paziņojumu atradu dažas nepilnības, jo valdē tās netika izrunātas, nācās izlemt uz savu galvu.
Tas var nepatikt, bet ar to ir jāsamierinās.
Šāda tēma, nekad nav pat uzpeldējusi, bet tad valde pieņēma pāris lēmumus, kuri tev nepatika, un tu sāki šādu tematu pacelt.
Nē, es vienmēr esmu uzskatījis, ka vistu bars bez gaiļa ir tikai cepeši, vienmēr, kopš šeit esmu, esmu bijis par to, ka ir vajadzīgs līderis, ja tā arī nešķiet šeit, tad dzīvē-praksē, tas gan reāli pierādās itin visur.
Vajag gaili, kurš pa laikam kādu padrāž un ikdienā ved pareizajā ceļā, kā arī ir gatavs uzlekt kādai žurkai ieknābt pakaļā. Kurš no rīta pamodina, kurš vakarā, kad satumst dzen atpakaļ kūtī, lai caunas neuzbrūk.
Vajag gaili, kurš pa laikam kādu padrāž un ikdienā ved pareizajā ceļā, kā arī ir gatavs uzlekt kādai žurkai ieknābt pakaļā. Kurš no rīta pamodina, kurš vakarā, kad satumst dzen atpakaļ kūtī, lai caunas neuzbrūk.
Kādēļ ?The Number 1 rakstīja:Lēmums par sezonas pagarināšanu tiek atcelts!
Viesis- Viesis
Kas notiks, ja LV izlidos no augstākās divīzijas? (Protams, ka cerēsim nekad nesagaidīt to mirkli)
eda2233- Edijs Budrevičs #13 (C)
- Postu skaits : 530
Vecums : 30
Es, personīgi, neuzskatu, ka esmu vista, kura ik pa laikam jāuzved uz pareizā ceļa. To pašu varu teikt vēl pa vairākiem cilvēkiem. Ja mēs pārejam uz vienbalsīgu lēmumu pieņemšanu, tad kam ir vajadzīga valde? Tad ir vajadzīgi tikai darbinieki visiem darbiem un aiziet, veidojam forumu pēc viena cilvēka vīzijas.
Es īsti neredzu, ka tas varētu pat notikt.. Ja tā tiešām notiks, tad domāsim ko darīteda2233 rakstīja:Kas notiks, ja LV izlidos no augstākās divīzijas? (Protams, ka cerēsim nekad nesagaidīt to mirkli)
Pārāk spēcīgs salīdzinājums ! (bet doma skaidra !)Viedais rakstīja:Nē, es vienmēr esmu uzskatījis, ka vistu bars bez gaiļa ir tikai cepeši, vienmēr, kopš šeit esmu, esmu bijis par to, ka ir vajadzīgs līderis, ja tā arī nešķiet šeit, tad dzīvē-praksē, tas gan reāli pierādās itin visur.
Dažās vietās ,ja tu kādu nosauktu par gaili , varētu kārtīgi norauties !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Skapi, es atbildēju vienā citā topikā jau, priekškam valdi, lai viedokļus tomēr uzklausītu un tā tālāk, tagad neatkārtošos.
vairog, tikai vietās, kur tiešām ir gaiļi un kuri sevi uzskata par ''gaiļiem''.
vairog, tikai vietās, kur tiešām ir gaiļi un kuri sevi uzskata par ''gaiļiem''.
Sauc man par Emīlu, Skapis ir tikai izdomāts vārds.
Piedod, bet es visus topikus tik uzmanīgi nelasu, varbūt esmu palaidis garām tāpat kā Lauris esot palaidis garām sezonas pagarināšanas topiku.
Vari atkārtoties tāpat kā es esmu to darījis daudz reizes.
Un es nesapratu tevis teikto, tu saki, ka valde vispār nav vajadzīga?
Piedod, bet es visus topikus tik uzmanīgi nelasu, varbūt esmu palaidis garām tāpat kā Lauris esot palaidis garām sezonas pagarināšanas topiku.
Skipper rakstīja:Sauc man par Emīlu, Skapis ir tikai izdomāts vārds.
Protams, ka nē, viss tak balstās uz viņa pleciem!
Kāds administrators varētu šo pielipināt? Lai arī nepagarinām sezonu, bet tomēr PČ ir diezgan liels jauninājums.
Emmm kas paliek ar iemetienu?
Valdē izskatīs?
Valdē izskatīs?
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Kurzemes paziņojumi un dažas citas lietas !
» Krists Zommers , nākotne un citas lietas ..
» Curtis Crawford nākotne un citas lietas.
» Drafts u.c lietas
» Copes lietas
» Krists Zommers , nākotne un citas lietas ..
» Curtis Crawford nākotne un citas lietas.
» Drafts u.c lietas
» Copes lietas
Lapa 1 no 2