Sods Valts
Lapa 2 no 6 • Share
Lapa 2 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sods Valts
Vai tas maina faktu, ka tie ir multi?Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Un tiešām, līgas vadībai nav nekā labāka un lietderīgāka, kam pievērsties? Uzklausa kura katra sūdzēšanos par lietotājiem, kuriem sūdžas grib ieriebt. Neņemsim vēl vērā to, ka sūdža par to jau sen zināja. Ja arī tas ir multi, tad viņš kaut ko ir baigi devis Triecienam vai Vikingiem? Gan viena gan otra dzīvojās pa pēdējām vietām, kad tas vārtsargs pie viņiem spēlēja, nav kā Wolves, kuri tos divus kausus pateicoties multi izcīnīja. Kur sods viņiem?
Wolves multi nesakrīt IP , kā šajā gadījumā.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Vai tas maina faktu, ka tie ir multi?Snickers rakstīja:chubijzs rakstīja:Un tiešām, līgas vadībai nav nekā labāka un lietderīgāka, kam pievērsties? Uzklausa kura katra sūdzēšanos par lietotājiem, kuriem sūdžas grib ieriebt. Neņemsim vēl vērā to, ka sūdža par to jau sen zināja. Ja arī tas ir multi, tad viņš kaut ko ir baigi devis Triecienam vai Vikingiem? Gan viena gan otra dzīvojās pa pēdējām vietām, kad tas vārtsargs pie viņiem spēlēja, nav kā Wolves, kuri tos divus kausus pateicoties multi izcīnīja. Kur sods viņiem?
Wolves multi nesakrīt IP , kā šajā gadījumā.
Bet mēs nevaram sodīt ,jo nav pierādījumu konkrētu..
Pag, kas tad īsti uztaisīja to Skrīnu un tieši šodien izlēma nosūtīt DK?
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Jau teicu, ka netaisos skaidroties un celt topiku, kurā mani apmelo. Artūr neuztraucies viss ir nosūtīts apelācijas vēstulē.Snickers rakstīja:Valts rakstīja:1. Tas nav veidots uz mana IP
2. Visi posti nav no viena IP
3. Apskaties manu profilu, IP sakrīt ar vēl pāris lietotājiem.
4. Netaisos, te publiski skaidroties un celt topiku, kurā mani apmelo.
Tā arī par to ātro pievienošanos tavai komandai neko nepateici.
Ziņoju:
Liekam banu Uvim un Kristam.
Liekam banu Valdim un Viedā.
Liekam banu Krišam un viņa brālim.
Viesis- Viesis
Valts rakstīja:Jau teicu, ka netaisos skaidroties un celt topiku, kurā mani apmelo. Artūr neuztraucies viss ir nosūtīts apelācijas vēstulē.Snickers rakstīja:Valts rakstīja:1. Tas nav veidots uz mana IP
2. Visi posti nav no viena IP
3. Apskaties manu profilu, IP sakrīt ar vēl pāris lietotājiem.
4. Netaisos, te publiski skaidroties un celt topiku, kurā mani apmelo.
Tā arī par to ātro pievienošanos tavai komandai neko nepateici.
Ziņoju:
Liekam banu Uvim un Kristam.
Liekam banu Valdim un Viedā.
Liekam banu Krišam un viņa brālim.
Par visiem jau bija zināms ,ka pazīstami..(bija tik labi un paziņoja ,ka IP sakritīs) , bet tu gan savu māsu slēpi.
Snickers rakstīja:trusis rakstīja:ēm, tā ir Valta māsa loh
man arī ir māsa
varu viņai acc uztaisīt ? #navmulti
un izvēlies izteicienus..
u dont get the joke, right?
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Tik pat labi te visiem var uzlikt banu, jo ir māsas vai brāļi, bet jau iepriekš paziņoja to, ka sakrīt.
Tu laikam biji izņēmums...
Tu laikam biji izņēmums...
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Labi, ka likums neparedz sodu pēc trešās reizes.
Jo mans IP sakrīt ar vēl daudziem lietotājiem. Tā sanāk, tā loģika.
Jo mans IP sakrīt ar vēl daudziem lietotājiem. Tā sanāk, tā loģika.
Viltus profili
1.Reize: 5 Spēļu sods + 5M sods
2.Reize: 10 Spēļu sods + 10M sods
3.Reize: 20 Spēļu sods + 20M sods
Viesis- Viesis
Nu ja, neaktīva māsa. Jā, Artūr, par to noteikti ir jāpaziņo
Kā arī, visi tie, kas ķipa paziņoja. Good joke. Neviens nepaziņoja, vnk bija skaidrs, ka tie ir atsevišķi cilvēki aktivitātes dēļ.
Un nē, Krist. Arī ar sūdzībām Jums nav atļauts doties citu komandu LR. Ja adminstrātoram nav spēlētāja un simpātijas pret kādu konkrētu komandu, vārdu sakot - ir neitrāls. Tad un tikai tad viņš drīkst pārkāpt komandas privāto telpu, bet tā kā neviens no Jums nav neitrāls, tad Jums nav šādu tiesību.
Un ja jau bija sūdzība, tad no, kura komandas spēlētāja tā pienāca? Jo, ja tas nebija komandas spēlētājs, tad tas bija administrātors un tad Tu nonāc pretrunā.
Kā arī, visi tie, kas ķipa paziņoja. Good joke. Neviens nepaziņoja, vnk bija skaidrs, ka tie ir atsevišķi cilvēki aktivitātes dēļ.
Un nē, Krist. Arī ar sūdzībām Jums nav atļauts doties citu komandu LR. Ja adminstrātoram nav spēlētāja un simpātijas pret kādu konkrētu komandu, vārdu sakot - ir neitrāls. Tad un tikai tad viņš drīkst pārkāpt komandas privāto telpu, bet tā kā neviens no Jums nav neitrāls, tad Jums nav šādu tiesību.
Un ja jau bija sūdzība, tad no, kura komandas spēlētāja tā pienāca? Jo, ja tas nebija komandas spēlētājs, tad tas bija administrātors un tad Tu nonāc pretrunā.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Brāļi Zommeri, ar mani vienā whatsapp sarakstē sarakstās reizē, plus esmu redzējis viņus abus vienā bildē un tādas bildes pat ir vairākas.Emīls Treilons rakstīja:tad kur ir Zommeriem sodi ?
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Ja jau ''godīgie admini'' jau sen zināja vai nojauta ka Valtam ir ''viltus profils'' , tad kāpēc sacēlāt šo bazaru tikai tagad?
antifrizs- Aigars Ungurs #15 (RW)
- Postu skaits : 808
Vecums : 29
Labs, labs. Kad Valtam sūdi, tas viss trieciens tomēr ir aktīvs.antifrizs rakstīja:Ja jau ''godīgie admini'' jau sen zināja vai nojauta ka Valtam ir ''viltus profils'' , tad kāpēc sacēlāt šo bazaru tikai tagad?
Vispār Trieciens vienmēr bijusi aktīvākā komanda, kamēr pārējās sprēgāja tik pāris indivīdi. Un, ja kas, Trieciens būtu jāraksta ar lielo ''T''. Trieciens vienmēr par savējiem!!!laaceens66 rakstīja:Labs, labs. Kad Valtam sūdi, tas viss trieciens tomēr ir aktīvs.antifrizs rakstīja:Ja jau ''godīgie admini'' jau sen zināja vai nojauta ka Valtam ir ''viltus profils'' , tad kāpēc sacēlāt šo bazaru tikai tagad?
laaceens66 rakstīja:Labs, labs. Kad Valtam sūdi, tas viss trieciens tomēr ir aktīvs.antifrizs rakstīja:Ja jau ''godīgie admini'' jau sen zināja vai nojauta ka Valtam ir ''viltus profils'' , tad kāpēc sacēlāt šo bazaru tikai tagad?
Trieciens visu laiku ir aktīvs. Vnk neiesaistās kurā katrā LSHL diskusijā ;D
Bet jā, tas screen ir jau sens. Kāpēc tikai tagad šāda aktivitāte? :O Vai tiešām kāds "netīšam" iegāja Trieciena "slēptajā" istabā un izokšķerēja to krustu šķērsu, lai atrastu šos pierādījumus? :O
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Apskaties tajā bildē uz manu rangu, kādā komandā es spēlēju.Jogurtaa rakstīja:laaceens66 rakstīja:Labs, labs. Kad Valtam sūdi, tas viss trieciens tomēr ir aktīvs.antifrizs rakstīja:Ja jau ''godīgie admini'' jau sen zināja vai nojauta ka Valtam ir ''viltus profils'' , tad kāpēc sacēlāt šo bazaru tikai tagad?
Trieciens visu laiku ir aktīvs. Vnk neiesaistās kurā katrā LSHL diskusijā ;D
Bet jā, tas screen ir jau sens. Kāpēc tikai tagad šāda aktivitāte? :O Vai tiešām kāds "netīšam" iegāja Trieciena "slēptajā" istabā un izokšķerēja to krustu šķērsu, lai atrastu šos pierādījumus? :O
Rīgas Trieciena LR ir 1500 posti, nav brīnums kāpēc mēs visiem tik ļoti interesējam.
Viesis- Viesis
laaceens66 rakstīja:Labs, labs. Kad Valtam sūdi, tas viss trieciens tomēr ir aktīvs.antifrizs rakstīja:Ja jau ''godīgie admini'' jau sen zināja vai nojauta ka Valtam ir ''viltus profils'' , tad kāpēc sacēlāt šo bazaru tikai tagad?
Mums ir aktīva LR, tikai tur tagad mazāk rakstām un vairāk izmantojam WA, jo zinām, ka mūsu LR tiek izspiegota. Lūk ko spēj panākt mūsu "foršie" admini.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Dez vai trieciens (ar mazo t, piedod) ir aktīvākā komanda.
Meteors vēl aktīvāka. LR ir maz ziņas, bet WA stundas laikā 400 ziņas
Meteors vēl aktīvāka. LR ir maz ziņas, bet WA stundas laikā 400 ziņas
Nē nu Uvi tu pārspīlē, stundas laikā kādas 600 ziņas.
uz nedēļas nogali esi bez neta atver vaļā Saldus Meteors - 5000 ziņas.
5000 slapjo sapnīšu?!laaceens66 rakstīja:Nē nu Uvi tu pārspīlē, stundas laikā kādas 600 ziņas.
Ja tu saki tā, tad jau tev pašam ir
Tikai nenoliedz. Mož mēnešreizes
Tikai nenoliedz. Mož mēnešreizes
Lapa 2 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 2 no 6