Impotentija Ziedoņa Kastiņa pirmsdrafta TOPS
Lapa 1 no 1 • Share
Impotentija Ziedoņa Kastiņa pirmsdrafta TOPS
Sveiki LSHL biedri, ĢM'i un citi nelieši!
Tuvojas LSHL S11 drafts un es esmu sagatavojis nelielu topu ar komandām, kurās es vēlētos nonākt pēc drafta. Protams, klāt arī nelieli komentāri.
Brīdinājums - pāris teksta daļas būs diez gan aizskarošas, neņemiet to tā pie sirds. Jūs tak pazīstat manu sagrozīto humora izjūtu, vai ne?
1. Venstpils Fatsharks
Surprise madafaka? Ne gluži. Iespēja šeit nokļūt ir diez gan augsta, jo puse drafta piku ir tieši Ventspilij. Patīk aktivitāte, kas priekš manis ir liels pluss. Komandai arī nepieciešams pirmais numurs vārtos. But shiiiit, šī pirmā vieta topā tomēr ir dalīta ar kādu citu komandu.
1. Rīgas Trieciens
Another surprise madafaka? Ne gluži. Tā pat kā FS, arī šajā komandā ir aktīva slēgtā istaba, kas ir liels pluss manās acīs un ausīs, un kreisajā nierē, ja vajag. Skapis paliek vecs, regresija kož pakaļā, arī Triecienam drīz nāksies meklēt jaunu vārtsargu, kas stāsies šī pazīstamā, reizēm too overrated vārtuvīra vietā. Redzat saistību starp šī topa pirmās vietas komandām? Yup, tās abas ir kā rival komandas, kuras nu jau laika gaitā ir pamatīgi uzēdušās, kas piedod garlaicīgajai LSHL ikdienai nelielu asumiņu. Pilnīgi rodas vēlme iesaistīties šajā vārdu un simulācijas karā, tāpēc arī galvenokārt šīs komandas ierindojās mana topa pirmajā vietā.
3. Bauskas Pumas
Mana vecā komanda. Nū, ne gluži. Komandai veidojas rebuild, jo daudzi spēlētāji ir novecojuši un regresija seko kā tas klaiņojošais suns, kuram vakar aiz žēluma iedevi pusdienas. Bet patiesībā, nekādā gadījumā nevēlos spēlēt Pumās.
4. Oslo Wild Cats
Kā man besī šī komanda. Beņķa karjeras pēdējā komanda, tur pabiju neilgu laiku un man galīgi pietika, bet paskatoties uz pārējām atlikušajām komandām, šī izpelnījās ceturto vietu. Kokins. Kādreiz bija tīri okey sastāvs, tad gribēju tur paspēlēt. Pluss būtu, ja beidzot aizvāktos no Oslo uz Latviju.
5. Liepājas DirsuPlēsoņas
Drausmīgi neaktīva komanda, līgas rekords neaktīvākajā slēgtajā istabā. Pašlaik tur ir 2 aktīvi spēlētāji. Tik augstu topā tikai tāpēc, ka gribu redzēt, ko Lauris sadarīs ar komandu. Bet tā - nope.
6. Saldus Mēnešreizes Meteors
Nē, nopietni. Man vienīgajam tas logo atgādina trakojošas mēnešreizes? Ok, enough with bs. Nekad neesmu bijis Krista ĢM pieejas fans, lai gan atzīstu, ka pirms sezonas viņš pastrādāja labu darbu komandas sagatavošanā. Tagad gan izskatās, ka līdz ar paša Krista aktivitātes samazināšanos, arī pārējie komandas spēlētāji forumā redzami retāk. Nepatīk arī savāktā kompānija. No offence, citiem varbūt tā būtu paradīze, gaumes jautājums.
7. Valmieras U mad? Ērgļi
Nepatīk vēsture, nevēlos iesaistīties vēstures mainīšanā. Punkts.
8. Tamperes Wolves
Lol, kāda iespēja tur nokļūt, viņiem nekad nav drafta piku.
Vēlos piebilst - būtu patīkami, ja ĢM sazinātos par vēlmi izvēlēties mani draftā. Man šajā ziņā nepatīk negaidīti pārsteigumi.
Viesis- Viesis
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Re: Impotentija Ziedoņa Kastiņa pirmsdrafta TOPS
Admini dara visu, lai turpinātu naidot manu mierīgo karaļvalsti ar citām nešķīsto ticību pārstāvniecībām.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Vēsture jau sen kā mainīta
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Vēsturei ir paradums atgriezties un atkārtoties. Pasaules notikumiem ir cikliskas dabas.Sumbrs rakstīja:Vēsture jau sen kā mainīta
Kur ta šis spēlēs tavuprāt http://www.lshl.lv/t7376-martins-kapaksrw ?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Viedais rakstīja:Vēsturei ir paradums atgriezties un atkārtoties. Pasaules notikumiem ir cikliskas dabas.Sumbrs rakstīja:Vēsture jau sen kā mainīta
Kur ta šis spēlēs tavuprāt http://www.lshl.lv/t7376-martins-kapaksrw ?
Neko nezinu, iepriekšējo sezonu izlaidu so...
Šāda tipa vēsture nevar atkārtoties.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
brisingr21- Patriks Pelmenis (C) #21
- Postu skaits : 150
Dzīvesvieta : Visur, kur var gulēt
Similar topics
» Impotentija Ziedoņa Kastiņa Treniņi
» Ziedoņa Kastiņa biogrāfija + Q&A
» Pirmsdrafta intervija ar Nick Name.