Aizputes Starptautiskā Kausa norise un viss cits
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Aizputes Starptautiskā Kausa norise un viss cits
Labvakar , šodien tiks aizvadīts otrs mačs ASK turnīrā. Šajā mačā sacentīsies Aizputes un San Jose Sharks komandas. Kā jau ierasts pirms spēles mūsu studijā ir trīs hokeja eksperti , kuri izteiksies par dažādām lietām , kuras viņi prognozē šim mačam. Šodien pie mums ir Gints Mūris (turpmāk GM) , Haralds Mērglis (turpmāk HM) un Ģirts Smukais (turpmāk ĢS). Dosim vārdu viņiem.
GM - Labvakar , es izteikšos īsi , jo man šķiet , ka Indiāņu komanda tiks tā teikt ''paņemta priekšā'' , jo Sharks ir laba NHL komanda , kuru būs grūti uzvarēt. Rezultātu es teiktu 7:0 uzvar Sharks.
HM - Čau , man ir aizdomas , ka šovakar varētu būt spraiga un neparedzama spēle. Indiāņu treneru korpuss ir labs un es domāju , ka tieši viņi spēs uzvarēt Sharks komandu. Es lieku uz Indiāņiem 3:2.
ĢS - Sveiki , tā , es paanalizēšu abas komandas , Sharks vārtos stāvēs Nabokovs , tātad īsts NHL līmeņa vārtsargs , pēc maniem avotiem Indiāņu vārtus sargās Annens , jaunais talantīgais vārtsargs. Uzbrukuma līnija Sharks komandai ir ļoti laba , Indiāņiem normāla , jo visas maiņas ir apmēram vienlīdzīgas. Aizsardzība abām komandām ir tāda , kādu to varēja atļauties , Indiāņiem es teiktu , viena no labākajām , sabalansētākajām līgā. Tas arī viss , es lieku uz Sharks 2:1.
Esam dzirdējuši katra eksperta komentāru un tagad varam doties mūzikas pauzītē , pēc tam esam atpakaļ ...
Rezultāts 5:1 Sharks
GM - Labvakar , es izteikšos īsi , jo man šķiet , ka Indiāņu komanda tiks tā teikt ''paņemta priekšā'' , jo Sharks ir laba NHL komanda , kuru būs grūti uzvarēt. Rezultātu es teiktu 7:0 uzvar Sharks.
HM - Čau , man ir aizdomas , ka šovakar varētu būt spraiga un neparedzama spēle. Indiāņu treneru korpuss ir labs un es domāju , ka tieši viņi spēs uzvarēt Sharks komandu. Es lieku uz Indiāņiem 3:2.
ĢS - Sveiki , tā , es paanalizēšu abas komandas , Sharks vārtos stāvēs Nabokovs , tātad īsts NHL līmeņa vārtsargs , pēc maniem avotiem Indiāņu vārtus sargās Annens , jaunais talantīgais vārtsargs. Uzbrukuma līnija Sharks komandai ir ļoti laba , Indiāņiem normāla , jo visas maiņas ir apmēram vienlīdzīgas. Aizsardzība abām komandām ir tāda , kādu to varēja atļauties , Indiāņiem es teiktu , viena no labākajām , sabalansētākajām līgā. Tas arī viss , es lieku uz Sharks 2:1.
Esam dzirdējuši katra eksperta komentāru un tagad varam doties mūzikas pauzītē , pēc tam esam atpakaļ ...
( )
1. periods
Labvakar , esam atpakaļ šajā skaistajā vakarā Aizputē , kur tiks aizvadīta otrā ASK turnīra spēle starp Aizputes un San Jose Sharks.
Komandas jau gatavas doties laukumā , laiks komandu sākuma sastāviem.
San Jose Sharks uz ledus aicinām !
Vārtsargu !!! Evgeni Nabokov !
Centra uzbrucēju !!! Joe Thornton !
Labās malas uzbrucēju !!! Jonathan Cheechoo !
Kreisās malas uzbrucēju !!! Milan Michalek !
Kreisās malas uzbrucēju !!! Milan Michalek !
UN Aizsargus !!! Rob Blake un Dan Boyle !
Aizputes Indiāņiem uz ledus aicinām !!!
Vārtsargu !!! MAARKUSUU ANNENNUUU !!!
CENTRA UZBRUCĒJU !!! UUUVIIII ZOMMMERUUUU !!!
Labās malas uzbrucēju !!! RYYAAANNN BALDEEERR !!!
Kreisās malas uzbrucēju !!! ILGOONIII ODZĪĪĪTIII !!!
UN AIZSARGUS !!! NICKLASUUUU WARKSTROOMM UNN TOMAASUUU KRŪŪZĒNUUU !!!
Viss ir sagatavots un spēle tūdaļ var sākties !
Pirmajā iemetienā uzvaru izcīna Sharks komanda un dodas uzbrukumā , metiens ... . Annens tver ripu !
.
.
.
.
.
...
Indiāņu uzbrukuma smailē Warkstrom , met !!! Vārtu stabs ! Ripa atlec kaut kur vārtu priekšā ..... bet tā ir zem Nabokov !
.
..
.
.
.
.
Sharks iespiež Indiāņus aizsargāties ... Ar ripu Vlasic , viņš to pietur ..... PIESPĒLE uz Pavelski nūjas unnn ..... VĀĀĀĀRTĪ !!! 1:0 Sharks izvirzās vadībā , spēles 4 minūtē !
- Kods:
03:37:00 GOAL (0:1) SJ Pavelski Joe (Vlasic Marc-Edouard)
Kurš gan gaidīja tik skaistus vārtus ....
.
..
.
..
.
..
Spēle rit ātri , Indiāņi cenšas aizķerties šajā trešdaļā , taču tas nekādi neizdodas ...
.
.
.
.
.
.
Sharks iet uzbrukumā ! Annens jau izslidojis labi tālu no vārtiem , lai tvertu ripu , bet .... Pavelski iet cauri un tiek līdz Annenam , viņš to apspēlē !!!
.
.
.
.
.
.
.
ANNNENNS GLĀĀĀBJ !!! Fenomenāli !
.
.
.
.
..
Indiāņi dodas uzbrukumā , ar ripu Heskey ... viņš to atdod Uvim , kurš vēl nav nomainījies .... Uvis met !!!!
.
.
.
.
.
.
Nabokov mierīgi tver ripu ...
Pirmā trešdaļa ir ievirzījusies jau beigu pusē , precīzi tikai 1 minūte , Indiāņi cenšas doties uzbrukumā , bet ripu pārtver Marleau , viņš dodas pretī Annenam un ..... apkrīt ! Uz līdzenas vietas ... Tribīnēs skan smiekli !
.
.
.
.
.
..
.
TRRRRR !!! Skan sirēna par 1. trešdaļas beigām !
Rezultāts pēc 1. trešdaļas 0:1 Sharks !
Dodamies reklāmas pauzītē !
2. periods
Esam atpakaļ Aizputes arēnā ... Rezultāts Aizputniekiem nav patīkams , bet kāds tas ir , tāds ir ...
Spēle var atsākties !
Otrās trešdaļas iemetienā uzvar Uvis Zommers , piespēle Warkstrom , kurš dodas uzbrukumā un atkal ripa nonāk pie Zommera , kurš bliež pa vārtiem , Nabokov ripu atsit , bet neprecīzi tā nonāk uz Odzīša nūjas lāpstiņas , kurš sit !!!
.
.
.
..
VĀAARTĪĪI !!!
Odzītis izlīdzina rezultātu !
- Kods:
00:19:00 GOAL (1:1) IND Odzitis Ilgonis (Zommers Uvis, Warkstrom Nicklas)
.
.
.
..
.
.
Sharks veido bīstamu uzbrukumu , met , bet ripu tver Annens , nepareizi izpildīts uzbrukums ...
.
.
.
.
.
..
Annens ar ripu aiz vārtiem , Sharks komanda dodas nomainīties , Annens pamana brīvu Stopnieku uz pretinieku zilās līnijas un dod piespēli , viņš to izdara precīzi un Stopnieks dodas izgājienā pret Nabokov ....
.
.
.
Mett !!!
.
.
.
Nabokov glābj !
.
.
..
.
.
.
Indiāņi dodas kārtējajā uzbrukumā , šoreiz ar Rozentālu priekšgalā ... taču viņa metiens ir pārāk vājš un Nabokov to tver bez pūlēm ...
.
.
.
.
Uzbrukumā dodas Indiāņi , Heskey ar ripu , atdod to Jarnkrok , viņš apslido pretinieku spēlētāju , taču tiek noklupināts. Ripa nonāk pie vainīgā Brad Lukowich , kurš dodas uz noraidīto soliņu par klupināšanu ...
.
.
.
.
.
.
.
Indiāņi aktīvi vairākumā , taču , nekas pagaidām neizdodas tā kā iecerēts ...
.
.
.
.
..
Annens ar ripu aiz vārtiem , Sharks komanda dodas nomainīties , Annens pamana brīvu Stopnieku uz pretinieku zilās līnijas un dod piespēli , viņš to izdara precīzi un Stopnieks dodas izgājienā pret Nabokov ....
.
.
.
Mett !!!
.
.
.
Nabokov glābj !
.
.
..
.
.
.
Indiāņi dodas kārtējajā uzbrukumā , šoreiz ar Rozentālu priekšgalā ... taču viņa metiens ir pārāk vājš un Nabokov to tver bez pūlēm ...
.
.
.
.
Uzbrukumā dodas Indiāņi , Heskey ar ripu , atdod to Jarnkrok , viņš apslido pretinieku spēlētāju , taču tiek noklupināts. Ripa nonāk pie vainīgā Brad Lukowich , kurš dodas uz noraidīto soliņu par klupināšanu ...
- Kods:
15:17:00 PEN SJ Lukowich Brad Tripping (Minor)
.
.
.
.
.
.
.
Indiāņi aktīvi vairākumā , taču , nekas pagaidām neizdodas tā kā iecerēts ...
.
.
.
.
.
.
Uvis ar ripu , piespēle Heskey , kurš met !!!
.
.
.
.
.
Vārtu pārliknis !!!
..
.
.
.
.
.
Sharks komanda spēlē pilnā sastāvā !
.
.
..
.
.
.
Trešdaļa tuvojas jau noslēgumam , aktivizējušies Sharks hokejisti ...
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
TRRRRRR - Skan sirēna par 2. trešdaļas beigām ...
REZULTĀTS PĒC 2. trešdaļām 1:1 Sharks
Dodamies mazā pauzītē !
3. periods
Esam atpakaļ uz 3. trešdaļu ... Gaidām hokejistus iemetiena punktā !
.
.
.
.
Ripa ir laukumā un spēle var sākties , pirmo iemetienu uzvar Aizputnieki !
..
.
.
.
.
Ripa pie Sweaty , kurš ievada uzbrukumu , piespēle uz Balder nūjas , viņš ieiet zonā ..... Ierauga brīvu Stopnieku pie otrā vārtu stabiņa .... seko piespēle viņam ..... STOPNIEKS METT !!!
.
.
.
.
.
.
.
VĀĀĀĀRTIIII !!!! Jau 2:1 Aizputes labā , malači !
- Kods:
00:18:00 GOAL (2:1) IND Stopnieks Martins (Balder Ryan, Sweaty Jack)
.
.
.
.
..
.
Sharks cenšas atspēlēties , taču neizdodas , jo ļoti korekta izskatās Indiāņu aizsardzība ..
.
.
.
.
..
.
Indiāņi dodas uzbrukumā un pret tiem tiek pārkāpti noteikumi , tos pārkāpj Pavelski par turēšanu ar nūju ...
- Kods:
05:04:00 PEN SJ Pavelski Joe Obstruction-Hooking (Minor)
.
.
.
.
..
Indiāņi uzbrūk ļoti bīstami , moments pēc momenta , pagaidām Nabokov ir vietā ...
.
.
.
.
.
..
Iemetiens pretinieku zonā , to uzvar Jarnkrok , un atdod piespēli Krūzēnam ... Kurš savukārt ripu atdod Balder , Balder met !!!
..
.
.
.
.
..
.
.
UN TRĀĀĀPĀA , vārtu augšējā stūrī !!! 3:1 Aizputes labā !
- Kods:
07:48:00 PPG (3:1) IND Balder Ryan (Jarnkrok Tyler, Kruzens Tomass)
.
.
.
.
.
.
.
Sharks ir manāmi uztraukušies , ir redzamas mazas , bet ļoti nevajadzīgas kļūdas , kādas visu mača gaitu nebija ...
.
.
.
.
.
.
.
Indiāņi nosēdušies aizsardzībā , Sharks netiek kārtīgi zonā , tiek mests no zilās līnijas , ripas perfekti tver Annens ...
.
.
.
.
.
.
Warkstrom ievada uzbrukumu , piespēle Odzītim , kurš perfekti ieiet zonā , apvada visus un atrod brīvu Uvi Zommeru , kurš met !!!
.
.
.
.
.
.
..
.
UN VĀĀĀĀŖTĪ ! Jau 4:1 ! Tā jau ir uzvara Indiāņiem !
- Kods:
17:46:00 GOAL (4:1) IND Zommers Uvis (Odzitis Ilgonis, Warkstrom Nicklas)
.
.
.
..
.
.
Nu jau gan izskatās , ka Sharks ir padevušies un gatavojas nākamajai spēlei , Indiāņi cenšas uzbrukt un savus skatītājus iepriecināt vēl kādu reizi ...
.
.
.
.
.
.
.
Zommers ar ripu , apspēlē spēlētājus , kas viņam priekšā , un atrod Balder , kurš met un .....
.
.
.
.
.
.
.
.
TRĀĀĀĀPAA !!! Jau 5:1 , spēle jau ir galā , tikai jāgaida sirēna ...
- Kods:
19:42:00 GOAL (5:1) IND Balder Ryan (Zommers Uvis)
..
.
.
.
.
.
.
Skatītāji aiz priekiem gavilē , un skaita sekundes ...
.
.
.
.
5
..
4
..
3
..
2
..
1
..
TRRRRR - spēle galā !
Rezultāts 5:1 Sharks
Uz saredzēšanos , tiksimies jau drīz !
Iespējams , ka šādā veidā vairāk nepasniegšu spēles , bet drusku īsākā versijā , lai varu visas sarakstīt , šis man daudz laika aizņem
Tikai warkstrom spele lusos. Tads sikums.
Appsole- Mike Brown #99 (GK)
- Postu skaits : 552
Snickers rakstīja:Tieši to gribēju piebilst
Un saja spele vijs guvis ari punkts, vai man nav taisniba?
Appsole- Mike Brown #99 (GK)
- Postu skaits : 552
Warkstromam gan tikai 1 assists, bet nu tomēr
Pēc PbP var saprast, ka visi trīs ''eksperti'' ir pilnīgi idioti un abi vārtsargi stāvējuši uz galvas, lai atvairītu katru uzbrukumu
Pēc PbP var saprast, ka visi trīs ''eksperti'' ir pilnīgi idioti un abi vārtsargi stāvējuši uz galvas, lai atvairītu katru uzbrukumu
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Sorry, bet pretīgi lasīt tādu PBP.. Ja netiek iemests gols tad netaisi tādus tizlus pārtraukumus. Tikai padari citiem grūtāku lapas pārskatīšanu.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Spuņģēnu Kombains rakstīja:Warkstromam gan tikai 1 assists, bet nu tomēr :D
vispār jau divi assisti
Foruma Butaforija Nr1.- Postu skaits : 3742
Vecums : 23
Warkstrom vēl tad bija Indiāņos , spēle tika simota pirms transfēra
Es netaisišu šādus , pašam ne īpaši
Es netaisišu šādus , pašam ne īpaši
Līdz (Game 2) https://lshl.latvianforum.net/t2160p15-aizputes-starptautiska-kausa-norise-un-viss-cits#29186
Novērtēts!
Novērtēts!
Tomēr neatradu laiku taisīt PbP un tagad likšu tikai statistiku
GM3 Lokomativ @ Blues
Nākamie stati vēlāk vai rīt
GM3 Lokomativ @ Blues
Nākamie stati vēlāk vai rīt
Te vēl kaut kas būs??
Būs visu spēļu statistikas , vēl nepārvieto , jo man viss jānovada , tagad vnk mākslas skola un videne visu aizņem
Pamatturnīra noslēguma tabula :
PLAY - OFF spēļu ''koks'' :
Tātad gaidu VIKINGU un WOLVES komandu taktikas , lai varu turpināt simulēt šo turnīru !
PLAY OFF spēles ir kā izslēgšanas spēles līdz vienai uzvarai , tas tā , lai nebūtu pārpratumu . Ja Wolves uzvar viņi dodas tālāk ... utt .... (Tas bija piemērs ! )
#1 Ceturtdaļfināls Wolves @ Sharks
Pirms spēles :
Wolves un Sharks komandas jau ir tikušās iepriekš , tajā spēlē Sharks svinēja uzvaru ar 4:1 . Wolves ir gatavi revanšam , redzēsim vai viņiem tas izdosies !
- 2 bildes no spēles:
Līdz ar šo spēli ir zināms mūsu pirmais pusfināla pāris :
- ....:
- Wolves @ Indiāņi !!!
- Spoiler:
Karoč jāpabeidz šis murgs ...
Zināms otrais pusfināla pāris : Blues @ Lokomotiv
Gaidu taktikas no Lokomotiv , Wolves un Indiāņu komandām !!!
Un pirmā fināliste šajā ASK turnīrā ir :
- Spied šeit :
.
....
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.- Šeit ir !:
- LOKOMOTIV !
- Tabula:
Spēles par 3. vietu nebūs !
Paziņots balvu fonds uzvarētājiem .
1. vieta - 3M pie komandas budžeta S5
2. vieta - 2M pie komandas budžeta S5
3/4 . vieta - 1M pie komandas budžeta S5
Gaidu Laura apstiprinājumu
1. vieta - 3M pie komandas budžeta S5
2. vieta - 2M pie komandas budžeta S5
3/4 . vieta - 1M pie komandas budžeta S5
Gaidu Laura apstiprinājumu
Ja visas komandas būtu piedalījušās tad varētu dot balvas par šo turnīru, bet tā kā piedalījās tikai 4/8 tad nedomāju ka būtu jādod balvas, jo pusei līgas nemaz nebija iespējas pie tām tikt.
Okey , tad bez balvāmThe Number 1 rakstīja:Ja visas komandas būtu piedalījušās tad varētu dot balvas par šo turnīru, bet tā kā piedalījās tikai 4/8 tad nedomāju ka būtu jādod balvas, jo pusei līgas nemaz nebija iespējas pie tām tikt.
- Finālisti !:
- Indiāņi @ Lokomotiv
Gaidu taktikas no tām divām komandām komandām !
Lokomotiv viegli ar 4:0 uzvar Indiāņus !
Man nav statistikas , GPC nestrādāja un es negribēju pārsimot
Vārtus guva : Paurs, Grigorjevs (2x) , Tuzis
Tas arī viss
Man nav statistikas , GPC nestrādāja un es negribēju pārsimot
Vārtus guva : Paurs, Grigorjevs (2x) , Tuzis
Tas arī viss
Woow, vismaz kautkādu kausu pacēlām!
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Lapa 2 no 2 • 1, 2