Nick Name domas par JHL komandām
Lapa 1 no 1 • Share
Nick Name domas par JHL komandām
Tā, kā latviešu dzeltenā prese un žurnālisti joprojām nevēlās zināt par Nick Name, tad es pats sākšu kaut ko drukāt. Tātad: es izlēmu apskatīties visas 4 JHL komandas (sastāvs, vēsture, treniņi), lai mazliet vairāk saprastu, uz ko es eju. Labi, sākam.
Vankūveras Wizards
1. JHL sezonas uzvarētājs (pie tam viņi spēja izvilkt abas play off sērijas no 0:3)
Vārtsargi (jā, tas man ir svarīgi): Vladimirs Fedotovs un Viesturs Jakusins.
Wow, veseli 2 vārtsargi. Pirmais, kas man varētu nākt prātā: man tur nav ko darīt, labākais, ko es tur varētu dabūt, ir backup loma. Bet... Izrādās, ka nav viss tik spoži ''burvju'' karalistē. Pagajušā sezona Vankūverai pagalam neveiksmīga. Regulārā sezonā par 24 spēlēm viņi ir spējuši tikai 20 punktus. Plusā vēl - bezierunu zaudējums sērijā Aļaskas Huskies komandai ar 0:4. Un vēl pa virsu - kopš nākošās sezonas Vankūverai būs cits ĢM. Emm...man tur tiešām nav ko darīt. -_-
Bet šajā situācijā ir divi plusi -
1) jā es tikšu šajā komandā, tad man būs papildus motivācija: izvilkt ''burvjus'' atpakaļ uz virsotni.
2) Tikai Jakusins izskatās daudz vai maz normāli. Bet viņš jau sen netrenejās, tāpēc manas izredzes uz 1. Vankūveras vārtsargu ir diezgan labas.
Konektikutas Lions
Divārtējā JHL pusfināliste
Vārtsargi: Margers Ziediņš.
Jā, tieši Ziediņš, kurš pat nav ''lauvu'' rosterī. Un vispār Konektikutas Lions ir tā komanda, kas tā arī nespēja ''apostīt'' fināla gaisotni. Šajā sezonā viņi bija tuvāk finālam, bet pusfināla 7. spēlē Losandželosas Knights izradījās veiksmigāki. Īsāk sakot, pagaidam šī komanda ir stabili ''aiz borta''. Vai man ir jēga spēlēt komandā, kura, iespējams, arī 3. sezonā netiks nekur tālāk par pusfinālu?
Plusi:
1) A kāpēc ne? Papildus motivācija palīdzēt ''lauvām'' bedzot tikt finālā. Un tur, protams, uzvarēt.
2) Un atkal, man varētu būt visai labas iespējas kļūt par komandas 1. vārtsargu.
Losandželosas Knights
Divkārtējā JHL fināliste.
Vārtsargi: Markuss Annens
Komanda, kurai neveicās. Abās sezonas viņi bija tuvu uzvarai, bet tā arī nesajuta uzvaras garšu. Īpaši 1. sezonā, kur Knights komanda zaudēja Vankūverai ar 3:4, kaut arī bija vadībā 3:0. Hmm... Ir jēga spēlēt komandā, kura arī trešo sezonu zaudēs finālā? Man nepatīk būt visu laiku otrajās vietās. Pie tam labākais, ko es varu dabūt, ir backup loma komandā, jo pat sen netrenētais Annens joprojām rulē.
Plusi:
1) Nu tad beidzot jāpalīdz viņiem uzvarēt JHL līgu.
2) Konkurence ar Annenu.
Aļaskas Huskies
2. JHL sezonas uzvarētājs
Vārtsargi: Jesus Leonard, Trevor Bernier
Pagajušajā sezonā viņi nespēja tikt tālāk par pusfinālu. Toties visu šo sezonu viņi tikai zināja vienu vārdu - Dominācija. Pārliecinoša uzvara regulārajā sezonā, pārliecinošās abas play off sērijas, kur viņi zaudēja tikai vienu spēli. Man vispār ir iespējas tikt šajā komandā, vai man labāk domāt par citu komandu?
Plusi:
1) Ir prestīži spēlēt pašreizējo čempionu sastāvā.
2) Kas interesanti , tieši vārtsargi nebūs tā stiprākā Huskies puse. Leonard vispār netrenēts, Bernier jau sen kaut kur klīst pa pasauli, tāpēc es domāju, ka man ir iespējas tikt par Huskies 1. vārtsargu. Un tas ir pat ļoti prestīži.
Ar jums bija Nick Name. Visiem veiksmi!
Vankūveras Wizards
1. JHL sezonas uzvarētājs (pie tam viņi spēja izvilkt abas play off sērijas no 0:3)
Vārtsargi (jā, tas man ir svarīgi): Vladimirs Fedotovs un Viesturs Jakusins.
Wow, veseli 2 vārtsargi. Pirmais, kas man varētu nākt prātā: man tur nav ko darīt, labākais, ko es tur varētu dabūt, ir backup loma. Bet... Izrādās, ka nav viss tik spoži ''burvju'' karalistē. Pagajušā sezona Vankūverai pagalam neveiksmīga. Regulārā sezonā par 24 spēlēm viņi ir spējuši tikai 20 punktus. Plusā vēl - bezierunu zaudējums sērijā Aļaskas Huskies komandai ar 0:4. Un vēl pa virsu - kopš nākošās sezonas Vankūverai būs cits ĢM. Emm...man tur tiešām nav ko darīt. -_-
Bet šajā situācijā ir divi plusi -
1) jā es tikšu šajā komandā, tad man būs papildus motivācija: izvilkt ''burvjus'' atpakaļ uz virsotni.
2) Tikai Jakusins izskatās daudz vai maz normāli. Bet viņš jau sen netrenejās, tāpēc manas izredzes uz 1. Vankūveras vārtsargu ir diezgan labas.
Konektikutas Lions
Divārtējā JHL pusfināliste
Vārtsargi: Margers Ziediņš.
Jā, tieši Ziediņš, kurš pat nav ''lauvu'' rosterī. Un vispār Konektikutas Lions ir tā komanda, kas tā arī nespēja ''apostīt'' fināla gaisotni. Šajā sezonā viņi bija tuvāk finālam, bet pusfināla 7. spēlē Losandželosas Knights izradījās veiksmigāki. Īsāk sakot, pagaidam šī komanda ir stabili ''aiz borta''. Vai man ir jēga spēlēt komandā, kura, iespējams, arī 3. sezonā netiks nekur tālāk par pusfinālu?
Plusi:
1) A kāpēc ne? Papildus motivācija palīdzēt ''lauvām'' bedzot tikt finālā. Un tur, protams, uzvarēt.
2) Un atkal, man varētu būt visai labas iespējas kļūt par komandas 1. vārtsargu.
Losandželosas Knights
Divkārtējā JHL fināliste.
Vārtsargi: Markuss Annens
Komanda, kurai neveicās. Abās sezonas viņi bija tuvu uzvarai, bet tā arī nesajuta uzvaras garšu. Īpaši 1. sezonā, kur Knights komanda zaudēja Vankūverai ar 3:4, kaut arī bija vadībā 3:0. Hmm... Ir jēga spēlēt komandā, kura arī trešo sezonu zaudēs finālā? Man nepatīk būt visu laiku otrajās vietās. Pie tam labākais, ko es varu dabūt, ir backup loma komandā, jo pat sen netrenētais Annens joprojām rulē.
Plusi:
1) Nu tad beidzot jāpalīdz viņiem uzvarēt JHL līgu.
2) Konkurence ar Annenu.
Aļaskas Huskies
2. JHL sezonas uzvarētājs
Vārtsargi: Jesus Leonard, Trevor Bernier
Pagajušajā sezonā viņi nespēja tikt tālāk par pusfinālu. Toties visu šo sezonu viņi tikai zināja vienu vārdu - Dominācija. Pārliecinoša uzvara regulārajā sezonā, pārliecinošās abas play off sērijas, kur viņi zaudēja tikai vienu spēli. Man vispār ir iespējas tikt šajā komandā, vai man labāk domāt par citu komandu?
Plusi:
1) Ir prestīži spēlēt pašreizējo čempionu sastāvā.
2) Kas interesanti , tieši vārtsargi nebūs tā stiprākā Huskies puse. Leonard vispār netrenēts, Bernier jau sen kaut kur klīst pa pasauli, tāpēc es domāju, ka man ir iespējas tikt par Huskies 1. vārtsargu. Un tas ir pat ļoti prestīži.
Ar jums bija Nick Name. Visiem veiksmi!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
dzhonis- Jānis Grava #2 (D)
- Postu skaits : 325
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Latvija
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Nick Name domas par JHL komandām
Veiksmi draftā!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Bernier arī labs vārtusargs! Domāju, ka pat labāks par Annenu.
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Tik žēl, ka palika neaktīvs! Novēlu Nick Name nepieļaut Bernier kļūdu!Spuņģēnu Kombains rakstīja:Bernier arī labs vārtusargs! Domāju, ka pat labāks par Annenu.
Viesis- Viesis
JHL noteikti nav vieta kur iet uz noteiktu komandu , lai tikai atzīmētos , ka esi izcīnijis kausu un JHL kauss neskaitas prestižs, jo katrai komanda nākamajā sezonā puse no sastāva nebūs tā kā Wizards var būt pirmie, bet Huskies pēdējie!
5 TP (NĀKAMREIZ JĀBŪT BILDEI KLĀT !)
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Similar topics
» Manas domas par JHL komandām!
» Atklāti par LSHL Komandām .
» Maskavas LEV sezonas atskats + GM domas.
» GM domas pēc 1. apļa
» Vītola domas
» Atklāti par LSHL Komandām .
» Maskavas LEV sezonas atskats + GM domas.
» GM domas pēc 1. apļa
» Vītola domas
Lapa 1 no 1