Pirmsdrafta intervija ar Nick Name.
Lapa 1 no 1 • Share
Pirmsdrafta intervija ar Nick Name.
Labdien visiem, ar jums Ezis Ceļotājs! Ir pienācis tas brīdis, kuru jūs gaidījat veselu mūžību! Visi spēlētāji un prospekti steidzās pie monitora un ar drebošām rokām atver šo tēmu...INTERVIJA AR NICK NAME!!!!! *ironiskais smiekls no Eža Ceļotāja puses* Khmm...protams, ka drafts tik un tā ir svarīgāks, bet priekš Nika šīs tiešam ir ilgi gaidītais brīdis. Piedāvāju jums īsu interviju ar šo talantīgo, bet pārāk pašpārliecināto vārtsargu.
Ar jums bija Ezis Ceļotājs un viens no JHL drafta prospektiem, vārtsargs Nick Name.
Veiksmi visiem!
Sveiks, Nik!
Sveiks.
Kā šodien jūties?
Labi.
Gaidi nepacietību draftu?
Jā.
Emm...kāpēc tev ir tik īsās atbildes?
Lai tevi nokaitinātu.
Hmm....(pēc 5 sekundēm Niks pasmaidīja, kas nozimēja to, ka viņš tikai pajokoja .E.C.) ...skaidrs, jokdari.
Bet ja nopietni – vai tu esi gatavs draftam?
Protams, kā citādāk.
Kā tu doma, tevi šodien izvēlēsies?
Es esmu pārliecināts, ka jā. Un vēl esmu pārliecināts, ka es būšu pirmais izvēlētais draftā.
Lielākā daļa prospektu uzskata, kā tu pēc šīsdienas drafta tu spēlēsi Kalifornijas Heat komandā. Kā tu nokomentēsi šo faktu?
Kalifornija? Mmm, interesanti. Whiskey, weed, palm trees...Nu labi labi, līdz šitām es nenolaidīšos. Man vispār ir vienalga, kurā komandā es spēlēšu, jo es zinu, ka es spēšu izvilkt jebkuru komandu.
Nenolaidīties līdz viskijam? Tu taču mēdz malkot šo dzērienu katru piektdienu...
Nu ne alkoholiķa līmenī.
Atgriežoties pie drafta. Tu esi atradis sev pavadoni?
Nē. Laikam sievietes domā tikai par seksu. Varbūt nāksies nozagt kādu pavadoni no cita spēlētāja.
Man te nesen ir atnākusi vēstule no kāda LSHL fana, kurā viņš jautā par tavu attieksmi pret latviešu mēdijiem. Ir jau zināms, ka tev nepatīk šīs fakts, ka mēs veltam tev pārāk maz laika, vai vispār neveltam.
Es skatos, ka šeit mēdiji pagaidām snauž, jo es, izņēmot tavu rakstu par drafta prospektiem, neieraudzīju nevienu rakstu saistībā ar JHL. Starp citu, tu varēji mani novērtēt ar 10 ballēm...
...es centos objektīvi vērtēt.
Bet tik un tā paldies par rakstu.
Lūdzu. Bet saistībā ar rakstiem un JHL, es neteikšu, ka viss tur ir bezcerīgi. Rekur, ir raksti par Jāni Gravu, Yay Brown. Vēl te ir Serija Kovalcuka domas par draftu...
...kurus ir uzrakstījuši paši tevis minētie spēlētāji, nevis žurnālisti.
Nu labi, pirmo raundu tu esi vinnējis, bet es tā pat nepadošos...Bet es vēlos pabeigt šo interviju ar to, ko mēs esam sākuši - ar jautājumu par draftu. Kā tu domā, kurā komandā tu tiksi?
Vankūveras Wizards komandā, jo viņi izvēlās pirmie.
Nu ja, ar optimismu un pašpārliecinatību tev viss ir kārtībā. Tā, kā mans jautājumu krājums joprojām ir vēl mazāks, nekā tavs ''Intensity/Cluch'' prasmes indekss, mums nāksies pabeigt interviju. Kaut ko gribi vēl pateikt mums pirms aiziešanas?
Es te vakar atklāju savu Twitter kontu. Ja gribat, varat sekot. (@Nick33andLSHL, ja kas. E.C.)
Nu tad - veiksmi tev draftā!
Paldies, tev arī veiksmi jautājumu krājumu papildināšanā.
Sveiks.
Kā šodien jūties?
Labi.
Gaidi nepacietību draftu?
Jā.
Emm...kāpēc tev ir tik īsās atbildes?
Lai tevi nokaitinātu.
Hmm....(pēc 5 sekundēm Niks pasmaidīja, kas nozimēja to, ka viņš tikai pajokoja .E.C.) ...skaidrs, jokdari.
Bet ja nopietni – vai tu esi gatavs draftam?
Protams, kā citādāk.
Kā tu doma, tevi šodien izvēlēsies?
Es esmu pārliecināts, ka jā. Un vēl esmu pārliecināts, ka es būšu pirmais izvēlētais draftā.
Lielākā daļa prospektu uzskata, kā tu pēc šīsdienas drafta tu spēlēsi Kalifornijas Heat komandā. Kā tu nokomentēsi šo faktu?
Kalifornija? Mmm, interesanti. Whiskey, weed, palm trees...Nu labi labi, līdz šitām es nenolaidīšos. Man vispār ir vienalga, kurā komandā es spēlēšu, jo es zinu, ka es spēšu izvilkt jebkuru komandu.
Nenolaidīties līdz viskijam? Tu taču mēdz malkot šo dzērienu katru piektdienu...
Nu ne alkoholiķa līmenī.
Atgriežoties pie drafta. Tu esi atradis sev pavadoni?
Nē. Laikam sievietes domā tikai par seksu. Varbūt nāksies nozagt kādu pavadoni no cita spēlētāja.
Man te nesen ir atnākusi vēstule no kāda LSHL fana, kurā viņš jautā par tavu attieksmi pret latviešu mēdijiem. Ir jau zināms, ka tev nepatīk šīs fakts, ka mēs veltam tev pārāk maz laika, vai vispār neveltam.
Es skatos, ka šeit mēdiji pagaidām snauž, jo es, izņēmot tavu rakstu par drafta prospektiem, neieraudzīju nevienu rakstu saistībā ar JHL. Starp citu, tu varēji mani novērtēt ar 10 ballēm...
...es centos objektīvi vērtēt.
Bet tik un tā paldies par rakstu.
Lūdzu. Bet saistībā ar rakstiem un JHL, es neteikšu, ka viss tur ir bezcerīgi. Rekur, ir raksti par Jāni Gravu, Yay Brown. Vēl te ir Serija Kovalcuka domas par draftu...
...kurus ir uzrakstījuši paši tevis minētie spēlētāji, nevis žurnālisti.
Nu labi, pirmo raundu tu esi vinnējis, bet es tā pat nepadošos...Bet es vēlos pabeigt šo interviju ar to, ko mēs esam sākuši - ar jautājumu par draftu. Kā tu domā, kurā komandā tu tiksi?
Vankūveras Wizards komandā, jo viņi izvēlās pirmie.
Nu ja, ar optimismu un pašpārliecinatību tev viss ir kārtībā. Tā, kā mans jautājumu krājums joprojām ir vēl mazāks, nekā tavs ''Intensity/Cluch'' prasmes indekss, mums nāksies pabeigt interviju. Kaut ko gribi vēl pateikt mums pirms aiziešanas?
Es te vakar atklāju savu Twitter kontu. Ja gribat, varat sekot. (@Nick33andLSHL, ja kas. E.C.)
Nu tad - veiksmi tev draftā!
Paldies, tev arī veiksmi jautājumu krājumu papildināšanā.
Ar jums bija Ezis Ceļotājs un viens no JHL drafta prospektiem, vārtsargs Nick Name.
Veiksmi visiem!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Re: Pirmsdrafta intervija ar Nick Name.
Viskijs hokejam netraucē, tikai uzlabo prasmes. #Truestory #experience
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viskijs tiešām netraucē. Daļa no sportistu rutīnas!
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rīga
5 TP (NĀKAMREIZ KLĀT BILDI/-ES + SAKARĪGĀKU SARUNU AR PLAŠĀKIEM TEIKUMIEM - citādi jau paspēju iesnausties pie pus raksta ,jo zināju ko gaidīt beigās !)
+ Ieteikums labāk rindiņas rakstīt pie malas nevis centrā , citādi jālēkā pa rindām un kopaina saraustīta , trūkst tikai eglīšu rotājumu !
+ Ieteikums labāk rindiņas rakstīt pie malas nevis centrā , citādi jālēkā pa rindām un kopaina saraustīta , trūkst tikai eglīšu rotājumu !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Izrādās tomēr ,ka bilde ir - tikai man viņu nerāda - bezgalīgi ilgi lādē attēlus !
Pas pēju visu darbu izlasīt un pat tad vēl bilde neatveras !
Pas pēju visu darbu izlasīt un pat tad vēl bilde neatveras !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Similar topics
» Nick Name kunkstēšana, jeb īsā intervija pirms PČ.
» Impotentija Ziedoņa Kastiņa pirmsdrafta TOPS
» Nick Name domas par JHL komandām
» Pirmssezonas prognoze no Nick Name.
» 33 fakti par Nick Name
» Impotentija Ziedoņa Kastiņa pirmsdrafta TOPS
» Nick Name domas par JHL komandām
» Pirmssezonas prognoze no Nick Name.
» 33 fakti par Nick Name
Lapa 1 no 1