Neliela intervija ar Atti Anrikainen!
Lapa 1 no 1 • Share
Neliela intervija ar Atti Anrikainen!
Te atkal Mairis Kalniņš un šodien pēc treniņa es esmu noķēris Saldus Meteora spēlētāju Atti Anrikainenu.
Sveiks!
Čau!
Sāksim jau ar to, kā Tu vērtētu draftu?
Kas tur ko vērtēt? Spēlētāji bija labi sagatavoti uz draftu, gan pucēšanās ziņā (smejas), gan treniņu ziņā.
Uzreiz varu pateikt to, ka šis drafts bija ļoti labs, jo daudz ļoti labu spēlētāju. Tie ir Ēriks Vilunas, Marc Andersen, Mika Kalm, Alex Sloth, Thomas Mendez un vēl bija ļoti labi.
Kā Tu sevi vērtē?
Es sevi tā nevaru novērtēt, bet citi saka, ka es ļoti labi trenējos, sekoju līdz notikumiem utt.
Uz ko Tu vairāk esi tendēts? Uz uzbrukumu vai aizsardzību?
Es domāju, ka vairāk uz uzbrukumu. Es ar savu komandas biedru Marku Dymo un Oskaru Ollsonu ļoti labi saspēlējos.
Citreiz es padodu rezultatīvu piespēli Markam un Marks iemet tukšos vārtos ripu. Citreiz sanāk arī otrādi.
Tu labāk atdod rezultatīvas piespēles vai labāk met pa vārtiem?
Man labāk patīk mest pa vārtiem, jo vārtu guvums ir labāks par piespēli, bet piespēlei ir arī jābūt labai, jo ja nebūs laba piespēle, tad arī nebūs vārtu guvums.
Dažos vārdos apraksti Meteora treniņu slodzi, ja nav noslēpums.
Nu kāds tur noslēpums (smejas). Slodze nav liela, bet citas dienas ir tā, ka nevar vienkārši pakustēties, jo iepriekšējā dienā ir bijis kārtīgs treniņš.
Ko jūs darāt treniņos? Nu kādi vingrināju utt.?
Sākumā protams ir jāapģērbjas. Pirms apģērbšanās treneris sadala maiņas un sadala divās komandās, sarkanie un baltie.
Katrai komandai pasaka taktiku. Tad kad visas darīšanas ģērbtuvēs ir izdarītas, tad ejam uz laukuma. Treneris lieks slidot piecus apļus apkārt laukumam. Pēc tam mums ir jālocās. Kad visa iesildīšanās pabeigta, tad uzspēlējam spēli. Divi periodi pa desmit minūtēm. Parasti es esmu sarkanajā komandā un mēs uzvaram (smejas). Pēc spēles mums ir uz sacensībām katram divas ripas pa pretinieku vārtiem. Cik ripas iemestas tik punkti. Beigu beigās, ja kāds ir dabūjis sodu, parasti tas esmu es (smejas), man ir jāieskrienas un jālec pāri bortam. Un tā desmit reizes. Šis parasti ir aukstās dienās. Siltās dienās mēs skrienam, velkam traktora riepu utt.
Atgriežoties pie drafta. Kā tu domā vai biji pelnījis augstāku izvēli draftā?
Es domāju, ka nē, jo neesmu pietiekami labs, vismaz man tā liekas. Biju ļoti pārsteigts, ka mani tik augsti izvēlējās, biju cerējis ka ar otro kārtu mani izvēlēsies.
Novērtē savu apmierinātību Saldus Meteora komandā.
Es vērtēju ar 9, jo komandas sastāvs ir labs, galvenais visi ir aktīvi uz laukuma.
Kurā komandā gribētu Tu gribētu spēlēt, izņemot Meteoru?
Ahhh, grūts jautājums. Es domāju, ka vislabāk man ietu Venstpils Fatsharks. Aktīva,laba,forša komandas.
Taču ir vēl viena komanda kurā gribētu spēlēt, tā ir Oslo Wild Cats, vienīgi tiktu kādā 3.maiņā, bet vienalga aktīva, forša komanda.
Ar kuriem komandas biedriem Tu uzreiz sapazinies?
Tas bija Anti Anrikainen, jo tas mans brālis (smejas). Bet ja godīgi, tad tas bija Oskars Ollsons. Vienmēr laipns. Uz laukuma spēlējot, vienmēr atdod piespēli (smejas).
Visbeidzot kāds ir Tavs sezonas mērķis?
Mans mērķis ir tikt pēc iespējas augstāk savā karjerā. Tas nav sezonas mērķis, bet gan desmit sezonu mērķis (smejas)
Labi, uzredzēšanos Atte, gan jau kādu citu reizi Tevi noķeršu uz nelielu interviju!
Atā, lai labi sokas pārējos intervēt (smejas).
Paldies, ka skatījāties. Neaizmirsti nospiest LIKE, kā arī SUBSCRIBE!
TēPē Raksts !!!!
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Re: Neliela intervija ar Atti Anrikainen!
SindijaLo<3
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Similar topics
» Neliela intervija ar jauno talantu Atte Anrikainen.
» Par Atti Anrikainen (mega raksts)
» Neliela intervīja ar LSHL Veidotāju!
» Intervija ar Antti Anrikainen
» Īsa intervija ar Antti Anrikainen
» Par Atti Anrikainen (mega raksts)
» Neliela intervīja ar LSHL Veidotāju!
» Intervija ar Antti Anrikainen
» Īsa intervija ar Antti Anrikainen
Lapa 1 no 1