Cits ''Gaming''
Lapa 1 no 1 • Share
Cits ''Gaming''
Iepazīstinu Jūs ar jauno foruma subkategoriju Cits ''Gaming'' Lai diskusijas par forumu un lshl nesaplūstu vienā, lielā bardakā ar gaming, turnīru u.c. tāda tipa topikiem. Esmu pārvietojis uz šo sadaļu tēmas, kuras atbilst kategorijas pamatprincipiem un ceru, ka turpmāk turnīru organizēšanai izmantosiet šo vietu. Un diskusiju kategorija izskatās daudz labāk bez šī visa.
Kā arī apspriežam spēles, kā tādas, ko esat atraduši, ko online spēlējat un varbūt meklējat sabiedrotos!
Arī pašam ir ideja uz priekšdienām, kur iesaistīt Jūs kolēģi, bet par to, kad būs vairāk laiks,- atsevišķā topikā.
Cheers!
Viedais
Kā arī apspriežam spēles, kā tādas, ko esat atraduši, ko online spēlējat un varbūt meklējat sabiedrotos!
Arī pašam ir ideja uz priekšdienām, kur iesaistīt Jūs kolēģi, bet par to, kad būs vairāk laiks,- atsevišķā topikā.
Cheers!
Viedais
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Cits ''Gaming''
CS : GO, Pa retam MC, rfactor F1.
Uz xbox NHL 15.
Uz xbox NHL 15.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
rFactorTrussArBiss rakstīja:CS : GO, Pa retam MC, rfactor F1.
Uz xbox NHL 15.
Es ļoti reti spēlēju savu aizvēsturi, bet ja spēlēju, tad NHL 2004 un F1 Challenge 99-02
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Tu tak pameti LSHL, neviens ar tevi netaisās tagad kaut ko spēlēt.Elvisx rakstīja:Es cs;go un varat droshi aicinat noteikti uzspeleshu!
Lai nav offtopic, kāds var pievienoties kādreiz man un SoviiG caur Tunngle Beta spēlēt Half-life onlainā. #fun
Viesis- Viesis
Elvisx rakstīja:Es cs;go un varat droshi aicinat noteikti uzspeleshu!
Moš ej na***?
Spuņģis- Thoorin Taeklehamenoff (D) #16
- Postu skaits : 869
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Sigulda
Šis ir tikai intro topiks, droši veidojiet savus sīkāk, par sevi interesējošām spēlēm. n shit. Jebkurā gadijumā, nevajag lūdzu arī šeit nevienu apvainot, iet prom, vai neiet...
League Of Legends - jau vesels gads, un esmu strauji progresējis
Ja nevienam tas neko neizsaka, tā ir populārākā tiešsaistes spēle un arī vislabāk apmaksātais esporta žanrs pasaulē.
Par esportu runājot viņiem pieder visapmeklētākā spēle esportā - pagājšgad pilnībā izpirka "Staples Centre" (pievienots video no finālspēles)
Kā arī šogad fināls notiks Seulas pasaules kausa stadionā - 66 806 skatītāju vietas(!) Kompānija ir tik populāra, ka ir pat tapusi Imagine Dragons dziesma sadarbībā ar viņiem
Ja nevienam tas neko neizsaka, tā ir populārākā tiešsaistes spēle un arī vislabāk apmaksātais esporta žanrs pasaulē.
Par esportu runājot viņiem pieder visapmeklētākā spēle esportā - pagājšgad pilnībā izpirka "Staples Centre" (pievienots video no finālspēles)
Kā arī šogad fināls notiks Seulas pasaules kausa stadionā - 66 806 skatītāju vietas(!) Kompānija ir tik populāra, ka ir pat tapusi Imagine Dragons dziesma sadarbībā ar viņiem
Viesis- Viesis
Noteikti viss vairāk drotoju CS:GO, CS 1.6 ir noiets etaps un negribas ticēt ka vēl kādreiz atgriezīšos iekš 1.6, bet kādreiz jau kapāju arī 1.6.. Steam vēl ir Dota2, nevarētu teikt ka baigi spēlēju, ja jāsauc spēles kuras esmu spēlējis, tad būtu garš saraksts..
Uz XBOX ir ap 20 spēlēm, spēlēju tikai NHL14..
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Pakito rakstīja:Noteikti viss vairāk drotoju CS:GO, CS 1.6 ir noiets etaps un negribas ticēt ka vēl kādreiz atgriezīšos iekš 1.6, bet kādreiz jau kapāju arī 1.6.. Steam vēl ir Dota2, nevarētu teikt ka baigi spēlēju, ja jāsauc spēles kuras esmu spēlējis, tad būtu garš saraksts..
man cs:go ir gadījumā, ja lolā iet slikti vai dzīvē, tad var izlādēties
Viesis- Viesis
Mana cs vēsture ir tik gara, ka es viņu spēlējot nu jau nevis izlādējos, bet uzvelkos.
Pats nokavēju LV pirmo cs:go turnīru, fināls būs LAN, Rīga plaza, būtu piedālījies, bet zinu ka neēsu gana gatavs, uz nākamo vasaru ceru ka būs kāds turnīrs, kurā piedalīšos!
Powrish- Alens Paurs #3 (LW)
- Postu skaits : 2846
Vecums : 55
Ja kādam ir xbox un grib uzspēlēt FIFA 14 ,GTA 5 aicinat. mans gamertag:RendijsLV
BlackhawksLV- Randy Blackhawks #17 (D)
- Postu skaits : 90
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Liepāja
Lapa 1 no 1