Simošanas kārtība. Ierosinājums #2
Lapa 1 no 1 • Share
Vai vajag ieviest?
Simošanas kārtība. Ierosinājums #2
Laikam man vienīgajam pieriebusies simotāju visatļautība? Paņem spēli, uzataisa topiku uzraksta aptuveno speles laiku, bet spēle nenotiek, un nekādu paskaidrojumu arī nav.
derētu ieviest kādu laika limitu kurā jāizsimo spēles, teiksim 48h pēc taktiku gaidīšanas laika beigām. Ja neizsimo noteiktajā laikā netiek saņemta alga par konkrēto spēli. Izņēmums būtu ja simotājs spēles izveidotajā topikā pats pārceltu spēli ar pamatotu iemeslu, bet pārcelt varētu tikai vienu reizi. Nu aptuveni kautkā tā, protams te vēl jāpielabo, bet lielos vilcienos šādi.
Pret simotājiem nav pretenzijas, bet viens eksemplārs ir - Taylor97
derētu ieviest kādu laika limitu kurā jāizsimo spēles, teiksim 48h pēc taktiku gaidīšanas laika beigām. Ja neizsimo noteiktajā laikā netiek saņemta alga par konkrēto spēli. Izņēmums būtu ja simotājs spēles izveidotajā topikā pats pārceltu spēli ar pamatotu iemeslu, bet pārcelt varētu tikai vienu reizi. Nu aptuveni kautkā tā, protams te vēl jāpielabo, bet lielos vilcienos šādi.
Pret simotājiem nav pretenzijas, bet viens eksemplārs ir - Taylor97
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Re: Simošanas kārtība. Ierosinājums #2
Kā jau minēju, tad tikai un vienīgi par! Var arī piemest klāt kādu naudas sodu, ja simotājs tiešam ilgi kavē.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Noteikti par! Šobrīd simotāji tiešām var darīt praktiski ko grib un kad grib, ir bišķ jāiegrožo viņi.
DJ_EV- Ēriks Vilunas #99
- Postu skaits : 142
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Rīga
Mans ierosinājums būtu, ja gribat, lai viss notiek pēc jūsu prāta, sākat simot paši.
Paldies.
Paldies.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
pret tevi nav iebildumi. tu esi viens no uzticamajiem simotājiem, ja rodas problēmas tad jau laicīgi paziņo. runa iet par Taylor97, kurš nevar ieraktīt nieka 3 papildus vārdus ka spēle tiek pārcelta, Krauzem reizēm arī piemirstas.bleedis rakstīja:Mans ierosinājums būtu, ja gribat, lai viss notiek pēc jūsu prāta, sākat simot paši.
Paldies.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Tas bija vispārīgi, man arī besī, ka nav kārtības, bet kā ir, tā ir. Vai nu simos viņi, vai neviens..
Cik zinu viņš nebija ierakstījis precīzu laiku, līdz ar to arī neviens nezināja gad gaidīt.
Pats pēc tam pierakstīja, ka mainījās plāni. Domāju ka nevienam vien te ir gadījies tā, ka kaut kas ir ieplānots, bet pēkšņi mainās plāni un pat nav iespēja pie datora tikt lai par to paziņotu.
Man jau liekas ka RL ir svarīgāka par kkādu simulētās līgas spēli...
Pats pēc tam pierakstīja, ka mainījās plāni. Domāju ka nevienam vien te ir gadījies tā, ka kaut kas ir ieplānots, bet pēkšņi mainās plāni un pat nav iespēja pie datora tikt lai par to paziņotu.
Man jau liekas ka RL ir svarīgāka par kkādu simulētās līgas spēli...
Jā, sodam viņus visus, lai nav vispār kas simulē!
Taylor97- Taylor Wright (C) #97 /TA/
- Postu skaits : 65
Vecums : 28
Es jau labprāt, bet ar Win 10 pēc sastāviem un grafikām NHL krašo.bleedis rakstīja:Mans ierosinājums būtu, ja gribat, lai viss notiek pēc jūsu prāta, sākat simot paši.
Paldies.
DJ_EV- Ēriks Vilunas #99
- Postu skaits : 142
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Rīga
DJ_EV rakstīja:Es jau labprāt, bet ar Win 10 pēc sastāviem un grafikām NHL krašo.bleedis rakstīja:Mans ierosinājums būtu, ja gribat, lai viss notiek pēc jūsu prāta, sākat simot paši.
Paldies.
Man viss iet labāk, kā uz win7, uz win7 vispār nhl atteicās strādāt. Tākā win10 nesaderība ir mīts
bleedis rakstīja:Tas bija vispārīgi, man arī besī, ka nav kārtības, bet kā ir, tā ir. Vai nu simos viņi, vai neviens..
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Similar topics
» Simulēšanas kārtība. Ierosinājums #1
» Ierosinājums par arēnām.
» Ierosinājums simulētājiem :
» Ierosinājums par simulāciju !
» Ierosinājums ierosinajumiem
» Ierosinājums par arēnām.
» Ierosinājums simulētājiem :