Sods Valts
Lapa 1 no 6 • Share
Lapa 1 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Sods Valts
Badass.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Well played, Valdi, well played..
hulkman- Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)
- Postu skaits : 1459
Vecums : 26
Viedais tomēr aizrakās līdz visdziļākajiem TRC LR nostūriem. ;D
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Diezgan nožēlojami ierakties komandas LR. Vēl jo vairāk spriest pēc viena posta.
Tiks apelēts. Galīgi nejūtu savu vainu.
Drīkst zināt kura lapa Trieciena LR?
Tiks apelēts. Galīgi nejūtu savu vainu.
Drīkst zināt kura lapa Trieciena LR?
Viesis- Viesis
Saksu ar to, ka pagaidam man nav garumzimes, tapec atvainojos.
Un ziniet. Jus pilnigi atpalikusi vai ka? Varesana un darisana ir 2 atskirigas lietas. Vins teica, ka vins zin, nevis, ka tas ir vina acc vai vins to butu izmantojis. Absoluti nekadu pieradijumu nav! Tira iegasana! Ka ari administratora tiesibu parkapumi. Kaa, kaut kadi smurguli, vispar atlaujas bast degunu svesu komandu telpas? Es saprotu, ka Jums pa seju nespejam iedot, bet Jus to godam esat nopelnijusi.
Un ziniet. Jus pilnigi atpalikusi vai ka? Varesana un darisana ir 2 atskirigas lietas. Vins teica, ka vins zin, nevis, ka tas ir vina acc vai vins to butu izmantojis. Absoluti nekadu pieradijumu nav! Tira iegasana! Ka ari administratora tiesibu parkapumi. Kaa, kaut kadi smurguli, vispar atlaujas bast degunu svesu komandu telpas? Es saprotu, ka Jums pa seju nespejam iedot, bet Jus to godam esat nopelnijusi.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Skipper rakstīja:Saksu ar to, ka pagaidam man nav garumzimes, tapec atvainojos.
IP sakritība nav pierādījumi ?
Un tā jau tikai sakritība ,ka uzreiz pēc akceptēšanas pievienojās Vikingiem ,kurus vadīja Valts.
Visi posti ir no vienas IP ar Valtu - sakritība.
Iegūsti patiesus un konkrētus faktus, tirliņ.Snickers rakstīja:Skipper rakstīja:Saksu ar to, ka pagaidam man nav garumzimes, tapec atvainojos.
Un tā jau tikai sakritība ,ka uzreiz pēc akceptēšanas pievienojās Vikingiem ,kurus vadīja Valts.
Viesis- Viesis
Valts rakstīja:Iegūsti patiesus un konkrētus faktus, tirliņ.Snickers rakstīja:Skipper rakstīja:Saksu ar to, ka pagaidam man nav garumzimes, tapec atvainojos.
oii, paldies
pasauc savus dravdziņus , lai mani vēl vairāk nosaukā.
pēc tavas loģikas es varu veidot vēlvienu acc uz savas ip un tas nebūs multi ? #loģika
1. Tas nav veidots uz mana IP
2. Visi posti nav no viena IP
3. Apskaties manu profilu, IP sakrīt ar vēl pāris lietotājiem.
4. Netaisos, te publiski skaidroties un celt topiku, kurā mani apmelo.
Viesis- Viesis
Valts rakstīja:1. Tas nav veidots uz mana IP
Tā arī par to ātro pievienošanos tavai komandai neko nepateici.
ēm, tā ir Valta māsa loh
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Tas neattaisno šo sodu, nu tas, ka sakrīt vēl ar pāris cilvēkiem.
Am.. Un ja ir radušās aizdomas par kaut ko, tad administrācijai ir pilnas tiesības ieiet un meklēt pierādījumus, skype čatos variet nodirst citus un sūtīt taktikas un slepenus stratēģiskus gājienus. Kamēr kaut ko šādu rakstīsiet forumā, tikmēr problēmas nebeigsies.
Am.. Un ja ir radušās aizdomas par kaut ko, tad administrācijai ir pilnas tiesības ieiet un meklēt pierādījumus, skype čatos variet nodirst citus un sūtīt taktikas un slepenus stratēģiskus gājienus. Kamēr kaut ko šādu rakstīsiet forumā, tikmēr problēmas nebeigsies.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
trusis rakstīja:ēm, tā ir Valta māsa loh
man arī ir māsa
varu viņai acc uztaisīt ? #navmulti
un izvēlies izteicienus..
Maus rakstīja:Cilvēkam kas Valtu nosūdzēja nevajag iedot kaut ko par pierādījumu slēpšanu?
Vajadzētu, bet līdz manīm nav atnācis, kas tieši ir iesūtījis
Viens čalīts jau pirms laba laika par šo te ieminējās vienā no čatiem.Kristz rakstīja:Maus rakstīja:Cilvēkam kas Valtu nosūdzēja nevajag iedot kaut ko par pierādījumu slēpšanu?
Vajadzētu, bet līdz manīm nav atnācis, kas tieši ir iesūtījis
Viesis- Viesis
tad kur ir Zommeriem sodi ?
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
Un tiešām, līgas vadībai nav nekā labāka un lietderīgāka, kam pievērsties? Uzklausa kura katra sūdzēšanos par lietotājiem, kuriem sūdžas grib ieriebt. Neņemsim vēl vērā to, ka sūdža par to jau sen zināja. Ja arī tas ir multi, tad viņš kaut ko ir baigi devis Triecienam vai Vikingiem? Gan viena gan otra dzīvojās pa pēdējām vietām, kad tas vārtsargs pie viņiem spēlēja, nav kā Wolves, kuri tos divus kausus pateicoties multi izcīnīja. Kur sods viņiem?
Viesis- Viesis
Mums speciāli jāpērk atsevišķs dators vai pat Wi-Fi kaste?Emīls Treilons rakstīja:tad kur ir Zommeriem sodi ?
Tik pat labi daudziem te ir brāļi iekš LSHL!
Neticu, ka Valtam kkāda māsa te ir
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
chubijzs rakstīja:Un tiešām, līgas vadībai nav nekā labāka un lietderīgāka, kam pievērsties? Uzklausa kura katra sūdzēšanos par lietotājiem, kuriem sūdžas grib ieriebt. Neņemsim vēl vērā to, ka sūdža par to jau sen zināja. Ja arī tas ir multi, tad viņš kaut ko ir baigi devis Triecienam vai Vikingiem? Gan viena gan otra dzīvojās pa pēdējām vietām, kad tas vārtsargs pie viņiem spēlēja, nav kā Wolves, kuri tos divus kausus pateicoties multi izcīnīja. Kur sods viņiem?
Wolves multi nesakrīt IP , kā šajā gadījumā.
Lapa 1 no 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Lapa 1 no 6