Pasaules Čempionāts

Lapa 2 no 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Apskatīt iepiekšējo tematu Apskatīt nākamo tematu Go down

Pasaules Čempionāts - Page 2 Empty Re: Pasaules Čempionāts

Post by kikish18 Trešdiena Janvāris 14, 2015 11:36 pm

4 sezonu laikā nepaspēs?
kikish18
kikish18
Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/

Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Trešdiena Janvāris 14, 2015 11:45 pm

kikish18 rakstīja:4 sezonu laikā nepaspēs?
Rosteris jāgatavo tikai tā turnīra sezonā. 4 sezonas iepriekš sastāvu nevar pareğot, domāju.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Trešdiena Janvāris 14, 2015 11:49 pm

Pa tām 4 sezonām kaut ko darot, daudz kas mainās. ph34r
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Trešdiena Janvāris 14, 2015 11:52 pm

kikish18 rakstīja:4 sezonu laikā nepaspēs?
Gads ir īss : Z-svētku-Jaungada brīvlaiks ,vasaras atvaļinājums , Jāņi-Pēteri-Mārtiņi ; n-tās lielās dienas ,valsts svētki ; slinkojamās dienas , paskrien kā nemetas ! Very Happy
vairogs
vairogs
Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks

Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Trešdiena Janvāris 14, 2015 11:57 pm

Varētu teikt, ka tas ir mans lielais mīnuss. Pats nekad neesmu strādājis ar rosteri, simošanu utt. Neko no tā visa nesaprotu un mans dators arī šobrīd ir tādā stāvoklī, ka varētu pakārties, ja mēģinātu vēl tādas lietas darīt.
Bet tāpēc es arī biju jautājis, vai tas ir iespējams? Atbilde bija Jā. Un 4 sezonu laikā mēs atradīsim, kas būs gatavs to darīt un ja vajadzēs, tad piešķirs kādu prēmiju LSHL naudas formā. Domāju, ka ar darītāja atrašanu mums nebūs problēmu, jo reāli, tas ir tikai reizi gadā.
Un konkurence būtu milzīga. Tā ir tikai 1 komanda. 2 vārtsargi, 6 aizsargi un 12 uzbrucēji. Un tikai labākie no labākajiem. Es jau minēju - ar katru sezonu spēlētāju skaits palielinās. Tas nozīmē, ka konkurence arī tikai palielināsies.

Un par NK vēl ieminoties. Es arī uzskatu, ka mums nedaudz ir jāpiestrādā, lai tas kļūtu kaut kas vairāk par vienkāršu turnīru. Nezinu. Varbūt pāriet uz reizi 2 sezonās, bet mums pašiem tas ir jāpadara par īpašu! Mēs varam likt spiedienu uz PT par NK. Lai spēlētājus piespiestu sekot līdzi NK, ja vēlas sava hokejistu straujāku attīstību. Nemaz nezināju, ka NPC ņēma. Tas ir viens no iemesliem kāpēc es esmu pret NPC un kāpēc mēs tikko 8 atvaļinājām! 1. vietas ieguvēj komandu varētu atalgot ar 10 TP katram spēlētājam. Domāju, ka tas vien palielinātu prestižu. Mums to laiku vajag pataisīt par svētkiem!
Skipper
Skipper
Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
Emīls Skapis (GK) #62  /Skauts/

Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Trešdiena Janvāris 14, 2015 11:58 pm

Es ceru, ka nevienam neapnīku ar savām esejām Very Happy
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 12:07 am

Skipper rakstīja:Es ceru, ka nevienam neapnīku ar savām esejām Very Happy
Nē nē , turpini ! Very Happy

Neesmu vēl nolūzis !
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 12:12 am

TP došana un prestiža vairošana NK izdzēsīs tevis pirms tam minētās vērtības - pieredzi jaunajiem GM. Very Happy Iedomājies, jauniņajam galīgi neiet ar taktikām, visi vecie šim uz atlikušo mūžu ries, ka pazaudēja šiem 10TP. Laughing
Ja gribam NK paturēt to jūsu saukto iespēju jaunajiem un ieinteresēt vecos, tad vajag līdztekus alternatīvu turnīru ar balvām, kurā iekļūt un uzvarēt varētu visi, ne tikai latviešu tautības spēlētāji.

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Bracco Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 12:33 am

Ideja man patik. Reizi gada ko tadu uzrikotu butu baigi forsi. Smile
Par balsojumu es esmu pret. Tomer butu LV izlase un tur butu jabut tikai labakajiem no labakajiem. Realaja dzive tak neviens nebalso par speletjiem lai tie ieklutu LV izlase.
+ Jaunajiem bus lielaks stimuls trenet savu speletaju.
Bracco
Bracco
Ingus Grigorjevs #88 (LW)
Ingus Grigorjevs #88 (LW)

Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 12:33 am

Kāda riešana kādam virsū? Tu tiešām domā, ka tas notiktu? Nu nopietni, tiešām?
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 1:30 am

Skipper rakstīja:
Un konkurence būtu milzīga. Tā ir tikai 1 komanda. 2 vārtsargi, 6 aizsargi un 12 uzbrucēji. Un tikai labākie no labākajiem. Es jau minēju - ar katru sezonu spēlētāju skaits palielinās. Tas nozīmē, ka konkurence arī tikai palielināsies.

Nē, nē, LSHL rosteris šobrīd ir veidots tā, ka iet LSHL komandas, pārejās ir sačakarētas, tā kā tā nav viena komanda, tās ir visas valsts vienības. +vēl daži spēlētāji trūkst iespējams, jo uz dažu ''bāzes'' ir veidots kāds no LSHLiešiem.
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by hulkman Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 1:33 am

Viedais rakstīja:
Skipper rakstīja:

Nē, nē, LSHL rosteris šobrīd ir veidots tā, ka iet LSHL komandas, pārejās ir sačakarētas, tā kā tā nav viena komanda, tās ir visas valsts vienības. +vēl daži spēlētāji trūkst iespējams, jo uz dažu ''bāzes'' ir veidots kāds no LSHLiešiem.

Kačājam jaunāko IIHF rosteri, lidinam visus spēlētājus no LV izlases ārā, uztaisam visus vajadzīgos, metam LV izlasē iekšā. Lieta darīta.
hulkman
hulkman
Ričards Gaļickis #8 (RW) (Scout)

Postu skaits : 1459
Vecums : 26

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viedais Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 1:50 am

Nu es nebiju tajos uber pro yo komūnos, kuri modificēja NHLu, šī ir mana pirmā tāda saskarsme, ja jau tāds gatavs kādam kaut kur ir, tad uz priekšu.

Neesmu pret ideju, vienkārši cenšos visā novērst nepilnības laicīgi, tādēļ varbūt izskatās, ka esmu pret visu. Laughing
Viedais
Viedais
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
Jeff Sloth #66 (C) un ĢM

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 7:24 am

Skipper rakstīja:Kāda riešana kādam virsū? Tu tiešām domā, ka tas notiktu? Nu nopietni, tiešām?
Manā NK GM pieredzē viens "superzvaigzne" jau rēja virsū, ka nebiju viņu tik maiņās, cik viņš gribēja. Varu iztēloties, kā viņš reağētu, ja par pirmo vietu dotu 10TP, bet pusfinālā viņu ieliktu cerurtajā maiņā, bet komanda zaudētu. Laughing

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 8:14 am

Labi, nezināju, ka tev bija tāda saskarsme un tas mani arī Tik ļoti neizbrīna, ja ņem vērā cik sīki tomēr ir daži foruma lietotāji Laughing bet vai tu to ņēmi galvā un tev tas ko nozīmēja?
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Viesis Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 9:09 am

Skipper rakstīja:Labi, nezināju, ka tev bija tāda saskarsme un tas mani arī Tik ļoti neizbrīna, ja ņem vērā cik sīki tomēr ir daži foruma lietotāji Laughing bet vai tu to ņēmi galvā un tev tas ko nozīmēja?
Ja jau es tagad esmu GM, tad loğiski ka neko nenozīmēja, bet mums te daudzi ar maigām dvēselītēm, iespējams arī kāds no jaunajiem tāds būs. Laughing

Viesis
Viesis

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 10:59 am

Tad uzrakstam noteikumos, ka NK ĢM ne par ko nav jāatskaitas un pēc ĢM apstiprināšanas admins uzraksta vēstuli norādot uz to, ka viņš var justies brīvi un lai to uztver kā izklaidi, ne darbu par ko būs jāatbild Smile
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 2:19 pm

Ingus12 rakstīja:Ideja man patik. Reizi gada ko tadu uzrikotu butu baigi forsi. Smile
Par balsojumu es esmu pret. Tomer butu LV izlase un tur butu jabut tikai labakajiem no labakajiem. Realaja dzive tak neviens nebalso par speletjiem lai tie ieklutu LV izlase.
+ Jaunajiem bus lielaks stimuls trenet savu speletaju.
Piekrītu Ingusam !
Izlasē jāspēlē labākajiem !

Kompromiss ,lai izlases ĢM veido sastāvu - tā pat kā tas ir NK gadījumā !

Vairāk jālemj kā izvēlēties tieši to labāko GM , balsojumā(lietotāju vai līgas valdes kompetencē ?!) , lai tas ņemtu labākos sastāvā nevis draugus un skanīgākos vārdus vai tos ,kas visvairāk vēlas tur būt !

------------
Par NK nepopularitāti - tieši kas mani no turienes attur , ir tieši tā GM lieta ,kur tik svarīgā turnīrā pieņem ikvienu par GM ,pat ja viņam tā teikt - nav pat īsti GM apliecības ... (par pieredzi nemaz nerunāsim)
Tad jau nav jēga pulcināt visu novadu labākos kopā , tad jau lai spēlē kas grib ,vai arī jaunie spēlētāji + daži vecie ,lai sastāvs sanāk !
Beigās šitais turnīrs pielīdzināms draudzības spēļu turnīram - kur pavisam zaļš treneris testē taktikas un virknējumus , kurai komandai paveiksies ar treneri - tā ar būs ieguvēja !

Vai man ir interesanti sekot līdzi ,ja zinu ,ka iespējams tas GM neko daudz nesaprot ,jo nav viņam bijusi iespēja iegūt pieredzi utt !??
- noteikti ka nē !
- var vēl pasekot ,ja tur atrodas tavs spēlētājs , bet ko darīt tiem ,kam viņa tur nav !??

Var jau teikt ,ka novadi nav valsts mēroga turnīram radīti ,vai kaut kā tā - bet es uzskatu ,ka jāvada labākajiem , nevis testētājiem !

Vienīgi ,kur tie jaunie potenciālie treneri var apgūt pieredzi ?
Iespējams priekš viņiem jāatvēl JHL līgu , kur viņi var vadīt komandu + gūt pieredzi taktiku ziņā !
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 2:27 pm

Paturpinot par NK !

Var teiksim opciju ,ka pēc turnīra GM var izvirzīt teiksim 5 labākos no katras komandas vidus - kuri tiks apbalvoti ar 1 TP !

(vai arī piecus aktīvākos ,ja novadā tik daudz viņu ir ... Latgalei bij kaut kad sastāva problēmas ,tagad nezinu ,cik aktīvo viņiem varētu būt uz komandu ! )

Varbūt tad ar visi censtos aktīvāk sekot līdzi , piedalīties diskusijās utt ...

Tā teikt mazam stimuliņam !
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Kristz Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 3:01 pm

Man ir ideja, ka GM tiek izvēlēts no jau esošajiem GM (gan LSHL, gan JHL).

Protams, nevajag jau tikai LV izlasi, var jau arī ārzemes, piemēram, mans vārtsargs ir somu tautības, bet es zinu, ka tie nav daudz, un Somijas izlasē nebūšu, bet var jau Ameriku paņemt.

NK ir un būs apnicīgs Very Happy
Kristz
Kristz
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/
Antti Anrikainen (GK) #1 /GM/

Postu skaits : 9829
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Aizpute/Saldus

http://www.draugiem.lv/user/1433985/

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 3:47 pm

Nu tad vēl vienam trakam stimulam - Nk uzvarētāja saņem automātiski uzaicinājumu uz PČ , lai cīkstētos pret valstvienībām ! Very Happy
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by hulkman Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 4:11 pm

Viedais rakstīja:Nu es nebiju tajos uber pro yo komūnos, kuri modificēja NHLu, šī ir mana pirmā tāda saskarsme, ja jau tāds gatavs kādam kaut kur ir, tad uz priekšu.

Neesmu pret ideju, vienkārši cenšos visā novērst nepilnības laicīgi, tādēļ varbūt izskatās, ka esmu pret visu. Laughing

Nu tad par to nevajag neko teikt, ja neesi drošs. Smile
hulkman
hulkman

Postu skaits : 1459
Vecums : 26

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 4:14 pm

Par NK..
Domāju, ka ir vienkārši jārīko daudz pasākumi. Ar pasākumiem es domāju īpašus noteikumus medijas sadaļā, kur var iegūt papildus bonusus, ja raksts ir par NK. Tālāk kādus 5 PT NK laikā. Mēs spēlējam uz NHL09 un mums ir liels prasmju skaits. Ja mēs vispār pārietu uz SHL punktu tabulu, kur ir vajadzīgi daudz vairāk TP, tad TP pamatīgāk augtu vērtība. 

Man īstenībā patika doma, ka treneris izvēlas visus spēlētājus un šim trenerim varētu būt 2 asistenti. Un kā prasība treneru korpusam ir izveidot milzīgu rakstu par LV izlases sastāvu, paskaidrojot kāpēc katrs spēlētājs IR ticis šajā izlasē. Un spēles arī nevajadzētu simot tā, ka simotājs paņem vienu un pēc 10 minūtēm simos. Ir jānorunā konkrēts laiks un šī spēle pamatīgi jāreklamē! Ar reklāmu es domāju to, ka tu ienāc forumā un tu uzreiz no kaut kurienes redzi, ka tikos un tikos ir spēle pret to un to. Tā arī palielinātos skatītāju skaits.
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by vairogs Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 4:46 pm

Piekrītu par to simošanu !

Labi , tie kas ienāk biežāk onlainā (pāris reizes dienā) ,tie vēl izseko līdzi !

Bet tie kas ienāk reizi 2 vai 3 dienās ko tad viņi redz - jau NK fināli !
To turnīru steigā sasteidz ,jo visi vēlas ātrāk uzsākt jauno sezonu !
(pāris dienās turnīrs izsimots ar n-tajām spēlēm vienā dienā !
Ja vēlies tās skatīties ,tev vēl jālauž galva kuru no savas komandas spēlēm skatīties kā pirmo !)

Varbūt var to turnīru vilkt visas sezonas garumā (tādējādi netiks ātri aizmirsts) - paralēli līgu spēlēm !

Un kā saldais ēdiens - NK finālspēles norisinās sezonas pašās beigās (pirms līgu PO finālsērijas vai pēc tās !)
vairogs
vairogs

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Skipper Ceturtdiena Janvāris 15, 2015 4:54 pm

Nu par laišanu visas sezonas garumā.. Es pat īsti nezinu. Nespēju nosliekties nevienam lēmumam par labu. It kā nevajadzētu, lai 2 turnīri paralēli ar vieniem un tiem pašiem spēlētājiem. Simotājiem darba tāpat jau pietiek ar LSHL un JHL. Tad arī starpsezonā būtu vienkārši atpūta un nezinu vai arī tāda atslodze mazlietiņ dažus neiemidzināt. Bet nu tad arī NK tiktu popularizētāks.. Par šo vēl jāpadomā.

Bet atkal runājot par PČ. Ja pēc visa šī izrunātā es izveidotu kopsavilkumu, tad mēs laistu to uz balsošanu valdē? Es negribu milzīgu darbu ieguldīt, ja ĢM būtu pret un viss tiktu noraidīts.
Skipper
Skipper

Atpakaļ uz augšu Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Atpakaļ uz augšu Go down