JHL spēlētāju sistēma
Lapa 3 no 3 • Share
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Re: JHL spēlētāju sistēma
Tominsh19 rakstīja:Viss bija labi Huskijiem ,jo komandu vilka JHL S1 zvaigzne - Toms Liniņš
Vecīt, tev ir laba humorizjūta!
Un tiešām Kane un Laraque ir tik labi.
Tu vnk pis sistēmu. Da kāda jēga no tiem taviem Amerikāņiem, ja tu viņiem tik dod naudu , pērc ekipējumu, bet viņi pašk nedara neko.. Ā pareiz, Huskies tak par jebkuru cenu vajag kausu. Otrkārt tu pārkāp noteikumus tā ka tu esi Oslo TA,
Huskies GM (Uz papīra neesi, bet simulētāji zina ka tu taisi taktikas), bet par to jau visiem arī padirst.
Tu vnk pis sistēmu. Da kāda jēga no tiem taviem Amerikāņiem, ja tu viņiem tik dod naudu , pērc ekipējumu, bet viņi pašk nedara neko.. Ā pareiz, Huskies tak par jebkuru cenu vajag kausu. Otrkārt tu pārkāp noteikumus tā ka tu esi Oslo TA,
Huskies GM (Uz papīra neesi, bet simulētāji zina ka tu taisi taktikas), bet par to jau visiem arī padirst.
Kāpēc lai es nevarētu dot naudu un palīdzēt saviem draugiem? Kad atpelnīs naudu atdos atpakaļ. Nesaprotu kur tev problēma. Laikam skauž, ka viņi var vilkt komandu, bet tu nē. Sistēmu es nepisu. Un ja pisu, tad kā? Tas, ka viņi neizpilda kkādus 2 tpu, par kuriem salīdzinoši nevar neko dabūt uzreiz nenozīmē, ka viņi ir neakt'vi. Kādus tad es ATKAL NOTEIKUMUS PĀRKĀPJU 'esot' Oslo TA? Es izpalīdzu komandas galvenajiem un taisu taktikas, parādi man noteikumu, ka tā nedrīkst darīt.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Coyote rakstīja:Kāpēc lai es nevarētu dot naudu un palīdzēt saviem draugiem? Kad atpelnīs naudu atdos atpakaļ. Nesaprotu kur tev problēma. Laikam skauž, ka viņi var vilkt komandu, bet tu nē. Sistēmu es nepisu. Un ja pisu, tad kā? Tas, ka viņi neizpilda kkādus 2 tpu, par kuriem salīdzinoši nevar neko dabūt uzreiz nenozīmē, ka viņi ir neakt'vi. Kādus tad es ATKAL NOTEIKUMUS PĀRKĀPJU 'esot' Oslo TA? Es izpalīdzu komandas galvenajiem un taisu taktikas, parādi man noteikumu, ka tā nedrīkst darīt.
Tu esi smieklīgs
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
Es jau neko , bet JHL noteikumos skaidri un gaiši rakstīts , ka JHL komandas GM nevar būt LSHL ĢM vai TA + vēl jo vairāk JHL spēlētājs nevar būt JHL gm :O
2 noteikumi pārkāpti
2 noteikumi pārkāpti
Prieks, ka LSHL spēlētāji apzinās, ka sistēma tiek kapitāli pista, bet taisnība Mārtiņam - viss ir likumīgi un tur neko nevar padarīt. Jautājums ir par attiecīgā cilvēka "Coyote" pašcieņu. Ja vieglāk kausu izcelt izmantojot caurumus noteikumos, kāpēc gan ne?
Viesis- Viesis
DoUbLeD rakstīja:Coyote rakstīja:Kāpēc lai es nevarētu dot naudu un palīdzēt saviem draugiem? Kad atpelnīs naudu atdos atpakaļ. Nesaprotu kur tev problēma. Laikam skauž, ka viņi var vilkt komandu, bet tu nē. Sistēmu es nepisu. Un ja pisu, tad kā? Tas, ka viņi neizpilda kkādus 2 tpu, par kuriem salīdzinoši nevar neko dabūt uzreiz nenozīmē, ka viņi ir neakt'vi. Kādus tad es ATKAL NOTEIKUMUS PĀRKĀPJU 'esot' Oslo TA? Es izpalīdzu komandas galvenajiem un taisu taktikas, parādi man noteikumu, ka tā nedrīkst darīt.
Tu esi smieklīgs
Beidzot aptrūkās ko teikt un nobeidz visu ar šādiem tukšiem tekstiem.
The Dream rakstīja:Es jau neko , bet JHL noteikumos skaidri un gaiši rakstīts , ka JHL komandas GM nevar būt LSHL ĢM vai TA + vēl jo vairāk JHL spēlētājs nevar būt JHL gm :O
2 noteikumi pārkāpti
Speciāli tev iegāju JHL noteikumos un visu atkal pārlasiju.
11.1 - JHL komandas GM ir jābūt LSHL spēlētājam. JHL spēlētājs tas nedrīkst būt!
11.2 - JHL komandas GM-asistentam ir jābūt LSHL spēlētājam. JHL spēlētājs tas nedrīkst būt!
1. JHL komandas ĢM var būt LSHL TA/Coach par to jau tu sen sūdzējies un Lauris pateica, ka tas ir atļauts.
2. JHL spēlētājs nevar būt JHL ĢM. Tur tev taisnība. Es jau neesmu ĢM.
Kļūdies?
Parādi kur rakstīts ka JHL ĢM var būt arī LSHL TA. Ja nu tagad uz "papīra" neesi Huskies GM, tad nu pag.sez toč biji un uz otru argumentu ar īsti neesi atbildējis.
JHL spēlētājs nevar būt JHL gm un nesāc te stāstīt , ka tu nemaz neesi JHL ģm.
Parādi kur rakstīts ka JHL ĢM var būt arī LSHL TA. Ja nu tagad uz "papīra" neesi Huskies GM, tad nu pag.sez toč biji un uz otru argumentu ar īsti neesi atbildējis.
The Dream rakstīja:Kļūdies?
Pats neatceries? Jau veidoji topiku par to, ka es esot JHL ĢM un LSHL TA, notika sarunas bet beigās nosprieda par to, ka tas ir atļauts.
Domāju, ka mazāk par 300 tp nevajag. Tā jau nav kur likt viņus LSHL, tad būtu vēl vairāk. Lai šie "boti" paliek JHL, jo tad GM būs ko operêt sastāva ziņā, jo juniori un send down nemaz nav tik daudz. + tas paceļ rezultativitāti JHL, kas ir sekundārs faktors, kas notur aktivitāti.
kikish18- Krišs Labsvārds (D) #34 /ĢM/
- Postu skaits : 2238
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Jaunpils
Coyote rakstīja:DoUbLeD rakstīja:Coyote rakstīja:Kāpēc lai es nevarētu dot naudu un palīdzēt saviem draugiem? Kad atpelnīs naudu atdos atpakaļ. Nesaprotu kur tev problēma. Laikam skauž, ka viņi var vilkt komandu, bet tu nē. Sistēmu es nepisu. Un ja pisu, tad kā? Tas, ka viņi neizpilda kkādus 2 tpu, par kuriem salīdzinoši nevar neko dabūt uzreiz nenozīmē, ka viņi ir neakt'vi. Kādus tad es ATKAL NOTEIKUMUS PĀRKĀPJU 'esot' Oslo TA? Es izpalīdzu komandas galvenajiem un taisu taktikas, parādi man noteikumu, ka tā nedrīkst darīt.
Tu esi smieklīgs
Beidzot aptrūkās ko teikt un nobeidz visu ar šādiem tukšiem tekstiem.
Nav vēlēšanās lieki tērēt laiku, tava galva nespēj apstrādāt mūsu argumentus, tu jau pieturies tikai pie noteikumiem, nevis pašcieņas.
Sākumā piepisāties cik daudz noteikumus es pārkāpju, cik es slikts utt.. bet tagad vaino manu pašcieņu. :D:D
Tas ir tavs pašcieņas trūkums. To es teicu savā iepriekšējā postā, no kura tu izvairījies atbildēt. Uzvarēt negodīgi, manuprāt, ir tikai ar pašcieņu saistīts.
Viesis- Viesis
Izskaidro man, kā tas var būt negodīgi, ja viss ir noteikumu robežās?
Jebkurus noteikumus var apiet noteikumu robežās.Coyote rakstīja:Izskaidro man, kā tas var būt negodīgi, ja viss ir noteikumu robežās?
Viesis- Viesis
Kurus tad es apeju un kā?
Coyote rakstīja:Kurus tad es apeju un kā?
Pārlasi topika pašu pirmo postu, jeb kāpēc es aizsāku šo diskusiju, ja vēl tas nav skaidrs. Kā arī šīs diskusijas laikā tika pacelti citi temati, tai skaitā par komandas ĢM, spēlētāju parakstīšanu, naudas pārsūtīšanu utml.
Secinājums anyway ir tāds, ka līdz PO beigām ir jāpaspēj veikt izmaiņas sistēmā.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Domāju, ka viss ir atrisināts, jo finālos Curtis Crawford nespēlēs.. raudātāji var slapināt biksēs.
Nē, nu izmaiņas vajag, un ir jau dažas parādījušās. Jo nu tas ir loģiski, ka tev JHL vispār nevajadzēja būt, esi gana spēcīgs, lai izkonkurētu 80% lshl aizsargu. Bet noteikumos tas nebija atrunāts, tā kā viss čotka. Turpmāk tai lietai jābūt sāvādākai.
Tēma atrisināta, notiekumu papildinājumi pieejami šeit - https://lshl.latvianforum.net/t4218-noteikumu-papildinajumi-uz-s7
Paldies apstiprināts!
Paldies apstiprināts!
Lapa 3 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uzlabota budžeta sistēma
» Izmaiņas budžeta sistēmā
» DK - Progresīvā sodu sistēma
» Ierosinājums. Treniņu punktu sistēma.