JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S3 Spēles
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
Spēles sākums: kad līdz manīm atpeldēs Knights taktikas
Viesis- Viesis
Re: JHL :: S3 :: PB :: GM2 Knights @ Wizards
Es tur esmu jau atjaunots?chubijzs rakstīja:Spēles sākums: kad līdz manīm atpeldēs Knights taktikas
AmberCo- Joe Quick #0 (GK)
- Postu skaits : 265
Vecums : 58
Dzīvesvieta : K. Streipa dzīvoklis
Nē, jo atjaunotājs tavus treniņus neatjaunoja, jo laikam bija kaut kāds bardaks, visam vēlams būt vienā postā, nevis katram treniņam atsevišķi.AmberCo rakstīja:Es tur esmu jau atjaunots?chubijzs rakstīja:Spēles sākums: kad līdz manīm atpeldēs Knights taktikas
treniņu reizi nedēļa atjaunoAmberCo rakstīja:Es tur esmu jau atjaunots?chubijzs rakstīja:Spēles sākums: kad līdz manīm atpeldēs Knights taktikas
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Kristz rakstīja:Nē, jo atjaunotājs tavus treniņus neatjaunoja, jo laikam bija kaut kāds bardaks, visam vēlams būt vienā postā, nevis katram treniņam atsevišķi.AmberCo rakstīja:Es tur esmu jau atjaunots?chubijzs rakstīja:Spēles sākums: kad līdz manīm atpeldēs Knights taktikas
Es teicu, ka turpmāk būs vienā
Ok turpinam spēlēt ar 60 overall būs vismaz pēc sezonas liels lēciens
Tu vispār nezini par ko runa irIncixs rakstīja:treniņu reizi nedēļa atjaunoAmberCo rakstīja:Es tur esmu jau atjaunots?chubijzs rakstīja:Spēles sākums: kad līdz manīm atpeldēs Knights taktikas
Nu jāgaida Lauris online kad būs. Negribas ar auto simot, ņemot vērā to, ka taktikas jau sūtīja bet skype neatnāca.Tominsh19 rakstīja:Nu ? Nav vēl taktikas ?
Viesis- Viesis
Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Viens vārds - cieņa.nickname33 rakstīja:Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
Sava daļa vainas taktiku nepienākšanā ir arī man, aizgāju vienarpus stundu par agru gulēt.
Cits stāsts jau ir par JHL sezonas spēlēm, Artūrs vēl nav ielicis pieteikšanos uz tām spēlēm. Ja ieliktu, komandas varētu jau uz sezonas spēlēm sūtīt taktikas un sezona varētu sākties uzreiz kā es izsimotu šo spēli.
Viesis- Viesis
nickname33 rakstīja:Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
Nečīksti, man vispār ir jāspēlē ar neatjaunotiem statiem, ar tiem kuriem reģistrējos...
Tāpēc, ka pats vainīgs. Paņemtu saliktu visu vienā postā, būtu atjaunots un nevajadzētu čīkstēt.AmberCo rakstīja:nickname33 rakstīja:Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
Nečīksti, man vispār ir jāspēlē ar neatjaunotiem statiem, ar tiem kuriem reģistrējos...
dzhonis- Jānis Grava #2 (D)
- Postu skaits : 325
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Latvija
dzhonis rakstīja:Tāpēc, ka pats vainīgs. Paņemtu saliktu visu vienā postā, būtu atjaunots un nevajadzētu čīkstēt.AmberCo rakstīja:nickname33 rakstīja:Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
Būtu labāk nevis čīkstējis, bet pārbaudījis https://lshl.latvianforum.net/t4255-gk-joe-quick-trenini?highlight=Joe+Quick viss jau sen ir ielikts viena poustā, bet atjaunots vēl neesmu.... Es savu vārdu pildu.
Katru nedēļu (precīzi vienu reizi nedēļā) tiek atjaunoti treniņi. Jāgaida nākamais atjauninājums.AmberCo rakstīja:dzhonis rakstīja:Tāpēc, ka pats vainīgs. Paņemtu saliktu visu vienā postā, būtu atjaunots un nevajadzētu čīkstēt.AmberCo rakstīja:nickname33 rakstīja:Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
Būtu labāk nevis čīkstējis, bet pārbaudījis https://lshl.latvianforum.net/t4255-gk-joe-quick-trenini?highlight=Joe+Quick viss jau sen ir ielikts viena poustā, bet atjaunots vēl neesmu.... Es savu vārdu pildu.
Kristz rakstīja:Katru nedēļu (precīzi vienu reizi nedēļā) tiek atjaunoti treniņi. Jāgaida nākamais atjauninājums.AmberCo rakstīja:dzhonis rakstīja:Tāpēc, ka pats vainīgs. Paņemtu saliktu visu vienā postā, būtu atjaunots un nevajadzētu čīkstēt.AmberCo rakstīja:nickname33 rakstīja:Loko ar auto taktikām spēlēja, bet mums te Knights jāgaida...
Katru nedēļu (precīzi vienu reizi nedēļā) man neatjaunoja treniņus. Gaidu atjaunotos treniņus.
Drīz būs spēle, cerams ka nekas nenop*sīsies, man jau tā besis.
Viesis- Viesis
Vēl nav....
NHL09 nokauts. Man priekš šodienas mērs jau pilns, kāds cits nosimos šo spēli.AmberCo rakstīja:Vēl nav....
Viesis- Viesis
chubijzs rakstīja:NHL09 nokauts. Man priekš šodienas mērs jau pilns, kāds cits nosimos šo spēli.AmberCo rakstīja:Vēl nav....
Nu tad izdomājiet ātri kurš, jo tikmēr nevar iesākties JHL sezona
Mārtiņš laikam nosimos, ja arī viņa NHL09 nenobruksAmberCo rakstīja:chubijzs rakstīja:NHL09 nokauts. Man priekš šodienas mērs jau pilns, kāds cits nosimos šo spēli.AmberCo rakstīja:Vēl nav....
Nu tad izdomājiet ātri kurš, jo tikmēr nevar iesākties JHL sezona
Viesis- Viesis
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Dzīvesvieta : Tava mamma
Sadirsts rosteris, spēle tiek atlikta šobrīd.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Dzīvesvieta : Tava mamma
chubijzs rakstīja:Es jebal. Nolādēta tā pārbaudes spēle.
tas tapēc ka neatjauninat mani
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» JHL :: S3 :: PO ::GM1 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 ::GM5 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO :GM4 Knights @ Wizards
» JHL :: S1 :: GM9 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 :: PO ::GM3 Knights @ Wizards
» JHL :: S3 ::GM5 Wizards @ Knights
» JHL :: S3 :: PO :GM4 Knights @ Wizards
» JHL :: S1 :: GM9 Knights @ Wizards
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: JHL Sezonas Informācija :: JHL Spēles :: S3 Spēles
Lapa 1 no 2