Sods Maus
Lapa 1 no 3 • Share
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Sods Maus
Iemesls :
Jo tu esi lohs, kurš pateica, ko domā. Tieši tāpēc tu te vairs neesi vajadzīgs, tu esi pat tik ļoti nevajadzīgs, ka par to netika izveidots topiks, tevi vienkārši izmeta no līgas. GG WP, *apmet salto vienā rokā turot LU studenta karti, otrā virtuli un uz vienas pēdas balansējot Tallink vīnu komplektu*
Sods :
Izraidīšana uz 76.bada spēlēm. May the odds be ever in your favour. Ā, un liegta pieeja ielūkoties šajā burvelīgajā mājaslapā *intensīvi griež vēnas ar salveti*
JK admini atgrieza Maus no 76.bada spēļu arēnas un viņš tagad pievienojas pārējiem Trieciena neaktīvajiem spēlētājiem, kuru reputāciju grauj interneta agresori, kuri domā, ka mīnusu likšana kaut kādā veidā var iespaidot cilvēka uzskatus par apkārt notiekošo. Maus graiza vēnas ar snikers batoniņu jau kopš brīža, kad uzzināja, ka Alex Sloth lādē viņam mīnusiņus. *Aizdedzina tualetes papīra rulli Pežoņa un Montanas piemiņai, Rest in Peperonies*
JKK viņam tomēr ir bans. Par ko, varbūt kāds prasīs? Nav ne jausmas.
Jo tu esi lohs, kurš pateica, ko domā. Tieši tāpēc tu te vairs neesi vajadzīgs, tu esi pat tik ļoti nevajadzīgs, ka par to netika izveidots topiks, tevi vienkārši izmeta no līgas. GG WP, *apmet salto vienā rokā turot LU studenta karti, otrā virtuli un uz vienas pēdas balansējot Tallink vīnu komplektu*
Sods :
Izraidīšana uz 76.bada spēlēm. May the odds be ever in your favour. Ā, un liegta pieeja ielūkoties šajā burvelīgajā mājaslapā *intensīvi griež vēnas ar salveti*
JK admini atgrieza Maus no 76.bada spēļu arēnas un viņš tagad pievienojas pārējiem Trieciena neaktīvajiem spēlētājiem, kuru reputāciju grauj interneta agresori, kuri domā, ka mīnusu likšana kaut kādā veidā var iespaidot cilvēka uzskatus par apkārt notiekošo. Maus graiza vēnas ar snikers batoniņu jau kopš brīža, kad uzzināja, ka Alex Sloth lādē viņam mīnusiņus. *Aizdedzina tualetes papīra rulli Pežoņa un Montanas piemiņai, Rest in Peperonies*
Jogurtaa- Ethan Olivander #25 (C)
- Postu skaits : 2399
LSHL kristians- Kristiāns Rozentāls #73 (GK)
- Postu skaits : 662
Vecums : 21
Dzīvesvieta : pilseta māja
Re: Sods Maus
viņš šeit ir tik iederīgs, kā seksā sūdu aromāts.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
aumicc83 rakstīja:viņš šeit ir tik iederīgs, kā seksā sūdu aromāts.
bled, domāju kkādu maigāku gifu atradīšu un ielikšu, jo nav nemaz tik neiederīgs daudziem cilvēkiem, bet tu man sabojāji visu pirmdienu, nedomāju līdz šim, ka pirmdienas vispaŗ var sabojāt. More info, google - ''shit sex gif''
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
she wants the D, nedeva i vot rezultāts, dabuja sieviešu mafijas maģiju izbaudīt.nickname33 rakstīja:wtf
Atceļu sodu, ej pirst un TC.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Viedais rakstīja:she wants the D, nedeva i vot rezultāts, dabuja sieviešu mafijas maģiju izbaudīt.nickname33 rakstīja:wtf
:D Es to uzrakstīju tāpēc, ka viņš randomā tika nobanots ;D Zin kā, nebija topika, izlēmu uztaisīt, ja jau admini nobano, bet nemaz nepasaka par ko un arī nepaziņo LSHL ciešo saimi par kāda biedra izmešanu no foruma.
Tagad gan viņam atkal ir piekļuve, laikam jau tikai pabiedējāt ja? Zin kā, nabags noteikti lūdzās, lai ielaiž te atpakaļ, jo te var uzzināt tik ļoti daudz vērtīgu lietu.
Bet tu jau vari domāt ta, zinu, ka sarkasmu grūti uztvert dažreiz
Bet viņš pats taču šeit nemaz negrib atrasties, kur problēma?
Poisoniic- Alex Sloth #11 (RW) /Skauts/
- Postu skaits : 227
Vecums : 33
Ar šo neesmu saistīts, bet komentārs gan ir. Banotājs noteikti iesāka rakstīt bana paskaidrojumu un topiku, bet tad nodomāja - man pohuj, un aizgāja cept pelmeņus.Jogurtaa rakstīja:Viedais rakstīja:she wants the D, nedeva i vot rezultāts, dabuja sieviešu mafijas maģiju izbaudīt.nickname33 rakstīja:wtf
:D Es to uzrakstīju tāpēc, ka viņš randomā tika nobanots ;D Zin kā, nebija topika, izlēmu uztaisīt, ja jau admini nobano, bet nemaz nepasaka par ko un arī nepaziņo LSHL ciešo saimi par kāda biedra izmešanu no foruma.
Tagad gan viņam atkal ir piekļuve, laikam jau tikai pabiedējāt ja? Zin kā, nabags noteikti lūdzās, lai ielaiž te atpakaļ, jo te var uzzināt tik ļoti daudz vērtīgu lietu.
Viesis- Viesis
Poisoniic rakstīja:Bet viņš pats taču šeit nemaz negrib atrasties, kur problēma?
Nav problēmu. Tikai nedaudz atviegloju adminu darbu paziņojot šo. Zin kā, noteikti daudz darba, nav laika uzrakstīt kaut kādu maznozīmīgu topiku par kādas personas izbanošanu. You're welcome
Jogurtaa rakstīja:Viedais rakstīja:she wants the D, nedeva i vot rezultāts, dabuja sieviešu mafijas maģiju izbaudīt.nickname33 rakstīja:wtf
Tu taču saproti, ka tev tiko pašai bija problēma ar sarkasma uztveršanu? Laikam šī bija viena no tām dažām reizēm?
Man Triecienu, lūdzu.
nickname33- Pim Pī Son (LW) #77
- Postu skaits : 1653
Viedais rakstīja:Jogurtaa rakstīja:Viedais rakstīja:she wants the D, nedeva i vot rezultāts, dabuja sieviešu mafijas maģiju izbaudīt.nickname33 rakstīja:wtf
Tu taču saproti, ka tev tiko pašai bija problēma ar sarkasma uztveršanu? Laikam šī bija viena no tām dažām reizēm?
Tu visu laiku ar mani runā šajā sarkasmā, tāpēc nevar īsti saprast, sarkasms vai tu tā visu laiku runā. who knows.
bļe, es neko nesaprotu.. kas te pa huiņu ? tu bļe to visu raksti sarkasmā vai kas tur ir ? es baigi slikts domātājs
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Un vēl viena mazā ciema muļķīte.rieksts rakstīja:Random ass bani bez iemesla, LSHL aug un attīstās )
Jogurtaa rakstīja:
Klau, es nevēlos atkal aizsākt karus or something, bet kur atkal pazūd tava objektivitāte riekst?
Es viņu nebanoju, man nav tādu privilēģiju, tomēr es labi saskatu iemeslu kādēļ tas tika izdarīts, vot kādēļ tika noklusēts/noslēpts nezinu, moš laiks pietrūka un atlika uz vēlāku vai xz.
1. http://www.lshl.lv/t7718-aktivitates-parbaude-62#124074
Maus rakstīja:man pohuj
2. http://www.lshl.lv/t7694p40-a-brave-new-world-lshl-saistits#123909
Maus rakstīja:
Man taču ir pilnīgi pohuj par šo sūda bedri, ienāku te lai paņirgātos par sīkām, nevainīgām dvēselēm, un lai apmierinātu Tricienu.
3. http://www.lshl.lv/t7694p20-a-brave-new-world-lshl-saistits#123858
Maus rakstīja:Man kaut kā pohuj, forums padirsa savu personību ap S7. Tagad LSHL ir palicis par diršanās vietu, no kuras tāpat nav labuma.
4. http://www.lshl.lv/t7613p20-noteikumu-papildinajums-attieciba-uz-jhl-speletajiem#122311
Maus rakstīja:Pilnīgi pohuj
5. http://www.lshl.lv/t3261p620-beztema#123415
Maus rakstīja:Man pohuj.Matthew McWell rakstīja:Kāds vispār šosezon alternate formas izmantoja ?
6. http://www.lshl.lv/t7605p40-s10-aktivitates-parbaude-58#122309
Maus rakstīja:Pilnīgi pohuj
Atkal lienu svešā karā, bet nu bļa mani tracina marazms. Tak skaidri redzams, ka lietotājam ir pohuj, par ko cepiens atkal?!!?!
Anyway.rieksts rakstīja:LSHL aug un attīstās )
Vai šāds ir līgas attīstībai un izaugsmei vajadzīgais lietotāja tips? Tieši kādu konkrētu pienesumu lietotājs spēj līgai radīt? Vai līga kļūtu labāka, ja mēs visi šādi sāktu pasniegt savu "izteikti plašo" vārdu krājumu? Īpašu vērību pievērs augstākminētajiem punktiem 2. un 3.
Kādā veidā šāda demagoģija līgai palīdz?
Šie ir retoriski jautājumi, jo tu loģisku atbildi nespēsi izrakt. Tam nav attaisnojuma un pamatojuma.
Tam varētu būt kāds medicīnisks izskaidrojums, iespējams, bet tas ir tavs nākotnes lauciņš, ne mans.
Es nezinu Maus, varbūt tiešām turpini ''apmierināt'' Triecienu, kā pats izteicies, bet nemaitā gaisu kopējā telpā citiem cilvēkiem, kuri cenšas vēl ko atgriezt/saglābt.
Es tev nepavēlu, nenorādu, vai neizsaku brīdinājumu, vienkārši sniedzu vielu pārdomām. Katram uznāk inftantils periods, bet labākie izceļas ar to, ka spēj atgriezties ''cilvēka ādā''.
Pats neesmu spilgtākais, piemērs, bet patīk gudri padirst as always.
Reiz kāds vieds LSHL vīrs teica:
bukss rakstīja:neko neteikšu. jo ja nav nekā laba ko pateikt, tad labāk vispār neko nesaki.
Posta summary-
riekst - nezaudē objektivitāti, tieši to tu visvairāk nosodi citos, ne tā?
Maus - tava interneta seja, tāpat ir daļa no tavas reālās sejas. Varbūt laiks kačāt karmu?
Jogurtaa - ej uz koijotiem un atrodi čali tak beidzot, vai glezno, vai taisi squats, idk, do some free woman things.
admini - paziņojiet un tad banojiet turpmāk plx.
Sāciet karus, tad bija 80 aktīvie.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
versus
FINISJH HIM!!!!!!!111!!!
Atbildot uz tavu posta summary, Viedais.
Tu baigais ieteicējs esi. Ja tu uzskati, ka dzīvē svarīgākais ir čaļa atrašana, nu tad vienkārši cepums tev take a chill pill un viss būs ok.
Uztaisīju topiku tikai tā, prikoliņam. Admini droši var dzēst ārā, tikai zini kā, tomēr vajag paziņot, ja kādu izbano nevis vnk izbanot un tad klusēt par to kā partizāņiem. Man īstenībā nav ne jausmas, kas te ir admini, jo tad ir viens, tad otrs, tad vēl kaut kas tur aiziet un atkal tiek atpakaļ, murgs kaut kāds
Tu baigais ieteicējs esi. Ja tu uzskati, ka dzīvē svarīgākais ir čaļa atrašana, nu tad vienkārši cepums tev take a chill pill un viss būs ok.
Uztaisīju topiku tikai tā, prikoliņam. Admini droši var dzēst ārā, tikai zini kā, tomēr vajag paziņot, ja kādu izbano nevis vnk izbanot un tad klusēt par to kā partizāņiem. Man īstenībā nav ne jausmas, kas te ir admini, jo tad ir viens, tad otrs, tad vēl kaut kas tur aiziet un atkal tiek atpakaļ, murgs kaut kāds
Tā ir svarīga dzīves sastāvdaļā.
Es vienkārši uzskatu, ka jaunai neprecētai meitenei būtu daudz citu - labāku lietu, ko darīt, kā šī topika veidošana tostarp, tas bija viens no piemēriem.
Vēl varu ieteikt pievērsties grāmatām, lai papildinātu vārdu krājumu, redzējumu uz dzīvi, inteliģenci.
Es vienkārši uzskatu, ka jaunai neprecētai meitenei būtu daudz citu - labāku lietu, ko darīt, kā šī topika veidošana tostarp, tas bija viens no piemēriem.
Vēl varu ieteikt pievērsties grāmatām, lai papildinātu vārdu krājumu, redzējumu uz dzīvi, inteliģenci.
Man tikai liekas vai Kārlim ir pohuj
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
Ja būtu pohuj, tad nebūtu nācis te un pamanījis banu, attiecīgi pasūdzējies Jogurtaa.The_Mazais. rakstīja:Man tikai liekas vai Kārlim ir pohuj
Vai arī tagad mūsdienu janatnei sapratne par ''pohuj'' kaut kāda savādāka, kā manos laikos?
Lapa 1 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sods Maus, Jeff Sloth
» Sods Jeff Sloth , Maus , The Dream
» SA+ Lielā intervīja un raksts, pa dzīvi un hokeju meistaru Tonijs Montana (Jeb Maus un pezons)
» Sods
» Sods Robertinsh
» Sods Jeff Sloth , Maus , The Dream
» SA+ Lielā intervīja un raksts, pa dzīvi un hokeju meistaru Tonijs Montana (Jeb Maus un pezons)
» Sods
» Sods Robertinsh
Lapa 1 no 3