Sestdienas saruna
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
STHS VAI NHL????
Re: Sestdienas saruna
Daudzi te saka, ka negrib skatīties uz plikām tabulām utt. Bet kad es simoju spēles vidēji skatās 1-3 cilvēki.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Nu nezinu... Tās reizes ,kad es skatos ,tad redzu ,ka bez manis vēl 4-6 interesenti arī skatās...Coyote rakstīja:Daudzi te saka, ka negrib skatīties uz plikām tabulām utt. Bet kad es simoju spēles vidēji skatās 1-3 cilvēki.
Viesis- Viesis
Ja tieku tad skatos !
Ja netieku ,tad ierakstu pačolēju !
Ja netieku ,tad ierakstu pačolēju !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Es zinu, ka vairogs skatās ierakstus. Jau sen par to biju dzirdējis. Pašam man interesē tikai statistikas, tāpēc arī es nesaprotu kā var interesēt tās grafikas. Es saprastu, ja mums runa ietu par 14 vai 15NHL, kur tiešām spēle ir daudz maz izstrādāta, bet tas ir 09. Grafikas mani nekaitina, jo galvenais ir saturs, bet saturā arī tur nekas nav.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Es arī pēdējā laikā, ja paspēju, tad skatos Live, ja nē, tad tikai statistiku.
Kad es strīmoju, man šķiet, ka neviens neskatās
Kad es strīmoju, man šķiet, ka neviens neskatās
Pirmais teikums visu izsaka.vairogs rakstīja:Te jau lielai daļai vienīgie skaitļi ,kas interesē ir spēles rezultāts un paša spēlētāja rezultativitāte !
Pie šīs tēmas pievienotā aptauja nekam neder , nav jāliek aptaujām cancel vote opcija , bezmugurkaulnieki uzpūšot vējam no pretējās puses , var sākt izmantot !
Nē nu izstrādājat plānu, STHS virzītāji, kas un kā būs pēc nomaiņas utt. + paši paliekat aktīvāki, savādāk ar STHS forums tiešām būs tikai statistikas lapas... paskatieties paši uz LSHL TPU. Kādi 5 cilvēki regulāri raksta.
Ko es ar to gribu teikt. Es neatbalstu STHS ne jau tāpēc, ka viņš nebūtu labāks par NHL09. Es to neatbalstu, jo vispirms ir jāveic izmaiņas daudz svarīgākā virzienā.
Kas ir LSHL tagad? Gandrīz tukšs forums, ar nepilnīgu statistiku un grafiku, kas arī pašu rezultāta gaidīšanu padara interesantāku. Kas būs ar STHS? Gandrīz tukšs forums ar pilnīgāku statistiku un momentālu rezultātu, bez jebkādas spriedzes. Ir jāsaprot, ka LSHL sabruks, ja nebūs aktivitātes, vienalga vai simo uz STHS, vai NHL09. Ja mēs gribam sev šādu projektu, tad tam ir arī jāziedo vairāk laika. Bet ne jau tikai tizli blenžot uz spēles iznākumu, vai lasot to lietotāju postus, kuri vismaz cenšas aktivitāti raisīt.
Piedāvāšu kādas versijas, ko darīt. (Neesmu Birks, kas tikai neapmierināti runā, bet kā kāds uzjautā - ko tad darīt? - uzreiz nozūd.)
- Kulturālas diskusijas, ko mainīt, kas jāuzlabo, jāsāk atsaldēt tukšā līgas valde
- Jāsāk rakstīt! Visiem! Jāaizpilda forums! Jāmet visi aizbildinājumi pie malas, pat ja laika nav daudz, arī 20 minūšu laikā var izdarīt daudz
- Jāmaina TP un naudas ieguves sistēma! TPU likvidēt un ieviest tādu kā JHL, ar, teiksim, 30TP sezonas limitu, bet pēc limita dot naudu. Par grafikām jādot TP, arī ar sezonas limitu. Pēc tam jāizmaksā nauda + jārīko ikmēneša parakstu/avataru konkursi ar naudas balvām. Ja TP nav pieņemams grafikām, tas vienkārši jāpalielina samaksa par grafiskiem darbiem, savādāk skumji skatīties uz to tukšumu.
- Vēl viena alternatīva metode - dot lielāku un vienādu TP limitu gan rakstiem, gan grafikām, bet saņemt TP var tikai vienā no šīm jomām, jo ne visi ir spējīgi veidot grafiskos darbus, un ne visiem ir dotības rakstīt. Bet saņemt naudu varēs par visiem garadarbiem (izvēlētajai jomai pēc limita)
- Slēgtās istabas jāveido par vērtību. Un pie tā jādomā GM. Jāsatuvina komanda, lai forumā, savas komandas sabiedrībā spēlētāji nevis iegrieztos pienākuma pēc, bet vēlētos tur uzturēties pēc iespējas biežāk
Tas arī pārsvarā varētu būt pietiekami, lai līga būtu gatava pārmaiņām/next level shit utt.
Cerams, ka jaungada pirmajā stundā ieguldītais laiks atspoguļosies darbībā visa gada garumā.
EDIT: nepiepisaties, ja nu kas. Es paostiju šampanieti, biju baigi hyped un sāku drukāt no telefona.
Viesis- Viesis
Ja esmu tad skatos live, ja neesmu tad skatos ierakstus, Pakito dara to pašu, Laiva, Pumpurs un Laiva skatās live, par ierakstiem gan nemācēšu teikt. jusy sayin
Es jebū Berķi, tādu palagu no telefona uzrakstīt.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es tak jau teicu, ka šampānieti paostīju.Viedais rakstīja:Ja esmu tad skatos live, ja neesmu tad skatos ierakstus, Pakito dara to pašu, Laiva, Pumpurs un Laiva skatās live, par ierakstiem gan nemācēšu teikt. jusy sayin
Lūšu spēles, cik skatos, regulāri skatās 3 līdz pat 7 cilvēki, atkarīgs arī no tā, cikos simo spēli.
Viesis- Viesis
viens no iemesliem kas mani kaitina ir tie cilveeki, kuri tik ljoti miil taas visas grafikas, bet bljin ieejot kaada striimaa parasti skataas 2-6 cilveeki no tiem visiem 60-70 kuri atziimejas aktiivitates parbaudees. Biezhi tiek runaats, ka nevienam nav laika deel lshl, tad veel jo vairaak jeega no taa NHL, ja neviens to pat neskataas. Varbuut ar STHS cilveekiem bus vairaak laika.. Iejiet taja forumaa, apskatiities STHS sim, uzreiz peec dazhaam min noteikta laika redzees status , kko iepostos utt, bet te bljin tie stati ar reizeem 12h jaagaida nu tad kur jeega bljin. ja striimam nav laika, ieejot forumaa teiksim peec speles ir laiks 10 min nu stati nav, ierakstam laika nav ko dariit? a ar STHS abas lietas "apvienotos" jo momentaa redzi sim un arii status, bet te reizeem 12h jaagaida lai uzzinatu. Cilveks mosh dienaa iejiet lshl 10x, bet katra no taam ir 15-20 min un logiski nesanak noskatities ierakstu un stati vel 10h pectam jagaida. Kur jeega? Speelju topikos ar nekad nevienas diskusijas nav, jo viss notiek twitch chataa, tas pats ar slegtajam istabam. Ja gribam aktiivitati, tad jaliikvide visi trauceekli tsk. twitch, skype, whatsapp.. kas sekos taalak?
ceru ,ka sapratat gruti rakstit
Būsi tā kārtīgi paostījis !chubijzs rakstīja:Es tak jau teicu, ka šampānieti paostīju.Viedais rakstīja:Ja esmu tad skatos live, ja neesmu tad skatos ierakstus, Pakito dara to pašu, Laiva, Pumpurs un Laiva skatās live, par ierakstiem gan nemācēšu teikt. jusy sayin
Lūšu spēles, cik skatos, regulāri skatās 3 līdz pat 7 cilvēki, atkarīgs arī no tā, cikos simo spēli.
Tu tak apjēdz, ka no tiem 60-70 aktivitātes pārbaudē atzīmētajiem patiešām aktīvi nav pat puse? Tā pārbaude neataino patiesību, gluži kā propogandas ziņas. Rāda tur to, ko itkā gribētos redzēt, bet realitāte ir skarbāka. Un uz tāda aktīvo skaita to live skatītāju skaits ir normāls. Nahuj man vai kādam citam būtu jāskatās citu komandu spēles? + ja simulētāji jau laicīgi paziņotu forumā, cikos simos, tad skatītāju skaits noteikti būtu lielāks. Galu galā, problēma ir arī darbinieku darba ētika/kārtība.The Dream rakstīja:viens no iemesliem kas mani kaitina ir tie cilveeki, kuri tik ljoti miil taas visas grafikas, bet bljin ieejot kaada striimaa parasti skataas 2-6 cilveeki no tiem visiem 60-70 kuri atziimejas aktiivitates parbaudees. Biezhi tiek runaats, ka nevienam nav laika deel lshl, tad veel jo vairaak jeega no taa NHL, ja neviens to pat neskataas. Varbuut ar STHS cilveekiem bus vairaak laika.. Iejiet taja forumaa, apskatiities STHS sim, uzreiz peec dazhaam min noteikta laika redzees status , kko iepostos utt, bet te bljin tie stati ar reizeem 12h jaagaida nu tad kur jeega bljin. ja striimam nav laika, ieejot forumaa teiksim peec speles ir laiks 10 min nu stati nav, ierakstam laika nav ko dariit? a ar STHS abas lietas "apvienotos" jo momentaa redzi sim un arii status, bet te reizeem 12h jaagaida lai uzzinatu. Cilveks mosh dienaa iejiet lshl 10x, bet katra no taam ir 15-20 min un logiski nesanak noskatities ierakstu un stati vel 10h pectam jagaida. Kur jeega? Speelju topikos ar nekad nevienas diskusijas nav, jo viss notiek twitch chataa, tas pats ar slegtajam istabam. Ja gribam aktiivitati, tad jaliikvide visi trauceekli tsk. twitch, skype, whatsapp.. kas sekos taalak?
Viesis- Viesis
Pirmsākumos ,kad bij tikai četras komandas ,tad skatījos visām spēles , tagad pie to daudzuma un citreiz ja pat savam klubam 2-3 spēles dienā - tad jāpārvācas uz dzīvi forumā , lai visu paspētu !
chubijzs rakstīja:Tu tak apjēdz, ka no tiem 60-70 aktivitātes pārbaudē atzīmētajiem patiešām aktīvi nav pat puse? Tā pārbaude neataino patiesību, gluži kā propogandas ziņas. Rāda tur to, ko itkā gribētos redzēt, bet realitāte ir skarbāka. Un uz tāda aktīvo skaita to live skatītāju skaits ir normāls. Nahuj man vai kādam citam būtu jāskatās citu komandu spēles? + ja simulētāji jau laicīgi paziņotu forumā, cikos simos, tad skatītāju skaits noteikti būtu lielāks. Galu galā, problēma ir arī darbinieku darba ētika/kārtība.The Dream rakstīja:viens no iemesliem kas mani kaitina ir tie cilveeki, kuri tik ljoti miil taas visas grafikas, bet bljin ieejot kaada striimaa parasti skataas 2-6 cilveeki no tiem visiem 60-70 kuri atziimejas aktiivitates parbaudees. Biezhi tiek runaats, ka nevienam nav laika deel lshl, tad veel jo vairaak jeega no taa NHL, ja neviens to pat neskataas. Varbuut ar STHS cilveekiem bus vairaak laika.. Iejiet taja forumaa, apskatiities STHS sim, uzreiz peec dazhaam min noteikta laika redzees status , kko iepostos utt, bet te bljin tie stati ar reizeem 12h jaagaida nu tad kur jeega bljin. ja striimam nav laika, ieejot forumaa teiksim peec speles ir laiks 10 min nu stati nav, ierakstam laika nav ko dariit? a ar STHS abas lietas "apvienotos" jo momentaa redzi sim un arii status, bet te reizeem 12h jaagaida lai uzzinatu. Cilveks mosh dienaa iejiet lshl 10x, bet katra no taam ir 15-20 min un logiski nesanak noskatities ierakstu un stati vel 10h pectam jagaida. Kur jeega? Speelju topikos ar nekad nevienas diskusijas nav, jo viss notiek twitch chataa, tas pats ar slegtajam istabam. Ja gribam aktiivitati, tad jaliikvide visi trauceekli tsk. twitch, skype, whatsapp.. kas sekos taalak?
aa tad aktiivie mums ir tik 4-6 tie kas skataas striimus ja?
tapec saku, ka daudziem nav laika tiem striimiem , kur nu veel pectam 5h status gaidiit. Es personigi skatos tik Trieciena speles un arii tas nesanak visas, jo vienkarshi nav laika!
Man smadzenes aizgāja gulēt jau pirms pāris h, tāpēc komentēšu tikai vienu priekšlikumu. Par to, ka GM vajadzētu slēgtās istabas uztaisīt par vērtību. Esmu līdzīgi domājošs un arī uzskatu, ka tas forumam piedotu jaunu elementu, bet nedomāju, ka vienlaicīgi var eksistēt gan slēgtās istabas gan skype čats. Pagaidām tas vismaz nesanāk.
Un vēl par vadību. Par to, ka tā pilnvērtīgi nedarbojas, es cepos jau kādu laiku pirms, bet reāli neviens neko neņēma galvā.
Tālāki komentāri rīt, kad būšu dabūjis savas 10-12h miega
Un vēl par vadību. Par to, ka tā pilnvērtīgi nedarbojas, es cepos jau kādu laiku pirms, bet reāli neviens neko neņēma galvā.
Tālāki komentāri rīt, kad būšu dabūjis savas 10-12h miega
Par Skype, what's app pilnīgi piekrītu. Tādēļ pametu abas šīs grupas. (starp citu tu vienu Skype grupu Mārtiņš likvidēja(cepuri nost viņa priekšā), vai tad atkal ir jauna? Tomēr mēs nekavē nevaram aizliegt. What's app grupā aktivitāte ir milzīga, nesen mani pievienoja, un kad pēc pus stundas skatījos, tad bija 400 jaunas ziņas. Protams būtu ideāli, vismaz daļēji šo aktivitāti pārnest uz forumu.
Robert, rādi piemēru, pamet to What's app grupu, tad zināšu, ka kaut ko arī dari lietas labā.
Starp citu runājot par to What's app.... Kad es šajā grupā biju vasarā, tad tur bija kādi 10 aktīvi rakstītāji. Kad mani pievienoja tagad (pēc 40 minūtēm uzreiz pametu, jo jau paspēju sakasīties), tad tur bija kādi 30 cilvēki. Pat tādi kā Evelīna un Deniss,nerunājot par daudz svešajiem, kuri gan jau ir jaunie.
Robert, rādi piemēru, pamet to What's app grupu, tad zināšu, ka kaut ko arī dari lietas labā.
Starp citu runājot par to What's app.... Kad es šajā grupā biju vasarā, tad tur bija kādi 10 aktīvi rakstītāji. Kad mani pievienoja tagad (pēc 40 minūtēm uzreiz pametu, jo jau paspēju sakasīties), tad tur bija kādi 30 cilvēki. Pat tādi kā Evelīna un Deniss,nerunājot par daudz svešajiem, kuri gan jau ir jaunie.
Siliņš- Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
- Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale
Kāpēc neviens neseko jūsu piemēram? Pametāt skype grupu un palikāt neaktīvi abi ar Emīlu. :/ Tāpēc nav arī jābrīnās, ka neviens jums neseko.Siliņš rakstīja:Par Skype, what's app pilnīgi piekrītu. Tādēļ pametu abas šīs grupas. (starp citu tu vienu Skype grupu Mārtiņš likvidēja(cepuri nost viņa priekšā), vai tad atkal ir jauna? Tomēr mēs nekavē nevaram aizliegt. What's app grupā aktivitāte ir milzīga, nesen mani pievienoja, un kad pēc pus stundas skatījos, tad bija 400 jaunas ziņas. Protams būtu ideāli, vismaz daļēji šo aktivitāti pārnest uz forumu.
Pats arī uz nedēļu biju pametis skype, bet atgriezos, jo forumā vienam pašam vārīties ir reāli garlaicīgi un nomācoši, bet reāla veida kā likvidēt skype grupu nav. Aizietu no turienes visi admini, tad būtu vēl sliktāk
Viesis- Viesis
Protams tev ir taisnība, bet nu re ka tagad mēs šeit esam.
Labi, palikšu aktīvāks, sākšu rakstīt rakstus, krāt postus, tad varbūt vēl kāds sekos mūsu piemēram. /Kārtējā Jaunā gada apņemšanās /
Labi, palikšu aktīvāks, sākšu rakstīt rakstus, krāt postus, tad varbūt vēl kāds sekos mūsu piemēram. /Kārtējā Jaunā gada apņemšanās /
Un es tev pievienošos. Vēl kāds, kurš metīs skype pie malas?Siliņš rakstīja:Protams tev ir taisnība, bet nu re ka tagad mēs šeit esam.
Viesis- Viesis
Skype grupa nav iemesls kāpēc es paliku neaktīvs. Citi iemesli bija un tāpēc arī nodevu komandu tālāk. Tagad esmu laukos un man ir daudz brīvā laika, tāpēc esmu atkal parādījies. Mājās mani bik attur dators, kurš strādā kā gliemezis... Bet tas arī nav galvenais iemesls.
Siliņš rakstīja:Par Skype, what's app pilnīgi piekrītu. Tādēļ pametu abas šīs grupas. (starp citu tu vienu Skype grupu Mārtiņš likvidēja(cepuri nost viņa priekšā), vai tad atkal ir jauna? Tomēr mēs nekavē nevaram aizliegt. What's app grupā aktivitāte ir milzīga, nesen mani pievienoja, un kad pēc pus stundas skatījos, tad bija 400 jaunas ziņas. Protams būtu ideāli, vismaz daļēji šo aktivitāti pārnest uz forumu.
Es jau neko, bet to pirmo Skype grupu izdzēsu es, bet atkal tika izveidota jauna. Whatsapp jau kādas 2-3 dienas atpakaļ arī pametu un iesaku to izdarīt visiem tiem, kuri grib lielāku aktivitāti forumā!
Malacis!
Man nav laika un vēlēšanās uzturēties tajās skype un whatsapp grupās, tapēc abas pametu
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Tātad. Esmu izgulējies un pamodies, tagad varu uzrakstīt plašāku komentāru
Es šaubos, ka šī gaidīšana pēc spēlēm un statistikām kādu notur vairāk nekā atbaida. Mani tajā ziņā tieši vairāk piesaista SHL, tāpēc, ka tur daudz maz viss vienmēr ir laikā. Un tur es neesmu komunikācijas dēļ. Tur es esmu šī simulatora dēļ un vēl tā dēļ, ka man ir patīkami mazlietiņ iznest Latvijas vārdu. Domāju, ka mēs ar simulatoru tieši vairāk piesaistīsim tādu spēlētāju, kas atradīsies šeit tik pat kā tikai plašo statu dēļ. Tālāk tas jau būs mūsu uzdevums strādāt pie tā, lai viņi kļūtu komunikablāki, bet lai arī kāda būtu situācija - daudzi paliktu precizitātes un statu dēļ.
Piekrītu, ka mums ir aktivitāte vairāk jāpārnes uz forumu. Toreiz, kad izveidoju pirmo komandas čatu, kas arī aizsāka skype popularitāti LSHL, es neiedomājos, ka tas varbūt nav tas labākais variants. Bet nu tas ir jāmaina un pirmajiem, kam jārāda piemērs ir populārākie spēlētāji. Tie ir tie paši Artūrs, Krists, Roberts, Lauris, Mārtiņš.. Bez viņiem nedomāju, ka skype grupa pārāk ilgi vēl darbosies. Mums ir arī vairāki piemēri, kas parāda, ka nav jāuzturas skype, lai būtu aktīvs spēlētājs. Piemēram, Deniss, antifrizs un protams labākais piemērs ir vairogs.
Līgas valdei ir jāsāk strādāt savādāk. Es šo tematu jau 2 reizes pacēlu, bet neviens īsti tā neatsaucās un tālāk šī ideja netika attīstīta. Man ierosinājums ir izvēlēties 5 cilvēkus, kuri tiešām ir aktīvi, bet pats galvenais - stabili, godīgi un inteliģenti. Es ierosinātu - vairogu un the number 1, kuriem jābūt obligāti, tālāk viedo, snikeru un par piekto es īsti nezinu. Ir vairāki varianti, kā rieksts, chubijzs vai kikish18. Esmu arī gatavs pats piedalīties, ja man atļaus. Esmu sacerējis vairākas idejas un sastādījis noteikumus tam pašam JHL. Bet paši zināt, ka mana aktivitāte ir viļņveidīga un nevaru solīt, ka no šodienas uz mūžīgiem laikiem būšu aktīvs.
Vakar man Lauris izstāstīja, ka SHL vairākiem cilvēkiem ir STHS. Tas ir drošībai, ja nu galvenais simotājs pazūd. Pēc šī es, diemžēl, sapratu, ka ar 1 STHS mums nepietiek, jo tad reāla B varianta nav..
Es šaubos, ka šī gaidīšana pēc spēlēm un statistikām kādu notur vairāk nekā atbaida. Mani tajā ziņā tieši vairāk piesaista SHL, tāpēc, ka tur daudz maz viss vienmēr ir laikā. Un tur es neesmu komunikācijas dēļ. Tur es esmu šī simulatora dēļ un vēl tā dēļ, ka man ir patīkami mazlietiņ iznest Latvijas vārdu. Domāju, ka mēs ar simulatoru tieši vairāk piesaistīsim tādu spēlētāju, kas atradīsies šeit tik pat kā tikai plašo statu dēļ. Tālāk tas jau būs mūsu uzdevums strādāt pie tā, lai viņi kļūtu komunikablāki, bet lai arī kāda būtu situācija - daudzi paliktu precizitātes un statu dēļ.
Piekrītu, ka mums ir aktivitāte vairāk jāpārnes uz forumu. Toreiz, kad izveidoju pirmo komandas čatu, kas arī aizsāka skype popularitāti LSHL, es neiedomājos, ka tas varbūt nav tas labākais variants. Bet nu tas ir jāmaina un pirmajiem, kam jārāda piemērs ir populārākie spēlētāji. Tie ir tie paši Artūrs, Krists, Roberts, Lauris, Mārtiņš.. Bez viņiem nedomāju, ka skype grupa pārāk ilgi vēl darbosies. Mums ir arī vairāki piemēri, kas parāda, ka nav jāuzturas skype, lai būtu aktīvs spēlētājs. Piemēram, Deniss, antifrizs un protams labākais piemērs ir vairogs.
Līgas valdei ir jāsāk strādāt savādāk. Es šo tematu jau 2 reizes pacēlu, bet neviens īsti tā neatsaucās un tālāk šī ideja netika attīstīta. Man ierosinājums ir izvēlēties 5 cilvēkus, kuri tiešām ir aktīvi, bet pats galvenais - stabili, godīgi un inteliģenti. Es ierosinātu - vairogu un the number 1, kuriem jābūt obligāti, tālāk viedo, snikeru un par piekto es īsti nezinu. Ir vairāki varianti, kā rieksts, chubijzs vai kikish18. Esmu arī gatavs pats piedalīties, ja man atļaus. Esmu sacerējis vairākas idejas un sastādījis noteikumus tam pašam JHL. Bet paši zināt, ka mana aktivitāte ir viļņveidīga un nevaru solīt, ka no šodienas uz mūžīgiem laikiem būšu aktīvs.
Vakar man Lauris izstāstīja, ka SHL vairākiem cilvēkiem ir STHS. Tas ir drošībai, ja nu galvenais simotājs pazūd. Pēc šī es, diemžēl, sapratu, ka ar 1 STHS mums nepietiek, jo tad reāla B varianta nav..
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sestdienas diskusija
» Saruna ar Andri Bukšu
» Sportalīkums.com Saruna ar Valmieras ĢM S8 starpsezonā
» Saruna ar presi Kristiāns Rozentāls.
» sportalīkums.com atklāta un patiesa saruna ar Saņu Kreipānu
» Saruna ar Andri Bukšu