LSHL nejaušie notikumi.
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Jā vai nē?
LSHL nejaušie notikumi.
Sveiki biedri!
Nāku pie jums ar ideju, kas varētu nedaudz padarīt interesantāku dzīvi iekš LSHL, proti LSHL nejaušie notikumi. Ik nedēļu notiktu nejaušo notikumu izloze, kurā piedalās visi LSHL aktīvie spēlētāji [spiesta lieta ] kas tiktu pārraidīta streamā, tāpat kā drafta izloze or whatever. Būtu 6 notikumi, 3 no tiem ir labi, 3 slikti, piemēram.
Thomas Miller iecirta pirkstu tualetes durvīs. Rezultātā zaudēja 7tp
Gordie Sloth apmeklēja relaksējošas masāžas. Rezultātā ieguva 9tp
Iegūto vai zaudēto tp skaitu noskaidrotu citā random izlozē. Tā nu katru nedēļu 3 spēlētāji iegūtu papildus TP un 3 zaudētu TP, pārējiem nekas nemainās. Lai šo realizētu domāju, ka būtu jāveido jauns amats.
Pa lielam šādi, lielos vilcienos. Protams visu var pieslīpēt un uzlabot.
Nāku pie jums ar ideju, kas varētu nedaudz padarīt interesantāku dzīvi iekš LSHL, proti LSHL nejaušie notikumi. Ik nedēļu notiktu nejaušo notikumu izloze, kurā piedalās visi LSHL aktīvie spēlētāji [spiesta lieta ] kas tiktu pārraidīta streamā, tāpat kā drafta izloze or whatever. Būtu 6 notikumi, 3 no tiem ir labi, 3 slikti, piemēram.
Thomas Miller iecirta pirkstu tualetes durvīs. Rezultātā zaudēja 7tp
Gordie Sloth apmeklēja relaksējošas masāžas. Rezultātā ieguva 9tp
Iegūto vai zaudēto tp skaitu noskaidrotu citā random izlozē. Tā nu katru nedēļu 3 spēlētāji iegūtu papildus TP un 3 zaudētu TP, pārējiem nekas nemainās. Lai šo realizētu domāju, ka būtu jāveido jauns amats.
Pa lielam šādi, lielos vilcienos. Protams visu var pieslīpēt un uzlabot.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Re: LSHL nejaušie notikumi.
Nu man patīk ;D
Tikai kā tu domā noņemt tos TP? Kuram skilam grib, tam noņemt? Vai vnk uzlikt tos TP kurus jaatpelna,vienalga kādā veidā
Tikai kā tu domā noņemt tos TP? Kuram skilam grib, tam noņemt? Vai vnk uzlikt tos TP kurus jaatpelna,vienalga kādā veidā
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Interesanti, bet var rasties domstarpības, ja kāds iekritīs 2 nedēļās pēc kārtas..
EDIT: Bet būtu interesantāk, ja katru nedēļu būtu konkrētai prasmei!
Piemēram.
Marcellin Remi pēc ballītes ar draugiem savu kāju ielika ugunskurā. -3 skating, - 3 agility. Visas prasmes kas saistītas ar kājām!
Piemēram, ja roka, tad metiens, piespēle utt
EDIT: Bet būtu interesantāk, ja katru nedēļu būtu konkrētai prasmei!
Piemēram.
Marcellin Remi pēc ballītes ar draugiem savu kāju ielika ugunskurā. -3 skating, - 3 agility. Visas prasmes kas saistītas ar kājām!
Piemēram, ja roka, tad metiens, piespēle utt
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
eggsyD rakstīja:Nu man patīk ;D
To jau var līdz galam vēl izdomāt, var gan atpelnīt, gan ņemt nost, protams ne zemāk par 50
The Dream rakstīja:Interesanti, bet var rasties domstarpības, ja kāds iekritīs 2 nedēļās pēc kārtas..
Viss live stream, ja iekrīt 2 reiz pēc kārtas, tad tik jāsaka paldies randomam, vai arī šo var atristināt, ja kāds iekrīt 2x pēc kārtas, trešajā nedēļā nepiedalās, bet atkal ceturtajā piedalās.
Jā, piemēram, Thomas Miller apēda asu kebabu un dabūja caureju. Rezultātā zaudēja 5TP.
Curtis Crawford nokoļīja divas maziņās un nodevās lieliem gultas priekiem. Rezultātā ieguva 6TP.
Čubijzs iedeva Milleram blowjob. Rezultātā Millers zaudēja 3TP, bet Čubijzs ieguva 4TP.
Curtis Crawford nokoļīja divas maziņās un nodevās lieliem gultas priekiem. Rezultātā ieguva 6TP.
Čubijzs iedeva Milleram blowjob. Rezultātā Millers zaudēja 3TP, bet Čubijzs ieguva 4TP.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Dzīvesvieta : Ineši
Gordie Sloth rakstīja:The Dream rakstīja:Interesanti, bet var rasties domstarpības, ja kāds iekritīs 2 nedēļās pēc kārtas..
Viss live stream, ja iekrīt 2 reiz pēc kārtas, tad tik jāsaka paldies randomam, vai arī šo var atristināt, ja kāds iekrīt 2x pēc kārtas, trešajā nedēļā nepiedalās, bet atkal ceturtajā piedalās.
Editoju savu postu
Thomas Miller rakstīja:Jā, piemēram, Thomas Miller apēda asu kebabu un dabūja caureju. Rezultātā zaudēja 5TP.
Kāpēc čubijs par BJ dabūja TP?
Viņa BJ prasmes attīstījās, bet Milleram mīnusā, jo tas sāpēja.The Dream rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Jā, piemēram, Thomas Miller apēda asu kebabu un dabūja caureju. Rezultātā zaudēja 5TP.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Dzīvesvieta : Ineši
Thomas Miller rakstīja:Viņa BJ prasmes attīstījās, bet Milleram mīnusā, jo tas sāpēja.The Dream rakstīja:Thomas Miller rakstīja:Jā, piemēram, Thomas Miller apēda asu kebabu un dabūja caureju. Rezultātā zaudēja 5TP.
tu jau uzreiz saki tā, itkā zaudēsi 5 nedēļas pēc kārtas.Kristz rakstīja:nē.
pazūd jēga pelnīt TP, vismaz man..
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
ko tur teikt, esmu neveiksminieks un 100% tā būtuCurtis Crawford rakstīja:tu jau uzreiz saki tā, itkā zaudēsi 5 nedēļas pēc kārtas.Kristz rakstīja:nē.
pazūd jēga pelnīt TP, vismaz man..
Ir iespēja iegūt, ne tikai zaudēt.
es piekrītu daļēji. var uz nedēļu pazaudēt vai iegūt kādai konkrētai prasmei TP, tad jā, bet citādi nē.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Var, tad ja tas nav obligāts pasākums.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Nepatīk ideja.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Pievienojos !Maus rakstīja:Nepatīk ideja.
Atgādina loteriju , un loterijās man nepatīk piedalīties , tad jau drīz būs ierosinājums šādā pat veidā spēlētājus atbrīvot no spēlēšanas ! (piemetās mirstamā kaite ,spēlētājam jāizlaiž spēle/-es , sastiepa kāju urķējot degunu - atkal zilā lapa !)
Es te regulāri centīgi vācu tos TP un te loterijā man tos vienkārši ņems nost - pilnībā pret !!
Es vēl atbalstītu , ja piedalīšanās būtu brīvprātīga - nevis visiem obligāti uzspiesta!
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Ja brīvprātīga piedalīšanās, tad par, ja obligāta, tad
PRET
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Es būšu trešais pēc kārtas lietotājs kurš teiks, ka šī ideja ir laba tikai brīvprātīgas piedalīšanas gadījumā.
Un jaunā quote sistēma iesūkā.
Un jaunā quote sistēma iesūkā.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Notikumi pēc PČ
» Komandas notikumi
» Skandalozi notikumi. Intervija!
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
» Komandas notikumi
» Skandalozi notikumi. Intervija!
» LSHL NEDĒĻA UN LSHL BRO`z #3 + īss rakstiņš.
» No.4 LSHL GFX konkurss-LSHL 14
Lapa 1 no 2