Media vērtēšana.
Lapa 1 no 1 • Share
Piekrīti šim vai nē?
Media vērtēšana.
Tātad radād nelieli strīdi sakarā ar to, ka Intars uzraksta 1400 vārdu garu rakstu to taisot nedēļuun dabū tikai 5 TP, tas nozīmē tajā darbā ir ielikts pamatīgākais pūliņš, nācu sakarā ar to, ka derētu pamainīt vērtēšanas tabulu, un maksimālais TP skaits ko par vienu rakstu var dabūt 10 TP, bet limits var palikt tas pats un nedēļā var rakstīt tikai vienu rakstu.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Re: Media vērtēšana.
katrā mēnesī tiek izvēlēts labākais darbs lam tiek piešķirts bonusa TP
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Es esmu Pret šo.
Visu izmainīt nav jēga. Nedēļa piecus rakstus un max var dabūt 5TP. Fsjo un punkts.
Kur problēma bija sadalīt daļās? Nu labi nebūtu tik iespaidīgs. Vai arī par to paprasīt naudu, kur tā problēm?
Par naudu varbūt varētu dabūt drusku vairāk. 1,5m tie būtu 8TP.
Visu izmainīt nav jēga. Nedēļa piecus rakstus un max var dabūt 5TP. Fsjo un punkts.
Kur problēma bija sadalīt daļās? Nu labi nebūtu tik iespaidīgs. Vai arī par to paprasīt naudu, kur tā problēm?
Par naudu varbūt varētu dabūt drusku vairāk. 1,5m tie būtu 8TP.
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
pēc šī veida rakstiem, rakstos tiktu ieguldīts daudz lielāks laiks nekā šobrīd ar tiem piecsimt vārdh rakstiem.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Man tagad arī top liels raksts
Dabūšu 5TP, arī labi
Vai 1m, tie paši 5TP vien ir
Dabūšu 5TP, arī labi
Vai 1m, tie paši 5TP vien ir
Really guys?
Tā bija intervija ar spēlētājiem, kur nekas daudz tā arī nebija pateikts. Vienīgais darbs, ko viņš iegūldīja bija..
- Uzrakstīja jautājumus
- Apkopoja atbildes uz jautājumiem
Beigu beigās, ne jau Intars izdarīja lielāko darbu, vairāk izdarīja gan pats Kārlis, gan arī Krišs izdarīja daudz uzrakstot tādu aprakstu.
Man Intars arī lūdza domas, bet nekad šādiem darbiem neesmu piekritis, jo neuzskatu, ka intervētāji tiešām ir pelnījuši to attalgojumu, ko citi vēlas viņiem dot.
Intars par šo interviju ir pelnījis 3-4 TP, bet ne tuvu 5. Kur nu vēl vairāk!?
Tas, ka viņš to rakstu nedēļu rakstīja.. Nu es arī varētu katru dienu ienākt un uzrakstīt pāris teikumus kādam rakstam, sanāktu, ka es to rakstu esmu taisījis tiešām visu to laika periodu?
+intervija nemaz nebija TIK spīdoša, ka tiešām būtu prieks skatīties.
No offense Intar, bet par intervijām tika runāts jau 1. sezonā un neticu, ka tu tās runās esi aizmirsis.
Tā bija intervija ar spēlētājiem, kur nekas daudz tā arī nebija pateikts. Vienīgais darbs, ko viņš iegūldīja bija..
- Uzrakstīja jautājumus
- Apkopoja atbildes uz jautājumiem
Beigu beigās, ne jau Intars izdarīja lielāko darbu, vairāk izdarīja gan pats Kārlis, gan arī Krišs izdarīja daudz uzrakstot tādu aprakstu.
Man Intars arī lūdza domas, bet nekad šādiem darbiem neesmu piekritis, jo neuzskatu, ka intervētāji tiešām ir pelnījuši to attalgojumu, ko citi vēlas viņiem dot.
Intars par šo interviju ir pelnījis 3-4 TP, bet ne tuvu 5. Kur nu vēl vairāk!?
Tas, ka viņš to rakstu nedēļu rakstīja.. Nu es arī varētu katru dienu ienākt un uzrakstīt pāris teikumus kādam rakstam, sanāktu, ka es to rakstu esmu taisījis tiešām visu to laika periodu?
+intervija nemaz nebija TIK spīdoša, ka tiešām būtu prieks skatīties.
No offense Intar, bet par intervijām tika runāts jau 1. sezonā un neticu, ka tu tās runās esi aizmirsis.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Dzīvesvieta : Rīga
++++ Emīlam.
Ja es piemēram intervēju kādu, tad protams tas kas atbild uz jautājumiem ir vairāk pastrādājis. Man tikai atliek uz 5min. izdomāt pāris jautājumus un fsjo.
Intaram vispār būtu tie 5TP jādala visiem kas aizpildīja ...
Ja es piemēram intervēju kādu, tad protams tas kas atbild uz jautājumiem ir vairāk pastrādājis. Man tikai atliek uz 5min. izdomāt pāris jautājumus un fsjo.
Intaram vispār būtu tie 5TP jādala visiem kas aizpildīja ...
Slēgts, nepieņemts. Tad varbūt vienkārši visiem iedosim bonusu 1000TP par to, ka ienāk forumā?
Similar topics
» Rakstu vērtēšana
» Merge JHL+LSHL Media un Treniņi sadaļas/kategorijas
» JHL Media
» Media Menedžeris:
» S9 Media limits
» Merge JHL+LSHL Media un Treniņi sadaļas/kategorijas
» JHL Media
» Media Menedžeris:
» S9 Media limits
Lapa 1 no 1