JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards

Lapa 2 no 3 Previous  1, 2, 3  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards - Page 2 Empty Re: JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards

Post by nickname33 Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:26 pm

Bļad, tas nav nopietni. Dēļ kaut kāda sranā re-sima kaut kāds veiksminieks Sunne paliek sausajā. Cirks! Neapsveicu Knights spēlētājus.
nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Postu skaits : 1653

Atpakaļ uz augšu Go down

JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards - Page 2 Empty Re: JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards

Post by The Number 1 Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:28 pm

nickname33 rakstīja:Neapsveicu Knights spēlētājus.
Paldies
The Number 1
The Number 1

Postu skaits : 5364
Vecums : 11

http://www.lshl.lv

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Intarusu Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:30 pm

Atjaunti stati 1 pirmā postā  ,žēl to nhl skatieties randoms Very Happy
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:34 pm

Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Intarusu Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:36 pm

Tominsh19 rakstīja:Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.
Nerko tiime 31:07:00 Sad
Intarusu
Intarusu
Lasse Lammela 31 # C
Lasse Lammela 31 # C

Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Hell Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:39 pm

Yes, yes, yes tagad zinu to prieku kāds ir, kad tavu spēli pārsimulē un tu uzvari+tavs spēlētājs vel gūst 2 vārtus.
Hell
Hell
Jānis Sitējs #93 (RW)
Jānis Sitējs #93 (RW)

Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:41 pm

Tominsh19 rakstīja:Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.
Tāpēc ka re-sim tiek simots ar tām pašām taktikām. Un pat ja tā nebūtu, man tev nav jārāda manas taktikas.
The Number 1
The Number 1

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:45 pm

Es domāju pirmajā simā...

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Otrdiena Janvāris 20, 2015 8:50 pm

The Number 1 rakstīja:
Tāpēc ka re-sim tiek simots ar tām pašām taktikām. Un pat ja tā nebūtu, man tev nav jārāda manas taktikas.
Nu labi... Bet kā man zināt ,ka tās pirmās taktikas bija nepareizas ? Tas ,ka tu pasaki man to - tas man neko nenozīmē,jo tikpat labi mēs šo te spēli varam zaudēt ,un es pasaku ,ka Nick Name nebija jāstāv vārtos ,bet gan botam, un tā kļūda jau ir pieļauta 2x reizi. Protams,ka tā nav ,bet fakts ir un paliek fakts.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Seriijs19 Otrdiena Janvāris 20, 2015 9:43 pm

Piekrītu Tomam. 
Lauri, varēji jau pievērt acis uz to. 
Varbūt man nav taisnība, bet no tavas puses mēs visi 100% arī nevaram zināt, kā tiešām tam spēlētājam bija jābūt laukumā. 
Šī ir tā situācija, kad zaudot tavai komandai, tu ceļ bunti - uzvarētu Knights - Tu neko neteiktu saisitībā ar to, un ko Tu tagad te neteiktu, bet tā būtu. 

Es arī neticēšu tam, ka skatoties 3-šo periodu Tu nevarēji saprast, ka tas spēlētājs tiešām nespēlē. Kapēc es ieraudzīju visus, bet Tu ne ? Neizskatās tas dīvaini ? 

Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem. Man vienalga ko tu tagad šeit atbildēsi. Un pat ja es dabūšu banu par šādiem izteicieniem - man no tā nebūs nedz silti, nedz augsti. Manā gadījumā tas ir normāli. Visi sapratīs gan Tevi, gan mani.
Seriijs19
Seriijs19
Peter Parker (RW)
Peter Parker (RW)

Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:03 pm

Jums pašiem tas neliekas smieklīgi? Kā lai zinat ka Nerko tur bija jābūt? Pasakiet cik stulbam ir jābūt, lai spēlētāju kuram GM1 bija 4+0 nākamajā spēlē vnk izmestu no sastāva? Nedomāju ka atradīsiet pasaulē tādu ĢM kas pie pilna prāta to darītu. Un jūs domājat ka Intars vienkārši tērēja savu laiku simulējot vēl vienu reizi pirms tam nepārbaudot vai tiešām ir bijusi kļūda?  Facepalm

Seriijs rakstīja:Piekrītu Tomam. 
Lauri, varēji jau pievērt acis uz to. 

Pievērt acis? Es sezonā ļoti reti skatos spēles statistiku, bet vienu reizi vismaz atceros kā paskatījos status, un tur bija redzams, ka pieļauta kļūda maiņās, pie tam spēle bija pret Wizards. Re-sim prasīju? Nē. Vēl reiz viens spēlētājs sūdzējās ka spēlē pret jums bijis ļoti zems spēles laiks, un atkal izrādās nepareizas maiņas, un atkal pret Wizards, un atkal nebija re-sim. Kāpēc? Tāpēc ka reg. sez man tik ļoti neinteresē, un pret Wizards jau 2x esmu pievēris acis. Kāpēc man tas būtu jādara PO kur katra spēle ir svarīga?

Seriijs rakstīja:Es arī neticēšu tam, ka skatoties 3-šo periodu Tu nevarēji saprast, ka tas spēlētājs tiešām nespēlē. Kapēc es ieraudzīju visus, bet Tu ne ? Neizskatās tas dīvaini ? 

Labāk pasaki man, kā es visus spēlētājus varēju ieraudzīt, ja visi nemaz nespēlēja? Nedomāju ka bija iespējams ieraudzīt Nerko, ja viņš ne uz sekundi nebija laukumā. Un neskatījos jau pilnībā ieurbies ekrānā kur sekoju līdzi pilnīgi katram spēlētājam līdzi un tad skatos maiņās vai viņam bija jābūt kopā ar tiem spēlētājiem uz ledus vai nē, es vispār skatos tikai ripu, un bieži vien pat neievēroju spēlētāju kurš ir ar ripu, kāpēc lai es pēkšņi ievērotu spēlētāju kurš nespēlē?

Seriijs rakstīja:Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem. Man vienalga ko tu tagad šeit atbildēsi. Un pat ja es dabūšu banu par šādiem izteicieniem - man no tā nebūs nedz silti, nedz augsti. Manā gadījumā tas ir normāli. Visi sapratīs gan Tevi, gan mani.
Viens re-sim un domas mainās uz 360 grādiem? Laughing Tad LSHL labāk nemaz nerādies, domas nemainīsies tikai par savu ĢM, pārējos jau ienīdīsi pēc 2-3 sezonām max. Laipni lūgts LSHL.

P.S Apsveicu Wizards, jūs kļuvāt par pirmo komandu pret kuru esmu pieprasījis re-sim visā savā ĢM karjerā kopš JHL S1! Towel
The Number 1
The Number 1

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Seriijs19 Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:12 pm

The Number 1 rakstīja:Labāk pasaki man, kā es visus spēlētājus varēju ieraudzīt, ja visi nemaz nespēlēja?

Tieši to Tu ieraudzītu, ka tas Nerko nav laukumā. Tu nu točna varētu ieraudzīt. Tev ir play-off, bet tu nepamani tos, kuri ir laukumā spēles laikā ? Tas nav smieklīgi ?

The Number 1 rakstīja:Viens re-sim un domas mainās uz 360 grādiem? JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards - Page 2 3084391222 Tad LSHL labāk nemaz nerādies, domas nemainīsies tikai par savu ĢM, pārējos jau ienīdīsi pēc 2-3 sezonām max. Laipni lūgts LSHL.

Pffff. Tu šito pateici es pat sāku baidīties. 

Nu es neticēšu NEKAD tam, ka Tu uzreiz nepamanīji to, ka tas nav laukumā. Kā nevar uzreiz ieraudzīt to, ka spēlētājs, kurš pagajušajā mačā guva 4 vārtus nav laukumā ? Kāā?
Seriijs19
Seriijs19
Peter Parker (RW)
Peter Parker (RW)

Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:16 pm

Puikas sāciet pierast playoffi ir netīri un tiek zaudēts daudz asiņu, LSHL paliks tikai trakāk un sāpīgāk.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:16 pm

Es tev jau pateicu! Es neskatos ne uz spēlētāju vārdiem, ne numuriem. LIVE es skatos tikai uz vienīgi lai sekotu līdzi rezultātam, nevis skatītos kurš tur labi piespēles dod, vai kurš piš visu spēli. Kā es varu zināt vai tas spēlētājs tiešām nebija laukumā? Varbūt viņš pie ripas nemaz netika un vsp nebija pamanāms.

Un jā, būtu gan jāsāk baidīties. Aizej uz LSHL spēļu sadaļu, atver S6 spēles un paskaties fināla spēļu topikus. Īsti vairs neatceros kas tur darījās forumā, bet nu Skype gan bija traki.. Un jūs stresojat par vienu spēli? psc...
The Number 1
The Number 1

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:30 pm

Bišk off topic, bet ja Birkavs šo redzētu, tad lai dievs, Obama un Bērziņš stāv mums klāt.

Un Seriij, Maslovski, Sergej, vai kā tevi tur sauc, bet piedod, idiotam jābūt, lai nepiekristu šim re-simam. Ja viss ir skaidri pamatots, tad ko tu vēl te čakarējies!
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Snickers Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:36 pm

Spriedze aug.. ph34r Dry
Snickers
Snickers
Arthur Grosberg #27 (LW) /ĢM/

Postu skaits : 8673
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Latvija

http://www.lshl.lv/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:37 pm

#ResimNation

Skaidrs ir viens - nu nejau kkāds lohs ,kurš gandrīz neko ( nē nu tiešām pilnīgi neko... )nedara līgā un līgas labā (es) ,kaut ko šeit padarīs.

Iesaku nākamreiz Knights pavērot darbības uz ledus ,savādāk zin kā visādi var gadīties - varbūt kāds atkal kādu re-sim pieprasa.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by RobbyLV Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:42 pm

Pamatots re-sim, shit happens boys.

Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem.

just passin' by bet zini ka 360 grādi ir aplis, ja? Tātad ja tavas domas ir punktā A un apgriežas par 360 grādiem tad tās atkal ir punktā A, so tavas domas nemainās. Very Happy
RobbyLV
RobbyLV
Thomas Prestigio #21
Thomas Prestigio #21

Postu skaits : 134

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:44 pm

RobbyLV rakstīja:Pamatots re-sim, shit happens boys.

Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 359 grādiem.

just passin' by bet zini ka 360 grādi ir aplis, ja? Tātad ja tavas domas ir punktā A un apgriežas par 360 grādiem tad tās atkal ir punktā A, so tavas domas nemainās. Very Happy
Nekur neredzu 360 - redzu tikai 359 ph34r

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Snickers Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:45 pm

RobbyLV rakstīja:Pamatots re-sim, shit happens boys.

Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem.

nopelnīji +1 rep
Snickers
Snickers

Postu skaits : 8673
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Latvija

http://www.lshl.lv/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:46 pm

Bet 1 grāds maz ko maina šai ziņā, tu vienalga īpaši neesi domas mainījis.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Otrdiena Janvāris 20, 2015 10:53 pm

Skaidrs.

#LokoSāpe
#WizardsSāpe
#MēsVisiZināmArKoŠisBeigsies
#KnightsForTheRe-simCup

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Maus Otrdiena Janvāris 20, 2015 11:00 pm

JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards - Page 2 Yl6825
Maus
Maus
Tony Montana #83 (LW)
Tony Montana #83 (LW)

Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by The Number 1 Otrdiena Janvāris 20, 2015 11:05 pm

Tominsh19 rakstīja:#ResimNation

Skaidrs ir viens - nu nejau kkāds lohs ,kurš gandrīz neko ( nē nu tiešām pilnīgi neko... )nedara līgā un līgas labā (es) ,kaut ko šeit padarīs.

Iesaku nākamreiz Knights pavērot darbības uz ledus ,savādāk zin kā visādi var gadīties - varbūt kāds atkal kādu re-sim pieprasa.
Paga, paga. Es tagad nedrīkstu prasīt re-sim jo neesmu skatījies LIVE? Vēl kko stulbāku nevarēji izdomāt? Palasi re-sim pieprasīšanas noteikumus, un tad sakiet ka kkas nav pareizi. Nerko bija maiņās? Bija. Spēlēja? Nē. Kādi vēl jautājumi?
Un pat ja es būtu pamanījis, es nesaku ka pamanīju, jo tā nebija, ka Nerko nespēlē? Ko es būtu varējis darīt? Pateikt Intaram ka maiņas nepareizas un viņš tāpat re-simotu, un jums būtu tieši tāda pati reakcija, jo redz spēle tika pārtraukta, tāpēc ka es tā pateicu.
The Number 1
The Number 1

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by nickname33 Otrdiena Janvāris 20, 2015 11:07 pm

Īsāk sakot, novēlu Heat vai Lions komandai (vienalga, kuri izies tālāk) uzvaru finālā!
nickname33
nickname33
Pim Pī Son (LW) #77
Pim Pī Son (LW) #77

Postu skaits : 1653

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down

Lapa 2 no 3 Previous  1, 2, 3  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Atpakaļ uz augšu

- Similar topics