Sods Maus
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Re: Sods Maus
Manos (senajos) laikos viss bij savādāks ... arī zāle bij zaļāka !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
vairogs rakstīja:Manos (senajos) laikos viss bij savādāks ... arī zāle bij zaļāka !
Zāle joprojām ir zaļa
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Kad tu pēdējoreiz skatījies ?Hell rakstīja:vairogs rakstīja:Manos (senajos) laikos viss bij savādāks ... arī zāle bij zaļāka !
Zāle joprojām ir zaļa
vairogs rakstīja:Kad tu pēdējoreiz pīpēji* ?Hell rakstīja:vairogs rakstīja:Manos (senajos) laikos viss bij savādāks ... arī zāle bij zaļāka !
Zāle joprojām ir zaļa
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
šorīt bīja baltaViedais rakstīja:vairogs rakstīja:Kad tu pēdējoreiz pīpēji* ?Hell rakstīja:vairogs rakstīja:Manos (senajos) laikos viss bij savādāks ... arī zāle bij zaļāka !
Zāle joprojām ir zaļa
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Šorīt bij zaļa
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Dzīvesvieta : Liepāja
Intaruks jau ar kreku sāk aizrauties
Sumbrs- ZiggY BigZ #45
- Postu skaits : 1123
Dzīvesvieta : Riga
Īstenibā zāle ir violēta.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Ja runājam par zāles krāsu, tad ir skaidrs, ka zāle ir dzeltena ar zaļiem plankumiņiem un zāles apakšā balts.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Lietotāji salasījušies !
Necerēju ,ka jūsu tik daudz !
Necerēju ,ka jūsu tik daudz !
Viedais rakstīja:Tā ir svarīga dzīves sastāvdaļā.
Es vienkārši uzskatu, ka jaunai neprecētai meitenei būtu daudz citu - labāku lietu, ko darīt, kā šī topika veidošana tostarp, tas bija viens no piemēriem.
Vēl varu ieteikt pievērsties grāmatām, lai papildinātu vārdu krājumu, redzējumu uz dzīvi, inteliģenci.
Iegriešanās LSHL un topika izveidošana, kas aizņēma 5 minūtes, noteikti uzlika man milzīgu slogu, tāpēc nespēju pievērsties nekam citam kā vien šim forumam. Ko lai dara, 5 minūtes no savas dzīves vairs neatgūšu.
Manā prioritāšu sarakstā nav atrast veci, izpiest bērnu neiegūstot vismaz augstāko izglītību, un kļūt par augstākās raudzes mājsaimnieci. Varbūt tavi uzskati liek domāt, ka meitenes tikai to vien dara, kā iet uz klubiņiem un copē čaļus, bet tā nu gluži nav. Ir arī meitenes, kuram dzīvē ir ambīcijas un kurām "social life" nav pats svarīgākais pasaulē. Viss tiek pakārtots nākotnei, manā gadījumā - karjerai. Iegriešanās šajā forumā pēc ilgāka laiciņa, lai paskatītos, kas šeit notiek un topika izveidošana, tā teikt "aktivitātes celšanai" (jo mēs tak visi zinam, ka šeit visiem patīk nelieli kautiņi un asas vārdu apmaiņas), nenozīmē, ka tagad viss, man nav nākotnes, es esmu degradējusies būtne bez skatījuma uz tagadni un nākotni. Paldies, ka piedāvā man pievērsties grāmatām, tikai žēl, ka vairs nav laika lasīt vēl kādu grāmatu, ja rindā jau 10 stāv. Paldies arī par ieteikumu papildināt manu vārdu krājumu, redzējumu uz dzīvi un inteliģenci, noteikti varu daudz ko iemācīties no tevis, Viedais
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
Jogurtaa rakstīja:Viedais rakstīja:Tā ir svarīga dzīves sastāvdaļā.
Es vienkārši uzskatu, ka jaunai neprecētai meitenei būtu daudz citu - labāku lietu, ko darīt, kā šī topika veidošana tostarp, tas bija viens no piemēriem.
Vēl varu ieteikt pievērsties grāmatām, lai papildinātu vārdu krājumu, redzējumu uz dzīvi, inteliģenci.
Iegriešanās LSHL un topika izveidošana, kas aizņēma 5 minūtes, noteikti uzlika man milzīgu slogu, tāpēc nespēju pievērsties nekam citam kā vien šim forumam. Ko lai dara, 5 minūtes no savas dzīves vairs neatgūšu.
Manā prioritāšu sarakstā nav atrast veci, izpiest bērnu neiegūstot vismaz augstāko izglītību, un kļūt par augstākās raudzes mājsaimnieci. Varbūt tavi uzskati liek domāt, ka meitenes tikai to vien dara, kā iet uz klubiņiem un copē čaļus, bet tā nu gluži nav. Ir arī meitenes, kuram dzīvē ir ambīcijas un kurām "social life" nav pats svarīgākais pasaulē. Viss tiek pakārtots nākotnei, manā gadījumā - karjerai. Iegriešanās šajā forumā pēc ilgāka laiciņa, lai paskatītos, kas šeit notiek un topika izveidošana, tā teikt "aktivitātes celšanai" (jo mēs tak visi zinam, ka šeit visiem patīk nelieli kautiņi un asas vārdu apmaiņas), nenozīmē, ka tagad viss, man nav nākotnes, es esmu degradējusies būtne bez skatījuma uz tagadni un nākotni. Paldies, ka piedāvā man pievērsties grāmatām, tikai žēl, ka vairs nav laika lasīt vēl kādu grāmatu, ja rindā jau 10 stāv. Paldies arī par ieteikumu papildināt manu vārdu krājumu, redzējumu uz dzīvi un inteliģenci, noteikti varu daudz ko iemācīties no tevis, Viedais
bet jāatzīst - tavs izveidotais topiks ir liela huiņa.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
To es nenoliedzu ;D Bet pagaidām laikam der, līdz admini izdomā iemeslu ;D (ja jau neviens neko nedzēš laukā)
Patiešām, varbūt kāds admins pacentīsies un uzrakstīs topiku par patieso soda iemeslu? Viedais lielāko daļu darba ir padarījis, jums tikai atliek pārkopēt.
Viesis- Viesis
bļin, atkal visu nokavēju
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
lošelisbukss rakstīja:bļin, atkal visu nokavēju
Patiesībā, es ceru, ka tu nedomā, ka man ir kāds heits pret tevi, es šeit tiešām centos izplatīt vispārpieņemto viedokli un stereotipus, man prieks, ka tu raksti tās labās lietas par sevi, es ceru, ka tev izdosies. Jo es arī esmu viens no wannabijiem, kuriem ar 1k mēnesī nepietiek, es gribētu lai dzīve iegriežas sliedēs, kurās es vēlos. Srsly no heit at all, ja nu tu atkal padomāji, ka es heitoju, es tikai uzskaitiju iemeslus par ko viņš varētu būt ticis banots, jo dien dienā viņa postus lasīju. Nevēlu točna neko sliktu šeit nevienam un arī nekur citur. Tās visas stulbības, kas šobrīd notiek, vai ir notikušas, tik tiešām ir stūlbības un tieši tā arī jāauztver. Chill, peace, good luck bae.Jogurtaa rakstīja:Viedais rakstīja:Tā ir svarīga dzīves sastāvdaļā.
Kā jā visu laiku, ielogojies pēdējaisbukss rakstīja:bļin, atkal visu nokavēju
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Viedais rakstīja:lošelisbukss rakstīja:bļin, atkal visu nokavējuJogurtaa rakstīja:Viedais rakstīja:Tā ir svarīga dzīves sastāvdaļā.
Patiesībā, es ceru, ka tu nedomā, ka man ir kāds heits pret tevi, es šeit tiešām centos izplatīt vispārpieņemto viedokli un stereotipus, man prieks, ka tu raksti tās labās lietas par sevi, es ceru, ka tev izdosies. Jo es arī esmu viens no wannabijiem, kuriem ar 1k mēnesī nepietiek, es gribētu lai dzīve iegriežas sliedēs, kurās es vēlos. Srsly no heit at all, ja nu tu atkal padomāji, ka es heitoju, es tikai uzskaitiju iemeslus par ko viņš varētu būt ticis banots, jo dien dienā viņa postus lasīju. Nevēlu točna neko sliktu šeit nevienam un arī nekur citur. Tās visas stulbības, kas šobrīd notiek, vai ir notikušas, tik tiešām ir stūlbības un tieši tā arī jāauztver. Chill, peace, good luck bae.
Es tiešām neko no tevis teiktā neuztveru kā uzbraucienu. Es vienkārši izteicu savu viedokli. Neviens arī neies uzskaitīt savas sliktās īpašības vai savus sliktos paradumus. Vienkārši atbildēju uz tavā tekstā izteiktajiem pieņēmumiem. Neuzskatu, ka tu mani baigi heitotu vai ko tamlīdzīgu, jo tas vienkārši būtu diez gan tizli un bezjēdzīgi heitot kādu, kuru nemaz nepazīst un nekad arī neiepazīs. Interneta forumos vajadzētu būt neitralitātei nevis pārlieku lieliem emocionalitātes uzplūdiem, bet nu kādam sanāk labāk saglabāt vēsu galvu, kādam ne tik labi un daži ir vienkārši troļļi, kuriem patīk iesākt kaut ko.
Šajā gadījumā es patoļļojos izveidojot šo topiku. Bet tomēr, cik dienas jau ir pagājušas un joprojām nav oficiāla paziņojuma. Vai tiešām Maus ir sliktāks par Sundīnu, ka par viņa izmešanu no foruma pat netiek paziņots normālā topikā?
Laikam tā ir. Ļoti skumīgi.
Un pacelšu šo vēlreiz.
Viedais uzskaitīja iemeslus, bet gribu tomēr redzēt arī oficiālu paziņojumu no mūsu jaukajiem administratoriem.
Viedais uzskaitīja iemeslus, bet gribu tomēr redzēt arī oficiālu paziņojumu no mūsu jaukajiem administratoriem.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
Vēlos dzirdēt paša Maus viedokli !
Atbildi zinu ,bet nu tomēr - apsūdzētajam jābūt tiesībām izteikties!
Atbildi zinu ,bet nu tomēr - apsūdzētajam jābūt tiesībām izteikties!
Kā gan viņš var izteikties, ja ir šis...
Ieteiktu pievērst acis bana iemeslam
Iemeslā admins iemeta tikai Kārļa citātu.Jogurtaa rakstīja:Kā gan viņš var izteikties, ja ir šis...
Ja izdzīvošu tautisko deju mēğinājumu, tad vakarā kaut ko par šo uzrakstīšu. Mby officiāli.
Viesis- Viesis
interesants iemesls.Jogurtaa rakstīja:Kā gan viņš var izteikties, ja ir šis...
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Pelnīti jebkurā gadijumā. Gluži kā atpestīšana no ļauna. Ja nevēlas te būt, tad neviens neuzspiež. Nepoņel par ko visiem cepiens joprojām.
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sods Maus, Jeff Sloth
» Sods Jeff Sloth , Maus , The Dream
» SA+ Lielā intervīja un raksts, pa dzīvi un hokeju meistaru Tonijs Montana (Jeb Maus un pezons)
» Sods
» Sods Robertinsh
» Sods Jeff Sloth , Maus , The Dream
» SA+ Lielā intervīja un raksts, pa dzīvi un hokeju meistaru Tonijs Montana (Jeb Maus un pezons)
» Sods
» Sods Robertinsh
Lapa 2 no 3