Par Atti Anrikainen (mega raksts)
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Par Atti Anrikainen (mega raksts)
Kā es šo palaidu garām? Cik nopietni tas ir? Kkāds blackmailing, vai kaut kas tāds patiešām notiek? Kam zobu par daudz?rebox rakstīja:Pieteicos un saņemu atbildi šadu -Ignoresu tevi jo tu tacu esi no FatsharksAtte Anrikainen rakstīja:Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Laikam Meteors vienīgais nedrīkst būt ar amatiem
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
rebox uztaisījis printscreenu?Viedais rakstīja:Kā es šo palaidu garām? Cik nopietni tas ir? Kkāds blackmailing, vai kaut kas tāds patiešām notiek? Kam zobu par daudz?rebox rakstīja:Pieteicos un saņemu atbildi šadu -Ignoresu tevi jo tu tacu esi no FatsharksAtte Anrikainen rakstīja:Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Laikam Meteors vienīgais nedrīkst būt ar amatiem
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Otrreizējos tāpat reti kuru paņem, vienreiz bija, atteicās, viss.
tiešām reti paņem. paskaties uz simotājiem, staigā uz priekšu un atpakaļ. Nekas personīgs pret bleedi, bet bleedis jau otro reizi atgriezies simotājos. stulba rīcība nepieņemt amatā ja vienreiz atteicies. sākumā noskaidrot iemeslu kāpēc atteicies. reizēm tas ir tīri laika trūkuma dēļ, citreiz pilnīga pohujisma pēc. nja bet tev savos padsmit gados, kad mātes piens aiz lūpām, to grūti saprast.Kristz rakstīja:Otrreizējos tāpat reti kuru paņem, vienreiz bija, atteicās, viss.
bukss rakstīja:tiešām reti paņem. paskaties uz simotājiem, staigā uz priekšu un atpakaļ. Nekas personīgs pret bleedi, bet bleedis jau otro reizi atgriezies simotājos. stulba rīcība nepieņemt amatā ja vienreiz atteicies. sākumā noskaidrot iemeslu kāpēc atteicies. reizēm tas ir tīri laika trūkuma dēļ, citreiz pilnīga pohujisma pēc. nja bet tev savos padsmit gados, kad mātes piens aiz lūpām, to grūti saprast.Kristz rakstīja:Otrreizējos tāpat reti kuru paņem, vienreiz bija, atteicās, viss.
Žēl tikai ka rebox vsp neatteicās, bet vnk palika neaktīvs vai neko nedarīja, ja nemaldos. Tagad pasaki man kāpēc lai mēs vēlreiz pieņemtu tādu kurš nav pat pacenties atteikties lai varam kādu citu pieņemt?
nedaudz jauc tēmu, nu ja ar rebox tā bija tad pilnīgi piekrītu. bet te runa vispārīgi par tiem kas vienreiz atteikušies.laaceens10 rakstīja:bukss rakstīja:tiešām reti paņem. paskaties uz simotājiem, staigā uz priekšu un atpakaļ. Nekas personīgs pret bleedi, bet bleedis jau otro reizi atgriezies simotājos. stulba rīcība nepieņemt amatā ja vienreiz atteicies. sākumā noskaidrot iemeslu kāpēc atteicies. reizēm tas ir tīri laika trūkuma dēļ, citreiz pilnīga pohujisma pēc. nja bet tev savos padsmit gados, kad mātes piens aiz lūpām, to grūti saprast.Kristz rakstīja:Otrreizējos tāpat reti kuru paņem, vienreiz bija, atteicās, viss.
Žēl tikai ka rebox vsp neatteicās, bet vnk palika neaktīvs vai neko nedarīja, ja nemaldos. Tagad pasaki man kāpēc lai mēs vēlreiz pieņemtu tādu kurš nav pat pacenties atteikties lai varam kādu citu pieņemt?
te Krists nekur nav pieminējis rebox vārdu, tātad par jebkuru iet runa.Kristz rakstīja:Otrreizējos tāpat reti kuru paņem, vienreiz bija, atteicās, viss.
Nu jebkurā gadījumā, ja ir kāds cits kandidāts kuram nav bijusi iespēja pie kāda darba un otrs ir tas kurš jau iepriekš atteicās tad pieņemts tiks pirmais, vienalga kāds atteikšanās iemesls ir.
bukss rakstīja:tiešām reti paņem. paskaties uz simotājiem, staigā uz priekšu un atpakaļ. Nekas personīgs pret bleedi, bet bleedis jau otro reizi atgriezies simotājos. stulba rīcība nepieņemt amatā ja vienreiz atteicies. sākumā noskaidrot iemeslu kāpēc atteicies. reizēm tas ir tīri laika trūkuma dēļ, citreiz pilnīga pohujisma pēc. nja bet tev savos padsmit gados, kad mātes piens aiz lūpām, to grūti saprast.Kristz rakstīja:Otrreizējos tāpat reti kuru paņem, vienreiz bija, atteicās, viss.
Man nhl uz win7 atteicās strādāt, tad nomainīju uz win10 un paprovēju atkal, pagaidām iet, kā būs vēlāk nezinu
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Nu tu gan salīdzināji, atjaunotāja amatu, kurš parasti ir aizpildīts, un simotāju, kur vienmēr būs brīvas vakances, jo tie nekad nav par maz.
kur es te salīdzinu atjaunotāja amatu ar simotāju? es runāju par amatiem vispārīgi.Kristz rakstīja:Nu tu gan salīdzināji, atjaunotāja amatu, kurš parasti ir aizpildīts, un simotāju, kur vienmēr būs brīvas vakances, jo tie nekad nav par maz.
bet pieminēji tādu amatu, kur vietas vienmēr ir.. blēdim nav ne vainasbukss rakstīja:kur es te salīdzinu atjaunotāja amatu ar simotāju? es runāju par amatiem vispārīgi.Kristz rakstīja:Nu tu gan salīdzināji, atjaunotāja amatu, kurš parasti ir aizpildīts, un simotāju, kur vienmēr būs brīvas vakances, jo tie nekad nav par maz.
kur es esmu minējis ka bleedis būtu slikts? minēju kā piemēru, atkal jau neizlasi kārtīgi.Kristz rakstīja:bet pieminēji tādu amatu, kur vietas vienmēr ir.. blēdim nav ne vainasbukss rakstīja:kur es te salīdzinu atjaunotāja amatu ar simotāju? es runāju par amatiem vispārīgi.Kristz rakstīja:Nu tu gan salīdzināji, atjaunotāja amatu, kurš parasti ir aizpildīts, un simotāju, kur vienmēr būs brīvas vakances, jo tie nekad nav par maz.
nav jēga ar tevi te diskutēt.
kur teikts, ka par blēdi es tev teicu .. ? es vienkārši pateicu, ka viņam nav ne vainas.. pilnīgi tāds pats offtopic kā tavs SIMOJIET LŪŠU SPĒLES !bukss rakstīja:kur es esmu minējis ka bleedis būtu slikts? minēju kā piemēru, atkal jau neizlasi kārtīgi.Kristz rakstīja:bet pieminēji tādu amatu, kur vietas vienmēr ir.. blēdim nav ne vainasbukss rakstīja:kur es te salīdzinu atjaunotāja amatu ar simotāju? es runāju par amatiem vispārīgi.Kristz rakstīja:Nu tu gan salīdzināji, atjaunotāja amatu, kurš parasti ir aizpildīts, un simotāju, kur vienmēr būs brīvas vakances, jo tie nekad nav par maz.
nav jēga ar tevi te diskutēt.
Tagad Pumu spēles, jauns un neorģināls teiciens, u know.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
brisingr21- Patriks Pelmenis (C) #21
- Postu skaits : 150
Dzīvesvieta : Visur, kur var gulēt
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Neliela intervija ar Atti Anrikainen!
» Raksts par S10 RFA
» 5k postu raksts