Tika sausaukta ākārtēja sede!

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Tika sausaukta  ākārtēja sede! Empty Tika sausaukta ākārtēja sede!

Post by Intarusu Piektdiena Augusts 09, 2013 5:09 pm

Tika sausaukta  ākārtēja sede!

Kur tika lemts ,par nepamoti,apsūdzētu Tamper vienības vātsargu!Intaru Barsovu.Dopinga lietā Very Happy

Diamonds Snicekrs: aturējās ,šoreiz par viedokli!

LEV Monster: Mans viedoklis ir tāds, ka Intars nav vainīgs, jo ja spēlētājs nevar iemest tā ir viņa vaina. Tas ir bullshit!!! Tika sausaukta  ākārtēja sede! 1243529515 Tika sausaukta  ākārtēja sede! 1243529515 Tika sausaukta  ākārtēja sede! 1243529515

Wolves Tika izsaukts pats vainīgais Barsows: Es nekad un nēsu,lietojis dopingu un zālītes.Vis ir nācis,no manis paša.Daudz darba padarīta,treniņos,fiziska slodzes!
Sezonas sākuma.negāji tik labi,pēc pirmā apļa bija galīģi bēdīgi,visi zaudējumi.Bija uzvras.Par to neviens nerakstīja! Pēc tam sākam iespēlēties,pēc trešā aplī jau bīju 2 gk labkais  pirms zomera.Tad sākās visim šoks  Very Happy  Pirmā spēle pret lev. vis tik ātri sākās,kā ātri beidzās.Sērījā vinējām 4-0.Bez labākiem aizsrgiem es,nebūtu nekas.Ar priekšgalā Andersonu,paskties kāda viņam statitisku Smile.Man jau jāpteicās visai tamper vienībai kas, palīdzēja spēlēt un nosargāt neskartus vārtus!
 Dinamodos bīja pirmā komanda kas man tika iemesti 2 vārti 3 spēlē,bet tas viņiem nepietika.Lai uzvarētu mani un tamper.
Vis noskaidrosies šodien vai rīt.Kad būs 4 spēle,domāju ka tamper var arī dinamodos vinēt ar 4-0 sērījā,ja nekādi lieli pārsteigumi nebūs!

Tiesnesis lshl GM Very Happy

Tika sausaukta  ākārtēja sede! <a href=Tika sausaukta  ākārtēja sede! 1376055735-clip-28kb

Lēma ka neuzsākās nekādas lietas izmeklešānu,jo tā ir kārtēja .Viltība pret tamper venības vātsrasgu.Jo grib panākt,ka lai iespējams pēdēja spēlē zaudētu dinamods vienība.Dēļ visām šām sūda dopinga pārbaudi.Tas ļoti nogurdina spēlētāju,kam nevar paveikties.izšķirošā fināla ceturtajā spēlē !
Tas apliecina ka,ši tēma ir jāslēdz,par dopingu.Gaidam paskaidrojumu.No lshl dinamods spēlētāja newdenisons2. Jo tieši viņš ,uzsāka šās nekārtībās.Tieši pirms fināla beigām!
 Dinamods GM par  ātkārto sēdi ,izveidi piešķirs tikai musitks aizrādījums.Un atvainoties kopā ar newdenisons 2 par nepatiesi ,apvainotu Vātsragu!
Kuram tagat lshl,visā Tampera uzskta ka viņš ir doping lietotājs! Visādas nekrītības,rakstata twiter kontos!
 Kā šie abi,visu izdarīsi.Slēgsim šo tēmu  likism balsošanā,jairaksta šajā topikā !  Very Happy
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics