LSHL :: S10 ::GM4 Meteors @ Trieciens
Lapa 4 no 5 • Share
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: LSHL :: S10 ::GM4 Meteors @ Trieciens
Es arī nē.Soviig rakstīja:Millers nav dabūjis uzpīpāt.
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
btw.. atgriežoties pie spēles..
apsveicu Atte, Modri, Alexei, Raimi un Ēriku ar pirmajiem punktiem LSHL, prieks, ka izdevās jau jums pierakstīties pirmajā spēlē..
vēlreiz paldies pretiniekiem.
apsveicu Atte, Modri, Alexei, Raimi un Ēriku ar pirmajiem punktiem LSHL, prieks, ka izdevās jau jums pierakstīties pirmajā spēlē..
vēlreiz paldies pretiniekiem.
Pag, par kuriem pokemoniem jūs runājat? Par Sūdī...Sundīnisma pokemoniem?
Atte Anrikainen- Atte Anrikainen #4 (LW)
- Postu skaits : 443
Vecums : 21
Dzīvesvieta : Dzīvoju kur pagadās lol
Tātad, man radās jautājums! Trieciena sabiedrībai/sastāvam. Tātad, jūs domājat, ka mēs, pārējie nejēdzam, ka jūs heitojat Viedo, ja nemaldos jau no laika, kad viņš kļuva par Adminu. Am I right? Es saprotu, kāpēc jūs viņu heitojat, bet tomēr, jūs paši esat teikuši, ka šis ir tikai internets un visi uzdirsieni nav jāuztver nopietni, tad kāpēc jūs par Viedā uzdirsieniem apvainojaties un sākat viņu heitot un sākat (vai arī sāciet, nezinu kā pareizi) spriest, ka dzīvē viņš ir tāds pats? Un momentos, kad jūs kādu "nemanāmi" uzdiršat un citi apvainojas, no jums lasu - ko tu apvainojies, tas ir tikai internets...!!!???
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Par cik es te daudz neko nesaprotu tad arī nejaucos iekšā šajā politikā. Zinu tikai to ,ka ir jāaizstāv savi komandas biedri un viss. Negāciju izlikšana forumā? - Nav tā labāka doma. Cik te skatos tad galvenie grēkāži šeit ir Trieciena spēlētāji ,kas te domā ,ka ir sabiedrības krējums. Pats neesmu ne baigi vecs ne arī vairs jauns puika toties zinu ,ka respektēt vajag gan tādus gan tādus. Šajā tēmā jau ir aizgājis tāds bardaks ,ka ,manuprāt, pat admini nezin ko šeit darīt . Es domāju te vajag visus šajā tematā iesaistītos cilvēkus uzlikt uz izķidāšanu un salikt sodus ,lai apdomā.
Paldies ,cerams manu domu visā visumā sapratāt.
Paldies ,cerams manu domu visā visumā sapratāt.
Lemard- Lane Lemard #5 ( D )
- Postu skaits : 71
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Bauska
Krists tulīt aizslēgs šo topiku, jo uzdirsu Uvim.
nē, lool nau vērcMaus rakstīja:Krists tulīt aizslēgs šo topiku, jo uzdirsu Uvim.
un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Sen jau biju apklusis bet grūti skatīties kā visi kkādā bezsakarā kko spamo.
laaceens66- Oskar Ollson #99 (LW)
- Postu skaits : 898
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Māja
Tak aizslēdzat
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
tev skauž, ka populāra spēle?Intarusu rakstīja:Tak aizslēdzat
A man patīk kaitināt sīkos, ko man tagad darīt? Varētu jau aizbraukt pie Zommeriem, kas ta man, piecu minūšu brauciens, bet nu viņu mamma mani aizsūtīs trīs mājas tālāk.laaceens66 rakstīja:un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Trieciens vienmēr bijis populārs, gan labā, gan sliktā ziņā.Kristz rakstīja:tev skauž, ka populāra spēle?Intarusu rakstīja:Tak aizslēdzat
Ko mēs tev atkal izdarījām?Maus rakstīja:A man patīk kaitināt sīkos, ko man tagad darīt? Varētu jau aizbraukt pie Zommeriem, kas ta man, piecu minūšu brauciens, bet nu viņu mamma mani aizsūtīs trīs mājas tālāk.laaceens66 rakstīja:un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Liec mani mierā
Mēs tiksimies pie skolas piektdienas vakarā, nemīz.Kristz rakstīja:Ko mēs tev atkal izdarījām?Maus rakstīja:A man patīk kaitināt sīkos, ko man tagad darīt? Varētu jau aizbraukt pie Zommeriem, kas ta man, piecu minūšu brauciens, bet nu viņu mamma mani aizsūtīs trīs mājas tālāk.laaceens66 rakstīja:un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Liec mani mierā
Domā, ka tiksimies?Maus rakstīja:Mēs tiksimies pie skolas piektdienas vakarā, nemīz.Kristz rakstīja:Ko mēs tev atkal izdarījām?Maus rakstīja:A man patīk kaitināt sīkos, ko man tagad darīt? Varētu jau aizbraukt pie Zommeriem, kas ta man, piecu minūšu brauciens, bet nu viņu mamma mani aizsūtīs trīs mājas tālāk.laaceens66 rakstīja:un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Liec mani mierā
No kā man mīzt, ja neesmu neko izdarījis?
ps. Uvis nebūs ar mani :towel:to meklē pie sīčiem.
Jap. S1-S3 labā ziņā tāpēc, ka es tur spēlēju, S4-tagad sliktā ziņā, jo es tur vairs nespēlējuMaus rakstīja:Trieciens vienmēr bijis populārs, gan labā, gan sliktā ziņā.Kristz rakstīja:tev skauž, ka populāra spēle?Intarusu rakstīja:Tak aizslēdzat
Maus rakstīja:Mēs tiksimies pie skolas piektdienas vakarā, nemīz.Kristz rakstīja:Ko mēs tev atkal izdarījām?Maus rakstīja:A man patīk kaitināt sīkos, ko man tagad darīt? Varētu jau aizbraukt pie Zommeriem, kas ta man, piecu minūšu brauciens, bet nu viņu mamma mani aizsūtīs trīs mājas tālāk.laaceens66 rakstīja:un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Liec mani mierā
Paskaties tagad pats uz savu profila bildi..
Soviig- Guncha Pillers #1 (D)
- Postu skaits : 1231
Vecums : 26
Dzīvesvieta : Ineši
Vismaz atkal aktivitāte atgriežas,- vienu reizi mēnesī vajag šādu topiku un paskaties,- nepaiet ne nedēļa, kad topikā ir 5 lapas un atgriežas sen nebijušas sejas, piemēram, tas pats Artemis Fowl. Uzskatu, ka topiks labs!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Nekad nevajag slēgt ciet šitās tēmas, tikai tāpēc mēs vēl peldam. #HateEverywhere
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Smuka bilde, zinu. Viss ko Eve taisa priekš manis ir smuks.Soviig rakstīja:Maus rakstīja:Mēs tiksimies pie skolas piektdienas vakarā, nemīz.Kristz rakstīja:Ko mēs tev atkal izdarījām?Maus rakstīja:A man patīk kaitināt sīkos, ko man tagad darīt? Varētu jau aizbraukt pie Zommeriem, kas ta man, piecu minūšu brauciens, bet nu viņu mamma mani aizsūtīs trīs mājas tālāk.laaceens66 rakstīja:un tagad visi paņem savus telefonus/datorus pieiet pie loga un izmet ārā, jo tak kā visi zinām ir teiciens - Gudrākais piekāpjas.
Liec mani mierā
Paskaties tagad pats uz savu profila bildi..
Es vainīgsaumicc83 rakstīja:Vismaz atkal aktivitāte atgriežas,- vienu reizi mēnesī vajag šādu topiku un paskaties,- nepaiet ne nedēļa, kad topikā ir 5 lapas un atgriežas sen nebijušas sejas, piemēram, tas pats Artemis Fowl. Uzskatu, ka topiks labs!
Intarusu- Lasse Lammela 31 # C
- Postu skaits : 2725
Vecums : 40
Dzīvesvieta : TP - 627
Tāda sajūta ,ka šeit visi ir no viena kraja ,bet tikai katrs no sava bara un te pontojās e-krāni diezgan lieli visiem izauguši
Lemard- Lane Lemard #5 ( D )
- Postu skaits : 71
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Bauska
Valdis rakstīja:Nekad nevajag slēgt ciet šitās tēmas, tikai tāpēc mēs vēl peldam. #HateEverywhere
Lapa 4 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» LSHL :: S10 :: PB :: GM6 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S9 :: GM73 Trieciens @ Meteors
» LSHL :: S10 :: GM60 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S10 :: GM88 Trieciens @ Meteors
» LSHL:S9:GM17 Trieciens @ Meteors
» LSHL :: S9 :: GM73 Trieciens @ Meteors
» LSHL :: S10 :: GM60 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S10 :: GM88 Trieciens @ Meteors
» LSHL:S9:GM17 Trieciens @ Meteors
Lapa 4 no 5