Simulēšanas kārtība. Ierosinājums #1
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Vai ieviest šo?
Simulēšanas kārtība. Ierosinājums #1
Sveiki augsti godājamie draugi.
Ierosinājums: Simulēšanas kārtība.
Ierosinājuma nozīmīgums:
Pēdējā laikā mani nomoka viena lieta, kas skar simošanu un manu jauno komandu, kā arī citas LSHL un JHL komandas. Lieta tāda, ka simotāji [kā piemēru pieminēšu Rūdi Siliņu] simo savas komandas spēles pirmās un, ja tev nav paveicies un nav iekritis spēlēt pret viņa komandu, tad var sanākt, ka savu izsimoto spēli būs jāgaida diezgan ilgi. Principā, ierosinājums būtu tāds, ka pirms simotājs ņem savas komandas spēles, ir jābut izsimotām spēlēm, kuras nav saistītas ar viņa komandu un tikai tad, var simot savējās.
Paldies.
Ierosinājums: Simulēšanas kārtība.
Ierosinājuma nozīmīgums:
Pēdējā laikā mani nomoka viena lieta, kas skar simošanu un manu jauno komandu, kā arī citas LSHL un JHL komandas. Lieta tāda, ka simotāji [kā piemēru pieminēšu Rūdi Siliņu] simo savas komandas spēles pirmās un, ja tev nav paveicies un nav iekritis spēlēt pret viņa komandu, tad var sanākt, ka savu izsimoto spēli būs jāgaida diezgan ilgi. Principā, ierosinājums būtu tāds, ka pirms simotājs ņem savas komandas spēles, ir jābut izsimotām spēlēm, kuras nav saistītas ar viņa komandu un tikai tad, var simot savējās.
Paldies.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Re: Simulēšanas kārtība. Ierosinājums #1
Tas ir tikai normāli. Viņš var simot , kuras grib.. Neviens neliedz tev simot savas..
Snickers rakstīja:Tas ir tikai normāli. Viņš var simot , kuras grib.. Neviens neliedz tev simot savas..
Ietu man, izsimotu nav normāli, ka savas komandas spēles izsimo un pārējie nedēļu gaida.
bleedis rakstīja:Snickers rakstīja:Tas ir tikai normāli. Viņš var simot , kuras grib.. Neviens neliedz tev simot savas..
Ietu man, izsimotu nav normāli, ka savas komandas spēles izsimo un pārējie nedēļu gaida.
Trūkst simotāju un es tur nekādīgi nevaru palīdzēt. Padomā ,pats tu arī ņemtu pirmās savas nevis citu.
Snickers rakstīja:bleedis rakstīja:Snickers rakstīja:Tas ir tikai normāli. Viņš var simot , kuras grib.. Neviens neliedz tev simot savas..
Trūkst simotāju un es tur nekādīgi nevaru palīdzēt. Padomā ,pats tu arī ņemtu pirmās savas nevis citu.
Loģiski, uz viņam neviens cits nepiesakās...
nu tāpēc, ka Rūdis ierakstus laiž.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
man arī tas nepatīk, tādēļ es turpmāk neļaušu simotājiem simot savu komandu spēles pret Pumām. man arī būs poh ja tādēļ bremzēšu visu līgu.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
būtu jau forši, ja spēles ietu pēc kārtas kā vajag.. ja esi simotājs, tad tev ir dots uzdevums simot un vai nav whatever kuru spēli tu simo? kāpēc vajag tieši savas komandas spēli? kaut kādu reālismu taču arī gribam vai tad nē? pārāk daudz jautājumu un uz tiem visiem spēj atbildēt tikai simotāji.
IEVIEŠAM KĀRTĪBU, DRAUGI.
kā nevari neko darīt? tu esi admins, tavs pienākums ir strādāt lai līga attīstās un kļūst sakārtota. Vai pudele kļuvusi mīļaka?Snickers rakstīja:bleedis rakstīja:Snickers rakstīja:Tas ir tikai normāli. Viņš var simot , kuras grib.. Neviens neliedz tev simot savas..
bukss rakstīja:kā nevari neko darīt? tu esi admins, tavs pienākums ir strādāt lai līga attīstās un kļūst sakārtota. Vai pudele kļuvusi mīļaka?Snickers rakstīja:bleedis rakstīja:Snickers rakstīja:Tas ir tikai normāli. Viņš var simot , kuras grib.. Neviens neliedz tev simot savas..
hahahahahahahaha, par to pudeli labs :DDDDDDDDDDD made my day
Mēs nevaram piespiest cilvēkus simulēt, tā kā. Ne visu var izdarīt admini.
Kristz rakstīja:Mēs nevaram piespiest cilvēkus simulēt, tā kā. Ne visu var izdarīt admini.
vecīt, tas ir darbs un, ja šo darbu izvēlās, tad darbu mēģina izdarīt pēc noteikumiem un citas huiņas.. tev ir sakāpis
nav sakāpis, vienkārši, ja godīgi, nekas nemainās, vai esi parasts lietotājs, vai admins, tikai visur pie visām atbildēm ''edit'' rādās un visas slēgtās istabas, that's all.Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Mēs nevaram piespiest cilvēkus simulēt, tā kā. Ne visu var izdarīt admini.
vecīt, tas ir darbs un, ja šo darbu izvēlās, tad darbu mēģina izdarīt pēc noteikumiem un citas huiņas.. tev ir sakāpis
tas amats nav nemaz tik kruts kā te citiem liekās
Kristz rakstīja:nav sakāpis, vienkārši, ja godīgi, nekas nemainās, vai esi parasts lietotājs, vai admins, tikai visur pie visām atbildēm ''edit'' rādās un visas slēgtās istabas, that's all.Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Mēs nevaram piespiest cilvēkus simulēt, tā kā. Ne visu var izdarīt admini.
bet tu vari mainīt noteikumus pēc kuriem simulētājiem ir jāstrādā, jo cik zinu, tad šobrīd nav tādu noteikumu par spēļu ņemšanas kārtību.
cik zinu, nekad spēles neies pēc tiem cipariem, nu gm1, gm2 utt. pēc kārtas simulēt ir faktiski neiespējami, jo jāgaida uz citu simotāju, bet jā, savas komandas spēlēs, manuprāt, sāk ņemt jau par daudz, protams, ja abi ĢM ir ar mieru, tad jā, bet tagad nemaz atļaujas neprasa, cik zinu Uvis vienīgais ir prasījis, kad simulēja Trieciens-MeteorsSoviig rakstīja:Kristz rakstīja:nav sakāpis, vienkārši, ja godīgi, nekas nemainās, vai esi parasts lietotājs, vai admins, tikai visur pie visām atbildēm ''edit'' rādās un visas slēgtās istabas, that's all.Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Mēs nevaram piespiest cilvēkus simulēt, tā kā. Ne visu var izdarīt admini.
bet tu vari mainīt noteikumus pēc kuriem simulētājiem ir jāstrādā, jo cik zinu, tad šobrīd nav tādu noteikumu par spēļu ņemšanas kārtību.
un ja godīgi, tad ņemiet un katrā komandā pa 1-3 simulētājiem salasiet, uzreiz spēļu noiets būs katrai komandai
vajadzētu ierosināt uz komandu, ka jābūt noteiktam skaitam, kas aktīvi strādā LSHL darbos, bet nav jau mums tik daudz to darbu
Bukš , nemaz nevēlos tev atbildēt , nekas labs tur tālāk nesanāks.
Un piekrītu Kristam , būtu labi ,ja kaut vai viens simulētājs nāktu no katras komandas..
Un piekrītu Kristam , būtu labi ,ja kaut vai viens simulētājs nāktu no katras komandas..
Soviig rakstīja:būtu jau forši, ja spēles ietu pēc kārtas kā vajag.. ja esi simotājs, tad tev ir dots uzdevums simot un vai nav whatever kuru spēli tu simo? kāpēc vajag tieši savas komandas spēli? kaut kādu reālismu taču arī gribam vai tad nē? pārāk daudz jautājumu un uz tiem visiem spēj atbildēt tikai simotāji.
Nav whatever.
Es piemēram kad biju simotājs arī daudz labprātāk simoju loko spēles nekā citas, jo tā vietā lai tērētu 25 minūtes+25 minūtes (nosimojot random spēli + skatoties savu spēli) es ieekonomēju laiku, jo varēju gan simot, gan skatīties reizē.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Varētu tā, ka piemēram es paņemu spēli GM1 Meteors @ Wild Cats.
Man tač ir jāgaida apstiprinājums. Ja tas ĢM neko nav rakstījis un ir pagājušas 4h, tad to nedrīkst simot.
Vai kaut kā tā
Man tač ir jāgaida apstiprinājums. Ja tas ĢM neko nav rakstījis un ir pagājušas 4h, tad to nedrīkst simot.
Vai kaut kā tā
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Atte Anrikainen rakstīja:Varētu tā, ka piemēram es paņemu spēli GM1 Meteors @ Wild Cats.
Vai kaut kā tā
Novirzījies no tēmas, manis pēc simojiet visas spēles, tik neapdaliet citas komandas, tikai tāpēc, ka tā nav jūsu..
Es tā sapratu, ka bik novirzījos no tēmas
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Nekur jau neliksies, nākošo kārtu neliek, kāmēr nav iepriekšējās izsimotas. Agrāk, vai vēlāk visi tiek pie spēlēm.
Viedais rakstīja:Nekur jau neliksies, nākošo kārtu neliek, kāmēr nav iepriekšējās izsimotas. Agrāk, vai vēlāk visi tiek pie spēlēm.
pierunāji, diktator
Lai sāk ar citu komandu spēlēm, savas jau ar nekur nepazudīs.
simulētu ar prieku, bet Win10 nepatīk rosters. Ja Snickers un Krists sametas man otram PC tad varētu simulēt. Kautkā negribas čakarētu legālu OS.Snickers rakstīja:Bukš , nemaz nevēlos tev atbildēt , nekas labs tur tālāk nesanāks.
Nu par cik drīz visiem būs Win10, varam jau klapēt to līgu ciet, ja risinājums neatradīsies.
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Simošanas kārtība. Ierosinājums #2
» Papildinājumu SIMULĒŠANAS NOTEIKUMIEM :
» Ierosinājums par arēnām.
» Ierosinājums simulētājiem :
» Ierosinājums par simulāciju !
» Papildinājumu SIMULĒŠANAS NOTEIKUMIEM :