Resim neļaušana
Lapa 1 no 1 • Share
Vai vajag?
Resim neļaušana
Ierosinu tādu lietu kā resim neļaušanu, ja spēli simulē savas komandas pārstāvis. Piemēram, es simulēju Meteora spēli un kaut ko neesmu sev salicis taktikās, viss, es nedrīkstu prasīt resim, jo šādā veidā var arī savā veidā pašmaukties. Šis, protams, ir sīkums, bet, manuprāt, vajadzīgs.
Pretējā komanda gan var prasīt
Pretējā komanda gan var prasīt
Re: Resim neļaušana
Nu man šķiet, ka tā jau ir šobrīd, jo tas jau tiek noskaidrots tad privāti ar savu ģm, ja kkas nebija un, lai nekļūdas nākamajā reizē.
needleSs- Marc Andersen #6 (D)
- Postu skaits : 636
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Talsi/Ventspils
Cik zinu tad šī Krista fīča nav noteikumos. Esmu par.needleSs rakstīja:Nu man šķiet, ka tā jau ir šobrīd, jo tas jau tiek noskaidrots tad privāti ar savu ģm, ja kkas nebija un, lai nekļūdas nākamajā reizē.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Bet kurš ir pieprasījis resim šādā momentā?bukss rakstīja:Cik zinu tad šī Krista fīča nav noteikumos. Esmu par.needleSs rakstīja:Nu man šķiet, ka tā jau ir šobrīd, jo tas jau tiek noskaidrots tad privāti ar savu ģm, ja kkas nebija un, lai nekļūdas nākamajā reizē.
Es domāju, ka visi tak paši saprot to.
Tak visādi kadri ir.needleSs rakstīja:Bet kurš ir pieprasījis resim šādā momentā?bukss rakstīja:Cik zinu tad šī Krista fīča nav noteikumos. Esmu par.needleSs rakstīja:Nu man šķiet, ka tā jau ir šobrīd, jo tas jau tiek noskaidrots tad privāti ar savu ģm, ja kkas nebija un, lai nekļūdas nākamajā reizē.
Es domāju, ka visi tak paši saprot to.
Savu balsi atdevu PAR.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Nu es arī esmu par, bet ja šo nepieņems, tad jūs visu sabojājāt, jo būsiet šo tēmu uzcēluši, jo līdz šim nevienam nekas tāds nebija ienācis prātā. (izdarīt ko tādu) Nu varbūt ir ienācis prātā, bet nav to izdaījis.
bet tagad ir jautājums - cik ātri pieņems.
ātrākais šosezon jau, vēlākais no nākamās sezonas.needleSs rakstīja:bet tagad ir jautājums - cik ātri pieņems.
vismaz ar Oslo notiek tā kā tu teici , ja kļūdās vai es pats kļūdos ,tad resim neprasu.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Kristz rakstīja:Pieņems tāpat
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Lapa 1 no 1