Merge JHL+LSHL Media un Treniņi sadaļas/kategorijas
Lapa 1 no 1 • Share
Vai piekrīti ierosinājumam?
Merge JHL+LSHL Media un Treniņi sadaļas/kategorijas
Tā arī neesmu sapratis, kādēļ sadaļas tika atdalītas?
Visu apkopojot vienā vietā, tas būtu daudz labāk pārskatāms, darbinieki var saglabāt visi savus darbus, bet vērtēt/darīt pienākumus paši sastādot grafiku, vienu nedēļu viens, otru nākošais un tā tālāk.
Ko Jūs teiktu ja tiktu apvienotās šīs un vēl pāris pilnīgi liekas sadaļas?
Forums kopumā stiepjas pārāk garš un tas atbaida daļu lietotāju, es pamatā varētu kā jau esmu iepriekš minējis veikt apjomīgu reknostruēšanu, kas protams sākumā daudziem nepatiks, jo esat taču konservatīvas tautas pārstāvji, bet reāli paejot 2 nedēļām visi būtu apraduši un jaunajiem būtu daudz vieglāk saprast LSHL sistēmu.
Jautājums ir par to, vai taisam skype sarunas debates ar ierakstu mutvārdos un par to spriežam, vai vienkārši uzticēsieties manam skatījumam? Jo rakstīt srsly tas būtu pārāk gari un nevienam tāpat nepatīk lasīt palagus.
Visu apkopojot vienā vietā, tas būtu daudz labāk pārskatāms, darbinieki var saglabāt visi savus darbus, bet vērtēt/darīt pienākumus paši sastādot grafiku, vienu nedēļu viens, otru nākošais un tā tālāk.
Ko Jūs teiktu ja tiktu apvienotās šīs un vēl pāris pilnīgi liekas sadaļas?
Forums kopumā stiepjas pārāk garš un tas atbaida daļu lietotāju, es pamatā varētu kā jau esmu iepriekš minējis veikt apjomīgu reknostruēšanu, kas protams sākumā daudziem nepatiks, jo esat taču konservatīvas tautas pārstāvji, bet reāli paejot 2 nedēļām visi būtu apraduši un jaunajiem būtu daudz vieglāk saprast LSHL sistēmu.
Jautājums ir par to, vai taisam skype sarunas debates ar ierakstu mutvārdos un par to spriežam, vai vienkārši uzticēsieties manam skatījumam? Jo rakstīt srsly tas būtu pārāk gari un nevienam tāpat nepatīk lasīt palagus.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Re: Merge JHL+LSHL Media un Treniņi sadaļas/kategorijas
Par, it sevišķi medijos. Un neesmu vēl paskatījies, bet lai visi capi arī ir vienādi.
Viesis- Viesis
Viss ir identisks. Par apvienošanu!
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
UP, vēl ir laiks izteikties par šo, vai arī vienpersoniski visu darīšu pa savam.
Media sadaļā piekrītu par visiem 100%, bet treniņu nu gan nezinu.. Man liekas, ka tā ir speciāli atdalītu, lai jaunajiem var pateikt. Tavi treniņi atrodas JHL treniņos, nevis tavi treniņi ir tur pat kur citi, tikai pirms pildi, paskaties vai tas PT ir atļauts JHL spēlētājiem vai nē.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Piekrītu Skipperam. Jau tagad gadījās ka JHL spēlētāji līda LSHL treniņu sadaļā, kur viņiem nebija paredzēti uzdevumi. Kur vēl ja apvienos.Skipper rakstīja:Media sadaļā piekrītu par visiem 100%, bet treniņu nu gan nezinu.. Man liekas, ka tā ir speciāli atdalītu, lai jaunajiem var pateikt. Tavi treniņi atrodas JHL treniņos, nevis tavi treniņi ir tur pat kur citi, tikai pirms pildi, paskaties vai tas PT ir atļauts JHL spēlētājiem vai nē.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Nu kādas te atsauksmes? Visi apraduši ar to ko izdarīju, vai ir vēl ievērotas nepilnības?
Ir labi. Sākumā bija jāpierod, bet ideju atbalstīju.
Varbūt vienīgi nevajadzēja nest prom Komandu budžetus no bankas uz darījumiem, bet pie tā arī var pierast.
Varbūt vienīgi nevajadzēja nest prom Komandu budžetus no bankas uz darījumiem, bet pie tā arī var pierast.
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Dzīvesvieta : Rīga
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Lapa 1 no 1