LSHL nejaušie notikumi.
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Jā vai nē?
Re: LSHL nejaušie notikumi.
Kaut kas jauns.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Viņam laikam jau līgošana sākusies !The Number 1 rakstīja:Par kādu jauno quote sistēmu tu runā?
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
nickname33 rakstīja:
Kaut kas jauns.
Man tāda nav
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Izredzētais laikam !DoUbLeD rakstīja:nickname33 rakstīja:
Kaut kas jauns.
Man tāda nav
Par šito herņu es nezināju.
Visi, kas čīkst pēc tā, ka vajag ar pieteikšanos, protams, sakrājuši tp un negribat tos zaudēt, dažš labs jūtas, vispār, tik ērti, ka pārstājis trenēties. Reali jūs nevarat izkontrolēt notikumus, kas notiks ar jums, jūs nezinat, kad jūs notrieks mašīna, vai atradīsiet naudu uz zemes. Jūs nevarat pieteikties, vai atteikties uz lietām, kas var notikt nejauši, shits happenz.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Naah. Tā ir virtuāla līga, lai viņa paliek par virtuālu.
Pret.
Pret.
Daudzi arī čīkst ,ka nekas nenotiek.. Šis padarītu LSHL nedaudz interesantāku..
Kāpēc mēs nevaram vismaz šo pamēģināt? Un pieteikties varētu tie, kas to grib, lai nav tādu, kas čīkst. Tas tiešām padarītu līgu daudz interesantāku!
+ Respekt, ka kāds vispār domā kaut ko jaunu un, manuprāt, oriģinālu. (Nezinu vai citās līgās kaut kas tāds ir.)
+ Respekt, ka kāds vispār domā kaut ko jaunu un, manuprāt, oriģinālu. (Nezinu vai citās līgās kaut kas tāds ir.)
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Nu un kāds tolks no TP krāšanas ,ja tev tos var piespiedu loterijā atņemt !?Gordie Sloth rakstīja:Visi, kas čīkst pēc tā, ka vajag ar pieteikšanos, protams, sakrājuši tp un negribat tos zaudēt, dažš labs jūtas, vispār, tik ērti, ka pārstājis trenēties. Reali jūs nevarat izkontrolēt notikumus, kas notiks ar jums, jūs nezinat, kad jūs notrieks mašīna, vai atradīsiet naudu uz zemes. Jūs nevarat pieteikties, vai atteikties uz lietām, kas var notikt nejauši, shits happenz.
Mans laimes krekliņā - vienmēr zinu ,kad auto vēlas mani taranēt ,tādēļ negaidu un pirmais šos taranēju !
Tad vajag taisīt ar pieteikšanos, piemēram, no pirmdienas līdz piektdienai piesakās un sestdienā vai svētdienā izlozē - atkarīgs tad, kad lozētājam laiks n shit.vairogs rakstīja:Nu un kāds tolks no TP krāšanas ,ja tev tos var piespiedu loterijā atņemt !?Gordie Sloth rakstīja:Visi, kas čīkst pēc tā, ka vajag ar pieteikšanos, protams, sakrājuši tp un negribat tos zaudēt, dažš labs jūtas, vispār, tik ērti, ka pārstājis trenēties. Reali jūs nevarat izkontrolēt notikumus, kas notiks ar jums, jūs nezinat, kad jūs notrieks mašīna, vai atradīsiet naudu uz zemes. Jūs nevarat pieteikties, vai atteikties uz lietām, kas var notikt nejauši, shits happenz.
Mans laimes krekliņā - vienmēr zinu ,kad auto vēlas mani taranēt ,tādēļ negaidu un pirmais šos taranēju !
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Notikumi pēc PČ
» Komandas notikumi
» Skandalozi notikumi. Intervija!
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» Komandas notikumi
» Skandalozi notikumi. Intervija!
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
Lapa 2 no 2