Meteors - Lūši maiņa
Lapa 2 no 2 • Share
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Re: Meteors - Lūši maiņa
Īstais LSHL kungs ir Sapnis, viņs te visu nosaka :DDDDDDDDDDDDDDDD
Tad jau nevar iebilst :DDDDDDDDDDDDddddddddDDDDDDDDDD
Remi rakstīja:Gordie Sloth rakstīja:Remi rakstīja:Gordie Sloth rakstīja:Remi rakstīja:LSHL ar reg.sez pēdējo spēli iestājas trade deadline. Domāju, ka to apstiprinās abi admini - Arturs un Lauris
Ko tu kasies urķi? tevi tas neskar, liecies mierā.
a tevi skar, nabag? lasies ārā no šī topika un uztaisi savai "draudzenei" vēl pāris GFX darbus, lai nopelnītu TP.
Man jau divi GFX meistari apstiprināja, ka tie darbi ir abi no viena autora
Detektīvs atradies Tad jau tavi GFX meistari, nav nekādi meistari
Nav nekādi meistari, bet labākie visā LSHL.
Tad jau nevar iebilst :DDDDDDDDDDDDddddddddDDDDDDDDDD
bleedis- Gordie Sloth #13 (LW) /TA/
- Postu skaits : 1028
Vecums : 33
Dzīvesvieta : TP: 1028
Snickers rakstīja:Labi , atņemiet man adminu.
Buks , pasauc tās iepriekšējās kustības dalībniekus un viss izdosies.
Briest gāziens. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
couse he likes the D.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
To es zinu ,bet jāņem vērā ,ka te ir fantasy līga ,jeb privāts entuziastu klubiņš ,kur nepastāv oficiāli līgumi (notāru apstiprināti ) , neviens gm nevar parādīt līgumu ,ka tiešām ir gm , tas pats ar spēlētājiem ,līgas vadību utt ... viss uz goda vārda balstās !bukss rakstīja:
Tev kā pieaugušam un dzīvē gudrākam pa mani vajadzētu zināt ka kamēr nav likums pieņemts un rakstiski apstiprināts, tad tāds likumam nav tiesiska pamata. tākā uzskatu ka šeit ir atrasts robs LSHL likumos. Tādēļ nav pamata neakceptēt un šajā gadījumā Snickers pārkāpj savas admina tiesības
Līgas nosaukums ar nav reģistros reģistrēts ,nodokļus līga nemaksā - tad jau visa līga saņem kukuļus aploksnēs utt un joprojām ...
Dikti un daudz varam par to runāt !
vairogs- Kaleb Anderson #10 (D) Mūžam Vilks
- Postu skaits : 5397
Vecums : 39
Dzīvesvieta : Tamperē !
man nav mērķis atņemt amatu, svarīgāk atzīt kļūdas un novērst nepilnības.Snickers rakstīja:Labi , atņemiet man adminu.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Pie manis saulains !Valdis rakstīja:Snickers rakstīja:Labi , atņemiet man adminu.
Briest gāziens. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
couse he likes the D.
vairogs rakstīja:To es zinu ,bet jāņem vērā ,ka te ir fantasy līga ,jeb privāts entuziastu klubiņš ,kur nepastāv oficiāli līgumi (notāru apstiprināti ) , neviens gm nevar parādīt līgumu ,ka tiešām ir gm , tas pats ar spēlētājiem ,līgas vadību utt ... viss uz goda vārda balstās !bukss rakstīja:
Tev kā pieaugušam un dzīvē gudrākam pa mani vajadzētu zināt ka kamēr nav likums pieņemts un rakstiski apstiprināts, tad tāds likumam nav tiesiska pamata. tākā uzskatu ka šeit ir atrasts robs LSHL likumos. Tādēļ nav pamata neakceptēt un šajā gadījumā Snickers pārkāpj savas admina tiesības
Līgas nosaukums ar nav reģistros reģistrēts ,nodokļus līga nemaksā - tad jau visa līga saņem kukuļus aploksnēs utt un joprojām ...
Es neesmu saņēmis nevienu aploksni ar naudu. Kurš ir par mani aizmirsis?
The_Mazais.- Inokentijs Kastiņš #15 (C)
- Postu skaits : 1218
Vecums : 29
Dzīvesvieta : Latvija
ja jau tas trade deadline ir visiem GM zināms un sarunāts, tad kādēļ valdē stāv balsojums par trade deadline ieviešanu?vairogs rakstīja:To es zinu ,bet jāņem vērā ,ka te ir fantasy līga ,jeb privāts entuziastu klubiņš ,kur nepastāv oficiāli līgumi (notāru apstiprināti ) , neviens gm nevar parādīt līgumu ,ka tiešām ir gm , tas pats ar spēlētājiem ,līgas vadību utt ... viss uz goda vārda balstās !bukss rakstīja:
bukss rakstīja:ja jau tas trade deadline ir visiem GM zināms un sarunāts, tad kādēļ valdē stāv balsojums par trade deadline ieviešanu?vairogs rakstīja:To es zinu ,bet jāņem vērā ,ka te ir fantasy līga ,jeb privāts entuziastu klubiņš ,kur nepastāv oficiāli līgumi (notāru apstiprināti ) , neviens gm nevar parādīt līgumu ,ka tiešām ir gm , tas pats ar spēlētājiem ,līgas vadību utt ... viss uz goda vārda balstās !bukss rakstīja:
par izmainīšanu , nevis ieviešanu.
Aizmirsti !The_Mazais. rakstīja:vairogs rakstīja:To es zinu ,bet jāņem vērā ,ka te ir fantasy līga ,jeb privāts entuziastu klubiņš ,kur nepastāv oficiāli līgumi (notāru apstiprināti ) , neviens gm nevar parādīt līgumu ,ka tiešām ir gm , tas pats ar spēlētājiem ,līgas vadību utt ... viss uz goda vārda balstās !bukss rakstīja:
Es neesmu saņēmis nevienu aploksni ar naudu. Kurš ir par mani aizmirsis?
Tie miljoni ir jau iztērēti - pilis sapirku Spānijā !
tad jau es varu arī sarunāt ar dažiem spēlētājiem jaunus noteikumus un uzskatīt ka tie jāievēro visiem. Lai gan nav te ko stāstīt, tā pat 15 gadīgie kā gailēni lēkās lai pierādītu savu taisnību.
kartupelis
trusis- Ģirts Valdmanis #82 (C)
- Postu skaits : 1553
Vecums : 26
Dzīvesvieta : The place where hell is raised
truseens69 rakstīja:kartupelis
kad par ierakstu samaksāsi?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Nice Krist, labi štancē komandu
Hell- Jānis Sitējs #93 (RW)
- Postu skaits : 1214
Vecums : 34
Dzīvesvieta : Liepāja
Ā, skaidrs. Jau likās, ka mani apspriež.Remi rakstīja:bukss rakstīja:Nu ja nerakstīts, tad kur teikts ka tas ir jāievēro?
Jo ir trade deadline smh un maiņas, tā pat kā līgumu slēgšanas ar FA atveras pēc PO. Izskatās, ka daži GM neseko NHL un hokejam kā tādam
Un Krist, varētu gan būt, ka nesaprati
Bet tas nebija par tevi.
https://twitter.com/travisyost/status/614514061993115648
Un jā, noteikumos ir robi, mēs visi to zinām un ir vēl daži, par kuriem zina Mārtiņš.
Tieši tāpēc ir jābūt vienam notikumam, kas liktu izdomāt un ieviest jaunu noteikumu.
Un šis ir tas notikums..
Meteoram/Triecienam/Lūšiem/Plēsoņām jau tagad sākas gatavošanās nākamajai sezonai, šoreiz laikam nāksies apstiprināt.
Ja nu neapstiprinās, ak dievs, nekas nenotiks, ja to izdarīs pēc PlayOff.
Remi rakstīja:Gordie Sloth rakstīja:Remi rakstīja:LSHL ar reg.sez pēdējo spēli iestājas trade deadline. Domāju, ka to apstiprinās abi admini - Arturs un Lauris
Ko tu kasies urķi? tevi tas neskar, liecies mierā.
a tevi skar, nabag? lasies ārā no šī topika un uztaisi savai "draudzenei" vēl pāris GFX darbus, lai nopelnītu TP.
Man jau divi GFX meistari apstiprināja, ka tie darbi ir abi no viena autora
Stulbs esi vai izliecies?
Viņa man uztaisīja sigu, avataru, kuru aizmirsu uzlikt un tagad taisa kartiņu, Gordijs ir slinks un šaubos, ka ko tādu gribētu vispār taisīt!
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
var beidzot akceptēt?
Rītā. Vismaz vienā jomā te kārtība un tīrība.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
beidzot šis akceptējas..
ja vajag vēlreiz pateikt to slaveno ''Apstiprinu'' tad es APSTIPRINU!
ja vajag vēlreiz pateikt to slaveno ''Apstiprinu'' tad es APSTIPRINU!
Apstiprinu
Šoreiz pacelšu šo lai nav domstarpības un uzrakstīšu apstiprināts un ievadīts.
Matthew McWell- Matthew McWell (D) #31 /ĢM/
- Postu skaits : 2369
Vecums : 26
Dzīvesvieta : TP: 481
Lapa 2 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Meteors - Fatsharks maiņa
» Strēlnieki - Meteors maiņa
» Indiāņi - Lūši - maiņa
» Indiāņi - Lūši - maiņa
» Lūši - Wild Cats maiņa.
» Strēlnieki - Meteors maiņa