Sods Valts
Lapa 5 no 6 • Share
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sods Valts
Man pirmais jautājums radās: no kurienes tu uzpeldēji?Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
Rūdis Siliņš- Rūdis Siliņš (C) #16
- Postu skaits : 1406
Vecums : 26
yo birk.Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
trusis rakstīja:yo birk.Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
hai
Huet39- Keisuhe Tehurati #84 (C)
- Postu skaits : 155
Oo .. Buberts ar ieradās Atkal no "brālēna" profila ?
Eu, bet kas notiek veči? Kas tā par masveidu komandu nodiršanu, kas vispār ar visiem notiek pēdējajā laikā? No vienas tēmas jau aiziet pie citas, kurai faktiski nav jēgas.
Neesmu nekad sludinājis, ka Trieciens ir neaktīvi, jo ir neaktīvākas komandas, labi zinu, ka Trieciens iekšienē ir forša komanda.
Jā, neesmu bijis tas labākais GM, bet zini, man pajāt, esmu sācis visu no jauna, tieši tādēļ vācu drafta pikus un centos visu labot. Manuprāt, visiem tik ļoti smadzenēs ir iesēdies naids uz to, ka aiz loga nav tā vasara, kādu mēs gribējām un tagad notiek kaut kādi bērnudārza līmeņa bazari.
#Kristsslikts #busminusi #visidusmigi #dzivosimdraudzigi
Eu, bet kas notiek veči? Kas tā par masveidu komandu nodiršanu, kas vispār ar visiem notiek pēdējajā laikā? No vienas tēmas jau aiziet pie citas, kurai faktiski nav jēgas.
Neesmu nekad sludinājis, ka Trieciens ir neaktīvi, jo ir neaktīvākas komandas, labi zinu, ka Trieciens iekšienē ir forša komanda.
Jā, neesmu bijis tas labākais GM, bet zini, man pajāt, esmu sācis visu no jauna, tieši tādēļ vācu drafta pikus un centos visu labot. Manuprāt, visiem tik ļoti smadzenēs ir iesēdies naids uz to, ka aiz loga nav tā vasara, kādu mēs gribējām un tagad notiek kaut kādi bērnudārza līmeņa bazari.
#Kristsslikts #busminusi #visidusmigi #dzivosimdraudzigi
Meteora loga nav tas kurš tur rokās varavīksni .
Rawr wolves logo, dirš, ka Meteora logo ir dusmīgais, Wolves pašiem ķip dusmīgais. Vai man palika bail no "Vilkiem".
Kas tu pa Vilku? Vèl staigā ar pamperiem, gadās jau palaist
Un pa kuru laiku tagadējais Meteors ir bijis Pistijaani?
Rawr wolves logo, dirš, ka Meteora logo ir dusmīgais, Wolves pašiem ķip dusmīgais. Vai man palika bail no "Vilkiem".
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Atte Anrikainen rakstīja:Meteora loga nav tas kurš tur rokās varavīksni .
Es neko nesaprotu no taa ko rakstiji, bet labs meginajums!
Paša gan jau 5 gadi, manam 12 gadīgajam brālim ir labaka gramtika. Un pirms dirs, pārliecinies, ka te ir 12 gadīgie. Uvis un Dmitrijs vienīgie mazie un abi, ir lietotāju brāļi. Un ja tu tik skaisti māki "celt saulītē" savu komandu, tad jau tie jūsu vilki būtu krutie, bet jūs esat neaktīvi, nemainaties un taisat tos "sranos" multi-acc.Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
toč vēlviens slikts vārds par Meteoru skaties, ka nesēdi zem bana.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
laaceens66 rakstīja:Paša gan jau 5 gadi, manam 12 gadīgajam brālim ir labaka gramtika. Un pirms dirs, pārliecinies, ka te ir 12 gadīgie. Uvis un Dmitrijs vienīgie mazie un abi, ir lietotāju brāļi. Un ja tu tik skaisti māki "celt saulītē" savu komandu, tad jau tie jūsu vilki būtu krutie, bet jūs esat neaktīvi, nemainaties un taisat tos "sranos" multi-acc.Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
nedirs par gramatiku, tev pašam tajā penterī ir dahuja kļūdu.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ja nesaredzēji - nopērc brilles.Huet39 rakstīja:Atte Anrikainen rakstīja:Meteora loga nav tas kurš tur rokās varavīksni .
Ja nesaprati - aizej pie psihiatra, lai sāktu kaut ko saprast.
Kaut vai aizej piedalies PRAIDĀ - iesaku, pats neesmu bijis, bet tur baigi jautri
laaceens66 rakstīja:Paša gan jau 5 gadi, manam 12 gadīgajam brālim ir labaka gramtika. Un pirms dirs, pārliecinies, ka te ir 12 gadīgie. Uvis un Dmitrijs vienīgie mazie un abi, ir lietotāju brāļi. Un ja tu tik skaisti māki "celt saulītē" savu komandu, tad jau tie jūsu vilki būtu krutie, bet jūs esat neaktīvi, nemainaties un taisat tos "sranos" multi-acc.Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
) )
Runajam sim liiga par gramatiku. Great job!
Kas par Dmitriju?
Un Meteors ir tas kurs runa par multi
Pareizaak, juusu GM. No multi to head-admin
) )
Kas par Dmitriju?
Atte Anrikainen rakstīja:Ja nesaredzēji - nopērc brilles.Huet39 rakstīja:Atte Anrikainen rakstīja:Meteora loga nav tas kurš tur rokās varavīksni .
Kaut vai aizej piedalies PRAIDĀ - iesaku, pats neesmu bijis, bet tur baigi jautri
Nu vecis, mlje. Baigos asos splauj ara. Ej labak istabu saakarto un tad runaa ar mani.
Čalīt, neko nevar saprast no tava teiktā.
Dmitrijs ir Meteora spēlētājs, ja nezināji.
P.S atkārto pēdējās divas rindiņas
Nu ja nevar izbeigt tad nevar. :|
Bērnudārzs ar tā vadiitāju Robertu priekšgalā.
Hren tu vispār te ienāci? Tu tak pameti visu.
Atte Anrikainen rakstīja:Čalīt, neko nevar saprast no tava teiktā.
atkārtoju
kur jāsmejas??
Kristz rakstīja:Nu ja nevar izbeigt tad nevar. :|
Ja
Ja mēs meklētu visur vainas, tad visas komandas būtu nodir*tas no galvas līdz kājām. Nevieni nav ideāli! Bet vismaz lasāmviela ir!
#aktivitāteCeļas
#aktivitāteCeļas
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Man žēl Denisa.. Paliks bez spēlētāja.
Robi , ej mājās tu te tikai gaisu jauc.Visi +/- bija nomierinājušies un tad tu atkal parādījies.Pasauca kāds ?
Robi , ej mājās tu te tikai gaisu jauc.Visi +/- bija nomierinājušies un tad tu atkal parādījies.Pasauca kāds ?
Piedod, bet istaba jau ir sakārtota. Ko man darīt, ja viss ir kārtībā?Huet39 rakstīja:Atte Anrikainen rakstīja:Ja nesaredzēji - nopērc brilles.Huet39 rakstīja:Atte Anrikainen rakstīja:Meteora loga nav tas kurš tur rokās varavīksni .
Nu vecis, mlje. Baigos asos splauj ara. Ej labak istabu saakarto un tad runaa ar mani.
A vai tad Dmitrijs? Man likas, ka Valjera.
Remī, tak raksti ar normāu gramatiku, neiejauc šeit Kristu, viņš vispār te nediršās, un Dmitrijs laikam jau tava bijušā komandas biedra brālis, jeb Daņilovs.Huet39 rakstīja:laaceens66 rakstīja:Paša gan jau 5 gadi, manam 12 gadīgajam brālim ir labaka gramtika. Un pirms dirs, pārliecinies, ka te ir 12 gadīgie. Uvis un Dmitrijs vienīgie mazie un abi, ir lietotāju brāļi. Un ja tu tik skaisti māki "celt saulītē" savu komandu, tad jau tie jūsu vilki būtu krutie, bet jūs esat neaktīvi, nemainaties un taisat tos "sranos" multi-acc.Huet39 rakstīja:Paluugsu tiitaram jr. aizverties! Nevienam tavs viedoklis neinterese un nekad ari neintereses. Labak noslauki mates pienu no luupam. Un jaa, es "ljoti" veletos nonakt Meteora. Komanda pilna ar 12 gadigism pokemoniem, kuriem nav dziive un vislaik tik whatsappa strochii par kkadu pokemonu bullshitu un mistiskajiem spokiem. Joks, ne komanda. Maskava, Ledgrauzi, Ledlauzi, Indiani, Pistijaani, Meteors. Pareizi, Trieciens un Wolves tak muusu jaunajiem pokemoniem nav tik saistosa komanda. Logo nav tik krasains ka veletos, nav tumsi roza un elektro zalja krasa. Un logo nav kaut kada mistisks radiijums (kip dusmigais) un kip Meteors.
) )
Kas par Dmitriju?
jā mēs runājam par multi-acc, jo mēs vēlamies, lai līgā nebūtu daudzi spēletāji no viena cilvēka.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Snickers rakstīja:Man žēl Denisa.. Paliks bez spēlētāja.
Es tikai rakstu. Nekads sakars ar treniniem.
Es jau neko, bet kadu nedelu biju prom un tapat visi dirsaas, ta ka nevaino mani
Lapa 5 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 5 no 6