:Slēgtās istabas
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: :Slēgtās istabas
Lol, mums katrā čatā ir admini. hahaha. Sharks 4 the win
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
chubijzs rakstīja:Pēc būtības par to nepienākas sods, jo mūsu mīļie admini nesūdzas par apvainojumiem internetā. Adminus nodirš visur, jo visus apmierināt nav iespējams.Sumbrs rakstīja:dambis rakstīja:Ja tadi valsts noslepumi, tad labak interneta neraksti
Pričom tur tas ? Tā ir komandu PRIVĀTĀ telpa. Moš vēl iemetam pa adminam katras komandas skype un WA čatos ? Lai tak cilvēkiem tiek. Reāli ierakstīšu slēgtajā istabā "šitas admins tāds lohs, viņš ta ņihuja nedara. un tad vēl skatās uz visiem kā tāds debīliķis un smaida kā būtu nevainību zaudējis" i vsjo, man SODS. Lai gan pēc būtības viņiem tas nemaz nebūtu jāredz.
Pats nezini noteikumus ? Citu lietotāju aizskaršana ir sodāma so...
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Riga
Aizskaršana nevis aizskaršanas mēğinājums. Da labi, tevis minētais nemaz nav aizskaršana, bet standarta sūkstīšanās par adminiem.Sumbrs rakstīja:chubijzs rakstīja:Pēc būtības par to nepienākas sods, jo mūsu mīļie admini nesūdzas par apvainojumiem internetā. Adminus nodirš visur, jo visus apmierināt nav iespējams.Sumbrs rakstīja:dambis rakstīja:Ja tadi valsts noslepumi, tad labak interneta neraksti
Pričom tur tas ? Tā ir komandu PRIVĀTĀ telpa. Moš vēl iemetam pa adminam katras komandas skype un WA čatos ? Lai tak cilvēkiem tiek. Reāli ierakstīšu slēgtajā istabā "šitas admins tāds lohs, viņš ta ņihuja nedara. un tad vēl skatās uz visiem kā tāds debīliķis un smaida kā būtu nevainību zaudējis" i vsjo, man SODS. Lai gan pēc būtības viņiem tas nemaz nebūtu jāredz.
Viesis- Viesis
cik saprotu sumbrs vienīgais te cepjas. ierosinājums izveidojam DK kura var vazāties pa LR, adminiem ņemam nost. DK sastādam no adminiem un viss. ja jau sumbrs grib tā, lai admini nerakņājas. Starp citu admini laipni gaidīti Bauskas meiteņu izlasē, nu tie kas nav redzējuši.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
chubijzs rakstīja:Aizskaršana nevis aizskaršanas mēğinājums. Da labi, tevis minētais nemaz nav aizskaršana, bet standarta sūkstīšanās par adminiem.Sumbrs rakstīja:chubijzs rakstīja:Pēc būtības par to nepienākas sods, jo mūsu mīļie admini nesūdzas par apvainojumiem internetā. Adminus nodirš visur, jo visus apmierināt nav iespējams.Sumbrs rakstīja:dambis rakstīja:Ja tadi valsts noslepumi, tad labak interneta neraksti
Nu es to kā piemēru tikai ierakstīju.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
chill, visi ir redzējuši jūsu gifus.bukss rakstīja:cik saprotu sumbrs vienīgais te cepjas. ierosinājums izveidojam DK kura var vazāties pa LR, adminiem ņemam nost. DK sastādam no adminiem un viss. ja jau sumbrs grib tā, lai admini nerakņājas. Starp citu admini laipni gaidīti Bauskas meiteņu izlasē, nu tie kas nav redzējuši.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Varētu pārnest to topiku uz Siguldas LR, kā nekā, tā tak mana izlase.bukss rakstīja:cik saprotu sumbrs vienīgais te cepjas. ierosinājums izveidojam DK kura var vazāties pa LR, adminiem ņemam nost. DK sastādam no adminiem un viss. ja jau sumbrs grib tā, lai admini nerakņājas. Starp citu admini laipni gaidīti Bauskas meiteņu izlasē, nu tie kas nav redzējuši.
Viesis- Viesis
Čūpstītājs jau visu zin par līšanu citu komandu SLĒGTAJĀS istabās un postošanu tajās.
krisis06- Saņa Kreipāns #7 (D) /Head Coach/
- Postu skaits : 971
Vecums : 30
Dzīvesvieta : TP: 804
bukss rakstīja:cik saprotu sumbrs vienīgais te cepjas. ierosinājums izveidojam DK kura var vazāties pa LR, adminiem ņemam nost. DK sastādam no adminiem un viss. ja jau sumbrs grib tā, lai admini nerakņājas. Starp citu admini laipni gaidīti Bauskas meiteņu izlasē, nu tie kas nav redzējuši.
Īstenībā jau man vienalga. Šo visu rakstu lai celtu forumu aktivitāti Es to slēgto istabu praktiski neizmantoju. Tāpat viss kas svarīgs notiek skype vai WA
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
otrā gan nav un pirmajā daļa ir manachubijzs rakstīja:Varētu pārnest to topiku uz Siguldas LR, kā nekā, tā tak mana izlase.bukss rakstīja:cik saprotu sumbrs vienīgais te cepjas. ierosinājums izveidojam DK kura var vazāties pa LR, adminiem ņemam nost. DK sastādam no adminiem un viss. ja jau sumbrs grib tā, lai admini nerakņājas. Starp citu admini laipni gaidīti Bauskas meiteņu izlasē, nu tie kas nav redzējuši.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Cetos celt LR aktivitāti, lai būtu kā SHL. Kaut kas sāka sanākt līdz brīdim, kad admini sāka staigāt pa istabām.
Un nē. Kad biju admins, tad ne reizi neielīdu svešā istabā. Un ja tagad būtu admins, tad nostātos spēlētāju pusē.
Un nē. Kad biju admins, tad ne reizi neielīdu svešā istabā. Un ja tagad būtu admins, tad nostātos spēlētāju pusē.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Skipper rakstīja:Cetos celt LR aktivitāti, lai būtu kā SHL. Kaut kas sāka sanākt līdz brīdim, kad admini sāka staigāt pa istabām.
God, is it you?
laaceens30 rakstīja:
Tas ir viss labais, kas mums ir, ko mēs daram un uzskatām par labu. Tas tā saviem vārdiem. Diez gan grūti saviem vārdiem, bet ja tu tā prasi, tad mana atbilde ir šāda.
Poh, nē, lai ceļ aktivitāti.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Īsts masieris.Skipper rakstīja:Cetos celt LR aktivitāti, lai būtu kā SHL. Kaut kas sāka sanākt līdz brīdim, kad admini sāka staigāt pa istabām.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Es tik kādas 3 reizes , un tās pašas nejauši iemaldoties !Skipper rakstīja:Cetos celt LR aktivitāti, lai būtu kā SHL. Kaut kas sāka sanākt līdz brīdim, kad admini sāka staigāt pa istabām.
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
Nejauši iepostoji Lūšu LR. Es jau neko nesaku, man arī tikai tā sanāca iemaldīties.vairogs rakstīja:Es tik kādas 3 reizes , un tās pašas nejauši iemaldoties !Skipper rakstīja:Cetos celt LR aktivitāti, lai būtu kā SHL. Kaut kas sāka sanākt līdz brīdim, kad admini sāka staigāt pa istabām.
Viesis- Viesis
Atceros savu pirmo reizi slēgtajā, kad viņiem bija identisks nosaukums ar beztēmas topiku kaut kādu un tur iegāju, pat iepostoju, pēc kāda brītiņa tikai pats pamanīju un izdzēsu, labi ka viņi tik neaktīvi bija, nepamanija.
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Lapa 2 no 2