LSHL :: S10 ::GM4 Meteors @ Trieciens
Lapa 5 no 5 • Share
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: LSHL :: S10 ::GM4 Meteors @ Trieciens
Malači. Turpinam tādā garā, šis ir 100.posts šajā topikā.
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
aumicc83 rakstīja:Malači. Turpinam tādā garā, šis ir 100.posts šajā topikā.
ko slimiem,kam nav 100 procenti , padarisi
dymo rakstīja:aumicc83 rakstīja:Malači. Turpinam tādā garā, šis ir 100.posts šajā topikā.
ko slimiem,kam nav 100 procenti , padarisi
Prieks, ka Meteora spēle tik ļoti piesaista cilvēkus.aumicc83 rakstīja:Malači. Turpinam tādā garā, šis ir 100.posts šajā topikā.
DJ_EV- Ēriks Vilunas #99
- Postu skaits : 142
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Rīga
Eu, mums šito vajadzēja draftētLemard rakstīja:Par cik es te daudz neko nesaprotu tad arī nejaucos iekšā šajā politikā. Zinu tikai to ,ka ir jāaizstāv savi komandas biedri un viss. Negāciju izlikšana forumā? - Nav tā labāka doma. Cik te skatos tad galvenie grēkāži šeit ir Trieciena spēlētāji ,kas te domā ,ka ir sabiedrības krējums. Pats neesmu ne baigi vecs ne arī vairs jauns puika toties zinu ,ka respektēt vajag gan tādus gan tādus. Šajā tēmā jau ir aizgājis tāds bardaks ,ka ,manuprāt, pat admini nezin ko šeit darīt . Es domāju te vajag visus šajā tematā iesaistītos cilvēkus uzlikt uz izķidāšanu un salikt sodus ,lai apdomā.
Paldies ,cerams manu domu visā visumā sapratāt.
Un par šito es labi pasmējosMaus rakstīja:Un Uvim par šo nebūs štrāfs, jauki. Šeit tava analoģija par to ka aita ir lops pilnīgi neder, tad es tevi varu saukt par cūku, un tavu mammu par kuci, un tev nevajadzētu būt aizvainotam.
...
Bet vispār smieklīgi gan. Agrāk visiem TĀ patika Evelīna, visi gribēja, lai viņa spēlē viņu komandā, bet še tev. Uzdirsa Viedajam, tad, kad viņš to tiešām bija pelnījis. Tagad nevienam nepatīk Trieciens, jo es biju bez maz vai vienīgais ĢM, kurš arī kaut ko uzdirsa un tad sapulcēja visus diktatora heiterus vienā komandā. Mēs nevienam nepatīkam, jo mēs bijām tie, kas pateica, kas kā ir, nedomājot par to, kāda augsta ranga cilvēkam līgā mēs diršam virsū.
Bet tagad gribu pateikt ko Viedajam. I'm kinda proud of you. Liekas, ka tiešām mūs sadzirdēji un izskatās, ka esi centies mainīties uz labo pusi. Nu vismaz man tā izskatās
Skipper- Emīls Skapis (GK) #62 /Skauts/
- Postu skaits : 3660
Vecums : 28
Emīl. Izlasi manu postu 5. lapaspusē. Jūs paši no sākuma Viedā izgājienus sākāt uztvert tik nopietni, ka it kā jūs tagad būtu varoņi atbildēdami uz Viedā izgājieniem ar konkrētu rupjību, pluss sākāt spriest, ka Viedais dzīvē ir tāds pats, atvainojos, kretīns!!!
laaceens30- Valts Pumpurs #30 (GK)
- Postu skaits : 1572
Vecums : 25
Dzīvesvieta : Dzērbene
Es izlasīju un nolēmu labāk nekomentēt to murgu, tāpēc arī to nepieminēju un noignorēju.laaceens30 rakstīja:Emīl. Izlasi manu postu 5. lapaspusē. Jūs paši no sākuma Viedā izgājienus sākāt uztvert tik nopietni, ka it kā jūs tagad būtu varoņi atbildēdami uz Viedā izgājieniem ar konkrētu rupjību, pluss sākāt spriest, ka Viedais dzīvē ir tāds pats, atvainojos, kretīns!!!
Ja neesi pamanījis, tad pēdējās diskusijās, mēs Viedo pārāk neaiztiekam. Pārējie kaut ko ieminās, ka mēs viņu lamājam, bet pilnīgi bezsakarā, jo, kamēr viņš ir norimis, tikmēr mēs arī esam norimuši attiecībā pret viņu.
Nemētā gudro un neliec strīdos, kas tevi neskar, Matīss.
Tas strīds skar Matīsu ,jo ir iesaistīta viņa ģimene jeb komanda.
Viņš nav bijis iesasitīts, tāpēc, lai pēkšņi netēlo, ka saprot, kas notiek.
Skipper rakstīja:Viņš nav bijis iesasitīts, tāpēc, lai pēkšņi netēlo, ka saprot, kas notiek.
Tas pats Sandijs , kas ieradās no neaktivitātes ,lai aizstāvētu komandu..Kāpēc neviens viņam neko neteica ?
Es gan esmu klausījies ko Sandijs ir stāstījis. Uzskatu, ka viņš ir ļoti labi informēts. Informējuši viņu neesam mēs, bet savu viņš ir izspriedis pēc lasītā un dzirdētā un arī nostājies mūsu pusē. Laikam līdzīgi domājošs cilvēks ir.
Skipper rakstīja:Es gan esmu klausījies ko Sandijs ir stāstījis. Uzskatu, ka viņš ir ļoti labi informēts. Informējuši viņu neesam mēs, bet savu viņš ir izspriedis pēc lasītā un dzirdētā un arī nostājies mūsu pusē. Laikam līdzīgi domājošs cilvēks ir.
Kāpēc tā pat nevar būt ar Matīsu ?
Tikai jums jums tā notiek..
Snickers rakstīja:Skipper rakstīja:Es gan esmu klausījies ko Sandijs ir stāstījis. Uzskatu, ka viņš ir ļoti labi informēts. Informējuši viņu neesam mēs, bet savu viņš ir izspriedis pēc lasītā un dzirdētā un arī nostājies mūsu pusē. Laikam līdzīgi domājošs cilvēks ir.
Snicker, beidz runāt pretī ģimenītai, savādāk atkal aizvainosi.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Viņš grib pateikt, ka tikai tie kas spēlē Triecienā spēj izspriest kas notiek pēc lasītā un dzirdētā. Citiem jābūt iesaistītiem lai ko saprastu, es pats arī neko nesaprotu, jo neesmu iesaistīts, un spriest arī nemāku.Snickers rakstīja:Skipper rakstīja:Es gan esmu klausījies ko Sandijs ir stāstījis. Uzskatu, ka viņš ir ļoti labi informēts. Informējuši viņu neesam mēs, bet savu viņš ir izspriedis pēc lasītā un dzirdētā un arī nostājies mūsu pusē. Laikam līdzīgi domājošs cilvēks ir.
Neesmu dzirdējis, ko Matīss zin, tāpēc pieļauju, ka viņš tiešām cenšas visam ielēkt pa vidu. Ja viņš visu situāciju pārzin, tad atvainojos, bet šaubos, ka tā ir. Sandijs zināja arī lietas, ko es nezināju, tāpēc Sandijam ir vajadzīgā informācija.
Runājat kā par slepkavību.. ^_^
Jomajo te ir puišeļu izklaides vieta, pietiek visu pataisīt tik dramatisku.
Jomajo te ir puišeļu izklaides vieta, pietiek visu pataisīt tik dramatisku.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Ar Triecienu būs viemer intresanti
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Dzīvesvieta : Talsi
Laikam komplimentsSeguin#91 rakstīja:Ar Triecienu būs viemer intresanti
Bet protamsSkipper rakstīja:Laikam komplimentsSeguin#91 rakstīja:Ar Triecienu būs viemer intresanti
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Dzīvesvieta : Talsi
Lapa 5 no 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» LSHL :: S10 :: PB :: GM6 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S9 :: GM73 Trieciens @ Meteors
» LSHL :: S10 :: GM60 Meteors @ Trieciens
» LSHL :: S10 :: GM88 Trieciens @ Meteors
» LSHL:S9:GM17 Trieciens @ Meteors
» LSHL :: S9 :: GM73 Trieciens @ Meteors