Sestdienas diskusija
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Sestdienas diskusija
Nu ko, Aumeisters nebeidz zagt. Kas tad šoreiz? Simulētā biatlona, futbola vai daiļrāpošanas līga? Nē, kaut kas trakāks - Latvijas Simulētā Hokeja Līga. Jūs tiešām nepārlasijāties, LSHL brutāla kopija. Viss forums, izkārtojums, NHL 09, pieteikšanās, pilnīgi viss ir kopēts. Pat links ir maksimāli kopēts. Protams, es atzīstu, ka mūsu LSHL ir izveidojies balstoties uz SHL un VHL, bet mums tomēr ir savas atšķirības, kā, piemēram, simulātors, vērtēšana utt. To tā nevar atstāt, ir jābūt sankcijām!
Šī ir neslavas celšana šim forumam, līdz ar ko, es gribu pieprasīt lielu sodu priekš gan Aumeistera, gan Oskara, kuri abi ir šī foruma admini.
Manuprāt, šeit nav vērts diskutēt par soda smagumu, bet ja ir papildinājumi manam rakstītajam, iepostojam.
Nobeigumā, gaidu komentārus no abiem copycat adminiem.
Šī ir neslavas celšana šim forumam, līdz ar ko, es gribu pieprasīt lielu sodu priekš gan Aumeistera, gan Oskara, kuri abi ir šī foruma admini.
Manuprāt, šeit nav vērts diskutēt par soda smagumu, bet ja ir papildinājumi manam rakstītajam, iepostojam.
Nobeigumā, gaidu komentārus no abiem copycat adminiem.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: Sestdienas diskusija
tieši tā..
+ vēl par līgas logo tika izmantots manis veidots logo priekš īstā LSHL. (Bija kkad konkurss un es ar to logo nevinnēju) , protams , pēc maniem aizrādījumiem tas tika izņemts.
+ ja tā līga iegūs sliktu slavu visā i-neta tīmeklī ,tad cietīsim arī mēs , jo ir fkin vienāds nosaukums..
Tiešām nevarēji izdomāt VISMAZ citu nosaukumu ?
+ vēl par līgas logo tika izmantots manis veidots logo priekš īstā LSHL. (Bija kkad konkurss un es ar to logo nevinnēju) , protams , pēc maniem aizrādījumiem tas tika izņemts.
+ ja tā līga iegūs sliktu slavu visā i-neta tīmeklī ,tad cietīsim arī mēs , jo ir fkin vienāds nosaukums..
Tiešām nevarēji izdomāt VISMAZ citu nosaukumu ?
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Jā,te nu gan jāpiekrīt!
Ar kāju pa dirsu i vsjo
Ar kāju pa dirsu i vsjo
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Dzīvesvieta : TP: 481
Runa neiet!Tominsh19 rakstīja:Dafaq ,par ko iet runa ?
Varētu lūdzu linku?
Viesis- Viesis
https://exs.lv/read/simuleta-hokeja-liga-kas-labaks-par-ieprieksejoValtspav rakstīja:Runa neiet!Tominsh19 rakstīja:Dafaq ,par ko iet runa ?
Varētu lūdzu linku?
Viesis- Viesis
Sīcis jau no laika gala izcēlies ar savu neaptēstumu un izdomas trūkumu, līga ilgi nepastāvēs tāpat, vienīgie, kas tur ir, ir tādi, kuri tika iekārdināti ar komandu vadību, administrātora vietu? Vienalga, tas viss ātri beigsies un visi paliks bešā.. Līgā komandām pat savu logo,formu nav vienīgais, ko viņš prata ir nomainīt nosaukumu, tāls ceļš ejams, kuru noteikti viņi nenoies Im Out p.s.s. Forums izskatās pēc zaļas sūdu kaudzes, acu pises
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Sveiks ,sveiks baran !
A ,es tā gribēju tur piedalīties... Asariņa nobira... ;(
Bet no otras puses vismaz varēšu 2038. gadā pameiģināt vēlreiz !
Viesis- Viesis
Man laikam tiešām jāatgriežas :D
es dotu banu.
Tomēr zog intelektuālo īpašumu un par to vēl priecājas.
Un vispār vajadzētu zobus arī kādam aiziet izdauzīt.
es dotu banu.
Tomēr zog intelektuālo īpašumu un par to vēl priecājas.
Un vispār vajadzētu zobus arī kādam aiziet izdauzīt.
Viesis- Viesis
Ja godīgi, pievienojos tai līgai, tādēļ, ka tur nav visi vecie ''buki'' (Maus, bleedis un tādi) , kuri māk ļoti skaisti nodirst, reāli es atvičaju, ja dzīvē satiktu, pat roka neceltos kaut ko darīt, jo caur datoru jau visi māk nodirst, bet tas nu ir tik ļoti bailīgi, ka man drīz pat būs bail šeit iegriezties, jo drīz te viens otru vienkārši nodirsīs no galvas līdz kājām, par katru sīkumu piesiesies, jo te taču ir mūsu lieli dirsēji. Un turpinot par to forumu, logo/formas/krāsas tiks mainītas, jo esam atraduši labu ''fotošoperi'' un protams arī forumu dizaineri, kas saķīlēs forumu un pārnesīs. Par administratoru es nemaz nevēlējos kļūt, bet nu Aumeisters uzlika to zaļo niku.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
No manis arī to tu vari negaidīt!₴пїcкєя₴LV rakstīja:Tā arī par visa kopēšanu tavā tekstā neko neizlasīju..
Dodu 48h atbrīvoties no visa zagtā, lai mīkstinātu soda apmērus, kuri tāpat pienāksies.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Caur datoru tik nolikt mākam, eh? Paklausies, nekasies, šobrīd tev ir maigāka situācija nekā Aumeistaram. Būtu priecājies. Gan es, gan bleedis, gan visi pārējie objektīvi piekasamies, tā kā nepird tik daudz.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Netaisi sūdus, nelien amatos, ja neproti kārtīgi viņus pildīt un neviens "nedirsīs" (to pat nevar saukt par diršanu, ja diršana ir pamatota). Kāds Bukšam dirš? Nē, jo viņš visu dara kārtīgi, ja kādreiz pieļautu kļūdu, tad to atzītu un visu nokārtotu, nevis censtos atrunāties, pierādīt ka ir gudrāks vai darītu ko tamlīdzīgu.Oskars rakstīja:Ja godīgi, pievienojos tai līgai, tādēļ, ka tur nav visi vecie ''buki'' (Maus, bleedis un tādi) , kuri māk ļoti skaisti nodirst, reāli es atvičaju, ja dzīvē satiktu, pat roka neceltos kaut ko darīt, jo caur datoru jau visi māk nodirst, bet tas nu ir tik ļoti bailīgi, ka man drīz pat būs bail šeit iegriezties, jo drīz te viens otru vienkārši nodirsīs no galvas līdz kājām, par katru sīkumu piesiesies, jo te taču ir mūsu lieli dirsēji. Un turpinot par to forumu, logo/formas/krāsas tiks mainītas, jo esam atraduši labu ''fotošoperi'' un protams arī forumu dizaineri, kas saķīlēs forumu un pārnesīs. Par administratoru es nemaz nevēlējos kļūt, bet nu Aumeisters uzlika to zaļo niku.
Viesis- Viesis
Liec kaut vai tagad, tāpat doma izdzēsties no tejienes.Viedais rakstīja:Dodu 48h atbrīvoties no visa zagtā, lai mīkstinātu soda apmērus, kuri tāpat pienāksies.
Čubi, kur es atrunājos?
Oskars rakstīja:Liec kaut vai tagad, tāpat doma izdzēsties no tejienes.Viedais rakstīja:Dodu 48h atbrīvoties no visa zagtā, lai mīkstinātu soda apmērus, kuri tāpat pienāksies.
Būs mums jauns sarkanais datums kalendārā.
Viesis- Viesis
Var jau nobanot, nomainīt ip - easy kakarieksts rakstīja:Pretekļi vēl sprēgā, banu lūdzu..
Uztaisīt jaunu spēlētāju - easy easy kaka
Uztaisīju krutu spēlētāju, bet rezultāts .
Mans spēlētājs, tač ir labs, ne ?
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Es domāju, ka nav jēgas tur neko čakarēt, labāk ignorēt un lai admini paši tiek galā, ko ar viņu darīt...Zhurcinsh rakstīja:
Uztaisīju krutu spēlētāju, bet rezultāts .
Mans spēlētājs, tač ir labs, ne ?
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Oskar, jūs ar Aumi paši uzprasaties, es bez iemesla nevienam nekasos, Bukss dara visu ideāli, pat, tad, kad noņēma man liekus 20mil, skandālu nesacēlu, visu ātri atrisināja, tā ir jāstrādā, nevis saviem drauģeļiem dirsu slaucīt un tad brīnīties, ka nevienam nepatīc.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
nu ja tu to uzskati par uzprasīšanos tad man smiekli nāk.bleedis rakstīja:Oskar, jūs ar Aumi paši uzprasaties, es bez iemesla nevienam nekasos, Bukss dara visu ideāli, pat, tad, kad noņēma man liekus 20mil, skandālu nesacēlu, visu ātri atrisināja, tā ir jāstrādā, nevis saviem drauģeļiem dirsu slaucīt un tad brīnīties, ka nevienam nepatīc.
Pakārt aiz olām !!! Ja tādas vispār jums ir...
Btw , nedomāju ,ka tu Oskar , esi līdzīgs viņiem - labāk paliec pie mums ,tāpat tā līga drīz izjuks...
Btw , nedomāju ,ka tu Oskar , esi līdzīgs viņiem - labāk paliec pie mums ,tāpat tā līga drīz izjuks...
Viesis- Viesis
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2