:Slēgtās istabas
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
:Slēgtās istabas
Centīšos maksimāli īsti.
Aizliegt adminiem līst komandu slēgtajās istabās, jo:
Protams, mēs to nespēsim kontrolēt, bet tas neļaus ievākt kaut kādus pierādījumus cilvēku apsaukšānā vai vēl sazin kaut kamā. Protams, ja būs gadījumi, kad paši spēlētāji būs nopludinājuši info no slēgtās istabas, tad būs jāatbild par sekām. Nav pierādījumu meklēšanas motivācija - nav jēga līst citu komandu istabās.
Es, protams, ceru, ka mūsu admini ir ar pietiekamu pašcieņu, lai ievērotu noteikumus, tāpēc domāju, ka viss tiktu ievērots.
Vienmēr esmu bijis pret šādu rīcību, jo uzskatu, ka jāievēro privātā telpa.
Kritiku studijā!
Aizliegt adminiem līst komandu slēgtajās istabās, jo:
- Šīs istabas ir domātas tikai komandas spēlētājiem (bez izņēmumiem)
- admini ir citu komandu spēlētāji un kā citas komandas spēlētājs viņš nedrīkst līst svešu komandu slēgtajā istabā.
Protams, mēs to nespēsim kontrolēt, bet tas neļaus ievākt kaut kādus pierādījumus cilvēku apsaukšānā vai vēl sazin kaut kamā. Protams, ja būs gadījumi, kad paši spēlētāji būs nopludinājuši info no slēgtās istabas, tad būs jāatbild par sekām. Nav pierādījumu meklēšanas motivācija - nav jēga līst citu komandu istabās.
Es, protams, ceru, ka mūsu admini ir ar pietiekamu pašcieņu, lai ievērotu noteikumus, tāpēc domāju, ka viss tiktu ievērots.
Vienmēr esmu bijis pret šādu rīcību, jo uzskatu, ka jāievēro privātā telpa.
Kritiku studijā!
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Re: :Slēgtās istabas
Welcome to internet, ja kāds gribēs, tad arī tavā ibankā ielīdīs.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Ja runā par Krauzes gadījumu, tad pelnīti, jo tas bija par 110% pārliecināts, ka tas nav viņa darbs.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Nē, par to pašlaik nav runa. Kaut gan Triecienam labāk patiktu, ka mēs atrastu pierādījumus citur un iedotu par krāpšanos sodu arī Evelīnai kā līdzdalībniecei, ja viņa pati neinformētu, ka tas ir viņas darbs. Vai pat visai komandai, kā nekā, viņi visi zināja, ka tas nav Krauzes darbs. Vajadzēja varbūt pat pavilkt laiku un paskatīties, kāda būtu reakcija, nevajadzēja Laurim uzreiz mesties virsū.aumicc83 rakstīja:Ja runā par Krauzes gadījumu, tad pelnīti, jo tas bija par 110% pārliecināts, ka tas nav viņa darbs.
Viesis- Viesis
Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Aizmirsi pieminēt, ka tas ir normāli un tā tam ir jābūt, tādēļ arī ir administratori.Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Es ar Lūšiem WA izmantoju, jo tā ērtāk sazināties, nevis tāpēc, ka admini skatījās slēgto istabu. Es šo saprastu, ja kaut viena LR būtu pat mazdrusciņ tuvu tādas aktivitātes līmenim, kāds ir iekš SHL komandu LR (vismaz pēc manas pieredzes), ja tur tiešām būtu liela rosība un sarunas, kuras nebūtu vēlamas svešām acīm.Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Viesis- Viesis
Ja kāds no jums būtu admins,tad ar šiverētu pa citu komandu slēgtajām telpām.
Poisoniic- Alex Sloth #11 (RW) /Skauts/
- Postu skaits : 227
Vecums : 33
chubijzs rakstīja:Es ar Lūšiem WA izmantoju, jo tā ērtāk sazināties, nevis tāpēc, ka admini skatījās slēgto istabu. Es šo saprastu, ja kaut viena LR būtu pat mazdrusciņ tuvu tādas aktivitātes līmenim, kāds ir iekš SHL komandu LR (vismaz pēc manas pieredzes), ja tur tiešām būtu liela rosība un sarunas, kuras nebūtu vēlamas svešām acīm.Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Tāpēc jau skype ir populārs komandām.
Skype populārs ir tāpēc, ka tas ir daudz ērtāks nekā saziņa pašā forumā. Nav visu laiku jāpārlādē lapa lai ieraudzītu jaunas ziņas, un tu par jauniem ierakstiem uzzini uzreiz, jo pienāk paziņojums, ne tā kā forumā.Hell rakstīja:chubijzs rakstīja:Es ar Lūšiem WA izmantoju, jo tā ērtāk sazināties, nevis tāpēc, ka admini skatījās slēgto istabu. Es šo saprastu, ja kaut viena LR būtu pat mazdrusciņ tuvu tādas aktivitātes līmenim, kāds ir iekš SHL komandu LR (vismaz pēc manas pieredzes), ja tur tiešām būtu liela rosība un sarunas, kuras nebūtu vēlamas svešām acīm.Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Skipper, lūdzu labāku ierosinājumu. Ja nav ko slēpt tad nebūtu iebildumu, bet TRC laikam ir slēpjamas lieta. Manis pēc lai skatās.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
laaceens10 rakstīja:Skype populārs ir tāpēc, ka tas ir daudz ērtāks nekā saziņa pašā forumā. Nav visu laiku jāpārlādē lapa lai ieraudzītu jaunas ziņas, un tu par jauniem ierakstiem uzzini uzreiz, jo pienāk paziņojums, ne tā kā forumā.Hell rakstīja:chubijzs rakstīja:Es ar Lūšiem WA izmantoju, jo tā ērtāk sazināties, nevis tāpēc, ka admini skatījās slēgto istabu. Es šo saprastu, ja kaut viena LR būtu pat mazdrusciņ tuvu tādas aktivitātes līmenim, kāds ir iekš SHL komandu LR (vismaz pēc manas pieredzes), ja tur tiešām būtu liela rosība un sarunas, kuras nebūtu vēlamas svešām acīm.Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Arī taisnība, bet ne visi bieži vien lieto skype.
Un viņiem ir tiesības tur LĪST..Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Kristz rakstīja:Un viņiem ir tiesības tur LĪST..Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Parādi kur tas rakstīts ?
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Dzīvesvieta : Riga
Parādi, kur rakstīts ka tā nav?Sumbrs rakstīja:Kristz rakstīja:Un viņiem ir tiesības tur LĪST..Hell rakstīja:Nav jēga ierosināt, jo admini LĪDA un līdis slegtajās istabās. Tāpēc jau daudzas komandas izmanto skype vai whatsapp.
Parādi kur tas rakstīts ?
Viesis- Viesis
Kāpēc pēdējā laikā tik stulbi ierosinājumi?
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
dambis- Arnolds Dambis #10 (D)
- Postu skaits : 70
Soviig rakstīja:Kāpēc pēdējā laikā tik stulbi ierosinājumi?
Ta pat nav ko labaku dariit
Labak lai kads censas kaut ko ierosinat neka vispar neko nedariit!
MrColt- Emīls Treilons #68 (RW)
- Postu skaits : 1014
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Kandava
chubijzs rakstīja:Nē, par to pašlaik nav runa. Kaut gan Triecienam labāk patiktu, ka mēs atrastu pierādījumus citur un iedotu par krāpšanos sodu arī Evelīnai kā līdzdalībniecei, ja viņa pati neinformētu, ka tas ir viņas darbs. Vai pat visai komandai, kā nekā, viņi visi zināja, ka tas nav Krauzes darbs. Vajadzēja varbūt pat pavilkt laiku un paskatīties, kāda būtu reakcija, nevajadzēja Laurim uzreiz mesties virsū.aumicc83 rakstīja:Ja runā par Krauzes gadījumu, tad pelnīti, jo tas bija par 110% pārliecināts, ka tas nav viņa darbs.
Sorz, bet es nemaz nezināju, ka viņš to darbu ir ielicis šeit un nosaucis par savu. Es viņu ieliku slēgtajā istabā, jo viņš lūdza, lai es viņam uztaisi parakstu, to arī izdarīju. Nezināju, ka vēlāk viņš to ieliks kaut kur un nosauks par savu.
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
To jau visi saprata paši, tādēļ arī soda tev nav. Chewbacca centās izteikties sarkastiski.Jogurtaa rakstīja:chubijzs rakstīja:Nē, par to pašlaik nav runa. Kaut gan Triecienam labāk patiktu, ka mēs atrastu pierādījumus citur un iedotu par krāpšanos sodu arī Evelīnai kā līdzdalībniecei, ja viņa pati neinformētu, ka tas ir viņas darbs. Vai pat visai komandai, kā nekā, viņi visi zināja, ka tas nav Krauzes darbs. Vajadzēja varbūt pat pavilkt laiku un paskatīties, kāda būtu reakcija, nevajadzēja Laurim uzreiz mesties virsū.aumicc83 rakstīja:Ja runā par Krauzes gadījumu, tad pelnīti, jo tas bija par 110% pārliecināts, ka tas nav viņa darbs.
Sorz, bet es nemaz nezināju, ka viņš to darbu ir ielicis šeit un nosaucis par savu. Es viņu ieliku slēgtajā istabā, jo viņš lūdza, lai es viņam uztaisi parakstu, to arī izdarīju. Nezināju, ka vēlāk viņš to ieliks kaut kur un nosauks par savu.
dambis rakstīja:Ja tadi valsts noslepumi, tad labak interneta neraksti
Pričom tur tas ? Tā ir komandu PRIVĀTĀ telpa. Moš vēl iemetam pa adminam katras komandas skype un WA čatos ? Lai tak cilvēkiem tiek. Reāli ierakstīšu slēgtajā istabā "šitas admins tāds lohs, viņš ta ņihuja nedara. un tad vēl skatās uz visiem kā tāds debīliķis un smaida kā būtu nevainību zaudējis" i vsjo, man SODS. Lai gan pēc būtības viņiem tas nemaz nebūtu jāredz.
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Dzīvesvieta : Riga
Pēc būtības par to nepienākas sods, jo mūsu mīļie admini nesūdzas par apvainojumiem internetā. Adminus nodirš visur, jo visus apmierināt nav iespējams.Sumbrs rakstīja:dambis rakstīja:Ja tadi valsts noslepumi, tad labak interneta neraksti
Pričom tur tas ? Tā ir komandu PRIVĀTĀ telpa. Moš vēl iemetam pa adminam katras komandas skype un WA čatos ? Lai tak cilvēkiem tiek. Reāli ierakstīšu slēgtajā istabā "šitas admins tāds lohs, viņš ta ņihuja nedara. un tad vēl skatās uz visiem kā tāds debīliķis un smaida kā būtu nevainību zaudējis" i vsjo, man SODS. Lai gan pēc būtības viņiem tas nemaz nebūtu jāredz.
Viesis- Viesis
Tak reāli visur kāds kādu vēlas iegāzt. Sloth un Montana gadījums ar Loko? Aizvērās un viens otram dabūja sodus, lai gan ja Sloth būtu pierunājis, tad Montana būtu bijis Loko un miers būtu bijis, un nedz būtu sodi, nedz kas. Jebkurā gadījumā, kāds kādu iegāzīs, ja nebūs kaut kas pa prātam.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lapa 1 no 2