Automātiska naudas izņemšana treniņiem + AP
Lapa 1 no 1 • Share
vai vēlies lai tiktu ieviests automātisks pārskaitījums + AP jaunā sistēma
Automātiska naudas izņemšana treniņiem + AP
Tātad, zinu ka lietotājiem ir apnicis katru nedēļu iet uz banku un ierakstīt izņemu 1m treniņam blablab..
Kāpēc mums neieviest automātisku pārskaitījumu? Lietotājs bankā ieraksta ka turpmāk mēnesi, divas nedēļas, vai līdz beidzas nauda izņem automātiski naudu treniņam, līdz ar to 1 links darbojas uz noteiktu treniņu skaitu. kruta, ne?
Aktivitātes pārbaude - nu kāda velna pēc tas sūda topics ir vajadzīgs? Tos 2 tp varētu savākt daudz vieglāk, - ieraksti savā treniņa lapā "nedēļa 64 - aktīvs (+2 tp)"
Mana doma ir atvieglot visu šo treniņu padarīšanu, gaidu jautājumus, viedokļus utt.
Kāpēc mums neieviest automātisku pārskaitījumu? Lietotājs bankā ieraksta ka turpmāk mēnesi, divas nedēļas, vai līdz beidzas nauda izņem automātiski naudu treniņam, līdz ar to 1 links darbojas uz noteiktu treniņu skaitu. kruta, ne?
Aktivitātes pārbaude - nu kāda velna pēc tas sūda topics ir vajadzīgs? Tos 2 tp varētu savākt daudz vieglāk, - ieraksti savā treniņa lapā "nedēļa 64 - aktīvs (+2 tp)"
Mana doma ir atvieglot visu šo treniņu padarīšanu, gaidu jautājumus, viedokļus utt.
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
Re: Automātiska naudas izņemšana treniņiem + AP
Kamēr es saņemu savus TP, man vienalga
Bet pirmais variants šķiet apgrūtinās baņķiera darbu, nezinu, tur vairāk viņiem jāizpauž savs viedoklis.
Bet pirmais variants šķiet apgrūtinās baņķiera darbu, nezinu, tur vairāk viņiem jāizpauž savs viedoklis.
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
baņķierim nav grūti pierakstīt klāt laiku, cik ilgi jāņem 1m nost
truseens69 rakstīja:baņķierim nav grūti pierakstīt klāt laiku, cik ilgi jāņem 1m nost
Tu nezini
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
būs grūti, man jau tagad ir grūti, ja neraksta vārdus klāt, un ja vēl būs tāds laika posms, tad galīgi nē
Kristz rakstīja:būs grūti, man jau tagad ir grūti, ja neraksta vārdus klāt, un ja vēl būs tāds laika posms, tad galīgi nē
Ja jau tev tik grūti, tad kāpēc nedod man atjaunot?
tagad jau esmu ieskrējies, es šajā amatā esmu līdz vasaras beigām, pēc tam droši.truseens69 rakstīja:Kristz rakstīja:būs grūti, man jau tagad ir grūti, ja neraksta vārdus klāt, un ja vēl būs tāds laika posms, tad galīgi nē
Kristz rakstīja:tagad jau esmu ieskrējies, es šajā amatā esmu līdz vasaras beigām, pēc tam droši.truseens69 rakstīja:Kristz rakstīja:būs grūti, man jau tagad ir grūti, ja neraksta vārdus klāt, un ja vēl būs tāds laika posms, tad galīgi nē
Ja reiz esi ieskrējies, tad auto pārskaitījums būtu ez. Tev būtu man katru nedēļu jānoskaita 1m, nemaz neejot uz banku.
šādas lietas pieņem pirms sezonas, tā kā..truseens69 rakstīja:Kristz rakstīja:tagad jau esmu ieskrējies, es šajā amatā esmu līdz vasaras beigām, pēc tam droši.truseens69 rakstīja:Kristz rakstīja:būs grūti, man jau tagad ir grūti, ja neraksta vārdus klāt, un ja vēl būs tāds laika posms, tad galīgi nē
Ja reiz esi ieskrējies, tad auto pārskaitījums būtu ez. Tev būtu man katru nedēļu jānoskaita 1m, nemaz neejot uz banku.
man ir vienalga, es darīšu savu darbu, noteikumus var ņemt jaunus
tikai paspējiet izdarīt to pirms šīs sezonas, vai pirms nākamās
un par AP, to jau nu gan vajadzētu
tad kāda problēma, pieņemam pirms šīs sezonasKristz rakstīja:šādas lietas pieņem pirms sezonas, tā kā..truseens69 rakstīja:Kristz rakstīja:tagad jau esmu ieskrējies, es šajā amatā esmu līdz vasaras beigām, pēc tam droši.truseens69 rakstīja:Kristz rakstīja:būs grūti, man jau tagad ir grūti, ja neraksta vārdus klāt, un ja vēl būs tāds laika posms, tad galīgi nē
man ir vienalga, es darīšu savu darbu, noteikumus var ņemt jaunus
tikai paspējiet izdarīt to pirms šīs sezonas, vai pirms nākamās
un par AP, to jau nu gan vajadzētu
P.S pievienošu aptauju
AP vajag tādēļ, ka tur var redzēt, cik kopā spēlētāji tajā nedēļā ir atzīmējušies.
tas neko nemaina.Kristz rakstīja:AP vajag tādēļ, ka tur var redzēt, cik kopā spēlētāji tajā nedēļā ir atzīmējušies.
maina, es vismaz sekoju līdz, kāds ir pieaugums/samazinājums
kāda tad būs aktivitātes pārbaude, ja būs auto???
antifrizs- Aigars Ungurs #15 (RW)
- Postu skaits : 808
Vecums : 29
Similar topics
» Naudas došana spēlētājiem v2.
» Naudas loterija
» Naudas pārvēršana TP
» Naudas balvas
» Sponsoru naudas!
» Naudas loterija
» Naudas pārvēršana TP
» Naudas balvas