viss ļoti vienkārši
Lapa 2 no 3 • Share
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
PAR/PRET
Re: viss ļoti vienkārši
rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
Cilvēks vienkārši pateica, ka tev ir sūdīgs ierosinājums kā pārējām TP un naudas prostitūtām šeit pēdējā laikā.
Kamēr viņš pats izdomās vai grib paraustīt, tu varētu beidzot izdomāt labu ierosinājumu un beigt pirst bezjēgā.
manliekas, ka Trieciens ir tik konservatīva cilvēku grupa, ka jums visi ierosinājumi liekas huiņa.
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
Cilvēks vienkārši pateica, ka tev ir sūdīgs ierosinājums kā pārējām TP un naudas prostitūtām šeit pēdējā laikā.
Kamēr viņš pats izdomās vai grib paraustīt, tu varētu beidzot izdomāt labu ierosinājumu un beigt pirst bezjēgā.
manliekas, ka Trieciens ir tik konservatīva cilvēku grupa, ka jums visi ierosinājumi liekas huiņa.
Es LSHL sākumā atbalstīju visus ierosinājumus, bet tagad esmu sapratis, ka ierosinājumi maina līgas darbību un gaitu, tādēļ pret tiem vajag pievērsties vairāk ar kritiku.
Viesis- Viesis
rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
Es LSHL sākumā atbalstīju visus ierosinājumus, bet tagad esmu sapratis, ka ierosinājumi maina līgas darbību un gaitu, tādēļ pret tiem vajag pievērsties vairāk ar kritiku.
tiešām uzskati, ka dēļ 300k,200k un 100k līgā radītos haoss? vai arī vienkārši esat tik neaktīvi, ka negribat, lai aktīvākie vismaz kaut kādu bonusu saņem? hmmm
Priekš kam to bonusu vajag? Nekas labāk no tiem 300k nepaliks.
Un nevajag neko augstāk likt, nevajag vispār šādu MĒSLU....
Ja šo ieviesīs tad sāks braukt citās tēmās ar lielu spamu.
Un nevajag neko augstāk likt, nevajag vispār šādu MĒSLU....
Ja šo ieviesīs tad sāks braukt citās tēmās ar lielu spamu.
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:rieksts rakstīja:Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
tiešām uzskati, ka dēļ 300k,200k un 100k līgā radītos haoss? vai arī vienkārši esat tik neaktīvi, ka negribat, lai aktīvākie vismaz kaut kādu bonusu saņem? hmmm
Zinot dažus šeit, nebrīnītos ja sāktos postings uz nejēgu. A tu neuzskati, ka nevienam nevajadzētu pisties, lai kādam izmaksātu tos 300k katru nedēļu? Tas kādam būs jādara un es nevēlos, lai uzkrauj tik debīlu pienākumu.
Viesis- Viesis
Ej piestrādā pie vietējā sētnieka
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Ja jau prot piekasīties un dot sodus nevietā, tad par šādi izgājienu arī nevajag?Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
šaubos, ka iedos, tas tak savējaisSkipper rakstīja:Ja jau prot piekasīties un dot sodus nevietā, tad par šādi izgājienu arī nevajag?Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Nedaudz rupji viņš tagad izturas pret visiem, bet nu `parausti` var saprast dažādi. Varbūt viņš nedomāja to, un Jūs vienkārši esat samaitāti!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Skipper rakstīja:Ja jau prot piekasīties un dot sodus nevietā, tad par šādi izgājienu arī nevajag?Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Kāpēc es turpinu nākt šai sadaļā?
ej parausti stūrī
tā bija metafora, kurai ir liela saistība ar tavu komandu.
Es nesaprotu vienu - šeit ir ideja, kura daudziem acīmredzot nepatīk, arī man (to parāda arī balsojums), bet šīs idejas autors sāk lamāties uz dažiem pretiniekiem, pat necenšoties paskaidrot savu viedokli...
Un piekrītu, ka šeit naudu jau var dabūt diezgan, ja kāds nav tik slinks kā es.
DJ_EV- Ēriks Vilunas #99
- Postu skaits : 142
Vecums : 25
DJ_EV rakstīja:Es nesaprotu vienu - šeit ir ideja, kura daudziem acīmredzot nepatīk, arī man (to parāda arī balsojums), bet šīs idejas autors sāk lamāties uz dažiem pretiniekiem, pat necenšoties paskaidrot savu viedokli...
es adminam liku atpisties un otram liku iet paraustīt - man patīk citus nodarbināt. (vai tas tiešām ir tik slikti, ko es izdarīju ? )
Kristz rakstīja:Jā, Miller.. Ej paņem kucēnu, būs ar ko noņemties, nebūs te huiņa jādzen.
tikko mani apmelnoji, nosaucot mani par zoofīli.
samaitātie to tā saprata, jā.Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Jā, Miller.. Ej paņem kucēnu, būs ar ko noņemties, nebūs te huiņa jādzen.
Kristz rakstīja:samaitātie to tā saprata, jā.Soviig rakstīja:Kristz rakstīja:Jā, Miller.. Ej paņem kucēnu, būs ar ko noņemties, nebūs te huiņa jādzen.
ok, paldies, susur, ka izskaidroji
Par samaitātības līmeni sev nesūdzos, bet nevajag tēlot muļķus un meklēt dažādas nozīmes, kad visiem ir skaidrs par ko gāja runa.
Un to, ko Krists teica.. Nu tur tiešām jābrīnās, kur tur var atrast sakaru ar zoofīliju? Paņem kucēnu? Miller, nu nožēlojami.
Bet protams, ja jau DK ir savējie, tad jau nekas netiks darīts lietas labā. Kaut arī Miller raksta vienus no visvairāk provocējošākajiem postiem šajā forumā.
Un to, ko Krists teica.. Nu tur tiešām jābrīnās, kur tur var atrast sakaru ar zoofīliju? Paņem kucēnu? Miller, nu nožēlojami.
Bet protams, ja jau DK ir savējie, tad jau nekas netiks darīts lietas labā. Kaut arī Miller raksta vienus no visvairāk provocējošākajiem postiem šajā forumā.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Mums nav DK..
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Skipper rakstīja:Par samaitātības līmeni sev nesūdzos, bet nevajag tēlot muļķus un meklēt dažādas nozīmes, kad visiem ir skaidrs par ko gāja runa.
nē, nozīmi varu saprast tikai es, jo to pats rakstīju.
manuprāt, tev nav kaut kas kārtībā ar smadzenēm vai tu vienkārši vēlies mani paņemt priekšā, jo esmu resnais.
Pēdējā teikumā nesaskatu nekādu sakaru... Ir sajūta, ka Tu jau centies vākt tos postus virzoties citās tēmās un es uzskatu, ka tas nav vajadzīgs, kur nu vēl, ja citi tā sāks darīt.Soviig rakstīja:Skipper rakstīja:Par samaitātības līmeni sev nesūdzos, bet nevajag tēlot muļķus un meklēt dažādas nozīmes, kad visiem ir skaidrs par ko gāja runa.
nē, nozīmi varu saprast tikai es, jo to pats rakstīju.
manuprāt, tev nav kaut kas kārtībā ar smadzenēm vai tu vienkārši vēlies mani paņemt priekšā, jo esmu resnais.
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Lapa 2 no 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Viss par un ap F1.
» Viss beidzies..
» Kad likās, ka viss jau zaudēts...
» Aizputes Starptautiskā Kausa norise un viss cits
» Viss beidzies..
» Kad likās, ka viss jau zaudēts...