Gribi būt Bebrs? Mēs Tevi gaidam!
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: Komandas :: JHL Komandas :: Ogres Bebri
Lapa 1 no 1 • Share
Gribi būt Bebrs? Mēs Tevi gaidam!
Sveiks, jaunais spēlētāj! Tagad jaunais GM esmu es,- aumicc83, un es vēlos, lai Tu būtu jaunais Bebru hokejists! Es vēlētos, lai Tu aizpildītu šo anketu, vai kā to sauc! Bebriem ir tāds pats mērķis, kā pagājušo sezonu,- kauss, un tieši Tu esi tas, kas vajadzīgs mums. Komandai vairāk vajag kādu aktīvu aizsargu, centru, bet, protams, ka arī pārējām pozīcijām ir iespēja tikt Bebros! Mēs Tevi gaidam!
- Kods:
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu:
2.Kas Tevi piesaista Bebros:
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu [b](1 - 3 M , godīgi )[/b]:
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā:
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?:
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros:
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Re: Gribi būt Bebrs? Mēs Tevi gaidam!
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu: http://www.lshl.lv/t6918-c-mike-ollson
2.Kas Tevi piesaista Bebros: logo.
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ): 2m kā minimums
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: centīšos maksimāli.
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: mēģināšu
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: nē, jo neesmu tik prasmīgs un esmu zaļš gurķis šajā jomā.
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Jaunais Bebru, jo man šķiet tāds interesants un īpatnējs.
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: 9
2.Kas Tevi piesaista Bebros: logo.
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ): 2m kā minimums
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: centīšos maksimāli.
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: mēģināšu
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: nē, jo neesmu tik prasmīgs un esmu zaļš gurķis šajā jomā.
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Jaunais Bebru, jo man šķiet tāds interesants un īpatnējs.
Blondais- Mike Ollson (C) #66
- Postu skaits : 26
Maus- Tony Montana #83 (LW)
- Postu skaits : 2296
Vecums : 28
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu: Martins Krauze- http://www.lshl.lv/t6730-martins-krauze-trenins
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Domāju ka vnk logo komandas
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ): 50k
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: protams skype esmu visu laiku
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: teiksu ka ap 40% busu aktivs
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: domāju ka nē bet otra maina gan varetu uzspelet
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Bebru domāju
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros:9
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Domāju ka vnk logo komandas
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ): 50k
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: protams skype esmu visu laiku
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: teiksu ka ap 40% busu aktivs
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: domāju ka nē bet otra maina gan varetu uzspelet
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Bebru domāju
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros:9
Seguin#91- Mārtiņš Krauze #86 /LW/
- Postu skaits : 1277
Dzīvesvieta : Talsi
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu: Tyler Newsack http://www.lshl.lv/t6797-tyler-newsack
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Nosaukums
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):3M esmu mantkārīgs mērglis
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Jā, abus saziņas līdzekļus izmantoju katru dienu
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:Cenšos, bet esmu ļoti slinks
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Jā, esmu labs aizsargs, man garām būs ļoti grūti tikt.
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:Nezinu kur tos redzēt, tāpēc nevarēšu teikt
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Nosaukums
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):3M esmu mantkārīgs mērglis
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Jā, abus saziņas līdzekļus izmantoju katru dienu
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:Cenšos, bet esmu ļoti slinks
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Jā, esmu labs aizsargs, man garām būs ļoti grūti tikt.
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:Nezinu kur tos redzēt, tāpēc nevarēšu teikt
skajrims- Tyler Newsack (D) #7
- Postu skaits : 115
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu:http://www.lshl.lv/t6842-patrika-pelmena-trenini#109545
2.Kas Tevi piesaista Bebros:Nosaukums
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu [b](1 - 3 M , godīgi ):3m, jo aumiicc ta teica:D
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Jā
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: Centīšos
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Redzu, redzu, jo aumiic tā teica:D
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Bebru, man vairāk patīk grauzēji nekā plēsoņas
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: 8,5
2.Kas Tevi piesaista Bebros:Nosaukums
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu [b](1 - 3 M , godīgi ):3m, jo aumiicc ta teica:D
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Jā
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: Centīšos
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Redzu, redzu, jo aumiic tā teica:D
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Bebru, man vairāk patīk grauzēji nekā plēsoņas
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: 8,5
brisingr21- Patriks Pelmenis (C) #21
- Postu skaits : 150
Dzīvesvieta : Visur, kur var gulēt
Paldies visiem, vēl varam paspēt izpildīt, visi esat palielinājuši iespēju tikt Bebros!
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu: http://www.lshl.lv/t7023-gk-knut-kasinak
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Iespēja sākt šeit karjeru
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ): Vienalga
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: vidēji
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: Pildīšu kaut ko
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: esmu vārtsargs
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: nav izteikta favorīta
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: 8
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Iespēja sākt šeit karjeru
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ): Vienalga
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: vidēji
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: Pildīšu kaut ko
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: esmu vārtsargs
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: nav izteikta favorīta
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: 8
DoUbLeD- Knut Kasinak (G) #33 /ĢM/
- Postu skaits : 2606
Vecums : 27
Dzīvesvieta : Rugāji
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu:http://www.lshl.lv/t6943-andris-jakusans#111538
2.Kas Tevi piesaista Bebros: esmu jauns perspektivs speletajs un man vajdzigs klubs
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):pirmaja gada tas nav butiski
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā:centishos
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:centishos
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?:esmu perspektivs ar lielu potencialu darbspejigs katra spele darbojos ar 110% atdevi laukuma maku vest pec sevis citus speletajus
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:neesmu redzejis nevaru spriest
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: 7
2.Kas Tevi piesaista Bebros: esmu jauns perspektivs speletajs un man vajdzigs klubs
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):pirmaja gada tas nav butiski
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā:centishos
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:centishos
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?:esmu perspektivs ar lielu potencialu darbspejigs katra spele darbojos ar 110% atdevi laukuma maku vest pec sevis citus speletajus
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:neesmu redzejis nevaru spriest
Dronix1996- Andris Jakušāns (LW) #29
- Postu skaits : 52
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu: http://www.lshl.lv/t7024-c-kyrie-campbell
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Mani piesaista pati komanda kā tāda, kā arī komandas biedri!
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Jā.
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: Visus gan jau ka nē, bet nu, pildīšu!
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Redzu, jo būšu aktīvs, man ir strādāt griba un potenciāls
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Jaunais bebru logo, nezinu
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: Galvenais ir spēlēt kādā komandā, bet ja man piedāvā personiski, tad 8 varbūt
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Mani piesaista pati komanda kā tāda, kā arī komandas biedri!
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Jā.
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus: Visus gan jau ka nē, bet nu, pildīšu!
6.Vai Tu seci redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Redzu, jo būšu aktīvs, man ir strādāt griba un potenciāls
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc: Jaunais bebru logo, nezinu
8.Un beigās, novērtē skalā no 1-10, cik ļoti vēlies spēlēt Bebros: Galvenais ir spēlēt kādā komandā, bet ja man piedāvā personiski, tad 8 varbūt
Changinieks- Kyrie Campbell (C) #19
- Postu skaits : 73
Vecums : 24
Dzīvesvieta : Limbaži
1.Spēlētāja vārds, uzvārds, links uz spēlētāja lapu: Sergio Pogba http://www.lshl.lv/t6915-rw-sergio-pogba
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Komandas logo
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):Nav svarīgi,galvenais ir tas ka man dos iespējas augt šajā klubā
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Centīšos
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:Centīšos
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Jā,būšu labs uzbrucējs un es visus apdzīšu
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:Bebru
2.Kas Tevi piesaista Bebros: Komandas logo
3.Cik Tu vēlētos saņemt pēc drafta naudu (1 - 3 M , godīgi ):Nav svarīgi,galvenais ir tas ka man dos iespējas augt šajā klubā
4.Vai Tu būsi aktīvs Bebru slēgtajā istabā, Skype un WhatsApp grupā: Centīšos
5.Vai Tu būsi aktīvs un pildīsi Fantasy prognozes, TPU uzdevumus, Aktivitātes Pārbaudes u.c. uzdevumus:Centīšos
6.Vai Tu sevi redzi, kā pirmās maiņas hokejistu, kāpēc?: Jā,būšu labs uzbrucējs un es visus apdzīšu
7.Vai Tev labāk patīk jaunais Bebru logo, vai vecais Lauvu logo, kāpēc:Bebru
Kalasha- Sergio Pogba (RW) #26
- Postu skaits : 113
Latvijas Simulētā Hokeja Līga :: Citas lietas :: Notikumi :: JHL :: Komandas :: JHL Komandas :: Ogres Bebri
Lapa 1 no 1