Sestdienas diskusija
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Sestdienas diskusija
Prom jau neeju, vienkārši tur esmu ar krāsainu niku, neko jau tur baigi nečinīji, lielākoties pieskatu citus.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
tev nemaz roka neaizceltos līdz pežonim vai bleedim.Oskars rakstīja:Ja godīgi, pievienojos tai līgai, tādēļ, ka tur nav visi vecie ''buki'' (Maus, bleedis un tādi) , kuri māk ļoti skaisti nodirst, reāli es atvičaju, ja dzīvē satiktu, pat roka neceltos kaut ko darīt, jo caur datoru jau visi māk nodirst, bet tas nu ir tik ļoti bailīgi, ka man drīz pat būs bail šeit iegriezties, jo drīz te viens otru vienkārši nodirsīs no galvas līdz kājām, par katru sīkumu piesiesies, jo te taču ir mūsu lieli dirsēji. Un turpinot par to forumu, logo/formas/krāsas tiks mainītas, jo esam atraduši labu ''fotošoperi'' un protams arī forumu dizaineri, kas saķīlēs forumu un pārnesīs. Par administratoru es nemaz nevēlējos kļūt, bet nu Aumeisters uzlika to zaļo niku.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Domā, ka hokejisti ir kkādi nīkuļi?KingKunta rakstīja:tev nemaz roka neaizceltos līdz pežonim vai bleedim.Oskars rakstīja:Ja godīgi, pievienojos tai līgai, tādēļ, ka tur nav visi vecie ''buki'' (Maus, bleedis un tādi) , kuri māk ļoti skaisti nodirst, reāli es atvičaju, ja dzīvē satiktu, pat roka neceltos kaut ko darīt, jo caur datoru jau visi māk nodirst, bet tas nu ir tik ļoti bailīgi, ka man drīz pat būs bail šeit iegriezties, jo drīz te viens otru vienkārši nodirsīs no galvas līdz kājām, par katru sīkumu piesiesies, jo te taču ir mūsu lieli dirsēji. Un turpinot par to forumu, logo/formas/krāsas tiks mainītas, jo esam atraduši labu ''fotošoperi'' un protams arī forumu dizaineri, kas saķīlēs forumu un pārnesīs. Par administratoru es nemaz nevēlējos kļūt, bet nu Aumeisters uzlika to zaļo niku.
Tagad iztēlojies skatu.. 15 gadīgs puišelis pret 23 gadīgu kabanu. No malas izskatītos, ka tēvs pārmāca dēlu.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Njā, nebiju kādu laiku šeit un ko es redzu ? Jūs runājat par kaut kādiem sodiem utt... Lienat tajā forumā un cenšaties kaut ko panākt ? Bans abiem un viss. Lai čakarējās tur. Kaut tagad visi uz visiem 100% zinās kas kurš ir.
Pēc pieredzes zinu, ka ar tādiem nav jēgas čakarēt sev nervus.
EDIT: Viņi vēl šeit ir amatos ? njā.
Pēc pieredzes zinu, ka ar tādiem nav jēgas čakarēt sev nervus.
EDIT: Viņi vēl šeit ir amatos ? njā.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Panācām vēlamo pašu spēkiem!
http://www.lshl.lv/t6041-beidzu-karjeru#95034
Paldies jums,mēs to paveicām!
Par lielu LSHL!!
Par lielu LSHL!!
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
par šo.V24Vlaters rakstīja:Panācām vēlamo pašu spēkiem!
Par lielu LSHL!!
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2