Brīdinājums lietotājam Intarusu.
Lapa 5 no 5 • Share
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Brīdinājums lietotājam Intarusu.
Kā melnais Pēteris reiz teica par mani -
tā arī tagad to izkliedz visa Trieciena komanda. es laikam tikko sapratu, ka patiešām tāds esmu, tāpēc vēlos no visas savas "netīrās" un mazās sirsniņas atvainoties par saviem nesmukajiem faktiem un vārdiem!!!
Lai jums jauka diena.
tā arī tagad to izkliedz visa Trieciena komanda. es laikam tikko sapratu, ka patiešām tāds esmu, tāpēc vēlos no visas savas "netīrās" un mazās sirsniņas atvainoties par saviem nesmukajiem faktiem un vārdiem!!!
Lai jums jauka diena.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Soviig rakstīja:Kā melnais Pēteris reiz teica par mani -
Lai jums jauka diena.
Tgd. jau vakars uz ezera
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
fuck donald trump
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Viens no jautrākajiem topikiem in LSHL history. Punkts.
Jo ilgāks laiks kopš šī visa pagājis, jo vairāk nesaprotu Triecienu un pāris citus pārējos. Diršanās komandu starpā taisni veidoja kaut kādu ''rivalry'', kam būtu tieši jārosina censties pretiniekus sakaut, nevis raudāt un pamest visu. S4 paaudze šo līgas mūžu pavilka ilgāku tieši tādēļ, ka nemīcījās komandu starpās kā zilie. Starp komandām jābūt kaut kādam naidam, lai vispār būtu interese un arī prieks/pašapmierinātība uzvarēt heiterus.
Mīkstums nogalināja LSHL
Jo ilgāks laiks kopš šī visa pagājis, jo vairāk nesaprotu Triecienu un pāris citus pārējos. Diršanās komandu starpā taisni veidoja kaut kādu ''rivalry'', kam būtu tieši jārosina censties pretiniekus sakaut, nevis raudāt un pamest visu. S4 paaudze šo līgas mūžu pavilka ilgāku tieši tādēļ, ka nemīcījās komandu starpās kā zilie. Starp komandām jābūt kaut kādam naidam, lai vispār būtu interese un arī prieks/pašapmierinātība uzvarēt heiterus.
Mīkstums nogalināja LSHL
Zelēklis- Postu skaits : 47
Zelēklis rakstīja:
Mīkstums nogalināja LSHL
pediņi bļed
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Zelēklis rakstīja:Viens no jautrākajiem topikiem in LSHL history. Punkts.
Mīkstums nogalināja LSHL
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Lapa 5 no 5