Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Vai Viedajam vajadzētu papildus sodu?
Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O
Sen neesmu veidojis topicus, jo viens BIJUŠAIS admins (lielākā daļa spēlētaju gan viņu nosauktu apzīmējumos ar ***** zvaigznītēm), Viedais sāka atkal muļķīgi blatot, kā jau Viedais , cik izspriedām 21 cilvēka kolektīva, viņam laikam ir Napoleona Sindroms, sīkāk ---> http://www.easyget.lv/dzivesstils/read/10749/.
Tātad tie bija mazi ievadvārdi par šo Viedais turpmāk pieminēts kā Napoleons, spēlētāju.
Kā sapratu no 21 lietotāja sūdzības ''Napoleons'' ir ļoti rupji izturējies pret daudziem spēlētājiem, kā saka aiz ekrāna liels karavīrs.
Un beidzot arī taisnība ir nostrādājusi un viņš ir visiem beidzot apnicis.
Arī mani viņs bija banojis neskaitāmas reizes, bez īsta pamatojuma, tikai to ka nepiekritu ''Napoleona'' viedoklim, bet kurš tad klausīsies viņu.
Vēlāk visu analizējot mēģināju saprast kādēļ tiku nobanots un ar citiem spēlētājiem nonācām pie secinājuma, ka es biju jau gadu aktīvi iesācis kampaņu, pret praidu ProudToBeStraight un kā visiem zināms 20 jūnijā Latvijā bija iesācies EiroPraids, vienīgais iemesls banam mēs nonācām ar 21 lietotāju ir, ka Viedais ir HeteroFobs , uz kā nobanoja mani . Bet ja tas ir tā, tad es lūdzu lai admini izdomā viņam kādu sodu, piemēram naudas sodu un pārskaita to man, jo dēļ viņa es nevarēju trenēties 2 mēnešus ( jeb pilnu sezonu).
Es domāju šeit vēl 21 cilvēkam būs ko izteikties par viņa ''varenumu'', ja neviens negribēja šo iesākt tad es iesākšu ņemot vērā, ka tāpat esmu sezonu palaidis garām.
Lūdzu izsakiet savu viedokli par Napoleonu
Tātad tie bija mazi ievadvārdi par šo Viedais turpmāk pieminēts kā Napoleons, spēlētāju.
Kā sapratu no 21 lietotāja sūdzības ''Napoleons'' ir ļoti rupji izturējies pret daudziem spēlētājiem, kā saka aiz ekrāna liels karavīrs.
Un beidzot arī taisnība ir nostrādājusi un viņš ir visiem beidzot apnicis.
Arī mani viņs bija banojis neskaitāmas reizes, bez īsta pamatojuma, tikai to ka nepiekritu ''Napoleona'' viedoklim, bet kurš tad klausīsies viņu.
Vēlāk visu analizējot mēģināju saprast kādēļ tiku nobanots un ar citiem spēlētājiem nonācām pie secinājuma, ka es biju jau gadu aktīvi iesācis kampaņu, pret praidu ProudToBeStraight un kā visiem zināms 20 jūnijā Latvijā bija iesācies EiroPraids, vienīgais iemesls banam mēs nonācām ar 21 lietotāju ir, ka Viedais ir HeteroFobs , uz kā nobanoja mani . Bet ja tas ir tā, tad es lūdzu lai admini izdomā viņam kādu sodu, piemēram naudas sodu un pārskaita to man, jo dēļ viņa es nevarēju trenēties 2 mēnešus ( jeb pilnu sezonu).
Es domāju šeit vēl 21 cilvēkam būs ko izteikties par viņa ''varenumu'', ja neviens negribēja šo iesākt tad es iesākšu ņemot vērā, ka tāpat esmu sezonu palaidis garām.
Lūdzu izsakiet savu viedokli par Napoleonu
Kanzanio- Jack Sundin #88 (GK)
- Postu skaits : 501
Re: Ja visi ir HomoSapiens kāds Homo ir Viedais? :O
es balsoju ka nevajag. ja te sāks lielās raganu medības, tad jāsāk ar daudziem citiem. nesaukšu vārdos.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
bukss rakstīja:es balsoju ka nevajag. ja te sāks lielās raganu medības, tad jāsāk ar daudziem citiem. nesaukšu vārdos.
Jā, es tik konkrēti par šo gadījumu Jo tādēļ ka viņš redz ir HeteroFobs un iet gājienos nenozīmē, ka tos kuri neiet ir jābano...
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Viedais banots uz nenoteiktu laiku. Paldies par uzmanību.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
nu par šo ir cita runa, bet par Sundinu iemesliem nedomāju viss. Tik pat labi Sundinu var banot par pārāk biežu recreatu veidošanu.
bukss rakstīja:nu par šo ir cita runa, bet par Sundinu iemesliem nedomāju viss. Tik pat labi Sundinu var banot par pārāk biežu recreatu veidošanu.
Ja esi pamanījis tad es te vairs neesmu kā spēlētājs. Man tik vajadzēja lai Viedo nobano un atklāj viņa krāpšanos, iesaku adminiem paskatīties viņa ip, jo daudzi lietotāji zina ka viņam ir daudz profilu
bukss rakstīja:nu par šo ir cita runa, bet par Sundinu iemesliem nedomāju viss. Tik pat labi Sundinu var banot par pārāk biežu recreatu veidošanu.
Jomajo... Kopš kura laika ir noteikts sezonu skaits pēc kurām var veidot jaunu spēlētāju?
The Dream rakstīja:bukss rakstīja:nu par šo ir cita runa, bet par Sundinu iemesliem nedomāju viss. Tik pat labi Sundinu var banot par pārāk biežu recreatu veidošanu.
Jomajo... Kopš kura laika ir noteikts sezonu skaits pēc kurām var veidot jaunu spēlētāju?
Laikam tad jau ir
kad tad Sundind beigs karjeru? viņam ar kontā nav naudas, ir pat parāds un nevar trenēties. Frank Hellmandio tāpēc beidza ka naudas nebija.Kanzanio rakstīja:The Dream rakstīja:bukss rakstīja:nu par šo ir cita runa, bet par Sundinu iemesliem nedomāju viss. Tik pat labi Sundinu var banot par pārāk biežu recreatu veidošanu.
Laikam tad jau ir
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Thomas Miller rakstīja:
photoshop
Tici man, nē! Kārlis jau čatā par to rakstīja un tur negāja nekādas runas par PS. Tas nav vienīgais pierādījums btw.
The Dream rakstīja:Thomas Miller rakstīja:
photoshop
Tici man, nē! Kārlis jau čatā par to rakstīja un tur negāja nekādas runas par PS. Tas nav vienīgais pierādījums btw.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Tiks izskatīts !!
P.S. Sundin , ienāci te tikai pasmirdēt ?
The Dream rakstīja:Thomas Miller rakstīja:
photoshop
tu laikam nekad nesapratīsi manu sarkasmu
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Pežonis tak uz photoshopa pat fotofiltru nemāk nomainīt.Thomas Miller rakstīja:The Dream rakstīja:Thomas Miller rakstīja:
photoshop
tu laikam nekad nesapratīsi manu sarkasmu
Viesis- Viesis
₴пїcкєя₴LV rakstīja:
Tiks izskatīts !!
P.S. Sundin , ienāci te tikai pasmirdēt ?
Nē tikai pasmieties, par to ka LSHL lēnām sabrūk, admini vairs nekontrolē īsti situāciju, un mans plāns izdevās, tā joprojām aktīvi sekošu LSHL, tadēļ droši draftējiet mani LSHL draftā ar 1 picku nenožēlošiet
Pareizi ir lietotāji cik ilgi pakļausieties kādiem muļķīgiem uzstādījumiem Ja viedo izmetāt, varat droši turpināt un izteikt savu viedokli!
Neaizmirstam par šito. Viedais tak spaļilsa. xD
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Tu apskaties uz sevi mazais ņurņak un tad izvēlies izteicienus. :D:D
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tu biji TA tajā laikā, viss ir legit, neizdodas par mani neko vairāk, kā rupjības atrast.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Tu gribēji lai laužu līgumu ar komandu sezonas vidū un pāreju uz tavu komandu. Ir atšķirība.Jeff Sloth rakstīja:Tubbiji TA tajā laikā, viss ir legit, nrizdodies par mani neko vairāk, kā rupjības atrast.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Emīla Treilona dzimšanas dienas svinības! Aicināti visi un VISI PĀRĒJIE KURI NEIRADĀS IEPRIEKŠ!
» Viedais 5/18
» Viedais 26/10
» Tas ko visi jau zin
» Viedais 02/15
» Viedais 5/18
» Viedais 26/10
» Tas ko visi jau zin
» Viedais 02/15
Lapa 1 no 2