JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S3 Spēles
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards
Bļad, tas nav nopietni. Dēļ kaut kāda sranā re-sima kaut kāds veiksminieks Sunne paliek sausajā. Cirks! Neapsveicu Knights spēlētājus.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Paldiesnickname33 rakstīja:Neapsveicu Knights spēlētājus.
Atjaunti stati 1 pirmā postā ,žēl to nhl skatieties randoms
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.
Viesis- Viesis
Nerko tiime 31:07:00Tominsh19 rakstīja:Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Yes, yes, yes tagad zinu to prieku kāds ir, kad tavu spēli pārsimulē un tu uzvari+tavs spēlētājs vel gūst 2 vārtus.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Tāpēc ka re-sim tiek simots ar tām pašām taktikām. Un pat ja tā nebūtu, man tev nav jārāda manas taktikas.Tominsh19 rakstīja:Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.
Nu labi... Bet kā man zināt ,ka tās pirmās taktikas bija nepareizas ? Tas ,ka tu pasaki man to - tas man neko nenozīmē,jo tikpat labi mēs šo te spēli varam zaudēt ,un es pasaku ,ka Nick Name nebija jāstāv vārtos ,bet gan botam, un tā kļūda jau ir pieļauta 2x reizi. Protams,ka tā nav ,bet fakts ir un paliek fakts.The Number 1 rakstīja:Tāpēc ka re-sim tiek simots ar tām pašām taktikām. Un pat ja tā nebūtu, man tev nav jārāda manas taktikas.Tominsh19 rakstīja:Kā lai es tagad zinu ,ka tiešām tam Nerko bija jābūt ? Skrīnus studijā.
Viesis- Viesis
Piekrītu Tomam.
Lauri, varēji jau pievērt acis uz to.
Varbūt man nav taisnība, bet no tavas puses mēs visi 100% arī nevaram zināt, kā tiešām tam spēlētājam bija jābūt laukumā.
Šī ir tā situācija, kad zaudot tavai komandai, tu ceļ bunti - uzvarētu Knights - Tu neko neteiktu saisitībā ar to, un ko Tu tagad te neteiktu, bet tā būtu.
Es arī neticēšu tam, ka skatoties 3-šo periodu Tu nevarēji saprast, ka tas spēlētājs tiešām nespēlē. Kapēc es ieraudzīju visus, bet Tu ne ? Neizskatās tas dīvaini ?
Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem. Man vienalga ko tu tagad šeit atbildēsi. Un pat ja es dabūšu banu par šādiem izteicieniem - man no tā nebūs nedz silti, nedz augsti. Manā gadījumā tas ir normāli. Visi sapratīs gan Tevi, gan mani.
Varbūt man nav taisnība, bet no tavas puses mēs visi 100% arī nevaram zināt, kā tiešām tam spēlētājam bija jābūt laukumā.
Šī ir tā situācija, kad zaudot tavai komandai, tu ceļ bunti - uzvarētu Knights - Tu neko neteiktu saisitībā ar to, un ko Tu tagad te neteiktu, bet tā būtu.
Es arī neticēšu tam, ka skatoties 3-šo periodu Tu nevarēji saprast, ka tas spēlētājs tiešām nespēlē. Kapēc es ieraudzīju visus, bet Tu ne ? Neizskatās tas dīvaini ?
Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem. Man vienalga ko tu tagad šeit atbildēsi. Un pat ja es dabūšu banu par šādiem izteicieniem - man no tā nebūs nedz silti, nedz augsti. Manā gadījumā tas ir normāli. Visi sapratīs gan Tevi, gan mani.
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Jums pašiem tas neliekas smieklīgi? Kā lai zinat ka Nerko tur bija jābūt? Pasakiet cik stulbam ir jābūt, lai spēlētāju kuram GM1 bija 4+0 nākamajā spēlē vnk izmestu no sastāva? Nedomāju ka atradīsiet pasaulē tādu ĢM kas pie pilna prāta to darītu. Un jūs domājat ka Intars vienkārši tērēja savu laiku simulējot vēl vienu reizi pirms tam nepārbaudot vai tiešām ir bijusi kļūda?
Pievērt acis? Es sezonā ļoti reti skatos spēles statistiku, bet vienu reizi vismaz atceros kā paskatījos status, un tur bija redzams, ka pieļauta kļūda maiņās, pie tam spēle bija pret Wizards. Re-sim prasīju? Nē. Vēl reiz viens spēlētājs sūdzējās ka spēlē pret jums bijis ļoti zems spēles laiks, un atkal izrādās nepareizas maiņas, un atkal pret Wizards, un atkal nebija re-sim. Kāpēc? Tāpēc ka reg. sez man tik ļoti neinteresē, un pret Wizards jau 2x esmu pievēris acis. Kāpēc man tas būtu jādara PO kur katra spēle ir svarīga?
Labāk pasaki man, kā es visus spēlētājus varēju ieraudzīt, ja visi nemaz nespēlēja? Nedomāju ka bija iespējams ieraudzīt Nerko, ja viņš ne uz sekundi nebija laukumā. Un neskatījos jau pilnībā ieurbies ekrānā kur sekoju līdzi pilnīgi katram spēlētājam līdzi un tad skatos maiņās vai viņam bija jābūt kopā ar tiem spēlētājiem uz ledus vai nē, es vispār skatos tikai ripu, un bieži vien pat neievēroju spēlētāju kurš ir ar ripu, kāpēc lai es pēkšņi ievērotu spēlētāju kurš nespēlē?
P.S Apsveicu Wizards, jūs kļuvāt par pirmo komandu pret kuru esmu pieprasījis re-sim visā savā ĢM karjerā kopš JHL S1!
Seriijs rakstīja:Piekrītu Tomam.
Pievērt acis? Es sezonā ļoti reti skatos spēles statistiku, bet vienu reizi vismaz atceros kā paskatījos status, un tur bija redzams, ka pieļauta kļūda maiņās, pie tam spēle bija pret Wizards. Re-sim prasīju? Nē. Vēl reiz viens spēlētājs sūdzējās ka spēlē pret jums bijis ļoti zems spēles laiks, un atkal izrādās nepareizas maiņas, un atkal pret Wizards, un atkal nebija re-sim. Kāpēc? Tāpēc ka reg. sez man tik ļoti neinteresē, un pret Wizards jau 2x esmu pievēris acis. Kāpēc man tas būtu jādara PO kur katra spēle ir svarīga?
Seriijs rakstīja:Es arī neticēšu tam, ka skatoties 3-šo periodu Tu nevarēji saprast, ka tas spēlētājs tiešām nespēlē. Kapēc es ieraudzīju visus, bet Tu ne ? Neizskatās tas dīvaini ?
Labāk pasaki man, kā es visus spēlētājus varēju ieraudzīt, ja visi nemaz nespēlēja? Nedomāju ka bija iespējams ieraudzīt Nerko, ja viņš ne uz sekundi nebija laukumā. Un neskatījos jau pilnībā ieurbies ekrānā kur sekoju līdzi pilnīgi katram spēlētājam līdzi un tad skatos maiņās vai viņam bija jābūt kopā ar tiem spēlētājiem uz ledus vai nē, es vispār skatos tikai ripu, un bieži vien pat neievēroju spēlētāju kurš ir ar ripu, kāpēc lai es pēkšņi ievērotu spēlētāju kurš nespēlē?
Viens re-sim un domas mainās uz 360 grādiem? Tad LSHL labāk nemaz nerādies, domas nemainīsies tikai par savu ĢM, pārējos jau ienīdīsi pēc 2-3 sezonām max. Laipni lūgts LSHL.Seriijs rakstīja:Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem. Man vienalga ko tu tagad šeit atbildēsi. Un pat ja es dabūšu banu par šādiem izteicieniem - man no tā nebūs nedz silti, nedz augsti. Manā gadījumā tas ir normāli. Visi sapratīs gan Tevi, gan mani.
P.S Apsveicu Wizards, jūs kļuvāt par pirmo komandu pret kuru esmu pieprasījis re-sim visā savā ĢM karjerā kopš JHL S1!
The Number 1 rakstīja:Labāk pasaki man, kā es visus spēlētājus varēju ieraudzīt, ja visi nemaz nespēlēja?
Tieši to Tu ieraudzītu, ka tas Nerko nav laukumā. Tu nu točna varētu ieraudzīt. Tev ir play-off, bet tu nepamani tos, kuri ir laukumā spēles laikā ? Tas nav smieklīgi ?
The Number 1 rakstīja:Viens re-sim un domas mainās uz 360 grādiem? Tad LSHL labāk nemaz nerādies, domas nemainīsies tikai par savu ĢM, pārējos jau ienīdīsi pēc 2-3 sezonām max. Laipni lūgts LSHL.
Pffff. Tu šito pateici es pat sāku baidīties.
Nu es neticēšu NEKAD tam, ka Tu uzreiz nepamanīji to, ka tas nav laukumā. Kā nevar uzreiz ieraudzīt to, ka spēlētājs, kurš pagajušajā mačā guva 4 vārtus nav laukumā ? Kāā?
Seriijs19- Peter Parker (RW)
- Postu skaits : 982
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Riga City
Puikas sāciet pierast playoffi ir netīri un tiek zaudēts daudz asiņu, LSHL paliks tikai trakāk un sāpīgāk.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Es tev jau pateicu! Es neskatos ne uz spēlētāju vārdiem, ne numuriem. LIVE es skatos tikai uz vienīgi lai sekotu līdzi rezultātam, nevis skatītos kurš tur labi piespēles dod, vai kurš piš visu spēli. Kā es varu zināt vai tas spēlētājs tiešām nebija laukumā? Varbūt viņš pie ripas nemaz netika un vsp nebija pamanāms.
Un jā, būtu gan jāsāk baidīties. Aizej uz LSHL spēļu sadaļu, atver S6 spēles un paskaties fināla spēļu topikus. Īsti vairs neatceros kas tur darījās forumā, bet nu Skype gan bija traki.. Un jūs stresojat par vienu spēli? psc...
Un jā, būtu gan jāsāk baidīties. Aizej uz LSHL spēļu sadaļu, atver S6 spēles un paskaties fināla spēļu topikus. Īsti vairs neatceros kas tur darījās forumā, bet nu Skype gan bija traki.. Un jūs stresojat par vienu spēli? psc...
Bišk off topic, bet ja Birkavs šo redzētu, tad lai dievs, Obama un Bērziņš stāv mums klāt.
Un Seriij, Maslovski, Sergej, vai kā tevi tur sauc, bet piedod, idiotam jābūt, lai nepiekristu šim re-simam. Ja viss ir skaidri pamatots, tad ko tu vēl te čakarējies!
Un Seriij, Maslovski, Sergej, vai kā tevi tur sauc, bet piedod, idiotam jābūt, lai nepiekristu šim re-simam. Ja viss ir skaidri pamatots, tad ko tu vēl te čakarējies!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
#ResimNation
Skaidrs ir viens - nu nejau kkāds lohs ,kurš gandrīz neko ( nē nu tiešām pilnīgi neko... )nedara līgā un līgas labā (es) ,kaut ko šeit padarīs.
Iesaku nākamreiz Knights pavērot darbības uz ledus ,savādāk zin kā visādi var gadīties - varbūt kāds atkal kādu re-sim pieprasa.
Skaidrs ir viens - nu nejau kkāds lohs ,kurš gandrīz neko ( nē nu tiešām pilnīgi neko... )nedara līgā un līgas labā (es) ,kaut ko šeit padarīs.
Iesaku nākamreiz Knights pavērot darbības uz ledus ,savādāk zin kā visādi var gadīties - varbūt kāds atkal kādu re-sim pieprasa.
Viesis- Viesis
Pamatots re-sim, shit happens boys.
just passin' by bet zini ka 360 grādi ir aplis, ja? Tātad ja tavas domas ir punktā A un apgriežas par 360 grādiem tad tās atkal ir punktā A, so tavas domas nemainās.
Seriijs rakstīja:Piekrītu Tomam.
Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem.
just passin' by bet zini ka 360 grādi ir aplis, ja? Tātad ja tavas domas ir punktā A un apgriežas par 360 grādiem tad tās atkal ir punktā A, so tavas domas nemainās.
RobbyLV- Thomas Prestigio #21
- Postu skaits : 134
Nekur neredzu 360 - redzu tikai 359RobbyLV rakstīja:Pamatots re-sim, shit happens boys.Seriijs rakstīja:Piekrītu Tomam.
Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 359 grādiem.
Viesis- Viesis
RobbyLV rakstīja:Pamatots re-sim, shit happens boys.Seriijs rakstīja:Piekrītu Tomam.
Manas domas ir tagad mainījušās par Tevi uz 360 grādiem.
nopelnīji +1 rep
Bet 1 grāds maz ko maina šai ziņā, tu vienalga īpaši neesi domas mainījis.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Skaidrs.
#LokoSāpe
#WizardsSāpe
#MēsVisiZināmArKoŠisBeigsies
#KnightsForTheRe-simCup
#LokoSāpe
#WizardsSāpe
#MēsVisiZināmArKoŠisBeigsies
#KnightsForTheRe-simCup
Viesis- Viesis
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Paga, paga. Es tagad nedrīkstu prasīt re-sim jo neesmu skatījies LIVE? Vēl kko stulbāku nevarēji izdomāt? Palasi re-sim pieprasīšanas noteikumus, un tad sakiet ka kkas nav pareizi. Nerko bija maiņās? Bija. Spēlēja? Nē. Kādi vēl jautājumi?Tominsh19 rakstīja:#ResimNation
Un pat ja es būtu pamanījis, es nesaku ka pamanīju, jo tā nebija, ka Nerko nespēlē? Ko es būtu varējis darīt? Pateikt Intaram ka maiņas nepareizas un viņš tāpat re-simotu, un jums būtu tieši tāda pati reakcija, jo redz spēle tika pārtraukta, tāpēc ka es tā pateicu.
Īsāk sakot, novēlu Heat vai Lions komandai (vienalga, kuri izies tālāk) uzvaru finālā!
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» JHL :: S3 :: PO :: GM2 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO :GM4 Knights @ Wizards
» JHL :: S6 :: PB :: GM2 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 :: PO ::GM1 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO :GM4 Knights @ Wizards
» JHL :: S6 :: PB :: GM2 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 :: PO ::GM1 Wizards @ Knights
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S3 Spēles
Lapa 2 no 3