JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S3 Spēles
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards
Es nesaprotu par ko jūs cepjaties? Atkārtošu vēlreiz, es esmu cilvēks no malas, kuru nesaista neviena komanda un es pat saku, ka resim ir pamatots. SPĒLĒTĀJS, KURŠ BIJA TAKTIKĀS NESPĒLĒJA! Kādu vēl iemeslu vajag resimam? Un te nav nekāda sakara ar Laura amatu līgā, katram GM ir iespēja pieprasīt resim, ja tam ir pamatots iemesls.
Tā kā šie ir playoff, tad visi piekasīsies par katru mazāko kļūdu. Bet, ja laukumā nav spēlētājs, kuram tur ir jāatrodas, tad uz ko tādu acis pievērt nevar. Un arī, ja Lauris būtu nosūtījis kaut kādas taktikas, kurās nebūtu Nerko vai kā viņ sauca, tad Intars protestētu pats pret resimu, bet tā kā protests no viņa puses nebija, tad viņš savu pārskatīšanos, liekot taktikas, atzina.
Un par to Live skatīšanos - KAMÕN PĪPELS, watafak nu. Pats galvenais ir STATI, kuri parādās tikai pēc spēles. Nejau tagad ar 20 hronometriem rokās tiks uzskaitīts cik minūtes katrs hokejists ir bijis laukumā un vai vispār tur ir bijis. Atceros tos laikus, kad live vispār nebija.
Tā kā šie ir playoff, tad visi piekasīsies par katru mazāko kļūdu. Bet, ja laukumā nav spēlētājs, kuram tur ir jāatrodas, tad uz ko tādu acis pievērt nevar. Un arī, ja Lauris būtu nosūtījis kaut kādas taktikas, kurās nebūtu Nerko vai kā viņ sauca, tad Intars protestētu pats pret resimu, bet tā kā protests no viņa puses nebija, tad viņš savu pārskatīšanos, liekot taktikas, atzina.
Un par to Live skatīšanos - KAMÕN PĪPELS, watafak nu. Pats galvenais ir STATI, kuri parādās tikai pēc spēles. Nejau tagad ar 20 hronometriem rokās tiks uzskaitīts cik minūtes katrs hokejists ir bijis laukumā un vai vispār tur ir bijis. Atceros tos laikus, kad live vispār nebija.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Ko jūs tur ņaudat,vēl tik divas spēles tik aizvadītas ,labi mana kļuda ka bīja re sims
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Un tagad visi sāk te postot, kuram taisnība, kurš lohs, kurš ne, bet neviens nesaprot to, ka katram ir taisnība. Arī Laura pozīcija ir saprotama un mana. Heiteris paliek heiteris.
Es negribēju strīdēties, un es negribēju, lai kāds cits, kurš vispār tieši šajā mačā ir nekas(tie, kuri nav gan Wizargs, gan Knights pārstāvji).
Jūs te tikai dirsu laizat viens otram. (Heiteriem vēltījums)
Lauri, nu protams, ka kāds no Wizards, vai daudzi ir pret to re-sim. Tas ir normāli šādā gadījumā. Pašam ir jāpiekrīt pie tā. Arī mana reakcija ir normāla, gan pārējo. Es nesaprotu vienu, ka tie lohi, kuri iejaucas, nesaprotu, priekškam ? Diskusija iet tikai ar Knights un Wizards komandu locekļiem, pārējie ir kā nezin kas, kuri meklē tikai iemeslu, lai mestu sūdus uz kādu. Bet tā ir. Jūs to pierādījāt.
Es nevienam neko nepateicu. es runāju ar Lauri, bet kādā sakarā jūs te sākat kaut-ko pirst ? Dirsu sen laizijuši neesat ?
Kā jau teicu, tas ir normāli šādā situācijā. Tas ir play-off. Darās viss, lai komanda uzvarētu. Gan Lauris, gan es un visi pārējie(kuri ir saistīti ar šo) aizstāv savu komandu. Tas ir normāli, ja kāds to nesaprot, visu cieņu.
Man ir vienalga, ko tie te raksta. Es vienalga lasu tikai Laura komantārus, jo tieši ar viņu man ir strīds, bet ne ar vienu citu.
Es negribēju strīdēties, un es negribēju, lai kāds cits, kurš vispār tieši šajā mačā ir nekas(tie, kuri nav gan Wizargs, gan Knights pārstāvji).
Jūs te tikai dirsu laizat viens otram. (Heiteriem vēltījums)
Lauri, nu protams, ka kāds no Wizards, vai daudzi ir pret to re-sim. Tas ir normāli šādā gadījumā. Pašam ir jāpiekrīt pie tā. Arī mana reakcija ir normāla, gan pārējo. Es nesaprotu vienu, ka tie lohi, kuri iejaucas, nesaprotu, priekškam ? Diskusija iet tikai ar Knights un Wizards komandu locekļiem, pārējie ir kā nezin kas, kuri meklē tikai iemeslu, lai mestu sūdus uz kādu. Bet tā ir. Jūs to pierādījāt.
Es nevienam neko nepateicu. es runāju ar Lauri, bet kādā sakarā jūs te sākat kaut-ko pirst ? Dirsu sen laizijuši neesat ?
Kā jau teicu, tas ir normāli šādā situācijā. Tas ir play-off. Darās viss, lai komanda uzvarētu. Gan Lauris, gan es un visi pārējie(kuri ir saistīti ar šo) aizstāv savu komandu. Tas ir normāli, ja kāds to nesaprot, visu cieņu.
Man ir vienalga, ko tie te raksta. Es vienalga lasu tikai Laura komantārus, jo tieši ar viņu man ir strīds, bet ne ar vienu citu.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Gudri dirst nav malku cirst.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Ja janvāra rītā daudz laiza dirsu, tad visu februāri mute smirdēšot!
Netaisos šo visu lasīt, bet, manuprāt, ja PlayOff laikā ir resim, tad simulētājam ir jāliek bargāki sodi nekā sezonas laikā, jo tas tomēr ir nozīmīgs posms līgā.
Manuprāt, būtu jāaizliedz simulētājam pāris spēles simulāet, vai vispār naudu nepiešķirt par šo spēli.
Manuprāt, būtu jāaizliedz simulētājam pāris spēles simulāet, vai vispār naudu nepiešķirt par šo spēli.
krist atb pmKristz rakstīja:Netaisos šo visu lasīt, bet, manuprāt, ja PlayOff laikā ir resim, tad simulētājam ir jāliek bargāki sodi nekā sezonas laikā, jo tas tomēr ir nozīmīgs posms līgā.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Jā... varētu jau visiem aizliegt simot un sodīt viņus, tikai tad nebūs, kas simo. Mums maz to aktīvo simeru joprojām.
Neprotu, man nav laika kko meklēt Nezinu, kas tas tāds ir.Incixs rakstīja:krist atb pmKristz rakstīja:Netaisos šo visu lasīt, bet, manuprāt, ja PlayOff laikā ir resim, tad simulētājam ir jāliek bargāki sodi nekā sezonas laikā, jo tas tomēr ir nozīmīgs posms līgā.
Tagad tik pamanīju kāds bazars te sadzīts.. Pasmaidīju
Ngel- Serij Kovalchuk #66 (D)
- Postu skaits : 427
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rīga
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» JHL :: S3 :: PO :: GM2 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO :GM4 Knights @ Wizards
» JHL :: S6 :: PB :: GM2 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 :: PO ::GM1 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO :GM4 Knights @ Wizards
» JHL :: S6 :: PB :: GM2 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 :: PO ::GM1 Wizards @ Knights
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S3 Spēles
Lapa 3 no 3