m.d. rieksts delivers

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

m.d.  rieksts delivers Empty m.d. rieksts delivers

Post by Viesis Pirmdiena Septembris 07, 2015 6:13 pm

Es apsolīju rakstu, bet aizmirsu uztaisīt. ha

Diskleimeris - novērtējums ir mans novērtējums par attiecībām ar šo lietotāju. Nekādā veidā neatbalstu cilvēku vērtēšanu, jo katrs ir unikāls un sliktu cilvēku nav.

Gluži kā Trieciena iespējas iekļūt PO šajā sezonā, visi uzbraucieni ir domāti kā joki. (mani atlaidīs)

laaceens66

Novērtējums: Neitrāls

Nav ar tevi nekāda saskaršanās bijusi. Man tikai besī tā lācenu padarīšana, tas ir vienīgais ko par tevi laikam varēšu pastāstīt. Ja ir bijusi kāda saskarsme LSHL, tad pavisam maznozīmīga.

laaceens30

Novērtējums - Drīzāk pozitīvs

Matīss, naivs puika, kas tic daudz dažādām lietām, piemēram, ticēja, ka Latvijas izlase tiks uz EČ2016 un vēl visādiem jokiem. Ļoti viegli aizkaitināms, pat pārāk vienkārši, ko izmantoju gan es gan citi vēl LSHL čata pastāvēšanas laikā. Tagad sen nav bijis kontakts, jo nekas mūs nesaista. Arī bija ļoti svarīgs spēlētājs SFS laikā, viens no aktīvākajiem. Zinu ka arī reliģisks, ko es nenosodu, un nekad man liekas arī neesmu īsti izteicis jokus par to, diskriminēt rasi, reliģiju, seksualitāti ir pazemojoši mūsdienu sabiedrībā. (izņemot mūsu wannabe melno, viņš neskaitās, tāpēc drīkst Smile ) Vēlreiz paldies par ieguldījumu SFS.

Snikers

Novērtējums - Drīzāk negatīvs

Bļed ienīstu tavu niku. Nu to apostrofu. Tāpēc arī sākšu ar sliktām lietām, liekas, ka esi palicis iedomīgs kopš tās sezonas, kad izvilki LSHL. Nu like ultra cunt iedomīgs. Bet tur arī tava labā lieta, esi izvilcis LSHL no sūdiem un par to tev pasakos. Pārsvarā domāju, ka mūsu kontakti ir bijuši strīdi, lai gan divas sezonas arī pavadīju OWC. Nav tās labākās attiecības. Very Happy

vairogs

Novērtējums - u da best

Nevaru neko sliktu par tevi teikt. Pirmajās sezonās SFS biji dieva dāvana, ar savu aktivitāti, kolosāliem rakstiem. Patiešām parauglietotājs, ar sakarīgām idejām un ieteikumiem, kas lika man personīgi turpināt darbu pie SFS. Iespējams, ka pirmās sezonas novilku tīri tavas ietekmes dēļ. Diemžēl personīgo problēmu dēļ esi zaudējis aktivitāti LSHL un arī SFS norietā, bet nu prieks, ka neesi pavisam pametis līgu. Iespējams, vienīgais cilvēks forumā kura identitāte tā īsti nav zināma, lai gan man ir aizdomas.

Sparrow.

Lohs. Pazīstu ļoti sen, daudz sazinamies. Esam likuši betus kopā, visus esmu padirsis. Very Happy Varenais projektveidotājs, kam nekas nekad nav izdevies, manuprāt, personīgā entuziasma un slinkuma dēļ. Neskatoties uz to, lieliski var parunāt par dažādām tēmām, pasmieties, un cerams, ka tagad, kad esmu Rīgā, varbūt sanāks vienā komandā spēlēt.

bukss

Novērtējums - Drīzāk negatīvs

Nav bijusi nekādas saskarsmes kā tikai tas, ko esmu no tevis redzējis valdē. Uzskati un domas ļoti atšķirās, un, manuprāt, ka tava argumentācijas spēja nav piemērota darbam valdē, jāspēj domāt un saprast idejas gan racionāli gan ārpus kastītes.

Viedais

блять

Iespējams labākais lietotājs-ieguvums līgai, un tajā pašā arī sliktākais. Ir ienesis daudz uzlabojumus, krietni pacēlis aktivitāti un vada pašlaik spēcīgāko komandu līgā, bet līdz nesis arī skandālus un dažādas nepamatotas rīcības. Tagad labojies, vienmēr var parunāt, uzskatu, ka paraugcilvēks kādam jābūt LSHL valdē, perfekti spēj ierosinājumos un idejās atrast labo un slikto.

Kristz

Novērtējums - Pozitīvs

Tu man biji komandai vārtsargs SFS. Neaizmirsīšu tavus saves, kas iedeva manai komandai kausu haha. Līgā esi ļoti svarīgs lietotājs, dari daudz labu darbu un uzskatu, ka tev admina statuss ir pelnīts.

chubijzs

Novērtējums - Pozitīvs

Viens no ļoti sakarīgajiem lietotājiem LSHL. Gribēju rekrūtēt pie sevis DK, bet nu tad atkāpos dažādu iemeslu dēļ. Neesam daudz diskutējuši pēdējā laikā, tādēļ neko daudz nevaru pastāstīt.

Intarusu

Paldies, par novēlējumu! Ļoti sakarīgs čalis, liekas, ka ar sirdi visā esi, tādēļ, kad tiec apcelts, tad ļoti agresīvi reaģē uz sava darba noniecināšanu. Piedod, tāpat neuzskatu, ka esi atbilstīgs kandidāts GM amatam, bet kā līgas lietotājs tu esi ļoti labs un svarīga persona šeit. Ikona, tā teikt.

hulkman

Novērtējums - Pozitīvs

Gaļickis. Es tevi atšuvu CS spēlēt. Very Happy Tev bija purns Halickis, tas ir traki, es pilnīgi visus cilvēkus atceros saistībā ar SFS. Very Happy  Tu arī esi Trieciena leģenda un ļoti svarīgs spēlētājs mums. Kopš SFS ir RIP neesam daudz runājuši. Very Happy

DoubleD

Man nav ko par tevi teikt. Honestly, nekā. Ā tev bija tas overpowered aizsargs kas laikam 60 min spēlē spēlēja. lol.

Maus

Tu esi smieklīgs. Nekad nepamet Triecienu. Ienīstu tevi, jo pazemoji mani iepriekšējā CS kausā, kad mani nodraftēja ar 4. numuru. :/ Šamie domāja, ka es māku spēlēt. Very Happy:D

laaceens10

Novērtējums - u da best

Ļoti cienu tevi. Līgas founderis, kas izveidoja šo brīnišķīgo komūnu, kur var izdirsties, kamēr piedalies hokeja simulācijā un neko nesasniedz. Jo kamēr dirsies, citi trenējas un taisa TPU. Neesam sen kontaktējušies jo SFS kaput, LSHL vairs neieņemu svarīgu amatu, un vairs neesi vienīgais lēmumveicējs. Atceros, agrāk biežāk sazinājāmies, ja nemaldos, pat prasīji man padomu, bet baidos samelot. Esi panācis to, kas nevienam Latvijā nav izdevies.

Es ienīstu tavu niku btw.

The_Mazais

The_Mazais. rakstīja:Dakter, kapēc man sāp?

Jūsu 5. kakla skriemeļa, augšējā locītavvirsmā (facies articularis superior) ir novērojama ateroskleroze. Sūdi. :/ NĀKAMAIS!

Tominsh19

Prieks, dzirdēt, ka kāds ir iztērējis savu naudu manis izveidota topika dēļ videospēlēs. Haha, persuasive skillls. Neesam daudz kontaktējušies, ja esam, tad viss ir bijis irrevelant un esmu ātri aizmirsis. Very Happy

trusis

Ā. Es pat nezināju. Man likās, ka es halickim atteicu. Man liekas, ka tu esi tas retais cilvēks, kas sim league scene ir vēl ilgāk par mani un Lauri, proti, no NLV laikiem, bet maldos. PS kaut ko mācēji taisīt, neatceros vai man taisnība.

Ā, tu iespējams mani ienīsti, jo mans bill par resimu atslēgšanu tika pieņemts. Very Happy

Atte ANrikaineneninen

Uh. Tev ir daudz debīlu ierosinājumu. Tā neesmu ar tevi kontaktējies. Ā, vienreiz biju sacepies, un tev kādas spēles topikā uzbraucu, un pēc tam PM atvainojos. Smieklīgākais, tu pat nezināji par ko es atvainojos. Very Happy Tomēr esi LSHL nākotne, un, iespējams, vēl spēlēsi, kad es jau būšu pametis šo visu.

aumicc83

Tu man ļoti besīji ārā, kad tikko atnāci. Likās, ka būsi nākamais Sundīns. Tagad esi aktīvākais lietotājs līgā, raksti fantastiskus rakstus. Pa tiešām brīnos, kā esi izaudzis. Domāju, ka nākotnē kandidēsi uz admina spotu, un es to noteikti arī atbalstīšu. Tagad nē, vēl pamācies un paaudzies. Very Happy

Matthew MacWell

Mani pārdeva tev kā ieleni. Nu tavai komandai. Neko nevaru teikt, neesam kontaktējušies, skaipā esmu kluss, un tur tāpat nekā interesanta nav. Neatbalstīji vienu no maniem likumiem, neatceros kuru.

kikish18

Novērtējums - u da best

Tu teici lai es nerakstu neko.

Valts

Uztaisīji man lielisku sigu. Trieciena komandas brālis, ar ko dažkārt esmu parunājis. Neko daudz nevaru pastāstīt, jo tas dažkārt bija ļoti maz. Very Happy

Emīls Treilons

Trieciena komandas bijušais spēlētājs. Bijušais brālis. Tagad tikai atmiņas. :/

nickname33

Novērtējums: Negatīvs

Es nezinu vai tu te jokojies parasti, vai arī tiešām esi tik iedomīgs. 50% tavu postu, ja ne vairāk besī ārā, bet es parasti noklusēju to, jo, ja baigi nepatīk, nav ko lasīt. Patiešām, neko labu nevarēšu pateikt. Man pat nepatika tavs iemesls, kādēļ par tevi būtu jāraksta.

krisis06

krisis06 rakstīja:Jo Tev nav ko teikt par mani!

Damn right.

martinslot

Novērtējums: Ļoti negatīvs

martinslot rakstīja:Jo tu mans dlavks

Ja tu esi tas ko es domāju: Pazūdi no šīs līgas, tevis banošana man izmaksāja nolādētus nervus, ko interneta līgas dēļ nevajadzētu tērēt. Tiešām besī ārā, pretīgākais lietotājs ar ko ir nācies sastapties, pat Sundīnam tuvu nestāvi. Vai tiešām tevi tā vienkārši paņem atpakaļ?

Ja neesi - izbaudi laiku šajā līgā, ceru, ka iepazīsi jaunus cilvēkus. Smile

THE END

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

m.d.  rieksts delivers Empty Re: m.d. rieksts delivers

Post by Maus Pirmdiena Septembris 07, 2015 7:59 pm

1v1 me m8.

I Like
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by aumicc83 Pirmdiena Septembris 07, 2015 9:17 pm

I Like
Būtu jauki, ja katru sezonu 2-3 medias no Tevis dabūtu, jo labi raksti Tev sanāk! Smile
aumicc83
aumicc83
Reinis Aumeisters (LW) #81
Reinis Aumeisters (LW) #81

Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Pirmdiena Septembris 07, 2015 9:29 pm

aumicc83 rakstīja:I Like
Būtu jauki, ja katru sezonu 2-3 medias no Tevis dabūtu, jo labi raksti Tev sanāk! Smile

ja tu redzētu manus vēsturiskos rakstus Very Happy

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by nickname33 Pirmdiena Septembris 07, 2015 9:56 pm

rieksts rakstīja:
nickname33

Novērtējums: Negatīvs

Es nezinu vai tu te jokojies parasti, vai arī tiešām esi tik iedomīgs. 50% tavu postu, ja ne vairāk besī ārā, bet es parasti noklusēju to, jo, ja baigi nepatīk, nav ko lasīt. Patiešām, neko labu nevarēšu pateikt. Man pat nepatika tavs iemesls, kādēļ par tevi būtu jāraksta.

Sad

Toties godīgi.
nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Postu skaits : 1653

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Pirmdiena Septembris 07, 2015 10:01 pm

rieksts rakstīja:

vairogs

Iespējams, vienīgais cilvēks forumā kura identitāte tā īsti nav zināma, lai gan man ir aizdomas.

Tā visi saka .... Wink (bet beigās šauj garām) Twisted Evil

Atsūti savas aizdomas man pa PM  ,varbūt paņemsi JACKPOTU !
Very Happy Very Happy
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The_Mazais. Otrdiena Septembris 08, 2015 4:37 pm

vairogs rakstīja:
rieksts rakstīja:

vairogs

Iespējams, vienīgais cilvēks forumā kura identitāte tā īsti nav zināma, lai gan man ir aizdomas.

Tā visi saka .... Wink (bet beigās šauj garām) Twisted Evil

Atsūti savas aizdomas man pa PM  ,varbūt paņemsi JACKPOTU !
Very Happy Very Happy

Mans multi. Plot twist
The_Mazais.
The_Mazais.
Inokentijs Kastiņš #15 (C)
Inokentijs Kastiņš #15 (C)

Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Otrdiena Septembris 08, 2015 10:42 pm