Tas ko visi jau zin
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1 • Share
Tas ko visi jau zin
Nāku klajā ar nelielu paziņojumu, lai gan tas nemaz nav tik neliels, jo skar veselu komandu.
Ļoti daudz šeit nerakstīšu, jo man nav daudz brīvā laika, ātri centīšos visu izskaidrot.
Tātad, ātri runājot, no S8 (!) es vairs nebūšu Aizputes kluba ĢM. Manu vietu ieņems Toms Liniņš (Tominsh19).
Tā kā Tomam ir JHL komanda, tad uz to ātri pieteicās Elvis (tas, kurš Yay Brown), kurš jau šosezon daudz palīdz Tomam pie taktiskā zīmējuma.
Man vienkārši vairs nav tik daudz laika, un tas dators ar vairs nevilina, un, lai komanda vispār neaizietu vējā, es to nododu tālāk. Un mans JHL spēlētājs piedalīsies LSHL draftā, nevis automātiski nonāks Aizputē.
Domāju, ka šī S7 ir un būs pēdējā sezona kā ĢM.
Paldies visiem ĢM, par to, ka vadāt savas komandas godam. Mana vēsture ir tāda, kāda tā ir, bet es cenšos to labot/aizmirst.
-------------------------------------------------------------------
Kā arī, gribēju pateikt, ka no S8 vairs netaisīšu rosteri
Ļoti daudz šeit nerakstīšu, jo man nav daudz brīvā laika, ātri centīšos visu izskaidrot.
Tātad, ātri runājot, no S8 (!) es vairs nebūšu Aizputes kluba ĢM. Manu vietu ieņems Toms Liniņš (Tominsh19).
Tā kā Tomam ir JHL komanda, tad uz to ātri pieteicās Elvis (tas, kurš Yay Brown), kurš jau šosezon daudz palīdz Tomam pie taktiskā zīmējuma.
Man vienkārši vairs nav tik daudz laika, un tas dators ar vairs nevilina, un, lai komanda vispār neaizietu vējā, es to nododu tālāk. Un mans JHL spēlētājs piedalīsies LSHL draftā, nevis automātiski nonāks Aizputē.
Domāju, ka šī S7 ir un būs pēdējā sezona kā ĢM.
Paldies visiem ĢM, par to, ka vadāt savas komandas godam. Mana vēsture ir tāda, kāda tā ir, bet es cenšos to labot/aizmirst.
-------------------------------------------------------------------
Kā arī, gribēju pateikt, ka no S8 vairs netaisīšu rosteri
Re: Tas ko visi jau zin
Tev tik vēl tāds sīkumiņš ,kā jātiek finālā un jāuzvar - tad varēsi aiziet kā neuzvarams !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Īsti neatceros kad Elvis saņēma apstiprinājumu no līgas vadības par komandas vadīšanu.Kristz rakstīja:Tā kā Tomam ir JHL komanda, tad uz to ātri pieteicās Elvis (tas, kurš Yay Brown), kurš jau šosezon daudz palīdz Tomam pie taktiskā zīmējuma.
The Number 1 rakstīja:Īsti neatceros kad Elvis saņēma apstiprinājumu no līgas vadības par komandas vadīšanu.Kristz rakstīja:Tā kā Tomam ir JHL komanda, tad uz to ātri pieteicās Elvis (tas, kurš Yay Brown), kurš jau šosezon daudz palīdz Tomam pie taktiskā zīmējuma.
Es īsti neatceros, ka kāds vispār būtu jautājis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Elvis - nestabilitāte, daudz reizes ir rage quit taisījis, ja atceros, tad arī kaut ko tur čakarējās simulētāja amatā, nav pārāk aktīvs pēdējā laikā + crew = noteikti komandu neuzticēt.
Viesis- Viesis
Tu savus grēkus jau sen esi izlabojis. Ar darbu un laiku atpelnīji respektu, bet viņam vēl tālu līdz tam.Kristz rakstīja:Ja jau viņš tik slikts, man šeit jābūt banotam uz mūžu.
Viesis- Viesis
Tokila vispār atkrīt. Vēl atceros kā speciāli no spēles izgāja, lai Plēsoņas nedabūtu uzvaru. Neuzskatu, ka tāds var vadīt komandu, arī vecais crew biedrs, kas par neko labu neliecina. Manuprāt, jāizsludina konkurs uz brīvo GM vietu. Bet tās tikai manas domas, lemiet kā jums pašiem izdevīgāk.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Bļ**, Berķi, tu reizēm esi tik gudrs.. Līgā esi max 3 sezonas, bet par visu tik labi esi informēts..
Elvis nebija crew.. Laikām tavās acīs crew bija visa Valmieras Ērgļu komanda, bet no Ērgļiem tur bij tik 4 cilvēki + 1 no Oslo..
Viens ir aizgājis no līgas, divi spēlē Oslo, viens spēlē Ērgļos.
Elvis ar to vispār nav saistīts.. Viņš gāja prom, jo visa komanda gāja prom.
Elvis nebija crew.. Laikām tavās acīs crew bija visa Valmieras Ērgļu komanda, bet no Ērgļiem tur bij tik 4 cilvēki + 1 no Oslo..
Esi dzirdējis par tādu lietu, kā lasīšana? Lai kaut ko zinātu nevajag būt tur notikuma brīdī. Tad jau mums to fiziku vai ķīmiju nav jēgas mācīties, tā pat neko nezināsim, jo mēs tak vēl dzimuši nebijām, kad daudz ko atklāja.
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:Esi dzirdējis par tādu lietu, kā lasīšana? Lai kaut ko zinātu nevajag būt tur notikuma brīdī. Tad jau mums to fiziku vai ķīmiju nav jēgas mācīties, tā pat neko nezināsim, jo mēs tak vēl dzimuši nebijām, kad daudz ko atklāja.
Labs
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
The Dream rakstīja:Bļ**, Berķi, tu reizēm esi tik gudrs.. Līgā esi max 3 sezonas, bet par visu tik labi esi informēts..
Viesis- Viesis
Pareizi ir. Jaizsludina konkurss, nevis "Es pieteicos!". Ja vēlas komandu, tad dosim iespēju pieteikties kopā ar visiem pārējiem.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
The Dream rakstīja:Kārtējie tukšie solījumi
Pat 3 mēneši nepagāja un čalis atkal ir atpakaļ
Tādi paši kā dažreiz tavi.
Vai ne? Kurš te jau pāris reizes ir pametis LSHL?Kristz rakstīja:The Dream rakstīja:Kārtējie tukšie solījumi
Pat 3 mēneši nepagāja un čalis atkal ir atpakaļ
Tādi paši kā dažreiz tavi.
Viesis- Viesis
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Diskusijas :: Līgas valdes paziņojumi :: Līgas lietotāju paziņojumi
Lapa 1 no 1