Sliktais sniegums komandai
Lapa 1 no 1 • Share
Ir nepieciešamība to ieviest?
Sliktais sniegums komandai
Es mazliet aizdomājos par to, ka ir ĢM, kas savu komandu nevar aizvest līdz PO, vai arī nedara savas komandas labā tik daudz, lai iekļūtu PO.(uz nevienu tas nav tēmēts personīgi)
Tad nu arī domāju, ka derētu viņu kkā stimulēt, kā piemēram: LSHL komanda, kas nav tikusi 3 sezonas pēc kārtas uz PO tiek nomesta uz JHL un JHL komanda, kas ir uzvarējusi tājā sezonā tiek pacelta uz LSHL. (mainas tikai nosaukumi un ĢM/TA).
Piemērs.
Oslo nav tikuši 3 sezonas pēc kārtas uz PO un Bebri ir uzvarējuši pēdējo sezonu. Aumis kā ĢM ar savu TA tiek pacelti uz Oslo vietu iekš LSHL, bet Bebriem paliek Oslo sastāvs, jo nejau viņi spēlēs ar neaktīvajiem un tur jau visi iet uz draftu.Un Oslo kā JHL komanda dabū to sastāvu, kas spēlēja Bebros. (Praktiski maians tikai nosaukums un ĢM/TA)
Es saprotu, ka tas ir piņķerīgi, bet nu spriediet paši vai tas ir vajadzīgs.
Tad nu arī domāju, ka derētu viņu kkā stimulēt, kā piemēram: LSHL komanda, kas nav tikusi 3 sezonas pēc kārtas uz PO tiek nomesta uz JHL un JHL komanda, kas ir uzvarējusi tājā sezonā tiek pacelta uz LSHL. (mainas tikai nosaukumi un ĢM/TA).
Piemērs.
Oslo nav tikuši 3 sezonas pēc kārtas uz PO un Bebri ir uzvarējuši pēdējo sezonu. Aumis kā ĢM ar savu TA tiek pacelti uz Oslo vietu iekš LSHL, bet Bebriem paliek Oslo sastāvs, jo nejau viņi spēlēs ar neaktīvajiem un tur jau visi iet uz draftu.Un Oslo kā JHL komanda dabū to sastāvu, kas spēlēja Bebros. (Praktiski maians tikai nosaukums un ĢM/TA)
Es saprotu, ka tas ir piņķerīgi, bet nu spriediet paši vai tas ir vajadzīgs.
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Re: Sliktais sniegums komandai
No offence, bet nu pēdējā laikā tiešām ierosinājumi ir pilnīgi un galīgi garām.
Viesis- Viesis
nop ,pret
ieguldīšu darbu , lai savāktu aktīvus ,tad neveiksmes dēļ netiksim PO un viss darbs veltīgs .
ieguldīšu darbu , lai savāktu aktīvus ,tad neveiksmes dēļ netiksim PO un viss darbs veltīgs .
nederēs, jo JHL ĢM izvēlas admini, bet LSHL ĢM iepriekšējais ĢM nodot savas pilnvaras. nu labi tas nav iemesls, bet kamēr nav atcelts NHL randoms nav jēga.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Nu nejauc te randomu iekšā, ja ir 3 sezonas pēc kārtas, tas nozīmē, ka kkas ir komandas sastāvā jāmaina. Vaitad nē?bukss rakstīja:nederēs, jo JHL ĢM izvēlas admini, bet LSHL ĢM iepriekšējais ĢM nodot savas pilnvaras. nu labi tas nav iemesls, bet kamēr nav atcelts NHL randoms nav jēga.
Atvainojos, ka jaucu Triecienu iekšā, bet viņi arī uz šo draftu ir atdevuši savus pickus un divas sezonas pēc kārtas ir stabili pēdējie līgā.
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
piekrītu snickeram' rakstīja:nop ,pret
Nu daudz nav tādu GM no LSHL, kas meklē aktīvos, atzīstiet ( no offence nevienam ).
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
' rakstīja:nop ,pret
ieguldīšu darbu , lai savāktu aktīvus ,tad randoma dēļ netiksim PO un viss darbs veltīgs .
Viesis- Viesis
pret, es tagad nu vispār taisu sastāvu no jauna..
Meteoram sezonas beigas jau 2x nekādas labās nav ;S
Meteoram sezonas beigas jau 2x nekādas labās nav ;S
ko nozīmē nemeklē? ņemsim pa piemēru S10 draftu, ja draftā ir 5 aktīvi spēlētāji un pārējie neaktīvi, un no tiek neaktīvajiem puse ir tavi "referāļi", kuriem esi iespamojis lai piiereģistrējas. tad tīri teorētiski ir nav kur vairs ņemt tos aktīvosaumicc83 rakstīja:Nu daudz nav tādu GM no LSHL, kas meklē aktīvos, atzīstiet ( no offence nevienam ).
Es aicinu tādus, kas būs aktīvi. Es pa čomam neaicinu, piemēram, es neaktīvos centos atdzīvināt, un vēl joprojām daudziem saviem dodu linkus, lai iet treniņus, dodu ko kopēt utt. Turklāt, kuri ir tie neaktīvie? Max. 3, jo Andersen ir aktīvi, Sexy, Jones, Miller arī bija aktīvi, taču interese par līgu pazuda, un tur nu nav mana vaina, ka man ignoru uzmet.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Pilnībā neatbalstu. Paaugstināšanas/pazemināšanas sistēma strādā tikai tad, ja nav draftu. Un simulētā līga bez drafta nestrādā parasti.
Viesis- Viesis
Rip Latvando /2015./aumicc83 rakstīja:Nu daudz nav tādu GM no LSHL, kas meklē aktīvos, atzīstiet ( no offence nevienam ).
Viesis- Viesis
Pret. Tas būtu tiešām ļoti piņķerīgi visu šo ta biežāk pamainīt. Joprotjām, cik noprotu ir aktuāla lieta pat paplašinašanaos. No JHL uz LSHL nebūt nemaz tik viegli nebūtu pārlēkt. Ja, tiešām no komandas nav rezultāta, tad vajag vienkārši mainīt ĢM, nevis sūtīt lejā.
aumis dara ļoti labu darbu piesaistot cilvēkus līgai un tas, ka viņi paliek neaktīvi, nav viņa vaina. Pats esmu jau trešo sezonu JHL ĢM un zinu, ka pat paši aktīvākie no zila gaisa mēdz palikt neaktīvi.
aumis dara ļoti labu darbu piesaistot cilvēkus līgai un tas, ka viņi paliek neaktīvi, nav viņa vaina. Pats esmu jau trešo sezonu JHL ĢM un zinu, ka pat paši aktīvākie no zila gaisa mēdz palikt neaktīvi.
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Jauns GK
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Talsi
Pretinātors
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Similar topics
» Paziņojums Komandai!
» Daņilovs - no dīķa līdz profesionālai komandai
» Alternatīvo kapteiņu paziņošana Rīgas Trieciena komandai!
» Daņilovs - no dīķa līdz profesionālai komandai
» Alternatīvo kapteiņu paziņošana Rīgas Trieciena komandai!
Lapa 1 no 1