Lūši - Wild Cats maiņa.
Lapa 1 no 2 • Share
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Lūši - Wild Cats maiņa.
Lūši iegūst :
S10 1st
RW - Peter Parker
Wild Cats iegūst :
C - Toms Berķis
#WildCatsGOING4CUP
S10 1st
RW - Peter Parker
Wild Cats iegūst :
C - Toms Berķis
#WildCatsGOING4CUP
Re: Lūši - Wild Cats maiņa.
Ar skumjumu sirdī, bet apstiprinu.
bukss- Andris Bukšs #89 (D) /ĢM/
- Postu skaits : 1391
Vecums : 35
Dzīvesvieta : Saldus
Not bad OWC, vienīgi spēles laks vairs nebūs tik rožains pašam un arī Berķim. Bet visā visumā Owc ir ieguvēji.
Viedais- Jeff Sloth #66 (C) un ĢM
- Postu skaits : 6596
Vecums : 32
Dzīvesvieta : Tava mamma
Man jau Lūšos nogrieza spēles laiku, jo vairs nebiju tik eksplozīvs.Jeff Sloth rakstīja:Not bad OWC, vienīgi spēles laks vairs nebūs tik rožains pašam un arī Berķim. Bet visā visumā Owc ir ieguvēji.
Viesis- Viesis
No 60 un 57 minūtēm spēlē?
Man max bija 40, kad sakrita daudz vairākumi un mazākumi + kāds centrs noraidījās.Jeff Sloth rakstīja:No 60 un 57 minūtēm spēlē?
Viesis- Viesis
Oslo jau ir tikai divi 600+ TP centri. Kopā tikai 3 un viens no tiem ir rookijs.
Sveicināts komandā !
Sveicināts komandā !
Citiem nav neviena, tev būs 3.₴пїcкєя₴LV rakstīja:Oslo jau ir tikai divi 600+ TP centri. Kopā tikai 3 un viens no tiem ir rookijs.
Sveicināts komandā !
neko neizmeta, beidz dezinformēt sabiedrību.The Dream rakstīja:Lol atdeva komandu un čali tā teikt izmeta!
Kā vienmēr čigān zēns visu noskaidrojis un zin patiesību rakstot savus komentārus.
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
bukss rakstīja:neko neizmeta, beidz dezinformēt sabiedrību.The Dream rakstīja:Lol atdeva komandu un čali tā teikt izmeta!
nav vērts viņam neko skaidrot.
vienmēr nezinot apstākļus mēģina pateikt kaut ko gudru.
Viņš nu nekādi nevarēja mani izmest. Es officiāli vēl joprojām biju GM, bez manas teikšanas nekas netiktu iemainīts.The Dream rakstīja:Lol atdeva komandu un čali tā teikt izmeta!
Viesis- Viesis
Slinkais Čubis rakstīja:Viņš nu nekādi nevarēja mani izmest. Es officiāli vēl joprojām biju GM, bez manas teikšanas nekas netiktu iemainīts.The Dream rakstīja:Lol atdeva komandu un čali tā teikt izmeta!
Tad jau oficiāli esi vēl šobrīd un teorētiski tu nemaz nevari nekur tikt aizmainīts.
Tas bija domāts tā, ka atdeva komandu un uzreiz jaunais ĢM tevi izmeta. Tas tā dīvaini, bet katrā komandā savādāk. Es piemēram nevarētu aizmainīt Denisu vai vairogu, jo viņi man atdeva komandu.
Curtis Crawford rakstīja: Kā vienmēr čigān zēns visu noskaidrojis un zin patiesību rakstot savus komentārus.
Aiztaisi muti, dalbajob. Ej labāk trenējies Wallmart'ā kastes krāmēt, tā tak būs tava nākotnes profesija. Tu jau mums Straight Outta Compton. Tev USA ar savs crew ir? Ķip immortal kingi?
Jaunajam ĢM ar šo saistība maza, pats uz savu prātu viņš mani nekur nebūtu mainījis.The Dream rakstīja:Tas bija domāts tā, ka atdeva komandu un uzreiz jaunais ĢM tevi izmeta. Tas tā dīvaini, bet katrā komandā savādāk. Es piemēram nevarētu aizmainīt Denisu vai vairogu, jo viņi man atdeva komandu.
Viesis- Viesis
Pilnīga taisnība Čubim. Pats nemainītu uz savu galvu. Cieņa un respekts pret Čubi. Gribu redzēt kā činčiks nemainītu prom Vairogu ja viņš pat gribētu prom no tāda troļļa.Slinkais Čubis rakstīja:Jaunajam ĢM ar šo saistība maza, pats uz savu prātu viņš mani nekur nebūtu mainījis.The Dream rakstīja:Tas bija domāts tā, ka atdeva komandu un uzreiz jaunais ĢM tevi izmeta. Tas tā dīvaini, bet katrā komandā savādāk. Es piemēram nevarētu aizmainīt Denisu vai vairogu, jo viņi man atdeva komandu.
Anyway Seriijs vispar ir aktīvs vēl, vai kas ar viņu notika?
aumicc83- Reinis Aumeisters (LW) #81
- Postu skaits : 3187
Vecums : 23
Dzīvesvieta : Latvija,Valmiera
Šim neesot laika virtuālajai videi. Bet nu no neaktīva viņa ir vairāk jēgas nekā no aktīva, vismaz 400 vai cik tur TP čalis klāt komandas kodolam, kurš prom neies. Arī nav slikti.Jeff Sloth rakstīja:Anyway Seriijs vispar ir aktīvs vēl, vai kas ar viņu notika?
Viesis- Viesis
es vnk tev vairs neatbildēšu, tas ir runāt kā pret sienuThe Dream rakstīja:Curtis Crawford rakstīja: Kā vienmēr čigān zēns visu noskaidrojis un zin patiesību rakstot savus komentārus.
Aiztaisi muti, dalbajob. Ej labāk trenējies Wallmart'ā kastes krāmēt, tā tak būs tava nākotnes profesija. Tu jau mums Straight Outta Compton. Tev USA ar savs crew ir? Ķip immortal kingi?
Coyote- Curtis Crawford #1 (LW)
- Postu skaits : 1879
Dzīvesvieta : Straight Outta Compton
Good bye my old friend.
Bracco- Ingus Grigorjevs #88 (LW)
- Postu skaits : 1226
Vecums : 30
Dzīvesvieta : Parise
Lapa 1 no 2 • 1, 2
Similar topics
» Maiņa Ledlauži vs. Wild Cats