Sestdienas saruna

Lapa 2 no 3 Previous  1, 2, 3  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

STHS VAI NHL????

Sestdienas saruna - Page 2 Vote_lcap35%Sestdienas saruna - Page 2 Vote_rcap 35% 
[ 14 ]
Sestdienas saruna - Page 2 Vote_lcap38%Sestdienas saruna - Page 2 Vote_rcap 38% 
[ 15 ]
Sestdienas saruna - Page 2 Vote_lcap27%Sestdienas saruna - Page 2 Vote_rcap 27% 
[ 11 ]

Kopā Balsis : 40

Poll closed

Sestdienas saruna - Page 2 Empty Re: Sestdienas saruna

Post by bleedis Svētdena Decembris 14, 2014 6:58 pm

Cerams nebūs STHS, tad nāksies pamest šo saliņu, neuzceļot nojumi scratch
bleedis
bleedis
Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
Gordie Sloth #13 (LW) /TA/

Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Svētdena Decembris 14, 2014 7:01 pm

bleedis rakstīja:Cerams nebūs STHS, tad nāksies pamest šo saliņu, neuzceļot nojumi scratch
Yeah That
Man nāksies nojaukt nojumi un pamest šo saliņu. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Decembris 14, 2014 7:03 pm

Viedais rakstīja:
bleedis rakstīja:Cerams nebūs STHS, tad nāksies pamest šo saliņu, neuzceļot nojumi scratch
Yeah That
Nāksies pārcelties uz citu saliņu.  Rolling Eyes

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Svētdena Decembris 14, 2014 7:05 pm

chubijzs rakstīja:
Viedais rakstīja:
Yeah That
Nāksies pārcelties uz citu saliņu.  Rolling Eyes
Jāuzbūvē jauna.  Shocked
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 7:10 pm

Maus rakstīja:Ja jau tev nepatīk sūdainais NHL, kapēc tad neej prom Birkav?

Jo neesmu šeit dēļ NHL09 un lai skatītos "lieliskos" strīmus!

Snickers rakstīja:Birkav ! Aplausi Aplausi

Šis viss apstāsies pie naudas savākšanas.. Laughing Laughing

Grosberg Smile

Kas apstāsies?

Viedais rakstīja:
Yeah That

Eu , lielie aizbraucēji , ja nu šitā sāktu darīt visi tie cilvēki kuri grib STHS? Padomājiet par to!
Agrāk tiešām domāju, ka lielākā daļa šeit ir dēļ paša komūna, bet laikam esmu kļūdījies, jo puse "sūdainā" strīmā grib redzēt kā viņu virtuālais "zvēriņš" apēd saldumiņu jeb iemet golu..

Smiekli nāk!

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Svētdena Decembris 14, 2014 7:12 pm

Atšķirība ir tajā, ka mēs pievienojāmies līgai dēļ NHL09, bet tu vēlies kautko mainīt. Ja te no sākta gala būtu sths, es te nebūtu, un arī Sandis, kuru nesen piesaistīju nebūtu pievienojies un vēl daudz citu cilvēku!

Tava loģika argumentējot ir patiešām izmeklēta. Shocked
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 7:15 pm

Jau tagad sākas simulētāju problēmas..
Padomā kā būtu , ja šobrīd līgā nebūtu tāds cilvēks kā Intars Barsovs?

Spēles nebūtu varbūt 5 dienas..
Un ko dod tie piesaistītie cilvēki? Laughing Tā pat divas sezonas nevaram atrast normālu baņķieri , regulāras problēmas ar simulētājiem utt.

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Decembris 14, 2014 7:19 pm

The Dream rakstīja:Jau tagad sākas simulētāju problēmas..
Padomā kā būtu , ja šobrīd līgā nebūtu tāds cilvēks kā Intars Barsovs?

Spēles nebūtu varbūt 5 dienas..
Un ko dod tie piesaistītie cilvēki? Laughing Tā pat divas sezonas nevaram atrast normālu baņķieri , regulāras problēmas ar simulētājiem utt.
STHS neatrisinās bankas menedžera problēmu, to tač tu saproti, ne? Laughing
Simulētāju aktivitāte iet viļņveidīgi, pavisam nesen vēl daži ņurdēja, ka nevar paspēt paķert spēli. Sāksies brīvlaiks, parādīsies simotāji.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Svētdena Decembris 14, 2014 7:20 pm

Ja nebūtu, tad nāktos kādam no iepriekšējajiem pavilkt līgu. Aktivizētos Snickers, vai es, lielas nepieciešamības gadījumā. Ja nebūtu mēs, kāds cits tiktu mudināts.

Es neturpināšu diskusiju ar tevi, bet vēlos tikai teikt, ka šis ir pēdējais šāda veida topiks, turpmāka nemiera celšana nebūs pieļaujama. Aiziet pārliecini tautu, sāc krāt kapeiku!
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 7:23 pm

Un tagad paļausimies uz brīvdienām cik saprotu!?
Un nekur neieminējos, ka STHS atrisina bankas problēmas.. Viedais runā par cilvēkiem kas šeit ir dēļ NHL09, bet ko viņi dod? Neko, jo neviens neiet par simulētāju, ne par bankas menedžeri! Ar STHS simulēšanas problēma tiktu atrisināta.

Viedais rakstīja:Atšķirība ir tajā, ka mēs pievienojāmies līgai dēļ NHL09, bet tu vēlies kautko mainīt.

BTW, nevajag mani nostādīt "sliktā" lomā..
Tā jau nu gan nav, ka es vienīgais kaut ko gribu mainīt. Starp šiem cilvēkiem ir tava "Maximas" meitene - Evelīna, Ģirts, Emīls Skapis, Krišs, Ingus un cik es te skatos, tad visi kuri ir par STHS ir no vecajiem lietotājiem jeb S1-S3.

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 7:24 pm

Viedais rakstīja:Ja nebūtu, tad nāktos kādam no iepriekšējajiem pavilkt līgu. Aktivizētos Snickers, vai es, lielas nepieciešamības gadījumā. Ja nebūtu mēs, kāds cits tiktu mudināts.

Es neturpināšu diskusiju ar tevi, bet vēlos tikai teikt, ka šis ir pēdējais šāda veida topiks, turpmāka nemiera celšana nebūs pieļaujama. Aiziet pārliecini tautu, sāc krāt kapeiku!

Nemiera celšana? Manuprāt mēs vienkārši diskutējam. Ir divas puses jeb STHS pret NHL..

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Decembris 14, 2014 7:25 pm

Bet Birk, ja jau tu esi šeit tikai komūnas dēļ, priekš kam tev tik ļoti STHS vajag? Varam arī vispār nesimulēt, prosta atstāt hokeja entuziastu un geimeru komūnu. Man nebūtu iebildumu.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Decembris 14, 2014 7:27 pm

The Dream rakstīja:Un tagad paļausimies uz brīvdienām cik saprotu!?
Un nekur neieminējos, ka STHS atrisina bankas problēmas.. Viedais runā par cilvēkiem kas šeit ir dēļ NHL09, bet ko viņi dod? Neko, jo neviens neiet par simulētāju, ne par bankas menedžeri! Ar STHS simulēšanas problēma tiktu atrisināta.

Viedais rakstīja:Atšķirība ir tajā, ka mēs pievienojāmies līgai dēļ NHL09, bet tu vēlies kautko mainīt.

Tā jau nu gan nav, ka es vienīgais kaut ko gribu mainīt. Starp šiem cilvēkiem ir tava "Maximas" meitene - Evelīna, Ģirts, Emīls Skapis, Krišs, Ingus un cik es te skatos, tad visi kuri ir par STHS ir no vecajiem lietotājiem jeb S1-S3.
A ko pats dari? Nenostādi Mārtiņu "sliktā" lomā. Kam tas citāts par Evelīnu bija jākopē šeit? Kaut kā vispār ne pa tēmu bija.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 7:29 pm

STHS atrisina simulēšanas problēmas, nav n-tie resimi (viens no iemesliem kāpēc neskatos spēles, jo rezultāti mēdz būt aplami, jo citām spēlēm ir pat 3 resimi) u.t.t. STHS labāk iet pie sirds, tāpat kā jums dažiem vecas spēles, kur visu nosaka randoms Smile

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 7:30 pm

chubijzs rakstīja:

A ko pats dari? Nenostādi Mārtiņu "sliktā" lomā. Kam tas citāts par Evelīnu bija jākopē šeit? Kaut kā vispār ne pa tēmu bija.

Runa gāja par naudu jeb STHS pirkšanu (tas tak nav saistīts par tēmu), Evelīna teica, ka vajag STHS, Mārtiņš ieminējās ka "sīči" naudu krātu 2 mēnešus un gan jau Evelīna pati nēsāja kastes @ Maxima.

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Decembris 14, 2014 7:40 pm

The Dream rakstīja:STHS atrisina simulēšanas problēmas, nav n-tie resimi (viens no iemesliem kāpēc neskatos spēles, jo rezultāti mēdz būt aplami, jo citām spēlēm ir pat 3 resimi) u.t.t. STHS labāk iet pie sirds, tāpat kā jums dažiem vecas spēles, kur visu nosaka randoms Smile
Un? Es ar problēmām varu sadzīvot. Un uz STHS nav problēmu? Pats tak atceries, kas notika ar pirmo nopirkto licenci. Un ja tas būtu noticis sezonas vidū? NHL09 vismaz ir garants, ka līgas īpašnieka datora karotes nolikšana neietekmē līgas kustību uz priekšu.
Tev iet pie sirds STHS, Viedajam NHL09, atnāks Broks un ierosinās vēl NHL06, jo viņam tas labāk iet pie sirds, blaa blaa blaa.. ja esi komūnas dēļ, tad sadzīvo ar to kas ir, kā rieksts to dara. Priekš kam pāriet uz kaut ko, kas aiztrieks daļu no mūsu tā jau mazā skaita un ieildzinās starpsezonu vēl uz pusi ilgāku, jo visas prasmes, spēlētāju jāpārliek utt.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Svētdena Decembris 14, 2014 7:44 pm

Nē, mani vairs šis neuztrauc. Manis pēc lai dabū to ko grib un noslīcina pēdējo latvijas lielo aktīvo simulēto līgu. Riekst sfs vēl skaitās maziņa, pat LV mērogā. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Svētdena Decembris 14, 2014 7:44 pm

Nu ko tu tad dirsies te, ja jau tu tik ļoti gribētu, tad jau sen būtu nopircis.
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Svētdena Decembris 14, 2014 7:56 pm

Maus rakstīja:Nu ko tu tad dirsies te, ja jau tu tik ļoti gribētu, tad jau sen būtu nopircis.
Yeah That
Kristz
Kristz

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Svētdena Decembris 14, 2014 8:54 pm

Jāpiekrīt tev, lielākā daļa lietotāju, kas ir bijuši pamatā visai šīs līgas eksistencei (S1-S3) ir par šo pāreju, ieskaitot mani.

Vienkārši, es nevaru 100% atbalstīt, ņemot vērā cik daudz cilvēku ir arī pret STHS.

Un tas uzbrauciens par "Maximu" bija ļoti neprofesionāli no Mārtiņa puses. Vienmēr esmu uzskatījis tevi par cilvēku, kurš bez aizvainojumiem spēj aizstāvēt savu viedokli.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Svētdena Decembris 14, 2014 9:06 pm

Izrauts no konteksta. Uzbrauciens šajā gadijumā sanāca, bet sākumā īsti nebija tā domāts. Anyway par to nav tēma.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Remi Svētdena Decembris 14, 2014 11:02 pm

Izrauts no konteksta?
Pirmajā postā ir viss čats un tur nu galīgi nekas nav izņemts..

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Trešdiena Decembris 31, 2014 6:52 pm

Es atvainojos, ka šo postu paceļu uz augšu Very Happy Bet nu arī gribēju izteikties par šo un to.
1. Šī nav naida kurināšana un agrāk, kad šādas diskusijas bija vairāk, tad arī aktivitāte bija lielāka. Nevajag katru jēdzīgo diskusiju nosaukt par naida kurināšanu un aizliegt.
2. Es saprotu, ka mēs nevaram pāriet uz STHS kamēr ir tik daudz spēlētāji pret, bet tas būtu solis uz priekšu, pat ja sākumā būtu jāņem neliels solis atpakaļ.
3. Martiņa izrunāšanās attiecinājumā pret Evelīnu mani arī pārsteidza. Ne tas cilvēks pret ko tādu attiecināt un ne tas ko tādam cilvēkam būtu par citu jāsaka. Abi esat manās acīs pārāk augstu, lai nolaistos tik zema līmeņa sarunās.
4. Vismaz puse no tiem, kas ir nobalsojuši par NHL nedrīkst pat balsot par NHL, jo nepazīst abus simulatorus. Neko nesaku par tādiem kā Lauris vai Artūrs., kuri ir spēlētāji, kas labi iepazinuši STHS un viņus tas vnk nesimpatizē. Bet spēlētājs, kurš ir varbūt 5 reizes dzīvē atvēris spēles statistiku vaļā un īsti nesaprot kur un kā tur var izpausties, nav spējīgs spriest vai tas būtu labāks risinājums.
5. Ir risks. Ja pazūd simotājs, tad viss apstājas uz nenoteiktu laiku un man šis risks arī nepatīk, bet reizēm laikam vnk ir jāriskē.
6. Viss paliktu daudz vienkāršāks un sezona varētu iet uz priekšu raitāk un stabilāk. Varētu noteikt laikus, kad tiks nosimotas spēles un tas noteikti kompensētu grafiku nebūšanu.
7. Grafikas tik daudzus nemaz nesimpatizē. Tā ir atruna, jo daudziem, tāpat kā dzīvē, ir bail no pārmaiņām.

Zinu, man vecgada vakarā nevajadzētu šeit bāzties, bet pagaidām man bija brīvs laiciņš. Don't judge me Laughing
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Siliņš Trešdiena Decembris 31, 2014 9:56 pm

Acīm redzot tuvojas šis līgas sabrukums. Nesaku, ka tas notiks, bet uz to iet. Līga ir sašķēlusies divas daļās, katrai daļai ir pamatoti iemesli pret otru simulātoru. Tas ir tikai saprotami. Tomēr gribas atrast kādu kopsaucēju.

Pirmkārt NHL 09 faniem ir taisnība, daudzi, it īpaši jaunie spēlētāji šeit turas tikai grafikas dēļ. Viņi ļoti vēlas redzēt sevi spēlē, un atzīšos, tas patiešām ir jauki.  BET! daudzi paši nesaprot uz ko skatās, viņi tikai pēc laika saprot,kāds īstenībā ir šis randoms! Jā, protams randoms ir arī STHS un kā daži teica, ka visa dzīve ir randoms un es tam pilnīgi piekrītu, tomēr NHL 09 ir un paliek hokeja spēle, nevis menedžeris, viņš ir veidots tīri grafiski, lai priecētu acis. Šim apgalvojumam Jūs nevarat nepiekrist. 

Otrkārt STHS ir tieši rādīts priekš šādām līgām, tādēļ sakiet ko gribiet, tas ir labākais variants. Protams nav grafikas, jāblenž uz plikiem skaitļiem, kas daudziem nepatīk.  Tomēr šie skaitļi sevi ietver daudz lielākas taktiskās iespējas, kas padarīs visu sezonu interesantu un aizraujošāku. Būs pieejama daudz detalizētāka statistika. Manuprāt visi šie plusi atsver vienīgo mīnusi - grafikas trūkumu. 

Nemaz necenšaties iestatīt, ka nesanāks naudu. Savāks, ticiet man. Daudzi saka, ka pazudīs aktivitāte un tādā gadījumā pametīšot līgu. Jūs nevar zināt to, kas notiks, varbūt šis simulators cilvēkus tieši piesaistīs.
Siliņš
Siliņš
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/
Artemis Fowl #13 (D) /Coach/

Postu skaits : 2020
Vecums : 26
Dzīvesvieta : zemgale

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Trešdiena Decembris 31, 2014 11:14 pm

Te jau lielai daļai vienīgie skaitļi ,kas interesē ir spēles rezultāts un paša spēlētāja rezultativitāte ! Cool

Pie šīs tēmas pievienotā aptauja nekam neder , nav jāliek aptaujām cancel vote opcija , bezmugurkaulnieki uzpūšot vējam no pretējās puses , var sākt izmantot !
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down