S11 prospektu anketa
Lapa 1 no 1 • Share
S11 prospektu anketa
Bauskas PUMAS
S11 draftā Pumām nav daudz piku, bet tomēr kaut kāda iespēja tik pie mums ir. Tādēļ ja ir interese par komandu tad droši aizpildi anketu. Bet zini vienu Pumas ir Lūšu tradīciju trupinātāji,ar visām no tā izrietošajām sekām.
1. Spēlētāja vārds, pozīcija un links uz spēlētāja un treniņu lapu:
2. Kam dod priekšroku komandas saziņai, slēgtajai istabai vai WA grupai vai arī Skype?
3. Kā vērtē savu sezonu JHL? Vai izdarīji maksimālo treniņos?
4. Nonākot lielajā līgā treniņi nebūs vairs bezmaksas, kā plāno iegūt papildus līdzekļus treniņiem?
5. Kurā komandā vēlētos nonākt? Un ja tās ir Pumas, tad kāpēc?
6. Cik liela vēlme ir nokļūt Pumās, novērtē 1-10 baļļu sistēmā?
7. Lielākie Bauskas Pumu motivātori ir Bauskas meitenes. Vai nenobīsies no viņām?
- saldajam ēdienam:
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Re: S11 prospektu anketa
1.Sergio Pogba [RW] http://www.lshl.lv/t6915-s11-rw-sergio-pogba ; http://www.lshl.lv/t7055-sergio-pogba-trenini
2.Slēgtajai un WA
3.Ne īpaši,pašvērtejumā novērtētu 5/10
4.Pildītu uzdotos TP uzdevumus
5.Tieši Pumās,jo velkāju jūsu produkcijas maikas
6.7
7.Nē
8.Mīkstumi? (Hvz ,nezinu)
2.Slēgtajai un WA
3.Ne īpaši,pašvērtejumā novērtētu 5/10
4.Pildītu uzdotos TP uzdevumus
5.Tieši Pumās,jo velkāju jūsu produkcijas maikas
6.7
7.Nē
8.Mīkstumi? (Hvz ,nezinu)
Kalasha- Sergio Pogba (RW) #26
- Postu skaits : 113
S11 draftā Pumām nav daudz piku, bet tomēr kaut kāda iespēja tik pie mums ir. Tādēļ ja ir interese par komandu tad droši aizpildi anketu. Bet zini vienu Pumas ir Lūšu tradīciju trupinātāji,ar visām no tā izrietošajām sekām.
1. Spēlētāja vārds, pozīcija un links uz spēlētāja un treniņu lapu:http://www.lshl.lv/t6724-s11-c-martins-krauze
2. Kam dod priekšroku komandas saziņai, slēgtajai istabai vai WA grupai vai arī Skype? abos
3. Kā vērtē savu sezonu JHL? Vai izdarīji maksimālo treniņos? nop esmu slinks TPU
4. Nonākot lielajā līgā treniņi nebūs vairs bezmaksas, kā plāno iegūt papildus līdzekļus treniņiem?
esmu simuletajs
patik komandas GM .bet ja godīgi man labak patika Lūsu logo:(
9
7. Lielākie Bauskas Pumu motivātori ir Bauskas meitenes. Vai nenobīsies no viņām?
protams ka nē
1. Spēlētāja vārds, pozīcija un links uz spēlētāja un treniņu lapu:http://www.lshl.lv/t6724-s11-c-martins-krauze
2. Kam dod priekšroku komandas saziņai, slēgtajai istabai vai WA grupai vai arī Skype? abos
3. Kā vērtē savu sezonu JHL? Vai izdarīji maksimālo treniņos? nop esmu slinks TPU
esmu simuletajs
patik komandas GM .bet ja godīgi man labak patika Lūsu logo:(
9
protams ka nē
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
1. Spēlētāja vārds, pozīcija un links uz spēlētāja un treniņu lapu: Pimpisons
2. Kam dod priekšroku komandas saziņai, slēgtajai istabai vai WA grupai vai arī Skype?esmu neaktīvs
3. Kā vērtē savu sezonu JHL? Vai izdarīji maksimālo treniņos? Izcila sezona un jā.
4. Nonākot lielajā līgā treniņi nebūs vairs bezmaksas, kā plāno iegūt papildus līdzekļus treniņiem? Mahinējot, kā jau visi citi to dara.
5. Kurā komandā vēlētos nonākt? Un ja tās ir Pumas, tad kāpēc? Gandrīz vienalga
6. Cik liela vēlme ir nokļūt Pumās, novērtē 1-10 baļļu sistēmā? 8
7. Lielākie Bauskas Pumu motivātori ir Bauskas meitenes. Vai nenobīsies no viņām? Es viņus salauzīšu
8. Un vissvarīgākais, KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP DVIELI UN MEITENI (sievieti)? Ja nokļūsi Pumās uzzināsi pareizo atbildi.
Nekāda.
2. Kam dod priekšroku komandas saziņai, slēgtajai istabai vai WA grupai vai arī Skype?esmu neaktīvs
3. Kā vērtē savu sezonu JHL? Vai izdarīji maksimālo treniņos? Izcila sezona un jā.
4. Nonākot lielajā līgā treniņi nebūs vairs bezmaksas, kā plāno iegūt papildus līdzekļus treniņiem? Mahinējot, kā jau visi citi to dara.
5. Kurā komandā vēlētos nonākt? Un ja tās ir Pumas, tad kāpēc? Gandrīz vienalga
6. Cik liela vēlme ir nokļūt Pumās, novērtē 1-10 baļļu sistēmā? 8
7. Lielākie Bauskas Pumu motivātori ir Bauskas meitenes. Vai nenobīsies no viņām? Es viņus salauzīšu
8. Un vissvarīgākais, KĀDA ATŠĶIRĪBA STARP DVIELI UN MEITENI (sievieti)? Ja nokļūsi Pumās uzzināsi pareizo atbildi.
Nekāda.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Similar topics
» STRĒLNIEKU S11 PROSPEKTU ANKETA!
» Ogres Bebru prospektu anketa JHL S7 draftam!
» S8 Drafta Prospektu anketa - Ventspils Fatsharks
» S9 Ventspils "Fatsharks" jauno prospektu anketa
» S10 LSHL drafta prospektu pieteikuma anketa Ventspils Fatsharks!
» Ogres Bebru prospektu anketa JHL S7 draftam!
» S8 Drafta Prospektu anketa - Ventspils Fatsharks
» S9 Ventspils "Fatsharks" jauno prospektu anketa
» S10 LSHL drafta prospektu pieteikuma anketa Ventspils Fatsharks!
Lapa 1 no 1