Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Vai Viedajam vajadzētu papildus sodu?

Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_lcap0%Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_rcap 0% 
[ 0 ]
Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_lcap23%Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_rcap 23% 
[ 5 ]
Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_lcap9%Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_rcap 9% 
[ 2 ]
Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_lcap14%Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_rcap 14% 
[ 3 ]
Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_lcap54%Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Vote_rcap 54% 
[ 12 ]

Kopā Balsis : 22

Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Empty Re: Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O

Post by Remi Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 12:39 pm

Tad vēl, jo sliktāk, ja viņš bija TA Laughing

Remi
Marcellin Rémi #3 (D)
Marcellin Rémi #3 (D)

Postu skaits : 1533

http://theshl.b1.jcink.com/

Atpakaļ uz augšu Go down

Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 Empty Re: Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O

Post by Viesis Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 12:44 pm

Ez lyf. No homo. Es ar Viedo. Viņš guru iz lyfe. Es esmu iemācijies daudz no viņa. Wub

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Spuņģis Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 12:52 pm

Labākais jau, ka tas 10 gadīgais, kurš visu dienu sēž pie PC un lasa forumu vēl nav dabūjis IP banu Sad

#PrayForSundin
Spuņģis
Spuņģis
Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
Thoorin Taeklehamenoff (D) #16

Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 12:56 pm

Viedais is love. Viedais is life. WubJa visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O - Page 2 2mhcsbo

We pray for you ,man. No homo.

#SaveTheViedais

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 1:02 pm

Lel, tikko paskatījos screenus, tur nav nekas par ko varētu mani sodīt. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Powrish Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 1:05 pm

''publisku atvainošanos ierakstā, nolasot visus noteikumus''
xD best sods RU
Powrish
Powrish
Alens Paurs #3 (LW)
Alens Paurs #3 (LW)

Postu skaits : 2846
Vecums : 55

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 1:08 pm

Smieklīg bilžiņ pirmajā postā btw. Čalis izskatās ka tikko izlīdis no drogām pēc pūdera un tonālā saukā citus par gejiem. Nu jaunieši es nezinu, kur vēl jautrāku forumu atrast. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 1:22 pm

Kā parasti, tu neesi vainīgs un noliec citus. Jo augstāk tu esi, jo smagāk tu krīti.
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Pirmdiena Jūlijs 06, 2015 1:50 pm

Jā, tie 10M man visu dzīvi sabojās. Laughing

Tu biji komandas TA, un pats sevi izliki trade block paviān. Ja nav par ko sodīt, tad meklē pilnīgu sviestu.. mana vienīgā kļūda bija joks sarunas vidū "tad lauz līgumu : D:"

Bet nu vienu panācāt, man ir parādījusies viena lieta/darbība kuru nožēloju LSHL.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 2 Previous  1, 2

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics