Par Atti Anrikainen (mega raksts)
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Par Atti Anrikainen (mega raksts)
Sveiki šis būs neliels ievads manam rakstam. Šeit šajā rakstā būs tā kā Intaram vairākas daļas, nedomājiet, ka tas ir špikots, jo es jau sāku rakstīt pirms Intars bija ielicis.
Čau.
Uzreiz ķersimies vērsim pie ragiem, kā Tu novērtēsi pirmās sezonas spēles?
Nu es domāju, ka iet pat ļoti labi, jo sešās spēles ir jau desmit punkti, varbūt nav tas lielākais sniegums, bet toties no desmit punktiem mums ir 2.vieta.
Cik Tu punktus es ieguvis no šīm sešām spēlēm?
Nav diez ko labi, bet šis jau ir tikai sākums. Es esmu guvis četrus punktus. Tie vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.
Jā, bet tas ir tikai sākums. Ar kuru no komandas partneriem Tu vislabāk saspēlējies?
Man labāk sanāk saspēlēties ar Klaudiju Šīferi. Reti, kad sanāk iemest vārtus no Klaudija atdotās piespēles, bet izspēles ir ļoti labas.
Kā Tu esi iejuties komandā un ar kuriem vēl spēlētājiem Tev sanāk labi saspēlēties un iemest vārtus?
Es esmu ļoti iejuties komandā, man ir daudz draugu ar kuriem varētu saspēlēties un spēlēt vienā maiņā. Man vēl labi sanāk saspēlēties ar Marku Dymo un Oskaru Ollsonu. Vienmēr laikā es vai arī viņi man padod piespēles.
Ar ko Tu spēlē vienā maiņā?
Es spēlēju ar Marku Dymo un Klaudiju Šīferi. Tiešām labas izspēles sanāk, bet ne vienmēr no tām sanāk vārtu guvumi.
Kas ir Meteora sīvākie pretinieki?
Meteora sīvākie pretinieki ir no mūsu pašu konferences. Tie ir Wolves, jo vienmēr Play-off'ā pret viņiem ir jāspēlē. Iznākums vienmēr ir slikts, mēs zaudējam visu laiku .
Kāda atmosfēra ir spēļu starplaikos?
Protams tas ir atkarīgs no tā kā mēs nospēlējam. Ja mēs zaudējam, tad mēs esam tādi kā aizmiguši, bēdīgi, jo treneris uz mums bļauj virsū. Bet ja mēs uzvaram, tad gan esam priecīgi un mundri spēlēt vēl, lai izcīnītu uzvaru, bet tad gan treneris nekliedz virsū. Vienkārši normāli runā un uzmundrina ar saviem vārdiem.
Vai ir kāds galvenais uzmundrinātājs komandā?
Jā mums ir galvenais mūziķis. Tas ir Klaudijs Šīferis, bet tāds ar vārdiem uzmundrinātājs ir Antti Anrikainen.
Visbeidzot pēdējais jautājums ir tāds. Kādas ir Tavas prognozes par nākamajām spēlēm?
Es prognozēju, ka ies diez gan labi, jo esam jau iespēlējušies ar dažiem jauniem partneriem. Varbūt nokritīsim vienu vietu zemāk, bet tad jau mēs sarausim un atkal būsim augšgalā.
Uzredzēšanos, lai veicas turpmāk un noteikti cīnāties par finālu.
Atā, noteikti tā darīsim, lai Tev veicas arī!
Par draftu runājot, es sevi vērtēju ar 6 no 10 ballēm. Tiku draftēts 1.raundā ar 7.izvēli, tas ir diez gan augsti, jo skatoties uz drafta spēlētājiem, citi bija mega sagatavojušies. Pagaidām vēl es esmu jauns, bet ceru, ka drīz tas mainīsies un kļūšu labāks.
Kad nonācu Meteorā, tad man tāds WTF? Mani komandas biedri bija salikuši lentes visapkārt ar manu vārdu, numuru utt. Tas bija labākais moments ko šobrīd esmu redzējis. Cepējs bija pagatavojis kūku ar manu vārdu un uzvārdu. Tā kūka bija taisīta nevis no treknumiem, bet gan no augļiem un dārzeņiem. Vēl pirms spēlēm mani nobaros citādāk.
Pienāca jau otrā spēle Meteora. Meteors spēkojās pret Plesoņām, bet taču labi negāja. Smagi sagrāva mūs ar 6:0. Tātad šeit es neko nevaru pateikt, jo vienkārsi nospēlējām slikti.
Par trešo spēli neko neteikšu, jo statistiku nevar redzēt.
Ātri gan jau pienāca kārta ceturtajai spēlei. Šoreiz mēs spēlējām pret Wolves. Meteors pārliecinoši uzvarēja ar 3:0. Pirmā sauso spēļu debija Trakajam Hercogam. Man šajā spēlē nebija punkti, bet spēle bija tiešām veiksmīga. Šeit vārtu guvumus guva Marks Dymk un Ralfs Cēbers, malači.
Pēc četri seko pieci un tā spēle bija pret Strēlniekiem. Šoreiz atkal mums nospīdēja, bet bija ļoti sīva cīņa. Meteors ar 7:5 uzvarēja un tas bija ļoti labi. Manam Attem bija divi punkti. Vieni vārti un viena rezultatīva piespēle. Markam Dymo bija trinītis jeb Hat-trick, no viņa puses bija pārliecinošs sniegums.
Sestajā spēlē bija jācīnas pret Wild Cats. Diemžēl bija zaudējums ar 5:6, bet bija ļoti laba spēle priekš Meteora, ļoti tuvu bijām papildlaikam, bet Wild Cats tomēr pārspēja mūs. Man bija viens punkts jeb viena rezultatīva piespēle.
Pēdēja spēle pirms 2.apļa bija pret Bauskas Pumām. Pārliecinošu sniegumu rādijām un uzvarēja, bet par nelaimi bullīšos. Man šajā spēle nebija neviens punkts, bet iepriecināja Klaudija Šīfera sniegums. Divi vārti ar mazu atstarpi no viņa pirmajiem vārtiem. Kaut es tā varētu.
Kā pirmais izteica savus vārdus Romāns Lugina :
Jr Zommer ir īpatnējs spēles stils kas atšķiras no citiem. Labs starts profesionālā līgā! Prieks spēlēt kopā ar tādiem spēlētājiem vienā komandā!
Kā otrais savus vārdus izteica Oskars Ollson :
Atte Anrikainen, ir diez gan biedējošs spēlētājs, tajā brīdī, kad viņš ir sadusmots un viņa mērķis ir kādu pamatīgi "izlīmēt bortā" vai arī gūt vārtus, lai remdētu dusmas. Ja Atte gūst vārtus, tad tie vārti ir ļoti pārliecinoši un ļoti skaisti. Ar Atti kopā spēlējam tikai pirmo sezonu, bet esam jau izveidojuši pāris vārtus tikai mēs divi. Atte ir diez gan piesardzīgs, tieši tajā brīdī, kad viņam ir ideāla iespēja gūt vārtus, bet viņš labāk nogaida un perfekti trāpa kādā no vārtu stūriem.
Atte treniņos ir tas, kurš riktīgi "močī"nevienu reizi vien treneris viņu ir uzslavējis. Viena no Attes īpašībām ir tā, ka viņš bieži vien var nolasīt pretinieku spēli, bet viena lieta viņā ir kā konfekte, viņa piespēles ir tik ideālas un precīzas, viņš sākumā viltīgi apmāna un izdara piespēli vai arī perfektu metienu.
Kā trešais un pēdējais teica Krists Zommers :
Atte Anrikainen jau no sākta gala komandā ienāca ar smaidu uz sejas, šajā spēlētājā es uzreiz saskatīju potenciālu. Apbrīnoju, cik ātri viņš spēja saprasties ar komandas biedriem, īpaši ar Klaudiju, ar kuru tagad spēlē vienā uzbrucēju trijniekā. Lai gan punktu raža nav tā lielākā, taču varu teikt atzinīgus vārdus par šo jauno uzbrucēju, jo bieži vien viņš izdara melno darbu, lai citi tiktu pie rezultativitātes punktiem. Ceru, ka Atte būs komandas līderis mūžīgi.
Ceru, ka jums patika un bija prieks lasīt, es centos visu salabot, lai varētu normāli izlasīt . Ja jums patiks, tad varat sagaidīt vēl šādus garus rakstus .
1.daļa - Intervija ar Atti Anrikainen 1.apļa vidū.
2.daļa - Atte Anrikainen karjeras sākums LSHL un sajūtas ierodoties pirmajā treniņā.
3.daļa - 1.apļa spēļu apskats.
4.daļa - Komandas biedru vārdi par mani Atti Anrikainen.
1.Daļa - Intervija ar Atti Anrikainen 1.apļa vidū.
Sveiks!Čau.
Uzreiz ķersimies vērsim pie ragiem, kā Tu novērtēsi pirmās sezonas spēles?
Nu es domāju, ka iet pat ļoti labi, jo sešās spēles ir jau desmit punkti, varbūt nav tas lielākais sniegums, bet toties no desmit punktiem mums ir 2.vieta.
Cik Tu punktus es ieguvis no šīm sešām spēlēm?
Nav diez ko labi, bet šis jau ir tikai sākums. Es esmu guvis četrus punktus. Tie vieni vārti un trīs rezultatīvas piespēles.
Jā, bet tas ir tikai sākums. Ar kuru no komandas partneriem Tu vislabāk saspēlējies?
Man labāk sanāk saspēlēties ar Klaudiju Šīferi. Reti, kad sanāk iemest vārtus no Klaudija atdotās piespēles, bet izspēles ir ļoti labas.
Kā Tu esi iejuties komandā un ar kuriem vēl spēlētājiem Tev sanāk labi saspēlēties un iemest vārtus?
Es esmu ļoti iejuties komandā, man ir daudz draugu ar kuriem varētu saspēlēties un spēlēt vienā maiņā. Man vēl labi sanāk saspēlēties ar Marku Dymo un Oskaru Ollsonu. Vienmēr laikā es vai arī viņi man padod piespēles.
Ar ko Tu spēlē vienā maiņā?
Es spēlēju ar Marku Dymo un Klaudiju Šīferi. Tiešām labas izspēles sanāk, bet ne vienmēr no tām sanāk vārtu guvumi.
Kas ir Meteora sīvākie pretinieki?
Meteora sīvākie pretinieki ir no mūsu pašu konferences. Tie ir Wolves, jo vienmēr Play-off'ā pret viņiem ir jāspēlē. Iznākums vienmēr ir slikts, mēs zaudējam visu laiku .
Kāda atmosfēra ir spēļu starplaikos?
Protams tas ir atkarīgs no tā kā mēs nospēlējam. Ja mēs zaudējam, tad mēs esam tādi kā aizmiguši, bēdīgi, jo treneris uz mums bļauj virsū. Bet ja mēs uzvaram, tad gan esam priecīgi un mundri spēlēt vēl, lai izcīnītu uzvaru, bet tad gan treneris nekliedz virsū. Vienkārši normāli runā un uzmundrina ar saviem vārdiem.
Vai ir kāds galvenais uzmundrinātājs komandā?
Jā mums ir galvenais mūziķis. Tas ir Klaudijs Šīferis, bet tāds ar vārdiem uzmundrinātājs ir Antti Anrikainen.
Visbeidzot pēdējais jautājums ir tāds. Kādas ir Tavas prognozes par nākamajām spēlēm?
Es prognozēju, ka ies diez gan labi, jo esam jau iespēlējušies ar dažiem jauniem partneriem. Varbūt nokritīsim vienu vietu zemāk, bet tad jau mēs sarausim un atkal būsim augšgalā.
Uzredzēšanos, lai veicas turpmāk un noteikti cīnāties par finālu.
Atā, noteikti tā darīsim, lai Tev veicas arī!
Intervēja Mairis Kalniņš
2.Daļa Atte Anrikainen karjeras sākums LSHL un sajūtas ierodoties pirmajā treniņā.
Tātad šeit es nedaudz pastāstīšu par Atti Anrikainen un viņa dzīves gājienu LSHL.
Man vārds ir Atte Anrikainen, es esmu Saldus Meteora komandas biedrs. Es izvēlējos būt par kreisās malas uzbrucēju, jo nūju es turu labā pusē, tāpēc izlēmu pozīciju kā Kreisās malas uzbrucējs, tā laikam man ir vieglāk apieties.
Man vārds ir Atte Anrikainen, es esmu Saldus Meteora komandas biedrs. Es izvēlējos būt par kreisās malas uzbrucēju, jo nūju es turu labā pusē, tāpēc izlēmu pozīciju kā Kreisās malas uzbrucējs, tā laikam man ir vieglāk apieties.
Man numurs ir #44, jo Uvim Zommeram bija #4 un es izlēmu likt līdzīgu, bet tikai masīvāku skaitli. Abi ir cipari četri un uz formas man ir skatāmi divi mīļākie cipari, četri un četri.
Es kā masīvs, bet īss spēlētājs izvēlējos vairāk grūst bortā nekā ciest kā citi to pret mani dara. Esmu Danglers, tādējādi es atdodu piespēli īstajā brīdi, kad tiešām tiek gūti vārti. Citi varbūt domā, kāpēc es neesmu snaiperis? Nē es negribu būt snaiperis, nav jēgas, jo tu viens tikai krāj punktus, bet citiem iespēju iemest neļauj. Labāk esmu Dangleris un daru komandas labā, lai tiek gūti profesionāli vārti, ne tikai cūcenes.
Par draftu runājot, es sevi vērtēju ar 6 no 10 ballēm. Tiku draftēts 1.raundā ar 7.izvēli, tas ir diez gan augsti, jo skatoties uz drafta spēlētājiem, citi bija mega sagatavojušies. Pagaidām vēl es esmu jauns, bet ceru, ka drīz tas mainīsies un kļūšu labāks.
Mana spēlētāja mērķis ir tikt pēc iespējas augstāk un pēc iespējas vairāk komandās. Gribu visas komandas pamēģināt, ar Uvi Zommeru tiku Oslo Wild Cats, Rīgas Triecienā, Valmieras Ērgļos (tagadējie Jēkabpils Strēlnieki) un Tamperes Wolves. Uvis gandrīz to bija izdarījis, dažas komandas pietrūka, lai būtu bijis apaļā astoņniekā.
Kad nonācu Meteorā, tad man tāds WTF? Mani komandas biedri bija salikuši lentes visapkārt ar manu vārdu, numuru utt. Tas bija labākais moments ko šobrīd esmu redzējis. Cepējs bija pagatavojis kūku ar manu vārdu un uzvārdu. Tā kūka bija taisīta nevis no treknumiem, bet gan no augļiem un dārzeņiem. Vēl pirms spēlēm mani nobaros citādāk.
Ātri tas vakars pagāja un jau nākamajā dienā bija ledus treniņi uz kuriem obligāti visiem bija jāaiziet. Mums paziņoja maiņas un taktiku ar kuru būs jāspēlē pārbaudes spēlēs. Pārbaudes spēles jau tagad ir pagājušas, bet atmiņas ir paliekošas.
3.daļa - 1.apļa spēļu apskats.
Drīz jau arī pienāca tā diena, kad vakarā ir jāspēlē pret Triecienu, tā bija jau sezonas spēle. Es biju ļoti satraukts, jo tā bija mana pirmā debija tik lielā līgā.
Ļoti lēni vilkās laiks, bet es sagaidīju kad bija jākāpj uz laukuma. Sākums man bija drausmīgs, bet spēles vidū jau sāku atrast pareizo piepēles veidu un metienu pa vārtiem.
Ļoti lēni vilkās laiks, bet es sagaidīju kad bija jākāpj uz laukuma. Sākums man bija drausmīgs, bet spēles vidū jau sāku atrast pareizo piepēles veidu un metienu pa vārtiem.
Kad beidzot pienāca beigas, tad paziņoja trīs zvaigznes, bet es tur nebiju. Meteors uzvarēja triecienu ar 6:5. Man bija vieni vārti, biju ļoti priecīgs, ka iemetu jau Meteora pirmajā spēlē. Pēc spēles gerbtuvēs bija neliela ballīte.
Pienāca jau otrā spēle Meteora. Meteors spēkojās pret Plesoņām, bet taču labi negāja. Smagi sagrāva mūs ar 6:0. Tātad šeit es neko nevaru pateikt, jo vienkārsi nospēlējām slikti.
Par trešo spēli neko neteikšu, jo statistiku nevar redzēt.
Ātri gan jau pienāca kārta ceturtajai spēlei. Šoreiz mēs spēlējām pret Wolves. Meteors pārliecinoši uzvarēja ar 3:0. Pirmā sauso spēļu debija Trakajam Hercogam. Man šajā spēlē nebija punkti, bet spēle bija tiešām veiksmīga. Šeit vārtu guvumus guva Marks Dymk un Ralfs Cēbers, malači.
Pēc četri seko pieci un tā spēle bija pret Strēlniekiem. Šoreiz atkal mums nospīdēja, bet bija ļoti sīva cīņa. Meteors ar 7:5 uzvarēja un tas bija ļoti labi. Manam Attem bija divi punkti. Vieni vārti un viena rezultatīva piespēle. Markam Dymo bija trinītis jeb Hat-trick, no viņa puses bija pārliecinošs sniegums.
Sestajā spēlē bija jācīnas pret Wild Cats. Diemžēl bija zaudējums ar 5:6, bet bija ļoti laba spēle priekš Meteora, ļoti tuvu bijām papildlaikam, bet Wild Cats tomēr pārspēja mūs. Man bija viens punkts jeb viena rezultatīva piespēle.
Pēdēja spēle pirms 2.apļa bija pret Bauskas Pumām. Pārliecinošu sniegumu rādijām un uzvarēja, bet par nelaimi bullīšos. Man šajā spēle nebija neviens punkts, bet iepriecināja Klaudija Šīfera sniegums. Divi vārti ar mazu atstarpi no viņa pirmajiem vārtiem. Kaut es tā varētu.
4.daļa - Komandas biedru vārdi par mani Atti Anrikainen.
Tagad pienācis laiks arī komandas biedru domas par mani Atti Anrikainen.
Kā pirmais izteica savus vārdus Romāns Lugina :
Jr Zommer ir īpatnējs spēles stils kas atšķiras no citiem. Labs starts profesionālā līgā! Prieks spēlēt kopā ar tādiem spēlētājiem vienā komandā!
Kā otrais savus vārdus izteica Oskars Ollson :
Atte Anrikainen, ir diez gan biedējošs spēlētājs, tajā brīdī, kad viņš ir sadusmots un viņa mērķis ir kādu pamatīgi "izlīmēt bortā" vai arī gūt vārtus, lai remdētu dusmas. Ja Atte gūst vārtus, tad tie vārti ir ļoti pārliecinoši un ļoti skaisti. Ar Atti kopā spēlējam tikai pirmo sezonu, bet esam jau izveidojuši pāris vārtus tikai mēs divi. Atte ir diez gan piesardzīgs, tieši tajā brīdī, kad viņam ir ideāla iespēja gūt vārtus, bet viņš labāk nogaida un perfekti trāpa kādā no vārtu stūriem.
Atte treniņos ir tas, kurš riktīgi "močī"nevienu reizi vien treneris viņu ir uzslavējis. Viena no Attes īpašībām ir tā, ka viņš bieži vien var nolasīt pretinieku spēli, bet viena lieta viņā ir kā konfekte, viņa piespēles ir tik ideālas un precīzas, viņš sākumā viltīgi apmāna un izdara piespēli vai arī perfektu metienu.
Kā trešais un pēdējais teica Krists Zommers :
Atte Anrikainen jau no sākta gala komandā ienāca ar smaidu uz sejas, šajā spēlētājā es uzreiz saskatīju potenciālu. Apbrīnoju, cik ātri viņš spēja saprasties ar komandas biedriem, īpaši ar Klaudiju, ar kuru tagad spēlē vienā uzbrucēju trijniekā. Lai gan punktu raža nav tā lielākā, taču varu teikt atzinīgus vārdus par šo jauno uzbrucēju, jo bieži vien viņš izdara melno darbu, lai citi tiktu pie rezultativitātes punktiem. Ceru, ka Atte būs komandas līderis mūžīgi.
Ceru, ka jums patika un bija prieks lasīt, es centos visu salabot, lai varētu normāli izlasīt . Ja jums patiks, tad varat sagaidīt vēl šādus garus rakstus .
- Vārdi:
- 1367
- Bildes:
- 4
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Re: Par Atti Anrikainen (mega raksts)
ir mazas kļūdas, jo Hercogs pret Wolves 3-0 izcīnīja sauso. Nepareizi loki sava spēlētāja vārdu,jābūt Attem, nevis Attei, sanāk, ka esi meitene, bet tā,
Raksts nav oriģināls, +/- viss ir ņemts no Intara raksta.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Domā ko gribi, bet es noteikti nešpikojuMaus rakstīja:Raksts nav oriģināls, +/- viss ir ņemts no Intara raksta.
neko diži pārliecinošu nerādījāt pret Pumām, ja uzvarējāt tikai bullīšos.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
ajh nu lab, beidzat dirst, pats labi redzēju, ka līdz pusei biija ticis pirms Intara raksta :|
Intar, copy paste?
Paskaties uz savu rakstu un salīdzini ar manu, redzēsi daudz atšķirību . Tev tur bija visu laiku intervijas utt., man ir tikai viena intervija un spēļu apskati utt.
Varbūt domas par mani ir vienāds izgudrojums, bet pārējais ir savādāks.
Man vismaz neatkārtojas jautājumi, nekā dažam labam.
Pēc būtības Tu neko nebiji tur rakstījis, visiem tikai lūdz lai kaut ko uzraksta par Toniju Montanu. Tikai saliki, lai raksts ir labs un savas domas izteici, pff stulbums
Paskaties uz savu rakstu un salīdzini ar manu, redzēsi daudz atšķirību . Tev tur bija visu laiku intervijas utt., man ir tikai viena intervija un spēļu apskati utt.
Varbūt domas par mani ir vienāds izgudrojums, bet pārējais ir savādāks.
Man vismaz neatkārtojas jautājumi, nekā dažam labam.
Pēc būtības Tu neko nebiji tur rakstījis, visiem tikai lūdz lai kaut ko uzraksta par Toniju Montanu. Tikai saliki, lai raksts ir labs un savas domas izteici, pff stulbums
rebox- Ivo Subban #76 (D)
- Postu skaits : 226
Paldiesrebox rakstīja:šeit
Cilvēks uzraksta rakstu, visi liek mīnusus, un tad čīkst, ka neviens neraksta rakstus un ka media paliek neaktīvs..
Ggwp..
Ggwp..
Tu labak iedod visus darba amatus savai komandaiKristz rakstīja:Cilvēks uzraksta rakstu, visi liek mīnusus, un tad čīkst, ka neviens neraksta rakstus un ka media paliek neaktīvs..
Ggwp..
Noskaidro kaut kripatiņu taisnības un tad kaut ko saki, ne es izlemju, kas stāsies amatā. Btw, ja jau tik ļoti nepatīk, ka mana komanda tiek pie darbiem, kāpēc pats uz kādu nepiesakies, a ?
Es pieteicos Artūram rakstīju 3 reizes !Kristz rakstīja:Noskaidro kaut kripatiņu taisnības un tad kaut ko saki, ne es izlemju, kas stāsies amatā. Btw, ja jau tik ļoti nepatīk, ka mana komanda tiek pie darbiem, kāpēc pats uz kādu nepiesakies, a ?
Artūram, par to neko nezinu, parasti raksta tam, kas ieliek to, ka var pieteikties Ja pieteicies uz atjaunotāju, tad sorry, neesmu saņēmis. Un visi admini izlemj , kuram dot, un ja esi reiz bijis amatā, taču tad atteicies, nu tad uzticība mazāka.
Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Laikam Meteors vienīgais nedrīkst būt ar amatiem
Pieteicos un saņemu atbildi šadu -Ignoresu tevi jo tu tacu esi no FatsharksAtte Anrikainen rakstīja:Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Tu Artūram sūtīji pieteikumu uz Atjaunotāju?rebox rakstīja:Pieteicos un saņemu atbildi šadu -Ignoresu tevi jo tu tacu esi no FatsharksAtte Anrikainen rakstīja:Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Tev laikam ar redzi kaut kas nav kārtībā, jo Krists bija ierakstījis, PIETEIKUMUS PM, tātad viņam pa PM nevis kādam citam.
Uvi beidz tēlot lielo Nevajag citēt to,ko es tev RL pasaku acīs
rebox rakstīja:Pieteicos un saņemu atbildi šadu -Ignoresu tevi jo tu tacu esi no FatsharksAtte Anrikainen rakstīja:Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Kad vērtēsi, ja vērtēsi?
parasti varēja jebkuram adminam PM sūtīt ar pieteikumu. bet laikam laiki mainījušies.Atte Anrikainen rakstīja:Tu Artūram sūtīji pieteikumu uz Atjaunotāju?rebox rakstīja:Pieteicos un saņemu atbildi šadu -Ignoresu tevi jo tu tacu esi no FatsharksAtte Anrikainen rakstīja:Kāpēc tad tu nepiesakies uz amatiem, ja tik ļoti vajag?
Tev laikam ar redzi kaut kas nav kārtībā, jo Krists bija ierakstījis, PIETEIKUMUS PM, tātad viņam pa PM nevis kādam citam.
Pietiekumi vienmēr ir bijuši jāsūta tam kas paziņo par pieteikšanos
interesanti, tad kad es pieteicos uz Media menedžera vietu, rakstīju tev. bet kad visi sāka interesēties cik daudz kandidāti, tad pats atbildējika pietevis X skaits (vairs neatceros cik) un piebildi, ka pie Viedā (toreiz bija admins) arī ir pieteikušies. Dubultie standari?laaceens10 rakstīja:Pietiekumi vienmēr ir bijuši jāsūta tam kas paziņo par pieteikšanos
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2