rieksts atrādas presei
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: rieksts atrādas presei
The Dream rakstīja:rieksts rakstīja:Jeff Sloth rakstīja:Es nesaskatīju jautājumu uz kuru man vajadzētu atbildēt pirmajā postā. Lūdzun noformulē un tad gaidi atbildi.
Patiešām, manā OP nemaz nav neviena jautājuma, un es nezinu ko ar to gribēju vispār iesākt.
*tādēļ vispār tik ilgi jāgudro atbilde*
Varbūt tikai to, lai tu komentētu manu izteikumu par to, ka esi patiesais lshl vadītājs, pavisam noteikti ietekmējot mūsu oriģinālo adminu lēmumu spriešanu caur PM. Nezinu, ja tu to atzītu, pats justos labāk, un varbūt kāds, kurš tam vēl neticēja pēkšņi to pamanītu.
Kā arī to kritiku par valdi - tas gan vairāk uz zaļajiem cilvēkiem - kā jūs gribat, lai līga attīstās, ja dažiem prioritāte ir kādu nolinčot, lai panāktu aktivitāti forumā, kamēr ir bardaks vēl joprojām dažos likumos.
Un pateiksi, ka tu neesi galvenais šķēršlu licējs pārejai uz STHS. Domāju, ka iespējas ir bijušas.
Vispār man vajadzētu ielīst stūrī un nokaunēties, jo neko neesmu īsti panācis, bet tomēr, ja kāda diskusija ir aizsākta, varbūt esmu ceļā.
Un kā vēl ir. Līgas pirmsākumos Lauris bija par to, kad ir STHS, tāpat kā lielāka daļa citi cilvēki, tad kad sākās risināties diskusijas par STHS, tad viņš sāka draudēt, ka vairs nebūs admins (tagad tā pat nav), aizies prom no foruma un ja LSHL tiešām pāries uz STHS, tad ies pie tevis uz SFS par adminu..
Visi bija par, bet tad pēkšņi nobijās, ka viņš aizies un sāka skatīties atpakaļ uz NHL, izņemot mani un vēl piemēram Evelīnu, Emīlu, Krišu un dažus citus.
Par likumiem arī piekrītu, regulāri ir kaut kādi robi, kāds pārkāpj, tikai mēs sākumā nodarbojāmies ar kaut kādu nevajadzīgu sviestu, piemēram, svarīgam bija vākt naudu domēnam, jo mūsu diktators tā bija izdomājis, bet kad pirms pāris sezonām Seriijs to bija gatavs nopirkt par savu naudu, tad nevienam tas neinteresēja. Vēl diktators vāca naudu kaut kādām mistiskām reklāmām, nauda jau it kā bija savākta, tikai zemāk stāvošajiem un tiem ,kuriem niki nespīd zaļā krāsa nekas netika pateikts, kur nauda aizgāja un vai vispār tā kaut kur aizgāja.
Bet nu tūlīt kāds pateiks kādu gudru frāzi, piemēram, "Sapni par adminu" "Tad dari kaut ko" utt, citi pasmiesies par tiem postiem un dzīve turpināsies. Neaizmirsīm, ka es neesmu admins, man to arī nevajag, bet te ir liels, liels bardaks.!
Mēs savācām precīzi domēnam, visi tā laika admini arī paši sameta pusi no tā, nekādas papildus naudas liekas nav bijušas. Un kas jūs tiešām esiet idioti, ka es ņemšu un vākšu ziedojumus un tad tērēšu pa savam prātām? NU joptvaju maķ, viens cilvēks neko nevar izdarīt forumā, ja visi ir pret viņu. Cik var dirst?
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Robert, tad kad bija lielākā diskusija par STHS un Viedais solīja iet prom, ja būs STHS tad viņš bija tikko pieteicies, jo atceros ka viņu vēl pat īsti nezināju, kad jau katrā topikā rakstīja ka ies prom ja būs STHS, un admina grupai pat tuvu vēl nebija. Artūrs bija tas kurš vienu brīdi teica, ka nebūs admins, un pat ies prom, ja būs STHS.
Riekst, jā pirmajās sezonās man bija daudz lielāka vēlme kko darīt līgas labā. Tagad man jau šis viss ir nedaudz apnicis, un bieži vien es pat neizdaru kkādus sīkumus, kas aizņemti itkā 5-10 min no mana laika. Tikai pēc tam kad Artūrs man to atgādina 5x tad es to izdaru Vēl jo mazāka vēlme man tagad būtu ņemties ar visus simulēšanu, ņemot vērā ka tad viss balstītos uz manis viena paša, jo STHS tomēr maksā naudu un šeit es tādā gadījumā būtu vienīgais ar attiecīgo programmu. Nav tā kā SHL, kur kādai piektajai daļai lietotāju ir licenses un var jebkurā brīdī kādu aizstāt, ja ir nepieciešamība. Arī tas slinkums iespējams ir vainīgs pie tā, ka "mani kāds vazā aiz deguna", arī īpašība, ko sevi jau sen esmu pamanījis, ka man ļoti viegli ir mainīt domas, viens pasaka to, es uzreiz domāju tā, cits pasaka savādāk, es uzreiz domāju savādāk. Labi, tik traki arī nav, bet nu ideju saprati.
Riekst, jā pirmajās sezonās man bija daudz lielāka vēlme kko darīt līgas labā. Tagad man jau šis viss ir nedaudz apnicis, un bieži vien es pat neizdaru kkādus sīkumus, kas aizņemti itkā 5-10 min no mana laika. Tikai pēc tam kad Artūrs man to atgādina 5x tad es to izdaru Vēl jo mazāka vēlme man tagad būtu ņemties ar visus simulēšanu, ņemot vērā ka tad viss balstītos uz manis viena paša, jo STHS tomēr maksā naudu un šeit es tādā gadījumā būtu vienīgais ar attiecīgo programmu. Nav tā kā SHL, kur kādai piektajai daļai lietotāju ir licenses un var jebkurā brīdī kādu aizstāt, ja ir nepieciešamība. Arī tas slinkums iespējams ir vainīgs pie tā, ka "mani kāds vazā aiz deguna", arī īpašība, ko sevi jau sen esmu pamanījis, ka man ļoti viegli ir mainīt domas, viens pasaka to, es uzreiz domāju tā, cits pasaka savādāk, es uzreiz domāju savādāk. Labi, tik traki arī nav, bet nu ideju saprati.
Un par tiem ziedojumiem reklāmai. Vari paskatīties ziedojumu topikā, ka vācam ziedojumus priekš reklāmām, bet tā arī neko neesam savākuši. Visa nauda kuru savācām bija priekš domēna, kas tam arī aizgāja.
Toreiz vācām un jau pirms sākām to darīt visi arī vienojāmies, ja kaut ko dabūsim ,tad būs labi, ja ne, tad ņemsim uz sevi un tā arī izdarījām, summu kura pietrūka nomaksājām precīzi mēs 3 daļās - Snickers, Lauris un es. Nekādas citas naudas nav ienākušas un tas ir pilnīgi debīli domāt, ka ja kāds būtu kaut ko noziedojis, tad es ņemtu un kaut kādu reklāmu nopirktu, lol.
Sāk par traku palikt, objektivitāti zaudējat pilnībā jaunieši, es Laura SEB kontam klāt netieku nu nekādā veidā.
Un pie visām LSHL likstām vainot mani arī ir patiešām debīli, ir cilvēki, kuri te sēž gadu un huiņu vien raksta, es apmēram nedēļas laikā varbūt arī pagāzu reālās dzīves žulti ārā, bet nu nav arī tā, ka es huiņu vien te būtu vārījis, es atteicos no admina, lai beigtos viss tas hajs, tas bija tas ko gribējāt, tagad tā ir plika diršana diršanas pēc, joptvaju, nav tā ka es savu laiku neesmu ieguldījis projektā, un domājis par visiem dirsējiem, lai uzlabotu foruma kvalitāti.
Sīkais hiēnu bars, labi, ka man ir tik bieza āda, kāds ar mazāk rūdītu raksturu te tiešām varēja iebraukt kompleksos. Pietiks man tā šķiet, ne?
ES VAIRS NEESMU ADMINS, MANA KOMANDA VISPĀR NAV NE PIE KĀ VAINĪGA. Izsaku atvainošanos tiem, kuri cieta manas darbības rezultātā, kaut arī netieši, bet domāju, ka man komandā nav tādu mīksto, kas lies par to asaras, bet tomēr, neesat jūs pelnījuši ne kripatas par šo visu haju, tā gan acīmredzami bija mana neapdomīgā rīcība, izrādās, ka es tik tiešām esmu cilvēks un kļūdos. :O
Jūs man esat labākie, pat visas šīs huiņas laikā, bijāt ar mani, cik nu es zinu, ir jau protams te daudzi kažokus otrādi apmetuši un pievienojušies aitu baram, jo noķēra momentu, kad sajutās barā spēcīgāki.
Bet es saku vienu, es nebūtu adminu zaudējis, ja to nevēlētos un izdarīju jums lielu pakalpojumu. Admina darbs ne sūda nav privilēģija, par to ne sūda nemaksā un visos šitajos sīkajos mēslos ir jāiegulda pavisam nopietni daudz reāli daudz laika un bez pilnīgas atlīdzības.
Es par dickheadu paliku brīdī, kad kur nu vēl tādas privilēģijas vietā, kā atlīdzība, es pat tukšu paldies nesaņēmu, es gluži pretēji jau tad saņēmu regulāras negatīvas huiņas pār sevi.
Cilvēks sēdi, tērē savu laiku, kārto kaut kādus exeļus, vēl kaut ko, atver forumu tur viens sīks gailēns atkal kaut ko dirš, nu tad galīgi nafig man to nevajag, es jau iepriekš Laurim teicu, ka negribu vairs būt admins, viņi pierunāja palikt, bet nu tas darbs nav to vērts, jūs arī tagad vēl diršat viņiem, bet ne sūda neviens nav pateicis paldies, par to visu srano laiku, ko tie džeki te iegulda.
stfu suņu bars.
Sāk par traku palikt, objektivitāti zaudējat pilnībā jaunieši, es Laura SEB kontam klāt netieku nu nekādā veidā.
Un pie visām LSHL likstām vainot mani arī ir patiešām debīli, ir cilvēki, kuri te sēž gadu un huiņu vien raksta, es apmēram nedēļas laikā varbūt arī pagāzu reālās dzīves žulti ārā, bet nu nav arī tā, ka es huiņu vien te būtu vārījis, es atteicos no admina, lai beigtos viss tas hajs, tas bija tas ko gribējāt, tagad tā ir plika diršana diršanas pēc, joptvaju, nav tā ka es savu laiku neesmu ieguldījis projektā, un domājis par visiem dirsējiem, lai uzlabotu foruma kvalitāti.
Sīkais hiēnu bars, labi, ka man ir tik bieza āda, kāds ar mazāk rūdītu raksturu te tiešām varēja iebraukt kompleksos. Pietiks man tā šķiet, ne?
ES VAIRS NEESMU ADMINS, MANA KOMANDA VISPĀR NAV NE PIE KĀ VAINĪGA. Izsaku atvainošanos tiem, kuri cieta manas darbības rezultātā, kaut arī netieši, bet domāju, ka man komandā nav tādu mīksto, kas lies par to asaras, bet tomēr, neesat jūs pelnījuši ne kripatas par šo visu haju, tā gan acīmredzami bija mana neapdomīgā rīcība, izrādās, ka es tik tiešām esmu cilvēks un kļūdos. :O
Jūs man esat labākie, pat visas šīs huiņas laikā, bijāt ar mani, cik nu es zinu, ir jau protams te daudzi kažokus otrādi apmetuši un pievienojušies aitu baram, jo noķēra momentu, kad sajutās barā spēcīgāki.
Bet es saku vienu, es nebūtu adminu zaudējis, ja to nevēlētos un izdarīju jums lielu pakalpojumu. Admina darbs ne sūda nav privilēģija, par to ne sūda nemaksā un visos šitajos sīkajos mēslos ir jāiegulda pavisam nopietni daudz reāli daudz laika un bez pilnīgas atlīdzības.
Es par dickheadu paliku brīdī, kad kur nu vēl tādas privilēģijas vietā, kā atlīdzība, es pat tukšu paldies nesaņēmu, es gluži pretēji jau tad saņēmu regulāras negatīvas huiņas pār sevi.
Cilvēks sēdi, tērē savu laiku, kārto kaut kādus exeļus, vēl kaut ko, atver forumu tur viens sīks gailēns atkal kaut ko dirš, nu tad galīgi nafig man to nevajag, es jau iepriekš Laurim teicu, ka negribu vairs būt admins, viņi pierunāja palikt, bet nu tas darbs nav to vērts, jūs arī tagad vēl diršat viņiem, bet ne sūda neviens nav pateicis paldies, par to visu srano laiku, ko tie džeki te iegulda.
stfu suņu bars.
Visi kas tika ziedojuši ir sarakstīti attiecīgajā topikā, un arī summas ir rakstītas pie katra klāt.
Un vēl par to ka man nav teikšanas te, teikšna man ir lielāka kā vajag. Ja es ko gribētu izdarīt tad es to izdarītu arī bez citu adminu vai kādu citu lietotāju piekrišanas, tikai es to nedaru.
Un vēl par to ka man nav teikšanas te, teikšna man ir lielāka kā vajag. Ja es ko gribētu izdarīt tad es to izdarītu arī bez citu adminu vai kādu citu lietotāju piekrišanas, tikai es to nedaru.
Šis bik offtopic, bet arī skaitās pie šīs tēmas. Es uzskatu, ka abi Slothi īsti nav normāli. Iemesls? Ielikt hokeja forumā smailijus ar Hitleru, Obamu, Putinu. Tā ir pati elementārāka pieklājībā, jūs gribat, lai visi šeit jūtas labi, bet ko par šādu forumu var padomāt cittautieši? Man piemēram ir pretīgi skatīties, kad liek smailijus ar Hitleru, Putinu un visiem citiem. Vēl viens iemesls kāpēc SHL mums tik ļoti ir priekšā. Tur ieliekot kaut ko tādu, tevi nobano uz kādu laiku un neļauj postot un tas ir tikai loģiski un tā ir pati vienkāršakā pieklājība un viss cits. Bija gadījums, kad viens lietotājs aizsūtija citam Hitlera bildi un visus Nazi simbolus otram un uz mēnesi nevarēja postot un nācās šķirties no 50% bankas konta. Jā, tūlīt gudrie sāks raudāt, ka te nav cittautieši utt, bet vienkārši paši padomājat, tas nav normāli. Neesat tak sisti galvā!
Mūsu lieliskajam barvedim arī avatarā bija Fīrers, nu tad jautājums, kuru man vakardien uzdeva nenormāli daudz.. KO PADOMĀS JAUNIE? Ja ieejot forumā tevi sasveicina admins ar fīrera bildi? Tālāk nekas personisks, bet uzskatu, ka arī Maus gifā nevajadzētu būt Nazi simboliem un tas pats ar Chubija signature..
Ievērosim mazliet lielāku cieņu!
Mūsu lieliskajam barvedim arī avatarā bija Fīrers, nu tad jautājums, kuru man vakardien uzdeva nenormāli daudz.. KO PADOMĀS JAUNIE? Ja ieejot forumā tevi sasveicina admins ar fīrera bildi? Tālāk nekas personisks, bet uzskatu, ka arī Maus gifā nevajadzētu būt Nazi simboliem un tas pats ar Chubija signature..
Paldies, tas patiešām bija viss, ko es vēlējos dzirdēt.
par šo gan, pilnībā piekrītu Robim. Solis uz labu, sakoptu un spēcīgu forumu ir vērot un mācīties no daudz spējīgākiem līdzgaitniekiem.
Čubija sigs gan nav īsti nacistisks?
The Dream rakstīja:Šis bik offtopic, bet arī skaitās pie šīs tēmas. Es uzskatu, ka abi Slothi īsti nav normāli. Iemesls? Ielikt hokeja forumā smailijus ar Hitleru, Obamu, Putinu. Tā ir pati elementārāka pieklājībā, jūs gribat, lai visi šeit jūtas labi, bet ko par šādu forumu var padomāt cittautieši? Man piemēram ir pretīgi skatīties, kad liek smailijus ar Hitleru, Putinu un visiem citiem. Vēl viens iemesls kāpēc SHL mums tik ļoti ir priekšā. Tur ieliekot kaut ko tādu, tevi nobano uz kādu laiku un neļauj postot un tas ir tikai loģiski un tā ir pati vienkāršakā pieklājība un viss cits. Bija gadījums, kad viens lietotājs aizsūtija citam Hitlera bildi un visus Nazi simbolus otram un uz mēnesi nevarēja postot un nācās šķirties no 50% bankas konta. Jā, tūlīt gudrie sāks raudāt, ka te nav cittautieši utt, bet vienkārši paši padomājat, tas nav normāli. Neesat tak sisti galvā!
par šo gan, pilnībā piekrītu Robim. Solis uz labu, sakoptu un spēcīgu forumu ir vērot un mācīties no daudz spējīgākiem līdzgaitniekiem.
Čubija sigs gan nav īsti nacistisks?
Viesis- Viesis
Es tev piekrītu par tiem simboliem, man nav nekas pretī tajai simbolikai, jo viss ko daru ir apsmeju nacistus. Bet par Putinu es neesmu stāvā sajūsmā.The Dream rakstīja:Šis bik offtopic, bet arī skaitās pie šīs tēmas. Es uzskatu, ka abi Slothi īsti nav normāli. Iemesls? Ielikt hokeja forumā smailijus ar Hitleru, Obamu, Putinu. Tā ir pati elementārāka pieklājībā, jūs gribat, lai visi šeit jūtas labi, bet ko par šādu forumu var padomāt cittautieši? Man piemēram ir pretīgi skatīties, kad liek smailijus ar Hitleru, Putinu un visiem citiem. Vēl viens iemesls kāpēc SHL mums tik ļoti ir priekšā. Tur ieliekot kaut ko tādu, tevi nobano uz kādu laiku un neļauj postot un tas ir tikai loģiski un tā ir pati vienkāršakā pieklājība un viss cits. Bija gadījums, kad viens lietotājs aizsūtija citam Hitlera bildi un visus Nazi simbolus otram un uz mēnesi nevarēja postot un nācās šķirties no 50% bankas konta. Jā, tūlīt gudrie sāks raudāt, ka te nav cittautieši utt, bet vienkārši paši padomājat, tas nav normāli. Neesat tak sisti galvā!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Vēsturi vajag labāk apgūt, manā profilā nav bijusi fīrera bilde.
Labi, ka arī par šo drazu negācijas manā virzienā, jo jūs jau zinat, ka es viņas tur liku. Vai tikai paši nepiedēvējāt šos tēlus adminiem?
Sākāt saukāt par diktatoru, ne jau es pats izvēlējos tādu kļičku, ko?
Labi, ka arī par šo drazu negācijas manā virzienā, jo jūs jau zinat, ka es viņas tur liku. Vai tikai paši nepiedēvējāt šos tēlus adminiem?
aizmirsi par KimuThe Dream rakstīja:Šis bik offtopic, bet arī skaitās pie šīs tēmas. Es uzskatu, ka abi Slothi īsti nav normāli. Iemesls? Ielikt hokeja forumā smailijus ar Hitleru, Obamu, Putinu. Tā ir pati elementārāka pieklājībā, jūs gribat, lai visi šeit jūtas labi, bet ko par šādu forumu var padomāt cittautieši? Man piemēram ir pretīgi skatīties, kad liek smailijus ar Hitleru, Putinu un visiem citiem. Vēl viens iemesls kāpēc SHL mums tik ļoti ir priekšā. Tur ieliekot kaut ko tādu, tevi nobano uz kādu laiku un neļauj postot un tas ir tikai loģiski un tā ir pati vienkāršakā pieklājība un viss cits. Bija gadījums, kad viens lietotājs aizsūtija citam Hitlera bildi un visus Nazi simbolus otram un uz mēnesi nevarēja postot un nācās šķirties no 50% bankas konta. Jā, tūlīt gudrie sāks raudāt, ka te nav cittautieši utt, bet vienkārši paši padomājat, tas nav normāli. Neesat tak sisti galvā!
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Tik liela brēka tur tiek sacelta par tiem simboliem tāpēc, ka tur ir vācieši, krievi un citi, kuri redzot attiecīgos simbolus tiek aizvainoti. Kaut vai piemērs no RL, kad pirms Dinamo spēles, laikam ap 18.novembri tas bija, uz ledus bija kkāda tautu deja, kurā bija no augšas redzama svastika, kuru uzreiz KHL vadība uzņēma kā nacistu simboju un pat uzlika sodu Dinamo, ja nemaldos. Šajā forumā nedomāju ka ir tādi lietotāji kurus šī te simbolika aizvainotu.
laaceens10 rakstīja:Tik liela brēka tur tiek sacelta par tiem simboliem tāpēc, ka tur ir vācieši, krievi un citi, kuri redzot attiecīgos simbolus tiek aizvainoti. Kaut vai piemērs no RL, kad pirms Dinamo spēles, laikam ap 18.novembri tas bija, uz ledus bija kkāda tautu deja, kurā bija no augšas redzama svastika, kuru uzreiz KHL vadība uzņēma kā nacistu simboju un pat uzlika sodu Dinamo, ja nemaldos. Šajā forumā nedomāju ka ir tādi lietotāji kurus šī te simbolika aizvainotu.
Pašreizējā situācijā nē, bet jautājums bija par aktīvu lietotāju piesaistīšanu, ja nu ir lietotāji, kam tomēr šāda simbolika var likties nepiemērota?
Tajā pašā brīdī Maus paraksts liekas diez ko hilarious..
Viesis- Viesis
Jeff Sloth rakstīja:Vēsturi vajag labāk apgūt, manā profilā nav bijusi fīrera bilde.
Labs arguments. Da kaut ne fīrers, bet visi saprot par ko es runāju. Bija tāda melnbalta bilde tev ielikta un ja liek tādas bildes, tad cilvēkam kaut kas nav riktīgi. Piedēvēt ir viens, bet likt tādas bildes un smailijus ir kkas cits..
Tu mums esi kulturas etalons Robert.The Dream rakstīja:Jeff Sloth rakstīja:Vēsturi vajag labāk apgūt, manā profilā nav bijusi fīrera bilde.
Labs arguments. Da kaut ne fīrers, bet visi saprot par ko es runāju. Bija tāda melnbalta bilde tev ielikta un ja liek tādas bildes, tad cilvēkam kaut kas nav riktīgi. Piedēvēt ir viens, bet likt tādas bildes un smailijus ir kkas cits..
Čalis uniformā značit ir uzreiz hitlers? Pietam pat ne īsta kareivja foto, bet aktiera no filmas. Very strong logic there. Ne es tos smailijus liku, ne man viņi vajadzīgi. Aizejam līdz pilnīgam marasmam, ja beidzas normālu lietu par ko runāt?
Labie attaisnojumi. Nekas tur nebija no filmas vai no kurienes. Liki visu balstoties uz savām sajūtām, kaut gan tev tik "ļoti" pie dirsas par šo vietu. Parakstā vēl bija kkāds čalis, kurš iešauj galvā un asinis tek.
Un vai es saku, ka esmu kultūras etalons? Ja diršu, tad tas ir par līgu, jo gribu šo vietu padarīt labāku, tikai parasti aizeju par tālu un pasaku kaut ko lieku un tas ir savādāk kā tu to dari tu ar bezjēdzīgiem uzdirsiniem.
Un vai es saku, ka esmu kultūras etalons? Ja diršu, tad tas ir par līgu, jo gribu šo vietu padarīt labāku, tikai parasti aizeju par tālu un pasaku kaut ko lieku un tas ir savādāk kā tu to dari tu ar bezjēdzīgiem uzdirsiniem.
klausat robi, viņš pieredzējis un ir bijis vienmēr godīgs pret forumu
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Es arī diršu un visiem paliek labāk. Tas ka tu nesaskati jēgu, nenozīmē, ka tur tās nav.
Ugunskrusts ir jāatgtriež normālā lietošanā, ja jeņķiem un kanādiešiem tas liekas aizskaroši, tad viņi ir laipni aicināti šeit neuzturēties, ja vien mēs nevēlamies uzspiestus rietumu standartus. Okey, mans USA svastikas karogs bija diez gan offensive, bet nu vecais avatars noteikti ne. Ugunskrusts/pērkonkrusts/svastika vispār ir viena no visizplatītākajām simbolikām, kura pastāv gandrīz katrā tautā, arī tiem pašiem krieviem un PAT ebrejiem.
Runājot par to Dinamo sodu - vajadzēja kaut kur piekasīties, atrast par ko ielikt sodu, jo pārāk labi spēlēja uz to brīdi. Un tur pat nebija parasta svastika, bet normāls ugunskrusts ar vairākiem zariem.
Runājot par to Dinamo sodu - vajadzēja kaut kur piekasīties, atrast par ko ielikt sodu, jo pārāk labi spēlēja uz to brīdi. Un tur pat nebija parasta svastika, bet normāls ugunskrusts ar vairākiem zariem.
Viesis- Viesis
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Veicinam diršanu, ar to var nopelnīt.bukss rakstīja:5TP
Lapa 2 no 2 • 1, 2